![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zaczynam i proszę o komentarze.
Cudne wszystkie, nie wiedzialabym, ktore wybrac, gdybys mi to zaproponowala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Wtajemniczenie
|
Oksyda sprawia, że kolczyki wyglądają zupełnie inaczej niż takie w ,,surowym" srebrze. Ja bardzo lubię blask i tradycyjny wygląd sreberka, dlatego bardzo mi się podoba cały wrzut, a już te z szarym kwarcem szczególnie. Więc jak widzisz gusta mogą być różne
![]() ![]()
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
Groszki i obłoki podbiły moje serducho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Wtajemniczenie
|
Piękne wszystko bez wyjątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Ja chyba wolę z oksydą.....co nie zmienia faktu, że wrzut piękny...
mokait - super, troszkę mi się z szarymi renetami kojarzy ametysty - cudne, ciekawa góra obłoczki - śliczne, delikatne i kobiece te 3 dla mnie naj naj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Czekoladowe bardziej się proszą o oksydę, moim zdaniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
mnie sie caly wrzucik podoba i chyba nawet bez oksydy wole. dziwie sie tylko jak te splociki w ostatnich sie trzymaja miedzy kamykami
![]() ![]() ![]() Edytowane przez dagus_gd Czas edycji: 2009-11-23 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
Śliczne wszystkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
Piękny wrzucik, aż trudno wybrac coś naj... Ale po dłuższym zastanowieniu 1, 4 i 5. W twoim wykonaniu faktycznie nie oksydowane srebro wygląda nie mniej elegancko niż oksyda.
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
śliczny wrzucik, ja osobiście wole oksydowane kolczyczki, ale masz rację, nie każdy tą oksydę lubi
![]() ![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
wszystkie kolczyki świetne,
te wg, mnie najciekawsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
Whitecoffe, Marta, Lilnut, bardzo Wam dziękuję za odkopanie wątku i opinie
![]() Z opóźnieniem, ale: Iwogg, dziękuję ![]() ![]() Reverie, aż nie wierzę, że tak Ci się u mnie podoba. Skrytykuj coś. Jeszcze raz dzięki za pierścionek ![]() DwaSłońca, dziękuję. Co do zdjęć to różnie z nimi bywa ![]() Cieszę się Piechotko, że ametystowe przypadły Ci do gustu ![]() Dziękuję Rhogata, podobnie mam z Twoimi pracami ![]() Heurku, trochę się właśnie przekonałam do jasnego srebra, tylko nie wiem jak to się stało, że dziś znów wszystko w oksydzie ![]() Jelonku, miło, że zajrzałaś. Dziękuję ![]() Dzięki Viktorej ![]() Dziękuję Poppy, lubię Twoje komentarze, bo zawsze każdej pracy przyglądasz się odddzielnie ![]() Naila, wiem, że jesteś wymagająca jeśli chodzi o biżu i moja chyba nie zawsze do końca Ci się podobała, więc cieszę się tym bardziej ![]() Dagus, to może się pochwalę pierścionkiem jak już dotrze ![]() Witrylow dziękuję za wizytę ![]() Ostatnio za każdym razem czekam, aż uzbiera mi się nieco więcej prac, pokazuję dziś więc te, których jeszcze tu nie było. Aha, w ostatniej parze wykorzystałam pomysł, do którego już jakiś czas temu obiecałam wrócić. Niezbyt Wam się wtedy spodobał, ale nic nie poradzę na to, że jestem z niego na tyle zadowolona, że pewnie pojawią się jeszcze jakieś wariacje na jego temat (może bransoletka ![]() ![]()
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatni wrzut mi się podoba, a już zdjęcie kolczyków 'Kawa Łaskawa' miałam od razu ochotę wrzucić na tapetę.. jest przecudnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zadomowienie
|
Mmm, ale pyszny wrzucik. I co by tu wyróżnić
![]() Jak dla mnie Nadzieję przyodzieję i Kawa łaskawa w sumie chyba za kolorki bo wzory we wszystkich mi się podobają ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Wtajemniczenie
|
Śliczne. W pierwszym kompleciku szkoda tylko, że w wisiorku nie wykorzystałaś większej kulki, takiej jak w kolczykach. A moi faworyci to ... "Kawa łaskawa" oczywiście i "Naktis"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
Zuterio a co ja poradze na to że wszystko mi się podoba? Zresztą odkad spróbowalam zrobić bransoletke w european 4-1 i rzuciłam nia w końcu o sciane to juz wogóle chyle czoła przed osobami które maja do tego cierpliwość
![]() A z ostatniego wrzutu podobaja mi sie kolce z pierwszego kompletu (w wisiorku przydała by się większa kula na dole) i Kawa łaskawa ![]()
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
Zutka! no kolczyczki pierwsza klasa
![]() ![]() ![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
Naktis ...... mniam. Kawa łaskawa aż mam ochotę na małe latte. Śliczne wszystkie, jak zwykle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
No to i ja poczytałam Twoje nazwy i dochodzę do wniosku, ze ty jeszcze
poetką jesteś. Kwa łaskawa I miejsce bezapelacyjnie. ostatnie też piękne. Bransoletkę proszę, najlepiej kilka. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
Tym razem obstawię sobie te pierwsze czerwienie. Oderwać się od monitora ciężko. I też chętnie zobaczę jakąś bransę
![]() ![]()
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
Nailu, cieszę się, że Kawa tak Ci się spodobała, Twojej surowej ocenie jednak poddam się w przyszłości również bardzo chętnie
![]() Franiu, Yori dziękuję ![]() Viktorej, Reverie, dziewczyny skoro obie zwróciłyście na to uwagę, to może faktycznie coś tu nie gra z proporcjami. Chciałam tą oponką na górze uczynić wisiorek nieco bardziej okazałym, ale chyba przy tym jednak kulka mogłaby być większa. Haha, Reverie, spod Twoich palców wychodzą piękne, misterne wrapki i Ty mi mówisz o mojej cierpliwości? Choć może nie polubiłaś kółeczek, bo inaczej się z nimi pracuje i trochę bardziej "ograniczają"? Napisz jeszcze proszę co teraz robią Twoje kursantki ![]() Marta ![]() ![]() Iwogg, dziękuję ![]() ![]() Ewasko, dziękuję. Tobie pierwszej spodobały się dziś ostatnie, cieszę się bardzo ![]() Heurku, dziękuję. Dawno nie robiłam żadnych bransoletek, trzeba będzie to nadrobić ![]()
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Mi się bardzo podobają te:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1259838730 i pierwszy komplecik z koralami.
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
No to po kolei...
Koralowe - kolczyki cudne....uwielbiam tak poprzekładane te ogniwka jak nad tymi koralami...niestety zawieszka cosik mi nie leży...ze względu na inny odcień i teksturę górnego koralika Naktis - taką formę uwielbiam....obłędnie wyglądają te ogniwka, jak korony...piąkna klasycyzna elegancja ![]() Kawa - cudowne z powyższych powodów...i kolory mi sią podobają ![]() Nadzieja - lekkie, zwiewne, urocze..i znów śliczny kolorek ![]() Przyszłość - jakoś nie w moim stylu....te różki odstające jakoś burzą moje poczucie równowagi ![]() Eteryczne - niewątpliwie podobają mi się bardziej niż poprzednie kwiatkow.....ale i tak przegrywają z powyższymi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
w pierwszej parze nie podoba mi się wisiorek, bo kolczyki są super , pozostałe po kolei są super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
Jak zwykle ciężko u Ciebie wybrać faworyta...
![]() Chyba jednak postawiłabym na koralowe i przedostatnie (ze względu na bardzo ciekawą bazę ![]() Co do ostatnich - no cóż, mnie ażury nadal nie przekonują ![]()
![]() |
![]() |
#297 |
Rozeznanie
|
Gagatko, dziękuję, cieszę się, że zajrzałaś i zostawiłaś ślad
![]() Poppy, w wisiorku to koral gąbczasty i "zwykły", Ty i Milka jesteście jednak kolejnymi osobami, którym to połączenie nie gra, coś w tym musi być. Przyszła pora na przyszłość chyba najbardziej wpisuje się w surowe wydanie techniki chainmaille, to pewnie dlatego nie przypadła Ci do gustu. Cieszę się, że przynajmniej te bardziej klasyczne ci się podobają ![]() Dzięki Milko, wisiorek chyba sama powinnam nosić. Za karę ![]() Sol, dziękuję i rozumiem, że może za dużo tu kwiatków w tej parze dla Ciebie. Wrzucam dziś następne prace. Precious była robiona na zamówienie, nie chciałam zrobić identycznej jak kiedyś tu pokazywana Big Exit, ale przez użyte kamienie chyba wyraźnie się z nią kojarzy. Przyznaję, że tak jak niektóre z Was i mnie dopada ostatnio zwątpienie i rezygnacja, bo te prace, które wyraźniej reprezentują technikę chainmaille niekoniecznie spotykają się z zainteresowaniem klientów ![]()
![]() |
#298 |
Rozeznanie
|
Bardzo fajne kompozycje, podobają mi się praktycznie wszystkie elementy. Odnoszę wrażenie, że rynek jest zwyczajnie zawalony autorską biżuterią lepszej lub gorszej jakości. Osobiście nie wróżę temu "boomowi" dłuższej kariery niż 2, 4 lata, ale póki co... sama widzisz. Ciężko się przebić, bo możesz robić biżuterię w każdym detalu dopracowaną, ale więcej klientek będą miały te osoby, co hurtowo sprzedają na Allegro "Oryginalne i z pasją tworzone" komplety 50 par crackli na biglu. Głowa do góry, może spróbuj w jakiejś zagranicznej galerii?
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
W odpowiedzi na Twoje pytanie- kursy (ta tura przynajmniej) dobiegły końca ufff. Ale przyznam że mnie dziewczyny zadziwiają
![]() ![]() Wracając do Twoich cudeniek: Pierwsze kolce starsznie mi sie podobają...i ostatnia bransa bo zimą mam zawsze słabość do czerni. Drugie kolce mnie nie przekonują- chyba po prostu nie potrafie sobie ich wyobrazic w formie wiszącej już na uszach.
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Zuteria - no tak...bo ja jestem trochę taka nudna, lubię klasyczne , proste formy
![]() dlatego też powidła i obydwie bransoletki z ostatniego wrzutu mnie zachwycają... sukienki wydają mi się bardzo intewresujące (choć nie w moim guście), ale też jestem ciekawa jak się układają wisząc... No a tak na marginesie.....to Ty kochana na sprzedaż chyba nie narzekasz....mnie się wydaje, że bardzo dobrze Ci idzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.