![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrapkowe próby Reverie
Najbardziej podoba mi się element bransoletki
![]() ![]() Potem ostatnie kolczyki są urocze ![]() Edit-------------- oooo..... i dopiero doczytałam o inspiracji. Jest mi szalenie miło, ale nie przesadzaj - ja tu inspiracji dopatrzeć się nie mogę ![]() Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2009-11-21 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
Pierwszy komplet piękny i zdecydowanie bransoletka!! Rzeczywiście tatuś nie ma wyboru.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Piękności!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do dziewczyn- nas są 3 siostry. Najstarsza i ja mamy po 2 córki (średnia nie ma dzieci), a siostrzenica roczną córeczkę i jest SUPER!! Nie wyobrażamy sobie inaczej! Na święta przynajmniej prezenty bez problemu. Dla nielicznych facetów najtrudniej coś wymyślić! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
Rose podoba mi się najbardziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Komplet z różami jest cudny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
Dora47 , dwaslonca , Aga em , naila, heurek, lubomirka,Wirella, M0N1K4, ewasko, Rusa48, ayumi88, iwogg dziekuje wam ślicznie- nie spodziewałam się takiej reakcji i tylu miłych słów
![]() lubomirka ten element to fragment niedokończonej jeszcze bransoletki - zabrakło mi łancuszka więc czeka na dostawe ale tak mi się strasznie spodobał (co się nieczęsto zdarza bo dośc krytycznie do własnych dzieł podchodze) że postanowiłam go też wrzucić...zresztą ciekawie wygladałby też jako broszka lub ozdobny element na małą klamre do włosów. M0N1K4 prawde mówiąc jeszcze sama nie wiem jak ją wykończyć - ten różany komplet jest dla najmłodszej ratolośli i nie wiem na jak dużą łapke ma pasowac ta bransa...musze więc pomyśleć o jakies regulacji- wszelkie sugestie mile widziane ![]() ![]() Lady Ann zostanie jednak nieco przemontowana i wyrzucone zostaną kalcyty na rzecz kwarców dymnych. A tak wogóle to sie juz nie moge doczekać zamówionych drucików i łancuszków bo już mnie łapki swierzbią ![]() Z piatego kompletu są narazie tylko kolce więc pokaże go w całości później. Pierwszym był już pokazywany Cappuccino któremu brakowało tylko bransoletki- niestety uparta nie dała się obfocić ![]() W międzyczasie moge Wam pokazać co najwyżej zupełenie niebiżuteryjne twory- niec wielkiego ale jak się okazało na wszelkich kiermaszach moje wrapki tylko sobie leża wzbudzając ochy i ach i nic więcej a tamte do spółki ze składaczkami zarabiają na nowe druciki ![]()
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
bardzo śliczne kompleciki. chcialam juz pytać co to w drugim jest, ale myslę z opóźnieniem z powodu 24 godzinnego funkcjonowania i już wiem część bransy. i ta mnie się najbardziej podoba
![]() no kochana najlepszego ci życzę no i fajny prezencik dostałaś, choć faktycznie na 3 komplecikiem trzeba popracować. ALe wierzę w ciebie i Twoje możliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
dagus dziękuje
![]() ![]()
![]() |
#280 |
www.dulcedo.pl
|
No brocha była by z niego nieziemska pomyśl kiedyś nad taką, też chętnie obejrzę bransoletkę gotową.
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
Ojj ojjj piękne kompleciki....
Pierwszy subtelny i delikatny Trzeci technicznie i kompozycyjnie super...ale kolorki mi nie pasuja.... Najlepszy dla mnie nr 2 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
Jeśli klient nie odbierze tych kompletów to będzie szalony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
Melduje że wszystkie komplety zostały zaakceptowane
![]()
![]() |
#284 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() eh, znowu zaśliniłam klawiaturę ![]()
![]() |
#286 |
Wtajemniczenie
|
Reverie Twoje prace są wyjątkowe, ale u Ciebie to już wyższa szkoła jazdy i to podejrzewam, że zawodowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
Killa Ree
![]() lwica83 dziekuje..jaka tam zawodowa....pierwszego w zyciu "bałwanka" z krzywym loopem na górze zmontowałam w styczniu czy lutym tego roku...wiec kilka miesiecy temu ![]()
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
Ha ha! a ja myślałam, ze ten element to na 100% brocha dlatego nie pytałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Od oglądania Twoich prac zakręciło mi się w głowie
![]() Wszystko jest prześliczne.Podziwiam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
wszystko sliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
kurde jak to sie stało że ja wcześniej nie widziałam tych nowych arcydzieł?
![]() ale wracając do tematu...Kochana ten pierwszy komplet http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1258819338 i te kolczyki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1258819338 to takie że norrrrmalnie bede zaraz biurko gryźć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
Rusa48, bognakw, maximaa, kolczyki, marta1977 dziękuje dziewczyny
![]() Zreszta i tak ostatnio mam doła jak oglądam wspaniałe prace innych oób i zastanawiam sie dlaczego ja tak nie potrafie? I czasem zastanawiam się po jakiego diabła ja się tak miotam jak ostatnio i tak sprzedają mi się częściej zamiast biżutów takie duperelki jak poniżej? czyli lustereczka z Ikei i wianuszki ...eh...
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Widzę,że jesteś też decoupażystką-super ja uwielbiam decoupage
![]() Ile masz jeszcze tych talentów?
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
Sprzedają się bo śliczne i pomysłowe i jedyne w swoim rodzaju. wianuszki the best...Ty to masz tych talentów....nieładnie zazdrościc
![]() ![]()
![]() |
#296 |
Wtajemniczenie
|
Już ci chyba pisałam, że jesteś wszechstronnie uzdolniona
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Rozeznanie
|
Piękne rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
?????????????"mam doła jak oglądam wspaniałe prace innych oób i zastanawiam sie dlaczego ja tak nie potrafie?" Chyba raczysz żartować Ty masz dła? Ja chyba w ogóle przestanę działać jak porównuję moje wytwory z pracami innych wizażanek. Chciałabym mieć tyle talentu co Ty. Ostatni wrzucik jest fajowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Wtajemniczenie
|
reverie - te wianuszki są boskie!!! szczególnie ten z 4 zdjęcia!!!
żywy? tak wygląda - powiedz mi tylko gdzie dorwałaś takie pięknie zielone gałązki ostrokrzewu... u mnie na działce dawno już są bordowe... rewelacja lustra jakoś do mnie nie przemawiają - pewnie dlatego, że ja lubię lustra duże i bez ram - ale gdyby to były ramki na coś... to wtedy baaardzo mi się podobają. - szczególnie 2 i 3 ![]()
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
NO PROSZE!!WSZECHUZDOLNIONA! !!! Piękne lustra- najbardziej podoba mi się z dyniami
![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.