![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrapkowe próby Reverie
A jaka jest nagroda w tym konkursie?
![]() No i w takim razie "Sto lat!" życzę oraz nieustającej weny i wiary we własne możliwości. ![]() Na torta co prawda się nie wproszę, ale mogę wznieść toast zieloną herbatą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
Reverie, ja również przyłączam się do życzeń i wznoszę toast yerba mate
![]() ![]() Dziękuję Ci bardzo bardzo za ten pierścionek, na priva poproszę o info żebyśmy mogły się rozliczyć. Mam nadzieję, że dla siebie też zamówiłaś? ![]()
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
I ja się dołączam do życzeń!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
Reverie... urodzinowe uściski, zdrówka, sukcesów, satysfakcji i wieeeele miłości!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Dziękuje dziewczyny za zyczenia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
ode mnie również najlepszego, sto lat, zdrówka, szcześcia, pomyślności i wszystkiego co sobie tam wymarzysz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
![]()
ja też dołączam sie do życzeń- sto lat kochana!!!
![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Witaj Reverie.
To mój "pierwszy raz" tutaj, a znalazłam tą stronę szukając jakiejś podpowiedzi odnośnie tkania z koralików. Tymczasem otworzyłam sobie Twoją galerię wyrobów z drucików i mnie wmurowało. Oczywiście posługuję się drucikami do zrobienia jakiś złączek, czy też mniej istotnych elementów, ale to, co Ty prezentujesz jest świetne. Mam też pytanie, czy tej techniki uczyłaś się na jakimś kursie i gdzie kupiłaś potrzebne do tego "sprzęty". Widzę, że jesteś za granicą, więc podejrzewam, że tam... a może znasz kogoś, kto mógłby podpowiedzieć gdzie w Polszy można szkolić się w tej technice i nabyć odpowiednie narzędzia. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na jakieś wieści. I jeszcze raz...zaczarowane te Twoje prace!
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
Serdecznie dziękuje za życzenia- jakoś osłodziły fakt nieuniknionego starzenia się
![]() Goldbery wysłałam Ci PW i czekam na prezentacje Twoich prac Dziwczyny wybaczcie że nic narazie nie pokazuje ale...nie mam czasu ![]() ![]()
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
A szkoda, szkoda... czekałam na nowości
![]() Ojejku... chyba nie ma nic gorszego jak robić coś czego się nie lubi. Chyba jedyne co można zrobić w takiej sytuacji to "klepnąć" to zamówienie jak najszybciej i więcej w to się nie plątać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ach, żeby tak można było "pyknąć" szybciutko kilkadziesiąt herrinbone'ów bo skoro Reverie mówi o ilościach półhurtowych to pewnie nie 5 ![]() ![]() ![]() Reverie, a dasz namiar na tę stronę, co tak wzmożyła pracęśluzówek??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
Aga em, nie miałam na myśli szybkiego pyknięcia jak z automatu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Jak zwykle piękne prace, najładniejszay ten naszyjnik. O matko,
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
rozumiem teraz o co Ci chodzi,
w sumie ja tez tak mam (jeszcze nie z zamowieniami, ale w zyciu w ogole) czy to praca magisterska, jakies zaliczenie, cos do zrobienia, ogolnie cos co "zalega" czeka na rozwiazanie. nic przyjemnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
swoją drogą: #162 - pierwszy wisior ze skamielinki ![]() #191 - nr2, chociaż niebieski, to i tak najbardziej mi sie podoba ![]() #218 - 1 i 2. pierwszy cudny ![]()
![]() |
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
Naszyjnik cudowny, kapelusik pasuje.....STO LAT STO LAT i nie łam się....Kobieta jest jak wino, im starsza, tym lepsza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Witam po dłuższej przerwie
![]() ![]() Zakopałam sie ostatnio z zamówieniem na pięć kompletów bizuterii: kolczyki, wisior i bransa w każdym i ciągle mi czegos brakowała- a to kamyczki się skończyły , a to drut, łańcuszek...Komplety sa w mniejszym lub większym stopniu realizacji ale i tak chciałam Wam pokazać to co dotychczas mi się udało nakręcić ![]() Swoją drogą troche się boje o odbiór tego zlecenia bo pan który to zamówił (kurcze przegwizdane mieć same córki ![]() 1. Star Dust- sreberko i kryształ górski- nieoksydowany wiec ciężko mi szło ze zdjęciami :/ 2. Rose - różowy kwarc i granaty- inspirowany przepieknymi tworami Falling In... Element od bransoletki czeka nadal na łańcuszki ![]() ![]() 3. Lady Ann- cudne topazy z kwarcem dymnym, kalcytem i cytrynem...inspirowany pracami Moniki Laskowskiej i ...serialem Tudorowie ![]()
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2009-11-21 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
Nareszcie się doczekałam
![]() ![]() ![]() A o córkach w rodzinie, to wiem, jak to jest. Mój dziadek ma 4 córki (ani jednego syna) i 6 wnuczek (ani jednego wnuka ![]() ![]() Edytowane przez viktorej Czas edycji: 2009-11-22 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Rozeznanie
|
Star Dust podoba mi się właśnie taki jaki jest: delikatny, w jasnym srebrze (zaczęłam się chyba do niego przekonywać
![]() ![]() EDIT: czekam z niecierpliwością na dalsze części tego zamówienia ![]()
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
viktorej zuteria dziekuje slicznie- miło wiedzieć że ktos czeka na moje wrzuty
![]() Ciag dalszy jak dojdzie zamówione srebro...czyli mam nadzieje że niebawem ![]()
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2009-11-21 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Rozeznanie
|
Trzy komplety i wszystkie trzy bardzo piękne.
Pierwszy - śliczny i delikatny , drugi - cudowny i romantyczny, trzeci - piękny i dostojny. Dwa kolejne z pewnością również dech zapierają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
Różyczki prześlicznej urody, szczególnie ta w elemencie bransoletkowym, ja ostatnio lepilam troszke w glinie, m.inn. przymierzajac sie do AC, ktore nota bene nadal lezy w pudelku. Tym bardziej podziwiam za dokladne lepienie takich malych elementow.
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
śliczności.
Bardzo fajne Ci te różyczki z AC wyszły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze świetne całościowo, delikatne, kobiece ech, piękne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
Pierwszy komplet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#269 |
www.dulcedo.pl
|
Mnie róże najbardziej się podobają romantyczne, zdecydowanie nie wiem co to jest to 3 w pudełeczku brocha???
![]() |
#270 |
Rozeznanie
|
Twoje prace są świetne - tak różnorodne techniki, i we wszystkich równie wysoki poziom - to się często nie zdarza, a pierścionki śliczne, szkoda, że tak mało. Ale największe wrażenie wywarła na mnie Twoja historia - jak wiele można osiągnąć własnymi siłami i talentem. Serdecznie życzę powodzenia i sukcesów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.