![]() |
#271 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale się dzisiaj najadłam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#272 | |
Zadomowienie
|
Dorinko, mam nadzieję, że jednak wybrałaś się na te ploty i jutro nam wszystko opowiesz.
Cytat:
![]() Rany, wbić się w temat z Wami nie mogę. Nie jest tak, że dziecko zajmuje mi cały czas, bo dużo śpi, a mimo to ciężko mi zasiąść do kompa i tak po prostu cały dzień przed nim siedzieć. A wcześniej tylko zaopatrzyłam się w odpowiednią ilość czekolady i herbaty i... tak mi dzień zlatywał ![]()
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-10-15 o 17:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Taaaa, tyle że jest też druga strona medalu... Jak się do mnie nie odzywa albo jak po raz kolejny nie dochodzi do spotkanie to wpadam w taki stan, że nawet nie gadam z ludźmi, po prostu nie da się ze mną załapać kontaktu... Ale teraz jest super
![]() ![]() ![]() Zaszalałaś z jedzeniem... Ile tych deserów było? Dla mnie totalna rozpusta to zamówienie 2 kaw z dodatkami... A czasami moja przyjaciółka zamawia czekoladę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do Mielna, to ja żadnego drecha nie widziałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Mielna, no to ja też nienawidzę chamstwa, a dresy i jakieś lalki barbie to jest to czego nie lubią tygrysy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze Wy tu cały czas nawijacie o jakichś przepisach, nowy wątek przepisowy poswatał, a ja nie umiem i nie cierpię gotowania ![]() ![]() Już nie mogę się doczekać kiedy to moje do mnie przyjedzie ehhh ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Butter, udanej super romantycznej kolacji ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-10-15 o 18:41 Powód: literówka |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
Diano, wzięłaś ślub po 7 miesiącach związku z TŻtem?
![]() O kurcze! ![]() "Świnoujście może zostać odcięte od Polski" "Jak poinformował rzecznik prasowy prezydenta Świnoujścia Robert Karelus, z powodu silnego wiatru dochodzącego w Świnoujściu do 8 st. w skali Beauforta i wysokiego stanu wody nie kursują promy na przeprawie Karsibór. Miasto ma połączenie z krajem jedynie dzięki dwóm promom "Bielik", które zabierają wyłącznie samochody osobowe. - "Bieliki" kursują tylko dzięki determinacji ich kapitanów, bo bezpieczny poziom wody został przekroczony już o 60 cm. W każdej chwili Świnoujście może zostać odcięte od Polski - powiedział Karelus. Ciężarówki czekają na przeprawę w wielokilometrowych kolejkach. "
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-10-15 o 18:50 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny, naprawdę
![]() ![]() ![]() ![]() Melodio, po ok. 7 miesiącach zamówiliśmy salę i całą resztę. A Tż oświadczył mi się po dwóch miechach ![]()
#277 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diano, ale mieliście tempo zawrotne ![]() ![]() ![]() A te aluzje TŻta to z jednej strony mnie przerażają, ale z drugiej to niesamowicie miłe, słodkie i w ogóle, że zachowuje się jakby wiedział, że chce być ze mną do końca życia i że mówi, że jestem kobietą jego życia itd. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ile masz lat? ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-10-15 o 19:52 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie też dzisiaj głowa boli. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja teraz też wróciłam ze spotkania z 3 koleżankami.Od 16.30 do 21 paplałyśmy i tak jeszcze mnóstwo tematów do obgadania zostało ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-10-15 o 21:10 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No kolejne spotkanie już wkrótce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Goosiu, super ![]() ![]() A mnie nie będzie na wizażu do soboty, bo jadę jutro na koncert do Wawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
czeeesc
![]() <spi na stojaco> |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Taaa babskie ploty, to super sprawa ![]() cześć ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
Hej!
Wpadlam tylko sie na szybko pozegnac, zaraz wychodzimy z domu. Sciskam Was wszystkie i do uslyszenia za tydzien ![]()
![]() |
#283 | ||
Zakorzenienie
|
cześć, wreszcie piątek
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
Co za szczęście, że dziś już piątek!! Mam już dość tego tygodnia w pracy...blaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj po pracy babskie plotki ,a juro mam nadzieję TZ będzie miał wolne i spędzimy miły dzień w terenie ![]() Tak ostatnio narzekałam na swojego małża, tydzien temu byłam juz porządnie wkurzona i rozżalona...no i proszę...od ostatniej soboty nastapila cudowna zmiana ![]() ![]() Odkryłam,że generatorem jego dołków jest.....jego mama ![]() Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2009-10-16 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Tak, wczoraj
![]() Było bardzo miło. Nagotowałam masę jedzenia, TŻ był zachwycony, jak smażyłam camemberta w kuchni, to przylazł i powiedział 'Mysza Ty wiesz, że ja Cię tak strasznie kocham? Mam najlepszą narzeczoną na świecie' ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
No no..
![]() ![]() Ja gotowac uwielbiam, a najlepiej kiedy TZ mi asystuje ,moge spędzić w kuchni cały dzień. Do tego wino i jest bosko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
a ja jadę dziś do rodziców, tż jedzie do swoich i takie mamy plany na ten weekend
w dodatku zobaczyłam dziś plan na ten semestr podyplomówki i stwierdzam, że to na szczęście ostatni semestr, bo jedyne, co mi się w oczy rzuca, to masa godzin - nasiadówa po prostu i tyle |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#290 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam kilka ciężkich dni za sobą ale załatwiłam wszystko co miałam w planach , tylko teraz strasznie bolesna @ się przyplątała i wczoraj nie nadawałam się już kompletnie do niczego , no chyba że do leżenia.
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |||
Raczkowanie
|
Czesc
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() MNie glowa boli codziennie odkad pogorszyla sie pogoda. I ciagle jestem glodna, co godzine cos jem. Wlasnie ide kupic rogalika..
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
moja teściowa jest człowiekiem typu "ja wiem wszytsko najlepiej" ,"ja jestem super zaradna"
od dziecka TZ słyszał,ze nie jest dosc dobry ,i teraz tez tak jest. Jesli jest jakikolwiek problem (a staramy sie,zeby nie wiedziała jesli tak jest) to ona ma od razu gotowy opiernicz na dziendobry ,bo pewnie on cos zawalił. Wmawia mu praktycznie,że jest zyciowym nieudacznikiem,ze trzeba go za rączkę prowadzić. Z resztą sama go za tą rączkę długo prowadziła, i dzięki temu dzisiaj Tz sobie kiepsko radzi w sytuacji kiedy musi szybko podjąc wazna decyzję. |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#294 | ||||||
Zakorzenienie
|
Helloo
![]() Cytat:
![]() W końcu sie dowiedziałam jak do niego mówicie ![]() No Diano to tempo szybsze od naszego ![]() Cytat:
![]() Teraz będzie łatwiej bo masz do czego odliczać dni ![]() Zapowiada Ci sie super weekend ![]() Cytat:
![]() I rób dużo zdjęć ![]() Cytat:
![]() A co wyprawia jego mama?? Cytat:
![]() I tak ma myślec i mówić juz zawsze ![]() Zaszalałaś z jedzonkiem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma z nią częsty kontakt??...dobrze by było żeby był ograniczony ![]() ---------- Soczewek dzien drugi: Wczoraj zdejmowanie posżło dużo szybciej. Zrobiłam to Waszą metodą..na bok i w 2 palce. Zakładanie dzisiaj natomiast gorzej niż wczoraj. te soczewki sa chyba za duże do mojego oka ![]() Rozchylam powieki a soczewka i tak przykleja się do rzęs ![]() I co najgorsze dziś cały czas ją czuję w prawym oku...a jak patrzę w lusterko wszystko jes ok ![]() Normalnie tak jakbym miała rzęsę w oku. Chyba muszę zdjąć a nie wzięłam oprzyrządowania do pracy ![]()
![]() |
#296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak naprawde to pierwsze pare dni czuje sie lekki dyskomfort, oko sie przyzwyczaja. Powinno przejsc po tygodniu. Co do samego zakladania i zdejmowania, to chyba najgorszy jest lek, ze sobie cos zrobisz i to, ze dotykasz palcem oka. Ale to tez Ci przejdzie, bo przeciez jak dotykasz bialka, to to w ogole nie boli, jakbys skore dotykala ![]() Bedzie dobrze, tylko na spokojnie i wstawaj z 15min wczesniej, zeby sie nie stresowac. Aha, mozesz tez sobie kupic krople do oczu, ktorych mozna uzywac wraz z soczewkami na oczach. Ja uzywam Gen Teal.
Can't wait for the rest of my life.. Edytowane przez mykmyk Czas edycji: 2009-10-16 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam Air Optix ![]() Ja lęku nie mam tylko mam odruch bezwarunkowy zamykania powieki jak tylko coś zbliża się do oka ![]() Po oku mogę sobie macać i macać...nic mnie nie boli i nie przeraża ![]() No nic, mąż mi dostarczył pudełko i płyn jak dalej mnie bedzie drażnić zdejmę ![]() EDIT . Dla mojego oka to w ogóle podwójny szok bo nie dość że soczewki to jeszcze większa korekta jak w okularach....bo pogorszył mi sie ostro wzrok i przez ostatni czas chodziłam w złych okularach. Wiec teraz widzę raz za ostro raz za mgłą ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-10-16 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Haniu, daj sobie trochę czasu na przestawienie się
z doświadczenia - łatwiej się zakłada i zdejmuje nad lusterkiem (ja mam takie na nóżce do stawiania na stole). Jak patrzysz lekko pod kątem w dół, jakoś łatwiej rozchylać powieki i operować paluchami w oku |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem że czasu potrzeba...z tym że ja strasznie niecierpliwa jestem ![]() Co tu taka cisza ...przed weekendowa??
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.