Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-29, 19:12   #271
gosiafoteczki
Zadomowienie

Dot.: Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;)

Ale tak się zastanawiam może brzuszków nie robić bo dzięki temu mam o 3 cm więcej w pasie .... ;/ poza tym na wagę sobie stanęłam to ani drgnie.. od poniedziałku.. coś mnie pokusiło ;/ nommm i nie wiem tak przez ćwiczenia może być ?? ćwiczyłam w niedzielę pon.. środę...po 40 minut dziennie.....i po 30 brzuszków .... i dzisiaj 100 ogólnie brzuszków ;> ech.. ;/
gosiafoteczki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 20:41   #272
Rock4ever
Raczkowanie

Ajajaj ;/... Zgrzeszyłam dzisiaj, bo bylam na piwie, a w dodatku do tego było różno pyszności :.\... No ale ważne, że jutro będzie lepiej ;D
Pozdrawiam ;*
Rock4ever jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 20:54   #273
winyl
Zakorzenienie

Gosia, możliwe, że waga się nie zmienia przez ćwiczenia. Musisz zwiększać ilość powtórzeń i zmieniać ćwiczenia np. po miesiącu robieniu jakiegoś konkretnego planu ćwiczeń warto go zmienić, bo organizm się przyzwyczaja. Poza tym bądź cierpliwa, nie poddawaj się od razu, może efekty przyjdą później, ale większe . Poza tym najlepsze na pozbycie się brzuszka jest niejedzenie fastfoodów,nie picie gazowanych i słodkich napojów i rezygnacja z fast foodów + picie wody niegazowanej w dużych ilościach . Jeśli do tego będziesz robić brzuszki to na pewno to pomoże, a nie zaszkodzi (chyba, że robisz je źle, to może zaszkodzić np. na kręgosłup, ale wierzę, że wykonujesz je poprawnie ). Powodzenia .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 21:26   #274
SharMea
Rozeznanie

U mnie waga leci w dół, cm ani rusz ;|. nie mam pojęcia dlaczego, ale jestem w dobrej myśli. Dzisiaj można powiedzieć, że zgrzeszyłam, zjadłam 1/3 kosteczki czekolady ale wierzę, że nic mi się od tego nie stanie, bo był to mały kęs. Od rana narzekam na ból pleców, nie wiem skąd się wziął, ale odpuściłam sobie orbiterek i kajak, ale nie odpuszczę sobie na pewno brzuszków . Za to był długi spacerek z TŻ, no i latanina ze szkoły po sklepach i na autobus ruch jest, może nie tyle co codziennie, ale to zawsze coś
Z resztą, ran na jakiś czas ćwiczenia można sobie odpuścić, skoro i tak codziennie je wykonuje

Jadłospis:
Ś - serek wiejski.
IIŚ - jogurt truskawkowy light
Przed obiadem - banan, sok ze świeżych mandarynek.
O - piersi posypane przyprawą do grosa w piekarniku + kapusta pekińska z kukurydzą konserwową
K - twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem

76,2 -> 71 -> 60
SharMea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 06:14   #275
funkyourself
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiafoteczki Pokaż wiadomość
Bilans dnia :
Ś- szklanka mleka + płatki ..
O- 13... 3 małe paszteciki pól kubka... barszczyku ..
K- 17.30 grahamka masło 2 plasterki szybki 1 plaster sera + pomidor z pieprzem ziołowym hhe
i tyle może ze 3 herbaty czerwone
rano brzuszki 50 + 50
zero słodyczy od 19.10.09r... nawet ciachaaaa.... malutkiego landrynki.. nic.. <dumna> : oby tak dalej .. jem w miarę normalnie to co dzisiaj zjadłam wystarczyło mi .. dalej czuję się najedzona ogólnie mam zakwasy czuję jak chodzę każdy ruch pewnie od tego steperka

Nie boisz się później efektu jojo jedząc tak mało?
Bo 3 posiłki to zdecydowanie za mało - jemy co 2-3 h minimum 5 posiłków dziennie!
funkyourself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 06:18   #276
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
Ale tak się zastanawiam może brzuszków nie robić bo dzięki temu mam o 3 cm więcej w pasie .... ;/ poza tym na wagę sobie stanęłam to ani drgnie.. od poniedziałku.. coś mnie pokusiło ;/ nommm i nie wiem tak przez ćwiczenia może być ?? ćwiczyłam w niedzielę pon.. środę...po 40 minut dziennie.....i po 30 brzuszków .... i dzisiaj 100 ogólnie brzuszków ;> ech.. ;/
kochana od ćwiczęn raczej te cm nie przybyły..
może po prostu okres się zbliża i wody nabierasz ?
Stary 2009-10-30, 07:47   #277
gosiafoteczki
Zadomowienie

Smile Dot.: Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;)

Cytat:
Napisane przez funkyourself Pokaż wiadomość
Nie boisz się później efektu jojo jedząc tak mało?
Bo 3 posiłki to zdecydowanie za mało - jemy co 2-3 h minimum 5 posiłków dziennie!
No właśnie ja od zawsze jadłam tyle... dodatkowo jeszcze o 21 albo o 22 była moja kolacja jedynie z tego zrezygnowałam.. jeśli kiedyś by mi to nie wystarczało zaczęłabym jeść o 19.. kolacyjkę a nie jak teraz o17.30
Właśnie w tym sęk.. że ja mało jem a ciało mam takie zbite.. i kg.. też sporo... poza tym urodziłam się ważąc 4200.... w przedszkolu też nie byłam jakąś chudzinką zawsze kto nie powie że jak mnie się dotnie np.. kolano to wszystko takie zbite.. ciało.. bo inne mają takie delikatne jak powiedziała to siostra to ona ma flaczki a ja głazy takie nogi że ciężko złapać za coś
teraz widzę że to wina słodyczy wypadów na pizze piwkaitd.. albo wina tego że jadłam 3 dość kaloryczne posiłki teraz śniadanie np.. z kotleta zamieniłam na płatki z mlekiem oczywiście jak siedzę w domu... to się nudzę i myślę o jedzeniu to jem 4 posiłki ale teraz uważam co jem i dodałam do tego ćwiczenia ;>

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez eMisss Pokaż wiadomość
kochana od ćwiczęn raczej te cm nie przybyły..
może po prostu okres się zbliża i wody nabierasz ?
A no nie wiem ale nie rezygnuję z diet zawsze tak mi się robiło jak zaczynałam ćwiczyć zakwasy brzuch jak głaz .. po brzuszkach i wtedy waga stanęła i zniechęcałam się do ćwiczeń wczoraj troszkę poczytałam widocznie moje mięśnie miały niezły zastój ;D i je ruszyłam a okres to dopiero 11 listopada tak gdzieś wypada więc może jeszcze nie już nawet mama mówi ważne że waga stoi a nie rośnie
ale dzięki dziewczyny przynajmniej mam się komu wyżalić Buziaki

Zaraz śniadanko
- płatki + mleko i na 11.30 dopiero pójdę na uczelnię teraz posprzątam w domciu ale chyba jeszcze idę do łóżka hehe
Stary 2009-10-30, 08:05   #278
Aangel86
Rozeznanie

Witajcie Słońca
Ja właśnie wcinam śniadanko, zrobiłam sobie taki mix hehe : pół jogurtu owocowego zmieszanego z 3łyżkami kefiru+2łyżeczki danio z kawałkami czekolady +łyżeczka lnu mielonego i 2wafle ryżowe wiem, że wzorowo to to nie jest ale taką miałam ochotę na to danio Widzę, że Wy się trzymacie dzielnie-gratuluję Ja to nie wiem jak to będzie ze mną na weekendzie, bo jadę z moim TŻ do jego rodziców i wracam dopiero w poniedziałek, a tam to ja na pewno diety nie utrzymam tym bardziej, że będą chrzciny jego siostrzeńca i będzie mnóstwo pyszności... a poza tym zwykły chleb , którego nie jadam no i obiady ehhhh....i weż tu się odchudzaj....

Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala,
najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala.
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr

[euc1]543150[/euc1]
Aangel86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 13:08   #279
Rock4ever
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aangel86 Pokaż wiadomość
Witajcie Słońca
Ja właśnie wcinam śniadanko, zrobiłam sobie taki mix hehe : pół jogurtu owocowego zmieszanego z 3łyżkami kefiru+2łyżeczki danio z kawałkami czekolady +łyżeczka lnu mielonego i 2wafle ryżowe wiem, że wzorowo to to nie jest ale taką miałam ochotę na to danio Widzę, że Wy się trzymacie dzielnie-gratuluję Ja to nie wiem jak to będzie ze mną na weekendzie, bo jadę z moim TŻ do jego rodziców i wracam dopiero w poniedziałek, a tam to ja na pewno diety nie utrzymam tym bardziej, że będą chrzciny jego siostrzeńca i będzie mnóstwo pyszności... a poza tym zwykły chleb , którego nie jadam no i obiady ehhhh....i weż tu się odchudzaj....
Życzę powodzenia i wytrwałośći!
Dzisiaj zjadłam:
Śn: 2 jajka na miękko, 1 rzodkiewka.
I zaraz obiad: zupa pomidorowa z makaronem, 1 skrzydelko gotowane I może w końcu dzisiaj poćwiczę!
Stary 2009-10-30, 13:49   #280
Marvola88
Raczkowanie

Jak tu grzecznie Nawet Aangel86 się martwi jakimś DAnio, kiedy to taki tyci-tyci grzeszek przecież

A ja stanełm na wagę wreszcie dziś. I mi pokazała... 72kg Nie wiem jak udało mi się tak spaść... Głupia krtynka... Cóż, będę się teraz męczyć na diecie...
Także, jakbvy ktoś uzupełniał tabelkę, waga startowa: 72kg, wzrost 170cm, waga docelowa 62
Stary 2009-10-30, 18:14   #281
gosiafoteczki
Zadomowienie

Halloo tu jeszcze ktoś zagląda ? Widzę że dziewczyny im dłużej na diecie tym rzadziej tu zaglądają

Przyznaję że ostatnio też mało zaglądałam ale troszkę spraw na uczelni... organizowanie wycieczki do Wa-wy no i jest 19 listopada ... to jedyna zadowalająca sprawa... kolejna do d..... łajza ze mnie u mnie na uczelni za średnią 4,0 dostaje się stypendium... 100zł miesięcznie a ja oczywiście łajza nie złożyłam... a wychodzi 4,2... ;( jak ja żałuję.. i oczywiście kolejna to że 13 w piątek 1 egzamin.. ;/ mam w tym semestrze 6.. albo 7... w kolejnym nie mam w ogóle tylko będę się bronić :| wymyśliłam temat pracki lic... Język kobiet i mężczyzn.... tzn... w internecie znalazłam sporo literatury.. + książka mojej promotorki to już może mi pozwoli na ten temat pisać... piszę z językoznawstwa co nie będzie łatwe ale tak wyszło... ;> tyle nauki przede mną... jeden + to to że już zarezerwowaliśmy domek.. na Sylwka-- kierunek Susiec - 3 dni!! i resztaa 18 osób oj ludzi się pozna;D hehe ognisko kulig i na narty do Krasnobrodu.... )) wydatki podliczone około 250 zł na główkę to nie tak dużo ;D już chcę wolne i święta ale za niedługo też świętuje 21urodzinki 9 listopada!! aj zjem w końcu coś słodkiego no torcik dostanę to muszę Ale nie będę odbiegała tu od tematu..napisałam co tam u mnie..dzisiaj moje jedzonko
Śniadanko moje pół serka danio -- ten na głoda i pół grahamki + reszta połówki zrobiłam kanapkę ;D
Obiadek - 2 gołąbki głodna byłam i wszyscy jedli to i ja
K--- dokończyłam serek danio ze śniadania ;D i kromkę chleba orkiszowego i tyle..
no i dzisiaj nie ćwiczyłam no masakra szczerze no nie mogę zakwasy mam ostre nawet 1 brzuszka zrobić no i nie wiem podobno trzeba walczyć z zakwasami ale jakoś nie daje rady ;D

A to tak nie ładni się nie odzywać !! no no no no !!! co z Wami laski
klapsy się należą hehehe ;D:P:pal a:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 19:06   #282
vilema
Rozeznanie

hej kobietki, ja dzisiaj trochę pózniej się męlduję, bo jak zwykle w piątek zawalona robotą a potem manicureczyli mały relaksik.
Do teraz było wzorowo, bo przed chwilą mój TŻ namówił mnie na kawałek ciasta a ja głupia dałam się skusić
Teraz okrutne wyrzuty mnie męczą
Stary 2009-10-30, 19:36   #283
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
Halloo tu jeszcze ktoś zagląda ? Widzę że dziewczyny im dłużej na diecie tym rzadziej tu zaglądają

Przyznaję że ostatnio też mało zaglądałam ale troszkę spraw na uczelni... organizowanie wycieczki do Wa-wy no i jest 19 listopada ... to jedyna zadowalająca sprawa... kolejna do d..... łajza ze mnie u mnie na uczelni za średnią 4,0 dostaje się stypendium... 100zł miesięcznie a ja oczywiście łajza nie złożyłam... a wychodzi 4,2... ;( jak ja żałuję.. i oczywiście kolejna to że 13 w piątek 1 egzamin.. ;/ mam w tym semestrze 6.. albo 7... w kolejnym nie mam w ogóle tylko będę się bronić :| wymyśliłam temat pracki lic... Język kobiet i mężczyzn.... tzn... w internecie znalazłam sporo literatury.. + książka mojej promotorki to już może mi pozwoli na ten temat pisać... piszę z językoznawstwa co nie będzie łatwe ale tak wyszło... ;> tyle nauki przede mną... jeden + to to że już zarezerwowaliśmy domek.. na Sylwka-- kierunek Susiec - 3 dni!! i resztaa 18 osób oj ludzi się pozna;D hehe ognisko kulig i na narty do Krasnobrodu.... )) wydatki podliczone około 250 zł na główkę to nie tak dużo ;D już chcę wolne i święta ale za niedługo też świętuje 21urodzinki 9 listopada!! aj zjem w końcu coś słodkiego no torcik dostanę to muszę Ale nie będę odbiegała tu od tematu..napisałam co tam u mnie..dzisiaj moje jedzonko
Śniadanko moje pół serka danio -- ten na głoda i pół grahamki + reszta połówki zrobiłam kanapkę ;D
Obiadek - 2 gołąbki głodna byłam i wszyscy jedli to i ja
K--- dokończyłam serek danio ze śniadania ;D i kromkę chleba orkiszowego i tyle..
no i dzisiaj nie ćwiczyłam no masakra szczerze no nie mogę zakwasy mam ostre nawet 1 brzuszka zrobić no i nie wiem podobno trzeba walczyć z zakwasami ale jakoś nie daje rady ;D

A to tak nie ładni się nie odzywać !! no no no no !!! co z Wami laski
klapsy się należą hehehe ;D:P:pal a:
Kochan zdjaje mi sięża za mało jesz . tylko 3 posiłki. nie czujesz się głodna w dzień ??

ja to musze jeśc jakieś 4- 5. wredy czuje się najedzona

i dzisiaj znowu zgrzeszyłam! chuba jutro stane na wagę, bo boje sięże coś przytyłam.. od początku tygodnia ciągle grzesze, a jest już prawie koniec ;/
Stary 2009-10-30, 19:47   #284
vilema
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eMisss Pokaż wiadomość
Kochan zdjaje mi sięża za mało jesz . tylko 3 posiłki. nie czujesz się głodna w dzień ??

ja to musze jeśc jakieś 4- 5. wredy czuje się najedzona

i dzisiaj znowu zgrzeszyłam! chuba jutro stane na wagę, bo boje sięże coś przytyłam.. od początku tygodnia ciągle grzesze, a jest już prawie koniec ;/
Co to za dieta bez grzeszków, ale potem sie strasznie w brodę pluje Ja dzisiaj już sobie naplułam ale to wszystko przez TŻeta
Stary 2009-10-30, 19:52   #285
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vilema Pokaż wiadomość
Co to za dieta bez grzeszków, ale potem sie strasznie w brodę pluje Ja dzisiaj już sobie naplułam ale to wszystko przez TŻeta
ale tych grzeszków jest juz za dużo.
a ja też zwsze przez chłopaka grzesze, kupuje mi słodkości bo chce mnie utuczyć, nie chcę abym się dochudzała. ale ja i tak to robię i schudnę bo chce . o..
Stary 2009-10-30, 20:44   #286
gosiafoteczki
Zadomowienie

Ja się czuję najedzona od zawsze tak jem teraz troszkę mniej na talerzu... teraz dopiero o tej porze głód mnie łapie ale nie jem... walczę z tym z dnia na dzień.. i może będzie lepiej.. ale jak dalej tak po tygodniu nie będzie waga spadać to naprawdę się wkurzę ;/
Stary 2009-10-30, 21:04   #287
Rock4ever
Raczkowanie

Ja dzisiaj odbiegłam od diety, co mi się wgl nie podoba ;/... Ale trudno :/
Jutro sobota, zobaczymy jak to będzię Pozdrawiam
Stary 2009-10-30, 21:14   #288
Marvola88
Raczkowanie

Ja dziś trzeci dzień grzecznie, według diety. Mobilizuje mniekoleżanka, która też się odchudza i juz naprawdę widać u niej rezultaty, mimo że chodzi w wielkich, męskich koszulkach No i prawda jest taka, że jedząc 4 posiłki dziennie nie chodzę głodna, a jedzonko z listy wybieram sama, i chociaż zbyt dużej alternatywy nie ma, to jednak, jak narazie, jem smacznie
A teraz w nagrodę, za bycie grzeczną pooglądam sobie Housa
Stary 2009-10-30, 21:17   #289
vilema
Rozeznanie

Kochane nie wiem jak wam ale mi w weekendy zawsze jest najtrudniej, bo tyle pokus do okoła i w dodatku wolne to się w domu po szafkach gmera.
Trzymajcie za mnie kciuki żebym się nie dała bo cały tydzień było bardzo wzorowo i głupio byłoby zmarnować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 21:25   #290
funkyourself
Raczkowanie

Cytat:
Ja się czuję najedzona od zawsze tak jem teraz troszkę mniej na talerzu... teraz dopiero o tej porze głód mnie łapie ale nie jem... walczę z tym z dnia na dzień.. i może będzie lepiej.. ale jak dalej tak po tygodniu nie będzie waga spadać to naprawdę się wkurzę ;/
To właśnie przez to że jesz 3 malutkie posiłki.

Powinnaś jeść duże śniadanie /nie obawiaj się kalorii, spalisz w ciągu dnia/, potem 4 małe posiłki.

Uważaj, bo możesz sobie zrobić krzywdę, albo waga po prostu stanie w miejscu - organizm będzie panicznie gromadził wszystko na zapas.
Stary 2009-10-30, 22:00   #291
winyl
Zakorzenienie

A to mnie na odwrót - w weekend łatwo, ale za to w czasie szkoły - tragedia! Bo stres, mało snu, dużo emocji pozytywnych i negatywnych no i przez to "muszę" jeść słodycze, fast foody i pić colę. Ale koniec z tym!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-31, 07:45   #292
Aangel86
Rozeznanie

Dzień dobry Kochane Chudzielce
Ja jestem po śniadanku u mojego TŻ zjadałam 2 kanapki ze zwykłego chleba z pasztetem, serkiem białym, żółtym i pomidorem+ sałatka z tuńczyka i wielowarzywna cholera wiem, że dużo do tego jego siostra zrobiła mi herbatę i ja posłodziła i to 2 łyżeczki!!! bo nie wiedziała, że nie słodzę! no nic... aż się boję co to będzie w ciągu dnia... <szok> a jutro?? a poniedziałek??? nie wiem... głupio tak odmawiać przy tylu osobach...
A za Was moje Kochane 3mam kciuki przynajmniej Wy badzcie grzeczne Wierzę w Waszą silną wolę bardziej niż w swoją
Do usłyszenia

Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala,
najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala.
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr

[euc1]543150[/euc1]
Aangel86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-31, 08:31   #293
SharMea
Rozeznanie

Aangel trzymaj się ;*

Ja trzymam się diety, dzisiaj zaczyna się 21 dzień ;*. Wczoraj weszłam na forum, tylko Was pocztać, bo mój TŻ był u mnie i na odpisywanie za dużo czasu nie miałam ;p. dzisiaj wieczorem pewnie też nie wejdę.
A teraz na śniadanko owsianka, dawno jej nie jadłam i bardzo się za nią stęskniłam

Kupiłam sobie wczoraj krem na celulit, 18 zł dałam, termoaktywny, w cholere gorąco się po nim na ciele robi, ale to dobrze, na jakimś wątku pisze, że działa cuda

76,2 -> 71 -> 60
Stary 2009-10-31, 08:50   #294
funkyourself
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SharMea Pokaż wiadomość
Aangel trzymaj się ;*

Ja trzymam się diety, dzisiaj zaczyna się 21 dzień ;*. Wczoraj weszłam na forum, tylko Was pocztać, bo mój TŻ był u mnie i na odpisywanie za dużo czasu nie miałam ;p. dzisiaj wieczorem pewnie też nie wejdę.
A teraz na śniadanko owsianka, dawno jej nie jadłam i bardzo się za nią stęskniłam

Kupiłam sobie wczoraj krem na celulit, 18 zł dałam, termoaktywny, w cholere gorąco się po nim na ciele robi, ale to dobrze, na jakimś wątku pisze, że działa cuda
Owsianka jest.. uzależniająca dla mnie inne śniadanie nie ma prawa nawet istnieć.

co do kremu, to fajnie wygładza, rzeczywiście likwiduje cellulit, co do tego efektu wyszczuplania to można dyskutować, bo w połączeniu z dobrą dietą i ćwiczeniami może coś dawać, ale sam na pewno tłuszczu nie odessie.

i dobre rozwiązanie na zime, szczególnie jak jest zimno
Stary 2009-10-31, 08:57   #295
SharMea
Rozeznanie

Cytat:
Owsianka jest.. uzależniająca dla mnie inne śniadanie nie ma prawa nawet istnieć.

co do kremu, to fajnie wygładza, rzeczywiście likwiduje cellulit, co do tego efektu wyszczuplania to można dyskutować, bo w połączeniu z dobrą dietą i ćwiczeniami może coś dawać, ale sam na pewno tłuszczu nie odessie.

i dobre rozwiązanie na zime, szczególnie jak jest zimno

Sam krem, bez diety to głupota dlatego trzeba połączyć razem Krem + MŻ + WR i na pewno coś podziała
ile razy dziennie stosujesz ten krem?

76,2 -> 71 -> 60
Stary 2009-10-31, 09:04   #296
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vilema Pokaż wiadomość
Kochane nie wiem jak wam ale mi w weekendy zawsze jest najtrudniej, bo tyle pokus do okoła i w dodatku wolne to się w domu po szafkach gmera.
Trzymajcie za mnie kciuki żebym się nie dała bo cały tydzień było bardzo wzorowo i głupio byłoby zmarnować
nie ma sprawy. trzymam za Ciebie kciuki u mnie w weekend te jest najgorzej,
a dzisiaj z rana wstałam na wagę i było nie całe 58 kg. jakieś 57,5. a cały tydzień grzeszyłam może waga się popsuła. zważe się jeszcze w poniedziałek.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Sam krem, bez diety to głupota dlatego trzeba połączyć razem Krem + MŻ + WR i na pewno coś podziała
ile razy dziennie stosujesz ten krem?
a ten krem na prawdę jest taki dobry ? znajdę go w Rossmanie ?
Stary 2009-10-31, 09:15   #297
gosiafoteczki
Zadomowienie

Cytat:
To właśnie przez to że jesz 3 malutkie posiłki.

Powinnaś jeść duże śniadanie /nie obawiaj się kalorii, spalisz w ciągu dnia/, potem 4 małe posiłki.

Uważaj, bo możesz sobie zrobić krzywdę, albo waga po prostu stanie w miejscu - organizm będzie panicznie gromadził wszystko na zapas.

Jem tyle.. od zawsze... zobaczymy w poniedziałek.. na wadze ;> dzisiaj na śniadanie herbatka czerwona... płatki z mlekiem sporo :0 i winogron niedawno nie liczyłam ile tylko jadłam hehe zaraz sprzątanie jak co sobotę
Stary 2009-10-31, 09:21   #298
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
Jem tyle.. od zawsze... zobaczymy w poniedziałek.. na wadze ;> dzisiaj na śniadanie herbatka czerwona... płatki z mlekiem sporo :0 i winogron niedawno nie liczyłam ile tylko jadłam hehe zaraz sprzątanie jak co sobotę
na pewno coś spadło
a co do płatków z mlekiem to moim zdaniem chyba nie nadają się do diety.
ostatni sprawdziłam ile kalorii spala się przy sprzątaniu to w ciągu godziny od 180 do 240 kcal. to nawet dużo
Stary 2009-10-31, 09:25   #299
SharMea
Rozeznanie

Ja kupiłam w Auchanie ;D. a czy dobry? powiem Ci za pare tygodni, jak różnica będzie, na pewno grzeje tak jak zapowiedziano na opakowaniu

76,2 -> 71 -> 60
Stary 2009-10-31, 09:26   #300
eMisss
Zadomowienie

Cytat:
Ja kupiłam w Auchanie ;D. a czy dobry? powiem Ci za pare tygodni, jak różnica będzie, na pewno grzeje tak jak zapowiedziano na opakowaniu
jak grzeje to na pewno jakieś efekty bedą .

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości