|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
to ja poproszę o opinie jak użyjesz...
![]() a jak cenowo? ![]()
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-11-06 o 13:12 |
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam jeszcze o jednym zużyciu. Skończyłąm puder w kompakcie creme puff
z tego się akurat nie cieszę, bo to mój nieodłączny element makijażu i zuzycie wymaga zakupu w zasadzie mam jeszcze dwa opakowania, ale we wszystkich już widać dno pewnie jeszcze zuzyję jedno w listopadzie, a jak nie to na początku grudnia
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaaa fajne zakupy! nareszcie jakies fotki
tez chcialabym to serum do biustu,choc o ile pamietam, zawiera parabeny ![]() loverynko no widzisz to juz jakis krok do przodu. Jesli nic innego nie znajdzies do grudnia to zaczynaj tam! Hihi twoj odwyk bedzie postawiony na silna probe pozmienialyscie wszystkie avatary i teraz mi sie osoby myla ale ze mnie wzrokowiec!Cytat:
jak skoncze moje pudry to sie tez na niego skusze skoro tak go zachwalasz.
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zachwalam go, ale tak naprawdę to nie mam wielkiego porównania. ![]() Moim pierwszym pudrem był Rimmel Stay Matt (w liceum ), zuzyłam 2 opakowania i potem spróbowałam CP. Od tej pory nie zdradziłam CP, a zużyłam już kilka ładnych opakowań.Nie wiem, czy jest najlepszy, ale moje wymagania spełnia, dlatego nie eksperymentuje i nie szukam nic nowego. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Mozna poeksperymentować z balsamami, żelami, i mnóstwem innych rzeczy które szybko się zuzywają. Ale nie wyobrażam sobie kupować na zachciankę niesprawdzony puder i potem pół roku się męczyć z kosmetykiem, który nie spełnia podstawowych wymagań. Bo przecież dobry kompakt gwarantuje dobry wygląd Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-11-06 o 13:32 |
|
|
|
|
#275 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Jasne, nie ma sprawy.
Każdy produkt kosztował tylko 5.99zł, więc nawet jak nie podpasują to wielkiej straty nie będzie. Cytat:
W sumie masz jeszcze 2, więc na jakiś czas Ci wystarczą. Ja w październiku zużyłam puder prasowany Vipery, ale byłam z niego średnio zadowolona, teraz zużywam mozaikę Pure Beauty Essence (to z limitowanki, ale teraz pojawiła się w stałej ofercie w 2 wersjach kolorystycznych ), optycznie wygładza cerę i sprawia, że jest taka promienna i ożywiona. Pewnie w grudniu ją skończę, bo już mocno widać dno, ale chyba zaopatrzę się w kolejne opakowanie. Cytat:
Ja uwielbiam oglądać fotki kosmetyków!A serum Eveline zawiera niestety parabeny, ale jak w Rossmannie przyglądałam się innym składomw każdym żelu/kremie/serum były. A nie mogę nigdzie dorwać masełka Ziai do biustu, więc zadowoliłam się tym. Tak poza tym, to zauważyłam, że większą przyjemność sprawiają mi zakupy pielęgnacji niż kolorówki. Z kolorówką to mam większe obawy, bo np. wolę używać tego co znam, chodzi mi głównie o podkłady, cienie, pudry. Mam swoje ulubione firmy i raczej pozostaję im wierna. |
||
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
piszesz może o tej...?
|
#277 |
|
|
To jest jedna z 2 (?) nowych, które są w stałej ofercie. Ja piszę dokładnie o tej:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-prasowany.htm
|
|
|
|
#278 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ten też odpowiada mi i do cery i zapachowo, więc nie ma problemu, chyba, że Tobie zależy na nim, a cytrynowy nie odpowiada - jeszcze go nie używałam, więc możemy się zamienić Piękne Ja dziś wracając z zajęć kupiłam w mieście ziółka do tej sauny, kilka złotych wydałam w lumpku i w zoologicznym na myszkę dla węża Wstąpiłam do Rossmanna, ale nic a nic mnie nie kręciło
|
|
|
|
|
#279 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak trzymać, miło Cię "czytać" taką rozpromienioną Cytat:
można prosić o namiary ? :-P Cytat:
ciekawe czy w moim interku mają Cytat:
czekam tylko na przypływ gotówkiAniu ale Ci sie pomniejszył zbiorek zazdroszczę zapasu Tołpy ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#280 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15121261]Tak, ale myślałam, że to oni się pomylili
Ten też odpowiada mi i do cery i zapachowo, więc nie ma problemu, chyba, że Tobie zależy na nim, a cytrynowy nie odpowiada - jeszcze go nie używałam, więc możemy się zamienić Piękne Ja dziś wracając z zajęć kupiłam w mieście ziółka do tej sauny, kilka złotych wydałam w lumpku i w zoologicznym na myszkę dla węża Wstąpiłam do Rossmanna, ale nic a nic mnie nie kręciło [/QUOTE]Tak myslałam, że Ci podpasuje tym bardziej że pachnie bosko ![]() cytrynowy sądzę, że by Cię rozczarował, bo niewiele w tym zapachu cytryny miałam w późniejszych planach cytrynowy, więc dla mnie może zostać tak jak jest jeśli Ci geraniowy odpowiada ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
Macie pomysły?Cytat:
W zasadzie to odziedziczyłam ten wynalazek po babci, która kupiła sobie właśnie do inhalacji, ale coś tam jej w tym nie pasowało. Trochę mnie tylko wkurza mycie |
||
|
|
|
#281 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15121833]A nie lepiej wlać na dno zaparzony już napar?
[/QUOTE]tak, ale wtedy jest mniejszy efekt tej szałwii bo jak tam się gotuje cały czas z tą szałwią to jest taka terapia szokowo-oczyszczająco-inhalująca a z samego naparu trochę marniej to wychodzi
|
|
|
|
#283 |
|
|
Właśnie tą sauną do twarzy przypomniałyście mi, że dawno nie robiłam sobie takiego czegoś.
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam jeszcze ! Miałam się Wam pochwalić, że od połowy sierpnia żużyłam 8 kremów do twarzy (
Oczywiście zminimalizowanie zapasów jeszcze trochę potrwa, ale jestem z siebie dumna ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Siedzę sobie teraz z maseczką dermaglinu przeciwtrądzikową, starczy mi jej jeszcze na jedno użycie |
|
|
|
#285 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Potestuję jak tylko ją dostanę - ja chcę już! Kupiłam bratka i nagietka, oba mają odpowiednie działanie do cery trądzikowej. Ogólnie swego czasu byłam tak obcykana w ziołach, że z ciociami-starowinkami ze wsi się wykłócałam w kwestiach zielarstwa Mam chyba teraz nawrót tej pasji Zaczęłam do pudru używać pędzla zamiast gąbeczki i widzę, że dużo szybciej schodzi, ale i wygodniej się nakłada Przynajmniej mam pewność, że wykończę wkrótce ten Revlon. Zastanawiam się, czy nie kupić pudru Synergenu za 7zł, żeby mieć zawsze w torebce. Ten Rimmel 'w zapasie' nie jest na tyle praktyczny.
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15122012]Aaa, więc to tak działa...
Potestuję jak tylko ją dostanę - ja chcę już! Kupiłam bratka i nagietka, oba mają odpowiednie działanie do cery trądzikowej. Ogólnie swego czasu byłam tak obcykana w ziołach, że z ciociami-starowinkami ze wsi się wykłócałam w kwestiach zielarstwa Mam chyba teraz nawrót tej pasji Zaczęłam do pudru używać pędzla zamiast gąbeczki i widzę, że dużo szybciej schodzi, ale i wygodniej się nakłada Przynajmniej mam pewność, że wykończę wkrótce ten Revlon. Zastanawiam się, czy nie kupić pudru Synergenu za 7zł, żeby mieć zawsze w torebce. Ten Rimmel 'w zapasie' nie jest na tyle praktyczny.[/QUOTE]nie wiem, czy to tak powinno działać to mój osobisty sposób ![]() daj znać jak przetestujesz te bratki i nagietki a pędzle do makijażu odkryłam jakiś czas temu i w życiu nie wrócę do gąbek i puszków
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Konto usunięte
|
Melduję, że szampon Heat Defense Dove zużyty, a Syoss pomarańczowy się kończy. Tym samym muszę nabyć szampon, bo zostanę bez żadnego!
Może wyślę mamę, używamy w końcu szamponu na spółkę.Wystawiłam też na allegro drobnostki kolorówkowe, których i tak nie zużyję. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15110458]Hej, dziewczynki, mam wreszcie neta, ale nawet nie próbuję nadrabiać zaległości, wybaczcie ![]() Stęskniłam się za Wami! ![]() [/QUOTE]Hej, Orlico! Właśnie wczoraj się po cichu zastanawiałam, gdzie się podziewasz... ![]() Niebieskie kolczyki i kulkowy naszyjnik śliczne! Cytat:
|
|
|
|
|
#289 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15111841]Mój dzisiejszy zakup http://allegro.pl/item796180486_kosm..._promocja.html Będę spraszać koleżanki na kąpiele parowe i popołudnia SPA [/QUOTE]widziałam coś takiego chyba w ulotce z lidla i też się zastanawiam nad kupnem ![]() Cytat:
muszę coś sobie kupić a nie mam pojęcia w jakich sklepach jest coś fajnego... Cytat:
![]() tak w ogóle to nie było mnie niecałe dwa dni a tu tyle naskrobane a ja oczywiście dalej nic nie zużyłam ale też nic nie kupiłam to znaczy przyszły zamówione kosmetyki z avonu
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze co do olejku: w Naturze kosztuje 14,99.
Jutro skończy mi się szampon - Schauma 400ml A dziś wykończę peeling do stóp Sally Hansen
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
nyynka niestety nie mam aparatu żeby zrobić zdjecie ale to jest sweter w długim rekawem,delkod w litere V, srednio gruby, kupiony w terranowie.
zapomniałam dodać że byłam dziś w naturze z koleżanką i nic nie kupiłam.miałam ochotę na śliczny róż z my secret ale kolezanka mi powiedziała żebym sobie go kupiła w nagrodę jak nie kupie nic ponad programowego na targach.mam w sumie w domu dwa róże ,jeden mocny różowy a drugi właściwie różo-brąz a takiego odcienia nie.chyba jeszcze to przemyśle... jeszcze dzis TŻ zapytał mnie z przerażeniem czy musi ze mna na nie iść w niedziele.miał naprawde zabawna minę
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2009-11-06 o 16:33 |
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ide do dentysty..trzymajcie kciuki..jak wroce cala to was doczytam
|
|
|
|
#294 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
zetafon a orientujesz się może w jakich godzinach trzeba przyjść na te targi żeby uniknąć największego tłoku?
|
#296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() już wysłałam Ci zaproszenie |
|
|
|
|
#297 |
|
|
|
|
|
|
#298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#300 | |
|
|
Cytat:
Dziękuję bardzo, zaraz sobie obejrzę fotki. zetafon, przez Ciebie mam ochotę na ciuchowe zakupy. i przez gani też. Powstrzymuje mnie tylko fakt, że chcę jeszcze trochę zrzucić i bez sensu byłoby teraz kupować a za jakiś czas byłoby to za duże. Tak mam z ostatnimi spodniami - kupowałam je 3 tygodnie temu a już mi wiszą
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

z tego się akurat nie cieszę, bo to mój nieodłączny element makijażu i zuzycie wymaga zakupu 
ale ze mnie wzrokowiec!
jak skoncze moje pudry to sie tez na niego skusze skoro tak go zachwalasz.

), optycznie wygładza cerę i sprawia, że jest taka promienna i ożywiona.
A nie mogę nigdzie dorwać masełka Ziai do biustu, więc zadowoliłam się tym. 

tak trzymać, miło Cię "czytać" taką rozpromienioną ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Malowałam dziś pazurki na szybko i sięgnęłam po wysuszacz SH, a końcówka kompletnie zgęstniała 

pędzle kocham ponad wszystko
Ja chyba nie jestem tylko kosmetykoholiczką, ale ogólnie zakupoholiczką
muszę coś sobie kupić a nie mam pojęcia w jakich sklepach jest coś fajnego...
tzn. kiedyś bardziej potrafiłam

i przez gani też.