Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-06, 12:09   #271
aaaania1989
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

to ja poproszę o opinie jak użyjesz...
a jak cenowo?

Edytowane przez aaaania1989
Czas edycji: 2009-11-06 o 12:12
aaaania1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 12:17   #272
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Zapomniałam jeszcze o jednym zużyciu. Skończyłąm puder w kompakcie creme puff z tego się akurat nie cieszę, bo to mój nieodłączny element makijażu i zuzycie wymaga zakupu
w zasadzie mam jeszcze dwa opakowania, ale we wszystkich już widać dno pewnie jeszcze zuzyję jedno w listopadzie, a jak nie to na początku grudnia
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 12:25   #273
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

fuksjaaa fajne zakupy! nareszcie jakies fotki
tez chcialabym to serum do biustu,choc o ile pamietam, zawiera parabeny

loverynko no widzisz to juz jakis krok do przodu. Jesli nic innego nie znajdzies do grudnia to zaczynaj tam! Hihi twoj odwyk bedzie postawiony na silna probe

pozmienialyscie wszystkie avatary i teraz mi sie osoby myla ale ze mnie wzrokowiec!

Cytat:
Skończyłąm puder w kompakcie creme puff
jak skoncze moje pudry to sie tez na niego skusze skoro tak go zachwalasz.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 12:35   #274
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość

pozmienialyscie wszystkie avatary i teraz mi sie osoby myla ale ze mnie wzrokowiec!

jak skoncze moje pudry to sie tez na niego skusze skoro tak go zachwalasz.
ja nie zmieniłam
Zachwalam go, ale tak naprawdę to nie mam wielkiego porównania.
Moim pierwszym pudrem był Rimmel Stay Matt (w liceum ), zuzyłam 2 opakowania i potem spróbowałam CP. Bardzo mi podpasował, nie robi maski, matuje, nie ściera się szybko. Zresztą poczytaj recenzję na kwc - zbiera zwykle duzo gwiazdek Od tej pory nie zdradziłam CP, a zużyłam już kilka ładnych opakowań.
Nie wiem, czy jest najlepszy, ale moje wymagania spełnia, dlatego nie eksperymentuje i nie szukam nic nowego.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Mozna poeksperymentować z balsamami, żelami, i mnóstwem innych rzeczy które szybko się zuzywają. Ale nie wyobrażam sobie kupować na zachciankę niesprawdzony puder i potem pół roku się męczyć z kosmetykiem, który nie spełnia podstawowych wymagań. Bo przecież dobry kompakt gwarantuje dobry wygląd

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2009-11-06 o 12:32
Stary 2009-11-06, 12:39   #275
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
to ja poproszę o opinie jak użyjesz...
a jak cenowo?
Jasne, nie ma sprawy.
Każdy produkt kosztował tylko 5.99zł, więc nawet jak nie podpasują to wielkiej straty nie będzie.
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Zapomniałam jeszcze o jednym zużyciu. Skończyłąm puder w kompakcie creme puff z tego się akurat nie cieszę, bo to mój nieodłączny element makijażu i zuzycie wymaga zakupu
w zasadzie mam jeszcze dwa opakowania, ale we wszystkich już widać dno pewnie jeszcze zuzyję jedno w listopadzie, a jak nie to na początku grudnia
Gratulacje! W sumie masz jeszcze 2, więc na jakiś czas Ci wystarczą.

Ja w październiku zużyłam puder prasowany Vipery, ale byłam z niego średnio zadowolona, teraz zużywam mozaikę Pure Beauty Essence (to z limitowanki, ale teraz pojawiła się w stałej ofercie w 2 wersjach kolorystycznych) i jestem oczarowana - subtelnie rozświetla (nie widać drobinek, nawet nie umiem tego opisać), optycznie wygładza cerę i sprawia, że jest taka promienna i ożywiona. Super na jesienne szarości, kiedy cera staje się ziemista.

Pewnie w grudniu ją skończę, bo już mocno widać dno, ale chyba zaopatrzę się w kolejne opakowanie.
Cytat:
fuksjaaa fajne zakupy! nareszcie jakies fotki
tez chcialabym to serum do biustu,choc o ile pamietam, zawiera parabeny
Dziękuję. Ja uwielbiam oglądać fotki kosmetyków!
A serum Eveline zawiera niestety parabeny, ale jak w Rossmannie przyglądałam się innym składomw każdym żelu/kremie/serum były. A nie mogę nigdzie dorwać masełka Ziai do biustu, więc zadowoliłam się tym.

Tak poza tym, to zauważyłam, że większą przyjemność sprawiają mi zakupy pielęgnacji niż kolorówki.
Z kolorówką to mam większe obawy, bo np. wolę używać tego co znam, chodzi mi głównie o podkłady, cienie, pudry. Mam swoje ulubione firmy i raczej pozostaję im wierna. Boję się eksperymentów, bo jak z czymś nie trafię to gorzej to zużyć niż nietrafioną pielęgnację.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 12:43   #276
aaaania1989
Zakorzenienie

piszesz może o tej...?
Stary 2009-11-06, 12:47   #277
fuksjaa

Cytat:
piszesz może o tej...?
To jest jedna z 2 (?) nowych, które są w stałej ofercie. Ja piszę dokładnie o tej:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-prasowany.htm

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-06, 13:11   #278
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Kochan ja się dzisiaj kapnęłam, że dałam Ci nie ten hydrolat Guła ze mnie
geraniowy zamiast cytrynowego Zauważyłaś?
Tak, ale myślałam, że to oni się pomylili Ten też odpowiada mi i do cery i zapachowo, więc nie ma problemu, chyba, że Tobie zależy na nim, a cytrynowy nie odpowiada - jeszcze go nie używałam, więc możemy się zamienić
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Obiecane fotki wczorajszych szaleństw
Piękne

Ja dziś wracając z zajęć kupiłam w mieście ziółka do tej sauny, kilka złotych wydałam w lumpku i w zoologicznym na myszkę dla węża Wstąpiłam do Rossmanna, ale nic a nic mnie nie kręciło
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 13:16   #279
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiliśmy ten sam olejek - czekolada+pomarańcza
Wypróbowaliśmy już wczoraj - nie było mowy żeby było inaczej zwłaszcza, że wchodząc do Natury szepnęłam mu że nie mam stanika
tak trzymać, miło Cię "czytać" taką rozpromienioną
Cytat:
Ja też dopiszę pastę jak się skończy To chyba kwestia umowy - jeśli jest w zużyciach to będzie i w zakupach, także nabija się licznik i tu i tu.
exactly
Cytat:
ja mam taki olejek ktory za pomoca dotyku sie rozgrzewa
można prosić o namiary ? :-P
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Wrzucam fotki moich zakupów i prezentów. Sama kupiłam jedynie serum do biustu Eveline i żel truskawkowy Arko. Razem zapłaciłam niecałe 15zł, więc zmieściłam się w wyznaczonym limicie na listopad.
świetne zakupy, serii joanny jestem ciekawa, nie powiem ciekawe czy w moim interku mają
Cytat:
eh muszę kupić:krem na dzień,peeling enzymatyczny,coś do biustu,peeling do ciała i jakąs maseczkę oczyszczająca/z glinką-z najpotrzebniejszych rzeczy
poza tym marzy mi się oliwka
ja mam podobne plany czekam tylko na przypływ gotówki
Aniu ale Ci sie pomniejszył zbiorek zazdroszczę zapasu Tołpy
Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Wróciłam z Sephory. Jeśli chcę to mogę zacząć od grudnia. Jeśli nie znajdę nic lepszego to pójdę tam od grudnia. Tylko trochę mnie martwi umowa-zlecenie, bo żadnych praw w sumie nie mam (nawet prawa do urlopu czy do chorobowego). Yh.
no nie jest źle, będziesz robiła w kosmetykach selektywnych czyli takich jak lubisz umowa zlecenie w duzej mierze zależy od pracodawcy, jeśli jest ww porządku masz większe prawa, ja od stycznia też będę na umowie zlecenie, troche martwi mnie brak urlopu, ale wiem że jak będę potrzebowała to dostanę bo mam bardzo wyrozumiałego Prezesa
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 13:32   #280
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15121261]Tak, ale myślałam, że to oni się pomylili Ten też odpowiada mi i do cery i zapachowo, więc nie ma problemu, chyba, że Tobie zależy na nim, a cytrynowy nie odpowiada - jeszcze go nie używałam, więc możemy się zamienić Piękne

Ja dziś wracając z zajęć kupiłam w mieście ziółka do tej sauny, kilka złotych wydałam w lumpku i w zoologicznym na myszkę dla węża Wstąpiłam do Rossmanna, ale nic a nic mnie nie kręciło [/QUOTE]
Tak myslałam, że Ci podpasuje tym bardziej że pachnie bosko
cytrynowy sądzę, że by Cię rozczarował, bo niewiele w tym zapachu cytryny w zasadzie wcale jak dla mnie pachnie ... gabinetem pielęgniarskim
miałam w późniejszych planach cytrynowy, więc dla mnie może zostać tak jak jest jeśli Ci geraniowy odpowiada

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:

Aaaa dziewczyny poratujcie mnie Malowałam dziś pazurki na szybko i sięgnęłam po wysuszacz SH, a końcówka kompletnie zgęstniała
Nie używałam go parę tygodni, a tu taki numer, ech
Mogłybyście mi polecić jakiś wysuszacz, najlepiej coś sprawdzonego i tańszego od SH Będę musiała kupić
Kochane przypominam się z tym wysuszaczem Macie pomysły?
Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Fajna ta sauna napiszcie coś więcej jak się sprawuje, nigdy nie miałam takiego wynalazku. Jakiś przepis na nią ?
Fajna sprawa Wygodniejsze od garnka, bo ma taki kształt że mieści całą buzię, nic nie wydostaje się na zewnątrz tylko wszystko na twarz Ja mam jeszcze taką wymienną końcówkę-inhalator.
W zasadzie to odziedziczyłam ten wynalazek po babci, która kupiła sobie właśnie do inhalacji, ale coś tam jej w tym nie pasowało.
Trochę mnie tylko wkurza mycie bo jak wrzucę na dno tą szałwię to się wszystko oblepia i doszorowac nie można
Stary 2009-11-06, 13:38   #281
Konto usunięte

Cytat:
Fajna sprawa Wygodniejsze od garnka, bo ma taki kształt że mieści całą buzię, nic nie wydostaje się na zewnątrz tylko wszystko na twarz Ja mam jeszcze taką wymienną końcówkę-inhalator.
W zasadzie to odziedziczyłam ten wynalazek po babci, która kupiła sobie właśnie do inhalacji, ale coś tam jej w tym nie pasowało.
Trochę mnie tylko wkurza mycie bo jak wrzucę na dno tą szałwię to się wszystko oblepia i doszorowac nie można
A nie lepiej wlać na dno zaparzony już napar?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-06, 13:41   #282
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15121833]A nie lepiej wlać na dno zaparzony już napar? [/QUOTE]
tak, ale wtedy jest mniejszy efekt tej szałwii bo jak tam się gotuje cały czas z tą szałwią to jest taka terapia szokowo-oczyszczająco-inhalująca a z samego naparu trochę marniej to wychodzi
Stary 2009-11-06, 13:41   #283
fuksjaa

Właśnie tą sauną do twarzy przypomniałyście mi, że dawno nie robiłam sobie takiego czegoś. Wprawdzie nie mam takiego urządzenia, a jedynie robię sobie napar w misce i nakrywam głowę ręczniczkiem, ale chyba sobie dziś zrobię.
Stary 2009-11-06, 13:45   #284
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Zapomniałam jeszcze ! Miałam się Wam pochwalić, że od połowy sierpnia żużyłam 8 kremów do twarzy (), a nie kupiłam ani jednego!
Oczywiście zminimalizowanie zapasów jeszcze trochę potrwa, ale jestem z siebie dumna

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Siedzę sobie teraz z maseczką dermaglinu przeciwtrądzikową, starczy mi jej jeszcze na jedno użycie
Stary 2009-11-06, 13:46   #285
Konto usunięte

Cytat:
tak, ale wtedy jest mniejszy efekt tej szałwii bo jak tam się gotuje cały czas z tą szałwią to jest taka terapia szokowo-oczyszczająco-inhalująca a z samego naparu trochę marniej to wychodzi
Aaa, więc to tak działa... Potestuję jak tylko ją dostanę - ja chcę już! Kupiłam bratka i nagietka, oba mają odpowiednie działanie do cery trądzikowej. Ogólnie swego czasu byłam tak obcykana w ziołach, że z ciociami-starowinkami ze wsi się wykłócałam w kwestiach zielarstwa Mam chyba teraz nawrót tej pasji

Zaczęłam do pudru używać pędzla zamiast gąbeczki i widzę, że dużo szybciej schodzi, ale i wygodniej się nakłada Przynajmniej mam pewność, że wykończę wkrótce ten Revlon. Zastanawiam się, czy nie kupić pudru Synergenu za 7zł, żeby mieć zawsze w torebce. Ten Rimmel 'w zapasie' nie jest na tyle praktyczny.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-06, 13:49   #286
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15122012]Aaa, więc to tak działa... Potestuję jak tylko ją dostanę - ja chcę już! Kupiłam bratka i nagietka, oba mają odpowiednie działanie do cery trądzikowej. Ogólnie swego czasu byłam tak obcykana w ziołach, że z ciociami-starowinkami ze wsi się wykłócałam w kwestiach zielarstwa Mam chyba teraz nawrót tej pasji

Zaczęłam do pudru używać pędzla zamiast gąbeczki i widzę, że dużo szybciej schodzi, ale i wygodniej się nakłada Przynajmniej mam pewność, że wykończę wkrótce ten Revlon. Zastanawiam się, czy nie kupić pudru Synergenu za 7zł, żeby mieć zawsze w torebce. Ten Rimmel 'w zapasie' nie jest na tyle praktyczny.[/QUOTE]
nie wiem, czy to tak powinno działać to mój osobisty sposób
daj znać jak przetestujesz te bratki i nagietki a ja Ci polecam spróbować z szałwią
a pędzle do makijażu odkryłam jakiś czas temu i w życiu nie wrócę do gąbek i puszków
Stary 2009-11-06, 13:57   #287
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
a pędzle do makijażu odkryłam jakiś czas temu i w życiu nie wrócę do gąbek i puszków
dokładnie najgorsze jak te gąbeczki do pudru się francowały i te farfulce na twarzy pozostawały pędzle kocham ponad wszystko ich kolekcja niestety też mi się powiększa
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:24   #288
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Melduję, że szampon Heat Defense Dove zużyty, a Syoss pomarańczowy się kończy. Tym samym muszę nabyć szampon, bo zostanę bez żadnego! Może wyślę mamę, używamy w końcu szamponu na spółkę.

Wystawiłam też na allegro drobnostki kolorówkowe, których i tak nie zużyję.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15110458]Hej, dziewczynki, mam wreszcie neta, ale nawet nie próbuję nadrabiać zaległości, wybaczcie
Stęskniłam się za Wami!
[/QUOTE]Hej, Orlico! Właśnie wczoraj się po cichu zastanawiałam, gdzie się podziewasz...

Cytat:
Obiecane fotki wczorajszych szaleństw
Niebieskie kolczyki i kulkowy naszyjnik śliczne!

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiliśmy ten sam olejek - czekolada+pomarańcza
Wypróbowaliśmy już wczoraj - nie było mowy żeby było inaczej zwłaszcza, że wchodząc do Natury szepnęłam mu że nie mam stanika
Świntuszek!
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 14:24   #289
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja bardzo lubię maseczki No i jak często robię, to widzę poprawę stanu cery. Chcę jak najszybciej zużyć takie które mniej lubię, a zostawić sobie te najlepsze.
Teraz będę zużywać:
  1. Avon PS oliwkowa
  2. Avon Aloes i awokado
  3. Soraya wygładzająca na noc
  4. Avon PS Marokańska róża
  5. Avon PS Morze martwe
  6. Avon Solutions rozświetlajaca
  7. Avon PS rozgrzewajaca hawajska
  8. Avon PS greckie morza
A zostawię sobie na później:
Avon PS morze martwe, Himalaya miodla, YR winogronowa, Oriflame z łopianem, Avon PS Liiv Botanicals, Avon Solutions z glinką, galenic Aquapulpe i Galenic odmładzająca i 2x Bielenda saszetkowa, Avon Anew- kuracja mineralna do twarzy.
ja sprawuje się ta maseczka?? mam ale jeszcze nie używałam
Cytat:
Hej.

A mi znowu dziś wpadły kosmetyki, ale nie wydałam ani złotówki. Doszedł:
- żel do mycia twarzy z brzoskwinią Joanny
- peeling z brzoskwinią Joanny (za oba kosmetyki płacił Tato)
- mniej więcej 2/3 podkładu Dream Satin Liquid Maybelline - wymiana z Wizażanką.

Żel i peeling będą póki co w zapasach, podkład mi się kończy więc w sam raz będzie.

Muszę uaktualnić licznik.
jak podkład?? używałaś już??
Cytat:
Zaszalałam za to na działach z biżuterią i wyniosłam z nich łącznie 1 naszyjnik, 1 bransoletkę i 5 par kolczyków Ja chyba nie jestem tylko kosmetykoholiczką, ale ogólnie zakupoholiczką
piękna biżuteria
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15111841]Mój dzisiejszy zakup
http://allegro.pl/item796180486_kosm..._promocja.html
Będę spraszać koleżanki na kąpiele parowe i popołudnia SPA [/QUOTE]
widziałam coś takiego chyba w ulotce z lidla i też się zastanawiam nad kupnem
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
hej
znowu mnie nie było 2 dni bo TŻ mnie nie wpuszczał na kompa,ale dzis skonczył L4 i juz mam troche czasu dla siebie i na wizażowanie.

parsifal: ta wejsciówka na targi to na te krakowskie?bedziesz w sobote czy w niedziele ?ja w niedz. rano.biore mame
dzis mi sie nawet sniło ze poszłam na te targi i tam było male stoisko ziaji i facet mi nie chciał sprzedać2 maseczek i peelingu-tych co akurat mam zamiar rzeczywiście kupić.mam narąbane w głowie.
strasznie mnie ciagnie do natury od dwóch dni ale koleżanki pomagaja i zabierają mnie gdzie indziej dziś zamiast do natury,trafiłam do terranowy i kupiłam sobie super sweterek za 39 zł.w zeszłą sobotę też doszedł nowy sweter tyle że czarny.dziś fioletowy.ogólnie to nie kupiłam kosmetyku od 26.10 i nie kupie nic poza tymi na targach (potrzedne,zaplanowane i przemyślane).
dalej szukam pracy i mi nic nie wychodzi.to jest okropne i mnie wpędza w depresje.w poniedziałek sie nawet przez to poryczałam :/
pokaż sweterek muszę coś sobie kupić a nie mam pojęcia w jakich sklepach jest coś fajnego...

Cytat:
Ja od zawsze byłam gigant maniaczką od biżuterii i dodatków moje uzależnienie od kosmetyków to nic w porównaniu z ilością świecidełek
potrafię wydać setki złotych na takie duperele ... tzn. kiedyś bardziej potrafiłam
teraz robię biżuterię sama i odkąd wiem ile tak naprawdę kosztuje materiał (uwierzcie, że więcej niż 3 zł rzadko), a chcą za to w sklepie 20, 25 zł to mi się serce kroi i nie kupuję
ale znowu wydaje majątek na koraliki, półfabrykaty i też wychodzi sporo ale przynajmniej mam same oryginalne, przez siebie wymyślone biżu

Ja też dopiszę pastę jak się skończy To chyba kwestia umowy - jeśli jest w zużyciach to będzie i w zakupach, także nabija się licznik i tu i tu.
gdzie kupujesz te półfabrykanty??

tak w ogóle to nie było mnie niecałe dwa dni a tu tyle naskrobane a ja oczywiście dalej nic nie zużyłam ale też nic nie kupiłam to znaczy przyszły zamówione kosmetyki z avonu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-06, 14:38   #290
Hosenka*
Zakorzenienie

Jeszcze co do olejku: w Naturze kosztuje 14,99.

Jutro skończy mi się szampon - Schauma 400ml A dziś wykończę peeling do stóp Sally Hansen

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 15:15   #291
zetafon
Zakorzenienie

nyynka niestety nie mam aparatu żeby zrobić zdjecie ale to jest sweter w długim rekawem,delkod w litere V, srednio gruby, kupiony w terranowie.

zapomniałam dodać że byłam dziś w naturze z koleżanką i nic nie kupiłam.miałam ochotę na śliczny róż z my secret ale kolezanka mi powiedziała żebym sobie go kupiła w nagrodę jak nie kupie nic ponad programowego na targach.mam w sumie w domu dwa róże ,jeden mocny różowy a drugi właściwie różo-brąz a takiego odcienia nie.chyba jeszcze to przemyśle... jeszcze dzis TŻ zapytał mnie z przerażeniem czy musi ze mna na nie iść w niedziele.miał naprawde zabawna minę

od 01.11.2010 oszczędzam

Edytowane przez zetafon
Czas edycji: 2009-11-06 o 15:33
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 16:19   #292
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
nyynka niestety nie mam aparatu żeby zrobić zdjecie ale to jest sweter w długim rekawem,delkod w litere V, srednio gruby, kupiony w terranowie.

zapomniałam dodać że byłam dziś w naturze z koleżanką i nic nie kupiłam.miałam ochotę na śliczny róż z my secret ale kolezanka mi powiedziała żebym sobie go kupiła w nagrodę jak nie kupie nic ponad programowego na targach.mam w sumie w domu dwa róże ,jeden mocny różowy a drugi właściwie różo-brąz a takiego odcienia nie.chyba jeszcze to przemyśle... jeszcze dzis TŻ zapytał mnie z przerażeniem czy musi ze mna na nie iść w niedziele.miał naprawde zabawna minę
dzięki za info, może zajdę do terranovy jak będę w WW
Stary 2009-11-06, 16:22   #293
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Dziewczyny ide do dentysty..trzymajcie kciuki..jak wroce cala to was doczytam

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 16:31   #294
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
ja idę w poniedziałek, już się boję
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 16:38   #295
Parsifal
Zadomowienie

zetafon a orientujesz się może w jakich godzinach trzeba przyjść na te targi żeby uniknąć największego tłoku?

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 16:44   #296
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
oj chyba juz nie, kiedyś ciągle coś wpadało a teraz nie mam czasu wiec żadko coś wygram
a Ty to w jakiś krzyżówkach wygrywasz czy czymś innym

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Hej!Edytko, możesz dodać i mnie?

już wysłałam Ci zaproszenie

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 16:52   #297
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
jak podkład?? używałaś już??
Użyłam go 2 razy, ale tylko na kilka godzin więc nie mogę o nim jeszcze nic powiedzieć. Muszę przetestować tak na cały dzień.
Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
już wysłałam Ci zaproszenie
A czy ja również mogę Cię zobaczyć?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-06, 16:57   #298
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:
Użyłam go 2 razy, ale tylko na kilka godzin więc nie mogę o nim jeszcze nic powiedzieć. Muszę przetestować tak na cały dzień.

A czy ja również mogę Cię zobaczyć?
zapraszam

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 17:00   #299
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
zetafon a orientujesz się może w jakich godzinach trzeba przyjść na te targi żeby uniknąć największego tłoku?
w zeszłym roku byłam w niedziele na samym początku ,rano o 10 i było ok.ok 12 zaczoł się tłok.myśle że najlepiej isc rano bo nie wszystkim bedzie sie chciało w weekend tak rano wstawać

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 17:04   #300
fuksjaa

Cytat:

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
zapraszam
Dziękuję bardzo, zaraz sobie obejrzę fotki.

zetafon, przez Ciebie mam ochotę na ciuchowe zakupy. i przez gani też. Powstrzymuje mnie tylko fakt, że chcę jeszcze trochę zrzucić i bez sensu byłoby teraz kupować a za jakiś czas byłoby to za duże. Tak mam z ostatnimi spodniami - kupowałam je 3 tygodnie temu a już mi wiszą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości