![]() |
#271 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ostatni dzwonek dla odchudzających się! Wakacje tuż... tuż..
Też się chętnie przyłaczę jeśli można
![]() Witam wszystkie zmotywowane do działania wizażystki! Również jestem w trakcie odchudzania. Zaczęłam 6 lutego (waga 81kg), ale oczywiście po drodze zaliczyłam wiele upadków, ale za każdym razem podniosłam się z podwojoną siłą ; ) Od 6 lutego przez 2 tyg. chodziłam codziennie na siłownie (2.5h) ostatniego dnia waga pokazała 5kg mniej. (76kg). Następnie zaprzestałam, aż tak rygorystycznych ćwiczeń. Tydzień później moja waga pokazała jeszcze 3 kg mniej (73kg) myślę, że to po prostu sprawa przyspieszonego metabolizmu. Niestety zaliczyłam upadek na ok. 2 tyg. brak regularnych ćwiczeń (tylko czasem brzuszki) i bieganie 1 h 2-3 razy w tyg. , większa ilość jedzonka, ale jestem pełna podziwu, że ważę cały czas 73 kg i waga nie ruszyła w górę!
Polecam zestaw ćwiczeń "Chcę mieć takie pośladki" Genialny trening, 15 -30 min , który pozwala na wymodelowanie pośladków i mięśni ud ![]() Jeśli, któraś z Was chciałaby, żebym przesłała to proszę pisać ![]() Dołączam się do wspólnego odchudzania! Pozdrawiam Was kochane! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz 166 cm - 54 kg - BMI 19,6, czyli dolna granica prawidłowego. Chcesz ważyć 50 kg, czyli BMI 18,1 BMI w normie: 24,9 - 18,5 Czyli dążysz do tego, żeby mieć niedowagę, dobrze zrozumiałam? Cytat:
![]() Masz do tego jakieś specjalne buty? Ja biegam w normalnych adidasach, w takich na siłownię się idealnie nadających, ale niestety nie do biegu na taką odległość, i chyba przez to coś sobie zrobiłam w nogę. Ledwo chodzę. Więc jutro na bank pauza. Ale za to w sobotę siłownia ![]() ![]() Jasne, że zdam relację. W ogóle to nasze pierwsze spotkanie, mam małe obawy czy pójdzie wszystko tak jakbym chciała... Zobaczymy ![]() ![]() (btw. dzięki za wsparcie, serio denerwuję się trochę... ![]() Cytat:
Gratuluję wyników ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Witam nowe dietkowiczki
![]() nizza randka musi się udać, nie ma innej opcji ![]() A ja dopiero wróciłam z uczelni . Wieczorem poćwiczę, bo teraz jestem padnięta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
Witam kochane
![]() ![]() przepraszam was bardzo ![]() Po malutku wracam na dietkę, ale muszę dbać o swój organizm.. Tak więc nie liczę na jakieś super efekty, ale po malutku, po malutku i bedzie oki ![]() A co tam u was kochane?
![]() |
#275 |
Konto usunięte
|
Eh no cóż , chce zrzucić te 8 kilo które nagromadziły się w niecałe 3 miesiące
![]() ![]() Od czasu gdy przytyłam miałam wieeeeele prób odchudzania , wrócenia do dawnych nawyków , ale wszystkie kończyły się na wieczornym ciastku ![]() ![]() Jakoś nie mogłam się zmotywować , ale teraz chce się za to wziąć poważnie , bo nie mam zamiaru się chować w wakacje ![]() Aha , od jutra zaczynam bo dzisiaj miałam przygotowania , robiłam wielkie zakupy , wyrzuciłam słodycze. Mam nadzieje ze najbliższy czas nie będzie katorgą , tylko jakiegoś rodzaju przyjemnością (tak , przyjemnością ![]() Się rozpisałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Raczkowanie
|
Na wstępie epic fail. Umówiliśmy się: ja na 18, on na 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Rozeznanie
|
NIZZA
BMI nie świadczy o naszym wyglądzie. Mimo mojego prawidłowego BMI nie jestem zadowolona ze swojej figury i wcale nie świadczy to o mojej "obsesji" gdyż takowej nie mam. Dużo osób powiedziałoby, że mam więcej kg niż na nie wyglądam ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
nizza no widzę,że romans się rozwija intensywnie
![]() nikita505 musi się udać ![]() Kolejny dzień diety i ćwiczeń ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj TŻ zrobił chilli con carne - uwielbiam, jak je gotuje, bo jest pyszne i zdrowe. I mogę je jeść bez obaw o 'boczki' ![]() Spałam tylko 3,5h dziś, bo znajomi się u nas wczoraj zasiedzieli - na szczęście wypilismy jedną butelkę wina na 4 osoby, więc odczuwam tylko brak snu (dzięki Bogu nie mam kaca, bo bym umarła tu chyba ![]() Jakie macie plany na dziś? Nizza, hehe, super, że randes vous się udało ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie znam Cię, więc nie mnie ocenić, czy masz obsesję, czy nie. Oceniam jedynie, to, co mogę, czyli że dążysz do niedowagi. Co, mimo wszystko, zdrowe na pewno nie jest. Ba. Zakończyć się może dla Ciebie bardzo nieprzyjemnie. To znalazłam wpisując w google "skutki niedowagi" "Czym grozi niedożywienie? Gdy organizm otrzymuje za mało składników odżywczych, narządy wewnętrzne nie funkcjonują prawidłowo. Jakie są tego skutki? Częste infekcje – za mało witamin z grupy B, cynku, kwasów omega-3. Anemia – za mało żelaza i kwasu foliowego. Nadpobudliwość, płaczliwość, kołatanie serca, zaburzenia pamięci – za mało witamin z grupy B i magnezu. Rzeszotowienie kości, próchnica zębów – za mało wapnia i fosforu. Kłopoty z dziąsłami, np. paradontoza – za mało witamin C i E. Osłabienie wzroku – za mało witamin A i C. Nocne kurcze łydek – za mało wapnia, magnezu i potasu. Wypadanie włosów i łysienie – za mało siarki i krzemu." Jeśli uważasz, że jesteś "za duża" mimo niskiej wagi, zacznij porządnie ćwiczyć. Zrobisz się bardziej "ubita", wyrobisz mięśnie. Ja teraz niby przytyłam kilogram, a ciuchy zaczynają ze mnie spadać ![]() Cytat:
![]() U mnie też! A jaka duma, że od tylu już dni nie jadłam nawet batonika! ![]() Cytat:
![]() Nooo, to miałaś miły wieczór! ![]() Dziś: 18 - body step 20 - spacer ![]() i muszę chatę posprzątać, mój tydzień w grafiku ;] Agata, randes vous nawet bardzo udane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na śniadanie - jajecznica ![]() Miłego dnia laseczki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
Co do biegania z osoba doświadczoną, że się tak wyrażę, to ja się już nigdy nie dam na to namówić. W tamtym roku biegałam z bratem. Wybiegałam z domu a on mnie po 10 min. doganiał, a potem zaczynał się nabijać z mojej kondycji, wiec próbowałam utrzymać jego tempo, a on starał się obniżyć swoje, generalnie z tym bieganiem to był niewypał
![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
Witam piękne
![]() Ja dzisiaj jak narazie przepisowo ![]() Zamierzam jeszcze zjeść zupkę z kalafiora, ale nic nie podbitą, marchewkę i jabłko. A kolacja?- hmm... nie mam pojecia;p Może dzisiaj mi się uda zaliczyć 30 minut biegu, bardzo powolnego, ale mam nadzieję ze korzystnego dla mojego sadełka ![]() MIŁEGO DNIA KOCHANE:P nizza- dziękuję słonko ![]() ojjojoj.. nikt sie tutatj nie odzywa dzisiaj.. Ja włąsnie zaliczyam 50 przysiadów (zaczynam serie codziennie przez 14 dni 2x50.) Zobaczymy co z tego wyjdzie^^
córeczka Gabrielka "Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." Edytowane przez Lady Pink Czas edycji: 2010-03-25 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Kochane stłuczcie mnie... ;((
Wszystko na co pracowałam, popłynęło w chwili słabości... Dopadła mnie wiosenna chandra i od niedzieli się zapuściłam, jem co popadnie, czuję się z tym okropnie...Wczoraj zjadłam 0,5 litra lodow czekoladowych i herbatniki, innym razem czekoladowe ciastka... Masakra jednym słowem... Ale powiedziałam stop ! Nie dam się. Ćwiczę od dziś, a od jutra biegam wybrałam sobie już trasę, a o miejsca do biegania u nas naprwdę cieżko... Trzymajcie za mnie kciuki, żebym się nie poddała...
![]() |
![]() |
#284 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Trzymamy kciuki ![]() A Mam takie pytanko . Mam zamiar się zabrać za codzienne bieganie , około 6 km dziennie. Czy od tego rozrosna mi się łydki ?(moje łydki są bardzo umięśnione a zależy mi na ich wyszczupleniu)Czy jak będę rozciągać to wyszczuplą się ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
nikita505 - na ujemnym bilansie energetycznym nie masz szans na rozbudowanie mięśni, mięśnie nie rosną z powietrza. Rozciąganie powinno powinno pomóc.
Mam jutro urodziny,wiec chlopak zabiera mnie w góry, więc miłego weekendu dziewczynki. Trzymajcie dietę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam dziś wolne, będę jeździć po mieście z różnymi załatwianiami. A teraz idę jeść, bo właśnie wstałam i jestem głodna ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny.
![]() mam nadzieję, że mogę się przyłączyć. motywacja, motywacja której mi brakuje, to jest najgorsze. :| niby jestem na jakis jogurtach naturanych itd, ale od słodzyczy nie umiem sie odciągnąc. ;P waże 55 kg na 173 cm. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
jalouse Wszystkiego najlepszego słońce! Sto lat sto lat! i wytrwałości w ćwiczeniach!
![]() ![]() ![]() Dalej mam kontuzję. ![]() ![]() Mam tylko nadzieję, że to minie jakoś szybko. No i muszę zainwestować w buty ![]() M o j e l a s e c z k i ! Od jutra nie mam internetu. Tak więc będę się starała meldować co kilka dni i zdawać relację co i jak, i mam nadieję, że nadrobię za tym, co będzie się działo u Was. WESOŁYCH ŚWIĄT! (i nie przejadać się ciastami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nizza Czas edycji: 2010-03-27 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Na razie wygrywam ze sobą, jest lepiej ;d
jalouse - sto lat w zdrowiu i wszystkiego czego tylko pragniesz ;d ;*
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Ach w życiu chyba się tak nie wypociłam jak wczoraj.
Przyjemne z pożytecznym. 1,5 godziny biegania za piłką, najpierw nożna potem kosz ![]() Tego mi było trzeba ;d I z jedzeniem też już lepiej, nie jem co popadnie, wielki powrót hehe ^^
![]() |
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki;> jak tam u Was;>?
ja musze sie pochwalic, zeeee schudlam pol kilo;D! Generalnie nie mam jakiegos konkretnego celu wagi, ale i tak jestem z siebie dumna;D. Ostatnio odkrylysmy z siostra, ze suszone owoce cudownie zastepuja slodycze! Sa tak samo slodkie, a o ile zdrowsze ![]() I nawet znalazlysmy cos zamiast czipsow - suszone banany, swietnie sie sprawdzaja i mimo, ze ten owoc nie jest najcudowniejszym, jesli chodzi o diete, to na pewno zdrowszy niz te tluste i bezwartosciowe czipsy ![]() Czekam az snieg stopnieje i rozpoczynam cykl biegania, tak tak, trzeba nozki przywrocic do porzadku;D. Zycze milego niedzielnego popoludnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
witam piekne po weekendzie ;p
ja dzisiaj zaczynam o 20:00 - 30 minut biegu, 50 przysiadów, ćwiczenia na pośladki. Ale jednak na pierwszym miejscu AEROBY! DO połowy kwietnia nie mogę nadwyrężać brzuszka, tak więc narazie spalam tłuszczyk ![]()
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry laseczki
![]() Ja właśnie zaliczyłam 30 minut biegu, 50 brzuszków, i ćwiczenia na pośladki ;p Teraz siadłam i jem śniadanko ;p A mianowicie mleczko i musli -250kcal. MIŁEGO DNIA ;P
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki, dziękuje za życzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja właśnie po 20 minutach biegu. Dość szybkiego. jalouse ciesze się że wyjad był udany ;p
![]() |
#296 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny uległam
![]() Ehh tragedia . Jeszcze świeta nadchodzą . Ehhh no cóż trudno nastepnym razem sie zastanowie 5 razy zanim zjem coś słodkiego ![]() a Wam jak idzie kobitki ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() nie odzywałam się chwilę, ale mam teraz masę różnych załatwiań i duzo pracy ogólnie. Dieta ok, choć zrobiłam raz jedno odstępstwo, ale waga nie ucierpiała, więc udzielam sobie rozgrzeszenia ![]() Ćwiczenia też w porządku - codziennie (prawie) coś robię - a to bieganie, a to ogólnorozwojówka, a to 8 minutes itd. Jestem zadowolona, tłuszczyk znika jak za dotknięciem magicznej różdżki mimo, że waga nadal w miejscu. Marzę, żeby w dniu ślubu pokazała 65kg ![]() Co do podjadania - ja w chwilach słabości sięgam po orzechy - mimo, że kaloryczne, to przyspieszają przemianę materii - tak więc garść pistacji i garść ziemnych niełuskanych wsuwam, jeśli mi się chce chrupać ![]() Całuski przesyłam wszystkim spragnionym słońca (u mnie dziś pochmurno) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
witam wizazystki
![]() U mnie po malutku jakoś leci :p Włąsnie siedze i jem jogurt z musli ![]() co do ćwiczeń cdziennie biegam ![]() Pozdrawiam kochane ![]()
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
A u mnie się utrzymuje 46,5
![]() Też muszę pobiegać bo ostatnio się opuściłam w ćwiczeniach ![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Wtajemniczenie
|
Hej, u mnie z dietą i ćwiczeniami tez ok. Nie wiem czy wpadne jeszcze przed świetami, więc na wszelki wypadek WESOŁYCH ŚWIĄT
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.