Ostatni dzwonek dla odchudzających się! Wakacje tuż... tuż.. - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-24, 13:21   #271
olexandra69
Przyczajenie

Dot.: Ostatni dzwonek dla odchudzających się! Wakacje tuż... tuż..

Też się chętnie przyłaczę jeśli można
Witam wszystkie zmotywowane do działania wizażystki!
Również jestem w trakcie odchudzania. Zaczęłam 6 lutego (waga 81kg), ale oczywiście po drodze zaliczyłam wiele upadków, ale za każdym razem podniosłam się z podwojoną siłą ; ) Od 6 lutego przez 2 tyg. chodziłam codziennie na siłownie (2.5h) ostatniego dnia waga pokazała 5kg mniej. (76kg). Następnie zaprzestałam, aż tak rygorystycznych ćwiczeń. Tydzień później moja waga pokazała jeszcze 3 kg mniej (73kg) myślę, że to po prostu sprawa przyspieszonego metabolizmu. Niestety zaliczyłam upadek na ok. 2 tyg. brak regularnych ćwiczeń (tylko czasem brzuszki) i bieganie 1 h 2-3 razy w tyg. , większa ilość jedzonka, ale jestem pełna podziwu, że ważę cały czas 73 kg i waga nie ruszyła w górę!
  • Aktualnie 73 kg. wzrost 165 cm
  • Cel do świąt 70 kg
  • Cel do końca maja 60 kg. (2 miesiące)
  • 5 posiłków dziennie
  • ostatni posiłek o 17/18
  • zielona herbata w pigwą
Staram się ćwiczyć mięśnie piersi i rąk, i nóg, bo to chyba moje największe zmory !
Polecam zestaw ćwiczeń "Chcę mieć takie pośladki" Genialny trening, 15 -30 min , który pozwala na wymodelowanie pośladków i mięśni ud
Jeśli, któraś z Was chciałaby, żebym przesłała to proszę pisać

Dołączam się do wspólnego odchudzania! Pozdrawiam Was kochane!
olexandra69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 13:44   #272
nizza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
HEJ DZIEWCZYNY
Bardzo chętnie jeśli pozwolicie bym sie do was dołączyła
Moje zmagania z kilogramami zaczęły się jakoś na początku maja tamtego roku. przez około 3 tygodnie udało się już zrzucic jakieś 3/4 kg. Potem miałam małą przerwę w diecie i od początku lipca do końca lipca schudłam z wagi 57/58 do wagi 54
Mam 166 wzrostu 54 kilo wagi i na wakacje chcę dążyc do okrągłej 50-siątki a więc 4 kilo przedemną.
Moja dieta polega na tym że staram się raczej dziennie nie przekraczac 1000 kalorii. Wiem że w tym dziale mówimy o dietach które mają powyżej 1000 i wiele dziewczyn za to tępi dlatego raczej nie będe pisac swoich jadłospisów
Wiadomo nie jestem jakaś strasznie gruba ale czułabym się o wiele lepiej i pewniej z wagą 50 kilogramów
Wszystko do spełnienia! Wszystko zależy odemnie.
Wakacje w sumie zaczynają mi się 28 maja Tak więc chciałabym już do wtedy ważyc 50 kilo
pozdrawiam was dziewczyny i mam nadzieję że mnie przyjmiecie jeszcze do waszego grona
Ciekawska jestem więc policzyłam.
Masz 166 cm - 54 kg - BMI 19,6, czyli dolna granica prawidłowego.
Chcesz ważyć 50 kg, czyli BMI 18,1
BMI w normie: 24,9 - 18,5
Czyli dążysz do tego, żeby mieć niedowagę, dobrze zrozumiałam?

Cytat:
Napisane przez Agata1983 Pokaż wiadomość
Ja też już po bieżni - i też 6km przebiegłam interwałami. Zmachałam się jak nie wiem co Ale teraz się świetnie czuję za to

Uuuu, dobra randka nie jest zła Miłego randkowania i pamiętaj - wyglądasz świetnie!!

I opowiedz później, jak udał Ci się wieczór
Noo, to prawie jakbyśmy razem biegały
Masz do tego jakieś specjalne buty? Ja biegam w normalnych adidasach, w takich na siłownię się idealnie nadających, ale niestety nie do biegu na taką odległość, i chyba przez to coś sobie zrobiłam w nogę. Ledwo chodzę. Więc jutro na bank pauza. Ale za to w sobotę siłownia Więc też bieżnia. Czyli mój ulubiony sprzęcior

Jasne, że zdam relację. W ogóle to nasze pierwsze spotkanie, mam małe obawy czy pójdzie wszystko tak jakbym chciała... Zobaczymy W każdym razie opowiem
(btw. dzięki za wsparcie, serio denerwuję się trochę... )

Cytat:
Napisane przez olexandra69 Pokaż wiadomość
Też się chętnie przyłaczę jeśli można
Witam wszystkie zmotywowane do działania wizażystki!
Również jestem w trakcie odchudzania. Zaczęłam 6 lutego (waga 81kg), ale oczywiście po drodze zaliczyłam wiele upadków, ale za każdym razem podniosłam się z podwojoną siłą ; ) Od 6 lutego przez 2 tyg. chodziłam codziennie na siłownie (2.5h) ostatniego dnia waga pokazała 5kg mniej. (76kg). Następnie zaprzestałam, aż tak rygorystycznych ćwiczeń. Tydzień później moja waga pokazała jeszcze 3 kg mniej (73kg) myślę, że to po prostu sprawa przyspieszonego metabolizmu. Niestety zaliczyłam upadek na ok. 2 tyg. brak regularnych ćwiczeń (tylko czasem brzuszki) i bieganie 1 h 2-3 razy w tyg. , większa ilość jedzonka, ale jestem pełna podziwu, że ważę cały czas 73 kg i waga nie ruszyła w górę!
  • Aktualnie 73 kg. wzrost 165 cm
  • Cel do świąt 70 kg
  • Cel do końca maja 60 kg. (2 miesiące)
  • 5 posiłków dziennie
  • ostatni posiłek o 17/18
  • zielona herbata w pigwą
Staram się ćwiczyć mięśnie piersi i rąk, i nóg, bo to chyba moje największe zmory !
Polecam zestaw ćwiczeń "Chcę mieć takie pośladki" Genialny trening, 15 -30 min , który pozwala na wymodelowanie pośladków i mięśni ud
Jeśli, któraś z Was chciałaby, żebym przesłała to proszę pisać

Dołączam się do wspólnego odchudzania! Pozdrawiam Was kochane!
Super Ci idzie! I postanowienia niezłe. Poczytaj tylko o tym ostatnim posiłku o tej 18, wywiązała nam się już wcześniej na ten temat dyskusja, warto poszperać w necie czegoś na ten temat.
Gratuluję wyników
nizza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 16:07   #273
jalouse
Wtajemniczenie

Witam nowe dietkowiczki

nizza randka musi się udać, nie ma innej opcji

A ja dopiero wróciłam z uczelni . Wieczorem poćwiczę, bo teraz jestem padnięta.
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 17:42   #274
Lady Pink
Raczkowanie

Witam kochane Niestety przepraszam za mją dł. nie obenośc, ale miałam powazne problemy zdrowotne... ;-/ Nie miałam dostępu do netA, ZRESZTA NIE BYŁAM W STANIE PISAĆ
przepraszam was bardzo

Po malutku wracam na dietkę, ale muszę dbać o swój organizm.. Tak więc nie liczę na jakieś super efekty, ale po malutku, po malutku i bedzie oki )

A co tam u was kochane?

"Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
Lady Pink jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 20:34   #275
51eb7b1acd47bd33c5c16690ed8ee2bace5a6d43_5e96409a7b024
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
Witaj
Napisz coś o swojej walce z wagą
Eh no cóż , chce zrzucić te 8 kilo które nagromadziły się w niecałe 3 miesiące Wcześniej miałam idealną wagę , bardzo zdrowo się odżywiałam , ćwiczyłam dla przyjemności. A teraz ?
Od czasu gdy przytyłam miałam wieeeeele prób odchudzania , wrócenia do dawnych nawyków , ale wszystkie kończyły się na wieczornym ciastku ciastkach
Jakoś nie mogłam się zmotywować , ale teraz chce się za to wziąć poważnie , bo nie mam zamiaru się chować w wakacje
Aha , od jutra zaczynam bo dzisiaj miałam przygotowania , robiłam wielkie zakupy , wyrzuciłam słodycze.
Mam nadzieje ze najbliższy czas nie będzie katorgą , tylko jakiegoś rodzaju przyjemnością (tak , przyjemnością ) jaką kiedyś brałam ze zdrowego trybu życia.

Się rozpisałam.
51eb7b1acd47bd33c5c16690ed8ee2bace5a6d43_5e96409a7b024 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 21:14   #276
nizza
Raczkowanie

Na wstępie epic fail. Umówiliśmy się: ja na 18, on na 19 Więc ja ciągle pisałam, że spotkamy się o tej 18 i przeoczyłam, że on napisał, ze do zobaczenia o 19, a on przeoczył tą moją 18 Ale zaplusował, zjawił się w 15 minut, mimo, że miał jakiś tam kawałek do pokonania (śmiał się, że łamał przepisy, tak się spieszył ). Zarezerwował stolik w klubie, w sumie spędziliśmy 3 godziny na rozmowie, bardzo miłej z reszta rozmowie. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i jutro idziemy razem biegać a jak mi kontuzja nie minie, to na spacer

Cytat:
Napisane przez Lady Pink Pokaż wiadomość
Witam kochane Niestety przepraszam za mją dł. nie obenośc, ale miałam powazne problemy zdrowotne... ;-/ Nie miałam dostępu do netA, ZRESZTA NIE BYŁAM W STANIE PISAĆ
przepraszam was bardzo

Po malutku wracam na dietkę, ale muszę dbać o swój organizm.. Tak więc nie liczę na jakieś super efekty, ale po malutku, po malutku i bedzie oki )

A co tam u was kochane?
Jesteśmy z Tobą mała! Razem damy radę
Stary 2010-03-25, 05:17   #277
milusia1991
Rozeznanie

NIZZA

BMI nie świadczy o naszym wyglądzie. Mimo mojego prawidłowego BMI nie jestem zadowolona ze swojej figury i wcale nie świadczy to o mojej "obsesji" gdyż takowej nie mam. Dużo osób powiedziałoby, że mam więcej kg niż na nie wyglądam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 08:06   #278
jalouse
Wtajemniczenie

nizza no widzę,że romans się rozwija intensywnie

nikita505 musi się udać

Kolejny dzień diety i ćwiczeń Już się chyba przyzwyczaiłam, bo czuję jakbym wcale nie była na diecie, no i do słodyczy nie ciągnie
Stary 2010-03-25, 09:23   #279
Agata1983
Rozeznanie

Cytat:
Kolejny dzień diety i ćwiczeń Już się chyba przyzwyczaiłam, bo czuję jakbym wcale nie była na diecie, no i do słodyczy nie ciągnie
Ha! Mam tak samo Weszło mi w krew przez te niespełna 4 miesiące.

Wczoraj TŻ zrobił chilli con carne - uwielbiam, jak je gotuje, bo jest pyszne i zdrowe. I mogę je jeść bez obaw o 'boczki'

Spałam tylko 3,5h dziś, bo znajomi się u nas wczoraj zasiedzieli - na szczęście wypilismy jedną butelkę wina na 4 osoby, więc odczuwam tylko brak snu (dzięki Bogu nie mam kaca, bo bym umarła tu chyba)

Jakie macie plany na dziś?

Nizza, hehe, super, że randes vous się udało I jeszcze chce z Tobą biegać! My z TŻ też zawsze razem ćwiczymy no i trenowaliśmy razem sztuki walki - super rzecz dla związku Powodzenia

BMI 27...24.8...21

Agata1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-25, 10:38   #280
nizza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
NIZZA

BMI nie świadczy o naszym wyglądzie. Mimo mojego prawidłowego BMI nie jestem zadowolona ze swojej figury i wcale nie świadczy to o mojej "obsesji" gdyż takowej nie mam. Dużo osób powiedziałoby, że mam więcej kg niż na nie wyglądam
Nie znam osoby, która byłaby zupełnie zadowolona ze swojej figury.
Nie znam Cię, więc nie mnie ocenić, czy masz obsesję, czy nie. Oceniam jedynie, to, co mogę, czyli że dążysz do niedowagi. Co, mimo wszystko, zdrowe na pewno nie jest. Ba. Zakończyć się może dla Ciebie bardzo nieprzyjemnie.

To znalazłam wpisując w google "skutki niedowagi"
"Czym grozi niedożywienie?
Gdy organizm otrzymuje za mało składników odżywczych, narządy wewnętrzne nie funkcjonują prawidłowo. Jakie są tego skutki?
Częste infekcje – za mało witamin z grupy B, cynku, kwasów omega-3.
Anemia – za mało żelaza i kwasu foliowego.
Nadpobudliwość, płaczliwość, kołatanie serca, zaburzenia pamięci – za mało witamin z grupy B i magnezu.
Rzeszotowienie kości, próchnica zębów – za mało wapnia i fosforu.
Kłopoty z dziąsłami, np. paradontoza – za mało witamin C i E.
Osłabienie wzroku – za mało witamin A i C.
Nocne kurcze łydek – za mało wapnia, magnezu i potasu.
Wypadanie włosów i łysienie – za mało siarki i krzemu."

Jeśli uważasz, że jesteś "za duża" mimo niskiej wagi, zacznij porządnie ćwiczyć. Zrobisz się bardziej "ubita", wyrobisz mięśnie. Ja teraz niby przytyłam kilogram, a ciuchy zaczynają ze mnie spadać

Cytat:
nizza no widzę,że romans się rozwija intensywnie

nikita505 musi się udać

hehehheh Zobaczymy co z tego wyjdzie

U mnie też! A jaka duma, że od tylu już dni nie jadłam nawet batonika!

Cytat:
Napisane przez Agata1983 Pokaż wiadomość
Ha! Mam tak samo Weszło mi w krew przez te niespełna 4 miesiące.

Wczoraj TŻ zrobił chilli con carne - uwielbiam, jak je gotuje, bo jest pyszne i zdrowe. I mogę je jeść bez obaw o 'boczki'

Spałam tylko 3,5h dziś, bo znajomi się u nas wczoraj zasiedzieli - na szczęście wypilismy jedną butelkę wina na 4 osoby, więc odczuwam tylko brak snu (dzięki Bogu nie mam kaca, bo bym umarła tu chyba)

Jakie macie plany na dziś?

Nizza, hehe, super, że randes vous się udało I jeszcze chce z Tobą biegać! My z TŻ też zawsze razem ćwiczymy no i trenowaliśmy razem sztuki walki - super rzecz dla związku Powodzenia
Chilli con carne też uwielbiam
Nooo, to miałaś miły wieczór!
Dziś: 18 - body step
20 - spacer (bo dalej mam problem z tymi ścięgnami, ale jutro już na bank biegam!)
i muszę chatę posprzątać, mój tydzień w grafiku ;]
Agata, randes vous nawet bardzo udane Nie wiem, kiedy te 3 godziny zleciały. Do tego on się bardzo starał, więc... Zobaczymy jak będzie dziś A wspólne bieganie brzmi cudownie, tylko może nie na początku heheheh bo ja jednak męczę się dość mocno na tych 6 km, a on ma już duże doświadczenie w bieganiu. Więc może poczekam, żeby sobie dużego wstydu nie narobić (poza tym jak to? na randkę nie na obcaskach? i bez makijażu? tak w dresie? )

Na śniadanie - jajecznica

Miłego dnia laseczki
Stary 2010-03-25, 10:59   #281
jalouse
Wtajemniczenie

Co do biegania z osoba doświadczoną, że się tak wyrażę, to ja się już nigdy nie dam na to namówić. W tamtym roku biegałam z bratem. Wybiegałam z domu a on mnie po 10 min. doganiał, a potem zaczynał się nabijać z mojej kondycji, wiec próbowałam utrzymać jego tempo, a on starał się obniżyć swoje, generalnie z tym bieganiem to był niewypał Biegałam tez z koleżanką, niby ona też była początkująca tak jak ja, ale jednak wolałam biegać sama, nikt mi nie narzuca tempa, biegnę i idę kiedy chcę.

Miłego dnia dziewczynki
Stary 2010-03-25, 11:12   #282
Lady Pink
Raczkowanie

Witam piękne
Ja dzisiaj jak narazie przepisowo
Zamierzam jeszcze zjeść zupkę z kalafiora, ale nic nie podbitą, marchewkę i jabłko. A kolacja?- hmm... nie mam pojecia;p

Może dzisiaj mi się uda zaliczyć 30 minut biegu, bardzo powolnego, ale mam nadzieję ze korzystnego dla mojego sadełka

MIŁEGO DNIA KOCHANE:P

nizza- dziękuję słonko

ojjojoj.. nikt sie tutatj nie odzywa dzisiaj.. Ja włąsnie zaliczyam 50 przysiadów (zaczynam serie codziennie przez 14 dni 2x50.)
Zobaczymy co z tego wyjdzie^^

Edytowane przez Lady Pink
Czas edycji: 2010-03-25 o 15:20
Stary 2010-03-25, 19:04   #283
xxchemicznaxx
Zakorzenienie

GG do xxchemicznaxx

Kochane stłuczcie mnie... ;((
Wszystko na co pracowałam, popłynęło w chwili słabości...
Dopadła mnie wiosenna chandra i od niedzieli się zapuściłam, jem co popadnie, czuję się z tym okropnie...Wczoraj zjadłam 0,5 litra lodow czekoladowych i herbatniki, innym razem czekoladowe ciastka... Masakra jednym słowem... Ale powiedziałam stop ! Nie dam się.
Ćwiczę od dziś, a od jutra biegam wybrałam sobie już trasę, a o miejsca do biegania u nas naprwdę cieżko...
Trzymajcie za mnie kciuki, żebym się nie poddała...
Stary 2010-03-25, 20:51   #284
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xxchemicznaxx Pokaż wiadomość
Kochane stłuczcie mnie... ;((
Wszystko na co pracowałam, popłynęło w chwili słabości...
Dopadła mnie wiosenna chandra i od niedzieli się zapuściłam, jem co popadnie, czuję się z tym okropnie...Wczoraj zjadłam 0,5 litra lodow czekoladowych i herbatniki, innym razem czekoladowe ciastka... Masakra jednym słowem... Ale powiedziałam stop ! Nie dam się.
Ćwiczę od dziś, a od jutra biegam wybrałam sobie już trasę, a o miejsca do biegania u nas naprwdę cieżko...
Trzymajcie za mnie kciuki, żebym się nie poddała...
Nie martw się , ważne że nie dałaś za wygraną !
Trzymamy kciuki

A Mam takie pytanko . Mam zamiar się zabrać za codzienne bieganie , około 6 km dziennie. Czy od tego rozrosna mi się łydki ?(moje łydki są bardzo umięśnione a zależy mi na ich wyszczupleniu)Czy jak będę rozciągać to wyszczuplą się ?
51eb7b1acd47bd33c5c16690ed8ee2bace5a6d43_5e96409a7b024 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-26, 08:17   #285
jalouse
Wtajemniczenie

nikita505 - na ujemnym bilansie energetycznym nie masz szans na rozbudowanie mięśni, mięśnie nie rosną z powietrza. Rozciąganie powinno powinno pomóc.

Mam jutro urodziny,wiec chlopak zabiera mnie w góry, więc miłego weekendu dziewczynki. Trzymajcie dietę
Stary 2010-03-26, 08:46   #286
Agata1983
Rozeznanie

Cytat:
Mam jutro urodziny,wiec chlopak zabiera mnie w góry, więc miłego weekendu dziewczynki. Trzymajcie dietę
Jalouse, miłego wyjazdu!! Pozdrów ode mnie góry No i od razu wszystkiego naj, spełnienia marzeń i osiągnięcia obranych celów!!

Mam dziś wolne, będę jeździć po mieście z różnymi załatwianiami. A teraz idę jeść, bo właśnie wstałam i jestem głodna

Miłego dnia

BMI 27...24.8...21

Stary 2010-03-26, 20:16   #287
ZniknijzOczuMi
Raczkowanie

GG do ZniknijzOczuMi

witam dziewczyny.
mam nadzieję, że mogę się przyłączyć.
motywacja, motywacja której mi brakuje, to jest najgorsze. :|
niby jestem na jakis jogurtach naturanych itd, ale od słodzyczy nie umiem sie odciągnąc. ;P

waże 55 kg na 173 cm. i tak do 50 i będzie dobrze. i usunąc fałdki z brzucha.
ZniknijzOczuMi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-27, 00:03   #288
nizza
Raczkowanie

jalouse Wszystkiego najlepszego słońce! Sto lat sto lat! i wytrwałości w ćwiczeniach!

Dalej mam kontuzję. W ogóle dowiedziałam się, że przez nieodpowiednie obuwie i nadmiar wysiłku, uszkodziłam sobie ścięgno achillesa ;] I mam zakaz biegania na razie :/ Jutro siłownia co prawda, ale tylko ćwiczenia na mięśnie, bez aerobowych (jedynie rowerek), no i nie mogę wchodzić na bieżnię...
Mam tylko nadzieję, że to minie jakoś szybko. No i muszę zainwestować w buty

M o j e l a s e c z k i !

Od jutra nie mam internetu. Tak więc będę się starała meldować co kilka dni i zdawać relację co i jak, i mam nadieję, że nadrobię za tym, co będzie się działo u Was.

WESOŁYCH ŚWIĄT! (i nie przejadać się ciastami )

Edytowane przez nizza
Czas edycji: 2010-03-27 o 00:04
Stary 2010-03-27, 12:31   #289
xxchemicznaxx
Zakorzenienie

GG do xxchemicznaxx

Na razie wygrywam ze sobą, jest lepiej ;d

jalouse - sto lat w zdrowiu i wszystkiego czego tylko pragniesz ;d ;*
Stary 2010-03-28, 11:15   #290
xxchemicznaxx
Zakorzenienie

GG do xxchemicznaxx

Ach w życiu chyba się tak nie wypociłam jak wczoraj.
Przyjemne z pożytecznym.
1,5 godziny biegania za piłką, najpierw nożna potem kosz
Tego mi było trzeba ;d
I z jedzeniem też już lepiej, nie jem co popadnie, wielki powrót hehe ^^
Stary 2010-03-28, 16:52   #291
framebasics
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do framebasics

Witam dziewczynki;> jak tam u Was;>?
ja musze sie pochwalic, zeeee schudlam pol kilo;D!
Generalnie nie mam jakiegos konkretnego celu wagi, ale i tak jestem z siebie dumna;D.
Ostatnio odkrylysmy z siostra, ze suszone owoce cudownie zastepuja slodycze! Sa tak samo slodkie, a o ile zdrowsze
I nawet znalazlysmy cos zamiast czipsow - suszone banany, swietnie sie sprawdzaja i mimo, ze ten owoc nie jest najcudowniejszym, jesli chodzi o diete, to na pewno zdrowszy niz te tluste i bezwartosciowe czipsy
Czekam az snieg stopnieje i rozpoczynam cykl biegania, tak tak, trzeba nozki przywrocic do porzadku;D.

Zycze milego niedzielnego popoludnia
framebasics jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-28, 18:41   #292
Lady Pink
Raczkowanie

witam piekne po weekendzie ;p
ja dzisiaj zaczynam o 20:00 - 30 minut biegu, 50 przysiadów, ćwiczenia na pośladki.

Ale jednak na pierwszym miejscu AEROBY! DO połowy kwietnia nie mogę nadwyrężać brzuszka, tak więc narazie spalam tłuszczyk

Stary 2010-03-29, 08:50   #293
Lady Pink
Raczkowanie

Dzień dobry laseczki

Ja właśnie zaliczyłam 30 minut biegu, 50 brzuszków, i ćwiczenia na pośladki ;p
Teraz siadłam i jem śniadanko ;p A mianowicie mleczko i musli -250kcal.

MIŁEGO DNIA ;P

Stary 2010-03-29, 16:48   #294
jalouse
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki, dziękuje za życzenia Ja dopiero po weekendzie. Wyjazd był udany, chociaż nie do końca dopisała pogoda, ale na szczęście tylko trochę padało. Wprawdzie nie ćwiczyła, ale zrekompensowałam to sobie chodzeniem po górach, mięśnie nieźle dostały w kość. Z jedzeniem też nie szalałam, wprawdzie jedliśmy w restauracjach, ale starłam się wybierać kurczaki, sałatki i owoce morza, chociaż nigdy nie wiadomo jakie składniki są w środku i trudno wyliczyć kaloryczność potrawy A jak tam u was?
Stary 2010-03-29, 19:42   #295
Lady Pink
Raczkowanie

Witam
Ja właśnie po 20 minutach biegu. Dość szybkiego.
jalouse ciesze się że wyjad był udany ;p

Stary 2010-03-30, 20:53   #296
Konto usunięte

Dziewczyny uległam w poniedzialek i dzisiaj....
Ehh tragedia . Jeszcze świeta nadchodzą .
Ehhh no cóż trudno nastepnym razem sie zastanowie 5 razy zanim zjem coś słodkiego
a Wam jak idzie kobitki ?
Stary 2010-03-31, 10:21   #297
Agata1983
Rozeznanie

Hej

nie odzywałam się chwilę, ale mam teraz masę różnych załatwiań i duzo pracy ogólnie.

Dieta ok, choć zrobiłam raz jedno odstępstwo, ale waga nie ucierpiała, więc udzielam sobie rozgrzeszenia

Ćwiczenia też w porządku - codziennie (prawie) coś robię - a to bieganie, a to ogólnorozwojówka, a to 8 minutes itd. Jestem zadowolona, tłuszczyk znika jak za dotknięciem magicznej różdżki mimo, że waga nadal w miejscu. Marzę, żeby w dniu ślubu pokazała 65kg - mam jeszcze 5 tygodni na osiągnięcie celu!!!!

Co do podjadania - ja w chwilach słabości sięgam po orzechy - mimo, że kaloryczne, to przyspieszają przemianę materii - tak więc garść pistacji i garść ziemnych niełuskanych wsuwam, jeśli mi się chce chrupać

Całuski przesyłam wszystkim spragnionym słońca (u mnie dziś pochmurno)

BMI 27...24.8...21

Stary 2010-03-31, 11:04   #298
Lady Pink
Raczkowanie

witam wizazystki
U mnie po malutku jakoś leci :p
Włąsnie siedze i jem jogurt z musli )
co do ćwiczeń cdziennie biegam
Pozdrawiam kochane

Stary 2010-03-31, 11:52   #299
psyhe666
Zakorzenienie

A u mnie się utrzymuje 46,5

Też muszę pobiegać bo ostatnio się opuściłam w ćwiczeniach
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-01, 13:28   #300
jalouse
Wtajemniczenie

Hej, u mnie z dietą i ćwiczeniami tez ok. Nie wiem czy wpadne jeszcze przed świetami, więc na wszelki wypadek WESOŁYCH ŚWIĄT
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości