![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ostatni dzwonek dla odchudzających się! Wakacje tuż... tuż..
Nizza
Wysyłam Ci link, w którym opisane są wszystkie etapy https://polki.pl/dieta_dietyodchudza...,10017557.html Byłam na tej diecie 3 tygodnie na początku schudłam 3 kg. Jednak potem przez długi okres czasu mimo strasznych wyrzeczeń nie schudłam nawet 100g... Doprowadziło to do tego, że jadłam strasznie mało (ponieważ nie byłam już w stanie jeść więcej białka). Samopoczucie raczej kiepskie... Jednak nigdy nie zaszkodzi spróbować ![]() Teraz postanowiłam odżywiać się zdrowo, jeść małe porcję, ale tego na co mam ochotę. A jeżeli pozwolę sobie na małą "rozpustę" to następny dzień całkowicie białkowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie dzisiaj średnio dietowo, ale za to ZDROWO! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
Co tu tak cicho? Weekend spędziłam z TŻ-em i cały czas ktoś próbował wmuszać we mnie jedzenie, ale się nie dałam
![]() ![]() Zrobiłam sobie w sobotę kolczyk w języku i teraz mam duże problemu z jedzeniem, bo dosyć, że boli jak jem, to do tego nie mogę jeść nabiału, bo źle będzie się goiło, ale jakoś się zmuszam do jedzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja też byłam silna w ten weekend i nie dałam się zmusić do ciastek i ziemniaków do mięsa ![]() Teraz jestem w pracy, zaraz jadę do jakiegoś kościoła do poradni rodzinnej - nie ma jak formalności przedmałżeńskie, kurna... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Moje Drogie czy moge dołączyć do Was jeszcze?
![]()
![]() |
#246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://forum.pclab.pl/lofiversion/in...p?t366344.html W tabeli kalorii niby wygląda spoko ,ale ja nigdy wielką fanka coli nie byłam. Więc wolę wodę. Więc... u mnie bieganie dziś zaliczone, fitness zaliczony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
Ja też raczej unikałabym coli
![]() Przede mną jeszcze dzisiaj ćwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
Dzisiaj:
śniadanko - b. mała miseczka płatków z mlekiem 2 śniadanko- mała garstka orzeszków + marchewki ![]() obiad - kurczak z kapustą potem - 2 grejfruty i kilka rzodkiewek ![]() Może jeszcze trochę poćwiczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
A ja właśnie idę biegać. Patrzyłam na zumi na trasę, jaką przebiegałam przez ostatnie 2 dni - 3,5 km, czyli na początek spoko. Dzisiaj wyznaczyłam nową - 6 km. Dam znać jak poszło
![]() ![]() ![]() Miłego dnia życzę wszystkim! ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- aaa, bo ja zastanawiam się tak w ogóle, czy może uda mi się wystartować we wrześniu w maratonie wrocławski. Pewnie szanse niewielkie, za mało czasu na przygotowania, ale cel jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Efekty po 8 dniach ![]() waga 60,5 kg/ 59 - 1,5 kg ![]() ramie- 30 cm talia- 71cm / 73,5 cm- 69/ 71 -2,5 ![]() pas- 91cm / 93 cm/- 89/91 - 2 ![]() biodra- 99cm/ 97 - 2 ![]() udo- 59cm/58,5 - 0,5 ![]()
7.08.2010- 59 kg ? .2010- 53 kg Racjonalne żywienie + aktywnosć fizyczna Edytowane przez kosmetola Czas edycji: 2010-03-23 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Przebiegłam : ))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))
Powrót, zwłaszcza ostatnie 1,5 km były ciężkie, ale udało się ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Kosmetola super! 1,5 kg w 8 dni to na prawdę świetny efekt! Gratuluję ![]() Do 55 coraz bliżej! Oby tak dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kosmetola - szacun ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj zaliczyłam 100 delfinków, 50 brzuszków i 50 wzniosów nóg (leżąc na plecach unoszenie prostych nóg do pionu) - dziś mam zmęczone mięśnie, na szczęście nie ma zakwasów, ale poczekajmy do wieczora ![]() Miłego dnia, Dziewuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
kosmetola świetne efekty
![]() Ja już po śniadaniu. Zaraz idę na uczelnie, a wieczorem aerobik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |||
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Wogole pije wiecej wody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem mega zadowolona ![]() ![]() Wam tez zycze sukcesow i wytrwalosci! ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuje ![]()
![]() |
![]() |
#255 |
Konto usunięte
|
Czy ja tez mogę się dołączyć ?
![]() Cóż , za niedługo lato i wakacje , a ja przytyłam ![]() Chce zrzucić 8 kg i wiem ze z Wami mi się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
[1=51eb7b1acd47bd33c5c1669 0ed8ee2bace5a6d43_5e96409 a7b024;18080902]Czy ja tez mogę się dołączyć ?
![]() Cóż , za niedługo lato i wakacje , a ja przytyłam ![]() Chce zrzucić 8 kg i wiem ze z Wami mi się uda ![]() Jasne, ze mozesz ![]() Witamy ![]()
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
[1=51eb7b1acd47bd33c5c1669 0ed8ee2bace5a6d43_5e96409 a7b024;18080902]Czy ja tez mogę się dołączyć ?
![]() Cóż , za niedługo lato i wakacje , a ja przytyłam ![]() Chce zrzucić 8 kg i wiem ze z Wami mi się uda ![]() Witaj ![]() Napisz coś o swojej walce z wagą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
![]() Cóż , za niedługo lato i wakacje , a ja przytyłam ![]() Chce zrzucić 8 kg i wiem ze z Wami mi się uda ![]() Witaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już po siłowni - interwały na bieżni - w sumie 30 min/ 6km/ 340kcal ![]() ![]() Dziś zjadłam: 1. śniadanie - banan 2. śniadanie - jabłko 3. lunch - krem z pomidorów (wyszedł mi tak pyszny, że w 2 dni zjadłam 2 litry tej zupki ![]() a teraz zjem: 4. obiad - filet z kurczaka w warzywach Później planuję zjeść jeszcze mozzarellę i może jogurt naturalny zmiksowany z kiwi ![]() Ale jest dziś pięknie!! Aż chce się żyć!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
Agata1983 - Czemu tak mało na śniadanie? Owoc to przecież nie posiłek.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
CZesc dziewczyny
![]() Kosmetola wielkie brawa ![]() tylko wiecie co ![]() wstaje rano, patrze na nogi i mialam wrazenie ze sa szczuplejsze i bylam zadowolona, ale jak wrocilam do domu przebieram sie w domowe ciuszki, a nogi poprostu jak balony ![]() NIe wiem co sie stalo, musze chyba wybrac sie do lekarza, bo moze cos mi tam uciska, woda ie zatrzymuje, nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zrobiłam jeszcze 3,5 km tej standardowej trasy, i tak mi się lekko biegło nią teraz : )))) A na obiad warzywa na patelni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przeszlam niewiele bo na przystanek z 15minut w 2strony, a przemieszczanie sie w szkole czy po domu, to jest niewielkie i standardowe, nie wiem co sie dzieje, ale to nie jest pierwszy raz, tylko ze dzisiaj rano 'podziwialam' nogi wiec przyjrzalam im sie dokladnie a jak wrocilam to tak jak pisalam-ogromny szok, zreszta widac bylo po tych skarpetkach ze zrobily sie zaciasne ![]() I zdradzialbys mi jak robisz warzywa na patelni? ![]() Zrobilam ostatnio, ale nie dalam rady ich zjesc, ale jak bylam juz jakis czas temu u siostry i wlasnie zrobila warzywka to byly bardzo dobre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Wtajemniczenie
|
memorize - może masz problemy z krążeniem. Najlepiej idź do lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupuję taką gotową mrożonkę, i zawsze wychodzą pyszne ![]() ![]() A do lekarza idź koniecznie, ze zdrowiem nigdy nie ma żartów.... Edytowane przez nizza Czas edycji: 2010-03-23 o 19:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
no nie, przez Was zrobiłam się głodna. ;p nie mówić mi o jedzeniu, a o warzywach na patelnię nie wspomnę. właśnie dzisiaj jadłam mieszankę meksykańską. a jak dziewczyny dieta? są efekty? ja na razie cierpliwie czekam.
![]()
![]() |
#267 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz umieram z głodu, właśnie wróciłam do domu po pracy i kilku spotkaniach. Zjem coś lekkiego i idę lulać. Miałam ciężki dzień i padam na pyszczek. Dobranoc, Lasencje moje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
Witam w kolejnym dniu walki
![]() I znowu 6 km za mną. Ale dziś było dużo trudniej.... Na śniadanie zdrowa i pożywna marchewka ![]() A na obiad planuję pierś kurczakową w sosie z fasolką a'la mexicana ![]() (a wieczorem idę na randkę :P) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Rozeznanie
|
HEJ DZIEWCZYNY
![]() Bardzo chętnie jeśli pozwolicie bym sie do was dołączyła ![]() Moje zmagania z kilogramami zaczęły się jakoś na początku maja tamtego roku. przez około 3 tygodnie udało się już zrzucic jakieś 3/4 kg. Potem miałam małą przerwę w diecie i od początku lipca do końca lipca schudłam z wagi 57/58 do wagi 54 ![]() Mam 166 wzrostu 54 kilo wagi i na wakacje chcę dążyc do okrągłej 50-siątki a więc 4 kilo przedemną. Moja dieta polega na tym że staram się raczej dziennie nie przekraczac 1000 kalorii. Wiem że w tym dziale mówimy o dietach które mają powyżej 1000 i wiele dziewczyn za to tępi dlatego raczej nie będe pisac swoich jadłospisów ![]() Wiadomo nie jestem jakaś strasznie gruba ![]() ![]() ![]() Wszystko do spełnienia! Wszystko zależy odemnie. Wakacje w sumie zaczynają mi się 28 maja ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#270 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Uuuu, dobra randka nie jest zła ![]() I opowiedz później, jak udał Ci się wieczór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.