Wymienię Chanel, Guerlain, Dior, YSL, Lancome, Versace - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-04-03, 16:35   #271
becca
Zakorzenienie

Przekupka: 110 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Chanel, Guerlain, Dior, YSL, Lancome, Versace

Cytat:
Napisane przez MysiaJadwisia Pokaż wiadomość

Hej, tylko jeszcze chętnie zobaczyłabym fotkę. Ja też mogę podesłać zdjęcie flakonu. Pozdrawiam

niestety nie mam zdjec i nie moge zrobic bo nie man aparatu (takie zboczenie...) ale to dokladnie taki jak w zamieszczonym linku...
becca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-03, 20:02   #272
becca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeatriceM Pokaż wiadomość
a są gdzieś zdjęcia?

zdjec niestety nie mam...

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez sfinks22 Pokaż wiadomość
Cos zaGivenchy Prisme Libre
elie sabb wydaja sie interesujace...ale nie znam wiec musze przetestowac...czy ewentualnie pasowała by Ci taka wymiana?
Stary 2014-04-04, 15:47   #273
becca
Zakorzenienie

up
Stary 2014-04-04, 19:54   #274
_kapryska_
JESTEM ONA

Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.

Hej Becca,
masz mnóstwo super kosmetyków, ale nie tego szukam. Dziękuję za propozycję.
Pozdrawiam

.
_kapryska_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-05, 11:08   #275
7medeis
Zakorzenienie

Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.

dziękuję, ale nic nie znalazłam

kosmetyki

M-perfumy
D-perfum
C- perfumom
B-perfumy
N-perfumami
M-perfumach
W-perfumy
7medeis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-05, 11:41   #276
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e
Konto usunięte

Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.

Hej, za szminę nic nie znalazłam, ale podoba mi się Chanel, Illusion D’ombre, ubytek testowy, cien w kremie, kolor 82 Emerveille (iskierkowy brzoskwiniowy) 4.5g , ubytek testowy, kod 4001, na opakowaniu info. Not for sale - może znajdziesz za to coś innego?
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-06, 00:37   #277
Seraffina
Wtajemniczenie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

Witaj, mam nowy wątek, przepraszam ,ze nie odpisywałam. Angela mam może z 20 ml , zerknij proszę na foto .
Pozdrawiam serdecznie
Seraffina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-06, 20:17   #278
becca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seraffina Pokaż wiadomość
Witaj, mam nowy wątek, przepraszam ,ze nie odpisywałam. Angela mam może z 20 ml , zerknij proszę na foto .
Pozdrawiam serdecznie

a czy znalazłabyś cos za niego?
Stary 2014-04-06, 20:55   #279
Curious71
Zadomowienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.

Hej ! podoba mi się Prada
Stary 2014-04-07, 18:38   #280
Curious71
Zadomowienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.

hej ! w takim razie zapraszam na PW w celu wymiany danych osobowych
Stary 2014-04-08, 10:44   #281
Seraffina
Wtajemniczenie

Witaj , masz bardzo fajne rzeczy . Nie widzę nic dla siebie bo mojego Angela nie jest aż tak dużo i myślę ,ze w zamian nie mogę od Ciebie chcieć nie wiadomo czego.
Stary 2014-04-09, 10:06   #282
becca
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj , masz bardzo fajne rzeczy . Nie widzę nic dla siebie bo mojego Angela nie jest aż tak dużo i myślę ,ze w zamian nie mogę od Ciebie chcieć nie wiadomo czego.

mozesz chciec...bo zalerzy mi na Angelu...tak wiec duzo oddam za niego...
Stary 2014-04-10, 09:58   #283
becca
Zakorzenienie

up
Stary 2014-04-10, 10:08   #284
ginger505
Zadomowienie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.

Witaj Poszukuję tylko zapachów a w Twoim wątku nic nie widzę ... Chyba, że chowasz cos poza wątkiem co mogłabyś oddać? Pozdrawiam
ginger505 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-10, 10:10   #285
kaaterina
Zadomowienie

Przekupka: 67 pkt / 100% pozyt.

Hej, u Ciebie podobają mi sie☠oba cienie w kremie, ale nie oddam za nie addicta - szukam za niego raczej innych perfum.
kaaterina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-10, 18:49   #286
becca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaterina Pokaż wiadomość
Hej, u Ciebie podobają mi sie☠oba cienie w kremie, ale nie oddam za nie addicta - szukam za niego raczej innych perfum.

no jasne....
Stary 2014-04-11, 08:52   #287
becca
Zakorzenienie

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;45902512]Hej, za szminę nic nie znalazłam, ale podoba mi się Chanel, Illusion D’ombre, ubytek testowy, cien w kremie, kolor 82 Emerveille (iskierkowy brzoskwiniowy) 4.5g , ubytek testowy, kod 4001, na opakowaniu info. Not for sale - może znajdziesz za to coś innego?[/QUOTE]

niestety nic...
Stary 2014-04-11, 09:40   #288
ajsikorska
Zadomowienie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.

nic, dziękuję, szukam głównie perfum
pozdrawiam
ajsikorska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-11, 14:26   #289
farmamozg
Zadomowienie

Niestety nic
farmamozg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-11, 19:21   #290
Seraffina
Wtajemniczenie

Bardzo szkoda , że nie masz jakiś perfum zbliżonych pojemnością do Angela :-(
Stary 2014-04-11, 23:32   #291
Rywka
Zakorzenienie

Przekupka: 53 pkt / 100% pozyt.

Niestety nic nie znalazłam

Rywka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-12, 19:18   #292
becca
Zakorzenienie

chanel, armani, dior, givenchy i inne górnopółkowce...

Witam, na wymianę mam:

Chanel Poudre Cristalline, limitowany transparentny puder sypki, została połowa, kod 9305,
taki:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,27578,poudre-cristalline-transparentny-puder-sypki.html - nie ma

Michael Kors 50ml nowy, nieużywany balsam

Fendi Theorema Leggro Gentle shower massage balm, żel pod prysznic 200 ml, nieużywany, kartonik

I COLONIALI Spirit of Africa- balsam z atomizerem, 250ml, nowy, fabrycznie zapieczetowany, (na nalepce zadrapanie)

Mont Blanc Femme Individuelle Special Edition Soul & Senses Edt -limowane zapach, 50ml, ubytek ml, kartonik, taki -wymiana
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...enses-edt.html

L'oreal Youth Code anti-wrinkle Eye Care, przeciwzmarszczkowy krem pod oczy, 15ml, raz użyty, kod 28g202

Dior, Rogue Dior, Creme De Gloss, kolor 641, błyszczyk jest pełnowymiarowy 6ml, w normalnym opakowaniu, ale na nalepce ma info. Not for sale. Nieuzywany.
taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...yk-do-ust.html

Prada Candy Edp, 80ml, ubytek testowy, puszka + firmowa rozowa branzoletka ‘’ Give me a candy’’-wymiana

Cristian Breton Precious gold eye cream, luksusowy francuski krem pod oczy, działa liftingująco i przeciwzmarszczkowo, zawiera cząsteczki złota i kawior, ubytek 15%, przechowywany w lodówce, 15ml, kosztował ponad 80euro...

Cristian Breton Eye focus active cream, luksusowy francuski krem pod oczy, działa liftingująco i przeciwzmarszczkowo, nowy, kartonik, zafoliowany, 10ml, krem dostępny w Dogulas, kosztuje 249zł

kremy wymienię jedynie za "konkret"

Cristian Breton Fond De Teint Foundation, podkład luksusowej francuskiej marki kosmetycznej, kolor 9020 Alabaster (najjaśniejszy z palety-porcelanowy), ubytek testowy, 30ml, kartonik -wymienię tylko za" konkret"

Givenchy Prisme Libre, sypki puder w kolorze 6 Fresh Rose, 20g, ubytek 15% (na wyrost), kolorki sie troche pomieszały w poszczególnych przegródkach, kod 6G01

Guerlain TERRACOTTA perly Sun Powder, kolor Indian Bronze, rozświetlający bronzer, 6g, ubytek testowy, wkład w zastępczym plastikowej kasetce,ten
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=24270&next=1

Urban Decay Surreal Skin Mineral Makeup, Sypki podkład mineralny, kolor Dream, średni beż (do lekko opalonej buzi), 8.5g, ubytek 10%, w słoiczku połączonym z gąbeczką (super łatwy do aplikacji)

Christian Breton Eye Shadow, poj cień, kolor 6148 (przepiękny zgaszony róż z domieszką taupe), 1.7g, ubytek testowy

sypkie pigmenty Mac w kolorach jasny bez (1/4 słoiczka 1g), czarny z kolorowymi iskierkami (słoiczek 1g), miedziany mocno drobinkowy (Copper Sparkle - 1/2 słoiczka 1g) - wymienie razem

YSL Ombres Vibration Duo kolor 13 (zgaszony róż i brązowy z domieszką miedzi)- róż ubytek 5% a brąz tylko testowany

LUSH Seanik Shampoo bar, szampon w kostce, z domieszką wodorostów, nieużywany, taki
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...d-shampoo.html

SkinFusion Bio Active Brightening Minerals, sypki puder mineralny, kolor Radiace (rozświetlający efekt, podobny do meteorytów), trzy opakowania po 0,85g (jedno tylko przetestowane, dwa nowe)

Sarah Jessica Parker Twilight EDP, 75ML, ubytek 5%, kartonik - wymiana

Laura Mercier, mineral powder, kolor rich vanilla (bez0wy), ubytek 30%

Laura Mercier Metallic crème eye colour, cien w kremie, kolor Pink gold (rózowy ze zlotym polyskiem), 8.5g, ubytek testowy

Giorgio Armani Eyes to Kill, cien w kremie, kolor 12, srebrnoszary z rózowymi iskierkami, ubytek testowy

Chanel, Illusion D’ombre, ubytek testowy, cien w kremie, kolor 82 Emerveille (iskierkowy brzoskwiniowy) 4.5g , ubytek testowy, kod 4001, na opakowaniu info. Not for sale ale niczym sie nie rózni od normalnego-wymiana

Erno Laszlo MULTI-pHASE CONCEALER, korektor, kolor 0 (bardzo jasny zlotawy bez)

Dior Shimmer, kolor 001 Diamant Rose, ubytek 15%, w welurku, kod 8W04-wymiana

Guerlain Kiss Kiss Stick Gloss, pomadka kolor 961 Cherry Pink, kod 7L01, ubytek testowy

Cle de Peau (ekskluzywna linia marki Sheseido) Puder do konturowania Beaute Rehausseur D’elact Contour Defining Powder numer 2, dwukolorowy, tester w plastikowej kasetce, z pudelkiem, ubytek testowy, 4g, kod 4ZIZA

Paleta do makijazu On Location by JEMMA KIDD, ubytek testowy lub lez ubytku, w palecie: Eye/Lip Primer, Cienie Petwer, Deep Purple, Teal, Dark Grey(jasno szary, iskrzacy fiolet, iskrzacy morski zielony, ciemnoszary), roz w kremie (zgaszony, brzoskwiniowy roz ), kremowy rozswietlacz.

Paleta do makijazu by LAUREN LUKE, ubytek testowy lub lez ubytku, w palecie: Shadow Primer w kolorach Nude Slip Dark, Nude Slip Light (sredni i jasny bez), Cienie Crushed Lilac, Turkish Night, Sepia Rose, Porcelain Dust (liliowy, iskrzacy morski zielony, toupe, herbaciany roz, szary), roz Sepia Rose (herbaciany, zgaszony roz), kremowy eyeliner Raven Black (czarny), szminki Sheer Berry i Cherry Whip (malinowe kolory )

Guerlain Corail Amber 440 – cienie czwórki, ubytek testowy

Guerlain Terracotta Fard Indien, cien sypki, kolor 03 Jungle Dust (khaki), zostalo 3/4

Helen Rubenstein podwójne cienie, kolor 21 Lilac Flutter (jasny bez/fioletowy), ubytek testowy

Lancome Color Focus Duo kolor 103 Night and Day, ubytek różu 30%, khaki - 10%

YSL Ombres Vibration Duo kolor 31 Lame bronze/rose petal - róż ubytek 10% a oliwka 5%

Clinique potrojne cienie w kolorze Come Heater 08, ubytek: piaskowy-10%, sliwkowy –testowy, liliowy -20%,

Pout, cien w kremie, kolor Lotus, toupe z domieszka fioletu, ubytek testowy

Calvin Klein, cien w kremie, kolor Vintage Metal, toupe z domieszka fioletu, ubytek testowy

NYX, sypki pigment 5ml, (kolory Mocha Pearl, Fanta Pearl, Lime Pearl, Penny Pearl, Nude Pearl), ubytek testowy

Clarins Mono Reflets Ombre Intense poj. cień, kolor 25 groovy green (satynowy zielonozłoty), pojemność 2g, nowy, tylko testowany

Inglot -sypki cień w kolorze 49 - ciemnoszary z metalicznym połyskiem , tylko testowany

Borghese Long Wearning Velvet Eye Shadow, poj. cień w kolorze 03 Viola (matowy fiolet), 2g, tylko testowany, bez pędzelka, w kartoniku, kod JA7076

Versace Mono Eye Shadow, cień w kolorze V2013 (turkusowy), tester w plastikowej foremce, kartonik, ubytek 5%

Versace Mono Eye Shadow, cień w kolorze V2009 (czarny matowy, idealny do smoky eyes), tester w plastikowej foremce, kartonik, ubytek 2%
Givenchy Shadow Show, 02 Star Diamond- biały z rozświetlajacymi srebrnymi iskierkami, tylko testowany, kod4B01 (tester)

VERSACE Concealer & Highligter - podwójny korektor, kolor V2052, jedna część to kremowy korektor a druga to rozświetlacz z perłowym połyskiem, każda część raz użyta, kod 029N (tester)

Pixi, kredka, ciemnozielona, ubytek testowy

DIOR BRONZE Lumieres D'or, paleta z pudrem brązującym i rozświetlającym + złoty błyszczyk, kolor 002, ubytek 20% - błyszczyk, brązer - 10%, rozświetlacz - tylko testowany, kartonik, kod 8Q02

Borghese Blush Milano, róż w kolorze Bacio Pink (cukierkowy róż), nowy, tylko testowany, zafoliowany pędzelek, w kartoniku, 6g, kod 3M

Scott Barens, Loose Powder, kolor Diamond Dust, sypki nabłyszczający puder, podobnież ulubiony puder JLo, 9.5g, ubytek 10%

Scott Barnes, Cream Fundation, kremowy podkład w kompakcie w kolorze Beyond Beige, 10g z 5% ubytkiem

VERSACE NATURAL FINISHING LOOSE POWDER , sypki puder, kolor - b.jasny waniliowy kolor, 30g, zużycie mniej niż 5%, z gąbeczką (nieużywana) w kartoniku, kod103E

VERSACE Invisible Pressed Powder , prasowany puder, kolor V2003, tester z gąbeczką, w kartoniku, nieużywany, 7.5g, kod 094H

LANCASTER Sun Dust, brązujący i nabłyszczający sypki puder ze złotymi drobinkami, w pojemniku z przykręcaną gąbeczką, 6.5g, raz użyty

MAKEBELIEVE Multi Colour Bronzer , kosteczkowy rozświetlający i brązujący puder do modelowania twarzy, 9g, tylko testowany

Estee Lauder, kasetka GWP z dwoma cieniami Color Intensity w kolorze 24 Apricot i 14 Twilight + brązowa kredka do powiek, użyte kilka razy, kod K22

MAX FACTOR KHOL PENCIL, brązowa kredka do oczu, kilka razy użyta

TIGI S Factor, Body Booster, zwiększający objętość spray do włosów, 200ml (ubytek 10%)-wymienione

Deborah Ombretto Mono Hi-Tech, poj. cień w kolorze 32 (czekoladowy brąz z połyskiem), ubytek 5%

MIZON, slimakowy krem-żel , 40ml, raz uzyty, w kartoniku

Bioderma ABC Irritation around the mouth, krem na problem skórne dla dzieci, szczególnie polecany na smoczkowe zapalenie skóry wokól ust, 40ml, nowy, fabrycznie zapieczetowany, data waznosci 07.2015

Detinox N, zel na zabkowanie, nowy, fabrycznie zapieczetowany, data waznosci 2016

DR. Martens - czarne martensy za kostkę, rozmiar 38, buty są nowe (nie były nawet przymierzane), orginalne (ze sklepu w IRL), pudełko + ulotka

Aldo – czarne, skórzane baletki, rozmiar 37, tylko przymierzane, klasyczne, eleganckie, proste, niestety nie mam zdjęcia ale są bardzo podobne do tych z linku, tyle, że moje są skórzane
http://www.aldoshoes.com/ca-eng/wome...096-oniwien/96

MANGO - elegancki jasnobeżowy żakiet, rozmiar 40, materiał: 97% bawełna + 3% elastyna, nowy, nienoszony

Minerały
pudry EDM (sample w słoiczku, tylko testowane) - Perfect (intensive base), Neutral (intensive fundation), Light i Finishing Dust (finishing powder) Joppa (sample w słoiczku) - Lightest#1 i Light#1 z Full Coverage (po pół), Lightest#1 Soft Coverage, Sherr Orginal Finishing Silk (pół), Sherr Simple Radiance Finishing Silk oraz Earthen Glow Minerals (sample w woreczku) Susan F/YG/BN1, MissyF/YG/C2, Jodie YG/BN3
Korektory Joppa (sample w woreczku) Light i Medium
Cienie Joppa (sample w woreczku) Walnut, Exodus, Sand, Hadassah, Grape Mist, Victory
EDM Tranquilty i z Buff'd Espresso
Róże Joppa (sample w woreczku) Peace, Glowing, Plumeria i róż z Buff'd Dusty Rose
WYMIENIE JAKO CALOSC...

pedzel MINI KABUKI BARE MINERALS - nowy, nieuzywany, zafoliowany

SZUKAM:
Dior Dune,
Guerlain Meteorites – prasowane meteoryty (nowe lub tylko testowane)

gozdzikowe Etro
smok, alien, euphoria edp,
miękkie kredki do powiek Chanel, Clinique, EL (czarne, bure, ciemnoszare),
fuksjowa szminka - tylko górna półka,
cienie w kolorze wściekłego różu - tylko górna półka
baza do powiek UD
nowe tusze
micele
skórzane trzewiki dla dziewczynki, rozmiar 28 G, nowe lub niezniszczone, CLARKS tylko

I sama nie wiem co….

Zasady:
Masz mniej niz 50przekupek- wysylasz pierwsza
Wysylka do Irlandii/Polski

Edytowane przez becca
Czas edycji: 2014-05-09 o 11:26
Stary 2014-04-12, 20:08   #293
guniagusia
Zakorzenienie

Przekupka: 153 pkt / 100% pozyt.
Dot.: chanel, armani, dior, givenchy i inne górnopółkowce...

witaj, czy znajdziesz cos za Aldo – czarne, skórzane baletki, rozmiar 37, tylko przymierzane
czy mozna prosic zdjecia
guniagusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-12, 20:19   #294
Solciuchna
Zakorzenienie

Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.

Coś u mnie za Martensy?
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-12, 20:42   #295
Seraffina
Wtajemniczenie

Becco co byś chciała za baletki?
Stary 2014-04-12, 20:52   #296
Tutli
Zadomowienie

Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.

Cześć,

znajdziesz coś u mnie za:

Guerlain Corail Amber 440 – cienie czwórki, ubytek testowy,

Helen Rubenstein podwójne cienie, kolor 21 Lilac Flutter (jasny bez/fioletowy), ubytek testowy

Borghese Long Wearning Velvet Eye Shadow, poj. cień w kolorze 03 Viola (matowy fiolet), 2g, tylko testowany, bez pędzelka, w kartoniku, kod JA707

Wymienię Benefit, Essie, OPI, Ciate, Bourjois, Estee Lauder MARZEC - Forum Wizaz.pl

Kobiety
-statystyka spojrzenie na makijaż, kuchnię i co-do-głowy-przyjdzie.

Obiecuję, że nie będzie statystyki.
Tutli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-12, 22:58   #297
becca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez guniagusia Pokaż wiadomość
witaj, czy znajdziesz cos za Aldo – czarne, skórzane baletki, rozmiar 37, tylko przymierzane
czy mozna prosic zdjecia

podoba mi się perfum svarovski...ale to tak w ciemno...musiałabym sprawdzic zapach..

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Coś u mnie za Martensy?

tylko korektor armani ale to za mało...szkoda

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Becco co byś chciała za baletki?

podoba mi się hypnotic poison...

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Tutli Pokaż wiadomość
Cześć,

znajdziesz coś u mnie za:

Guerlain Corail Amber 440 – cienie czwórki, ubytek testowy,

Borghese Long Wearning Velvet Eye Shadow, poj. cień w kolorze 03 Viola (matowy fiolet), 2g, tylko testowany, bez pędzelka, w kartoniku, kod JA707

Wymienię Benefit, Essie, OPI, Ciate, Bourjois, Estee Lauder MARZEC - Forum Wizaz.pl

podoba mi się kredka EL i belle opium..
Stary 2014-04-12, 23:06   #298
BeatriceM
Zakorzenienie

Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za baletki aldo? można prosić zdjęcia? poza wątkiem mam nowe micele apteczne

wymieniam kosmetyki
BeatriceM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-12, 23:35   #299
Tutli
Zadomowienie

Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.

Hej,

niestety, obejrzałam sobie swatche Guerlaina i to nie moje kolory,
więc dziękuję

Kobiety
-statystyka spojrzenie na makijaż, kuchnię i co-do-głowy-przyjdzie.

Obiecuję, że nie będzie statystyki.
Tutli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-12, 23:37   #300
genevive
Zakorzenienie

Przekupka: 80 pkt / 100% pozyt.

Hej,
coś za podkład i puder Christiana Breton?
genevive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości