![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: West Pack - pudełka zamówienie
Szukam czegoś fajnego do robienia zdjęć wiszących kolczyków...
Co o tym sądzicie? http://www.westpack.com.pl/kolczyki-wieszak_1.aspx Czy lepiej takie: http://www.westpack.com.pl/kolczyki-...a-srednia.aspx
Edytowane przez KarmazynowyKamyk Czas edycji: 2011-11-08 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
|
Jutro poszukam...może mam jakiś stary cennik
![]() Znalazłam też takie w szafirze ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Jeszcze są tutaj cena po zalogowaniu ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() one są na kolczyki 5- max7cm Ja większość kolczyków mam dłuższych ![]() kupując miałam inne wyobrażenia)) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, wybaczcie, że ja wpadam tylko raz na moment, ale jakoś tak tego, wierzę, że sobie radę dacie
![]() ![]() W każdym razie, chciałam tylko powiedzieć, że brać z westpacka można cokolwiek, nie tylko pudełka, więc nie musicie zaczynać postów od "Jeśli można..." - MOŻNA ![]() Ja zaznaczyłam w tabelce na ciemniej to, z czego zebrały się pełne paczki, więc będzie brane na pewno, reszta czeka na domknięcie, więc powolutku się decydujmy i zamykajmy paczki, żeby do północy w tabelce było to, co zamawiamy, a reszta do wyrzucenia ![]() ![]() Na dole, w wierszach pod podsumowaniem, dodałam dwie linijki do uzupelnienia - odnośnie FV i wysyłki, wypełnijcie proszę, ok? Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Wtajemniczenie
|
Też sie dopisałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Rozeznanie
|
duże czy małe te sanfriski?
właściwie głupie pytanie - przepisz sobie ode mnie 6 sztuk których chcesz bo oba dobierałam, żeby skończyć karton : ) Edytowane przez klejnotki Czas edycji: 2011-11-09 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o jakość ..... może ktoś z Chorzowa tam był i widział na żywo? W sklepie Pat natomiast trzeba chyba by wysłać konkretne zapytanie z symbolem, bo w cenniku nie widzę tych popiersi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Ja W Arexie w Chorzowie bywam raz na jakiś czas więc mogę zobaczyć jakość tego popiersia w najbliższym czasie.
![]() |
#281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki. Fajnie by było sprawdzić jakość przed zakupem, bo cena jest dość niska. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam dużą biżu dlatego chyba musiałabym mieć ponad 20cm...tak zeby przy zdjęciu nie było widać że popiersie się kończy w westpacku ma 23cm.... ale znowu trochę za niskie około 19cm W Pat PD0611 ma 200/180/230 a to PD0601 205x150x345 mm ale nie wiem czy cenowo nie coś około 150-200 ![]() Edytowane przez lianna Czas edycji: 2011-11-09 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
PR1235 = 44 zł netto PRC4 = 62 zł netto wymiary na stronie podane są według klucza szerokość/głębokość/długość |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale dlaczego te są po 6,99,_ - wykonany ze skóry ekologicznej - wysokość: 25 cm i jeszcze takie 35cm za 13,99 tu z drewnem 185 x 125 x 280 i tu 21x20 tanie ale bez wymiaru |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
Dopisałam się z moim wieszakiem, Mari mogę prosić o mejla lub pw z namiarami na konto?
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
Brakuje jeszcze 12 pudełek nice małych czarnych do całego kartonu. One są na prawdę bardzo ładne i mega eleganckie. Może ktoś się skusi?
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Brakuje jeszcze 4 pudełek Boston naszyjnik do dwóch pełnych kartonów. Ja potrzebuję cały karton - 6 sztuk i nie dam rady wziąć więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Wzięłam jedno, ale więcej nie potrzebuję...
No i ten wieszaczek na kolczyki biorę, zobaczę co to warte... ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Hmmm... Nie wiem czy beżowy w promocji czy czarny... Nie ma to jak łatwość podejmowania decyzji...
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
Dobrałam kilka sztuk, może ktoś jeszcze się skusi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
Pozycja 25 jest na pewno dobrze wpisana? Mi wyswietla ze to to kosztuje 18zł plus vat.
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
A tak... Miało być 9 plus VAT, te kremowe są w promocji za pół ceny...
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
I jak nam idzie? Klaruje się? Idę zarzucić żurawia w tabelkę
![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Dobra, widzę, że Bostony jeszcze walczą, więc poczekam do północy i potem zobaczymy co się okaże. W razie czego, rozumiem, że to B.Zet wpisywała się na karton jako pierwszy, więc jeśli drugi się nie dobierze, to jej mam nie zabierać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
A co będzie z Nice brązowymi, Milano czy Torino? Fajne pudełeczka, może ktoś się skusi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ceny można sprawdzić w katalogu on-line firmy: http://www.deluxe-catalog.com/165/2487/publication.html
Widzę tam, że są fajne rabaty, gdy się bierze więcej ![]() ![]() Pudełka niektóre (np.bostony, santiago) za 96szt 5% rabatu za 288szt 10% rabatu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Wtajemniczenie
|
OK, usunęłam pudełka, które się nie zebrały, zostawiłam jeden karton naszyjnikowych Bostonów dla B.Zet, jeśli będziecie się chciały jakoś powymieniać nimi, to miedzy sobą ustalcie, ja naniosę zmiany
![]() Extrano teraz nie ma nic w tabelce - tak ma być? Zaraz wysyłam dane do przelewu, w ciągu godziny wszyscy powinni mieć (jesli nie - proszę o maila). To znaczy, wszyscy, którzy są na żółto, ci na biało czyli Pillow, Javarem i Dora to przypadki szczególne i na razie pieniędzy nie przelewają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dora - zapisz proszę jaką chcesz wysyłkę, bo tylko Ciebie tam brakuje ![]() Jeśli będziecie mieć jakąś sprawę, dziewczyny, tak ogólnie, to jeśli nietajne - piszcie tu, a jeśli tajne, to maila, ok? Nie piszcie PW, bo one mi giną, cały ten panel PW mi muli i mogę nie przeczytać albo nie odpisać. Mail bezpieczniejszy ![]() Adresów i danych na razie nie wysyłajcie, bo i tak zdążę zgubić. Stay tuned, a ja dam w odpowiednim czasie sygnał do ataku ![]() Aha, Sunflower, Ty nie odbierzesz zamówienia przy kawce? Wolisz kuriera? W razie czego - wpisałam Ci go w tabelkę, żeby przelew go uwzględniał, ale gdybyś jednak odbierała osobiście, to te dwie dychy sobie odejmij sama od sumy, bo jak już trafi na moje konto to amen ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Dane rozesłane, trzech gagatków nie dostało na wszelki wypadek, żeby z rozpędu przelewu nie zrobiły. Jeśli jesteś Pillow, Javarem lub Dorą i nie dostałaś danych, to nie masz się co przejmować, tak ma być. Na marginesie, wyznania miłosne, kwiaty, słodycze i kosze z drogocennymi podarunkami można przesyłać właśnie na adres z danych do przelewu ![]() ![]() ![]() I co tam jeszcze miałam napisać? Chyba nic. No. To tyle. ![]() Edytowane przez marisella Czas edycji: 2011-11-10 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
Nic się nie martw, ja tam sobie dam radę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Rozeznanie
|
Przelew poszedł. Dziękuję
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.