![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Was też czytanie tego wątku jakoś tak wewnętrznie mobilizuje? Nie wiem, może to ta kobieca solidarność, ale działa!
![]() Jestem 1,5 miesiąca po rozstaniu i wciąż ciężko mi się poskładać, chociaż jest dużo, dużo lepiej niż na początku. Facet potraktował mnie bardzo nie fair, aż szkoda opowiadać. A mimo wszystko, ciągle wydaje mi się, że z nim byłoby lepiej, że sama jestem niekomplenta, niezaradna, że samej nic mi się nie uda. I zbliża się najgorsze - walentynki. Pierwsze od 6 lat, które spędzę sama. Szkoda, że nie możemy zorganizować wielkiego Single Party. ![]()
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lece do lekarza w ogole juz ![]()
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-02-02 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko ja nie piję tych kulturystycznych, a te lecznicze, z dużą ilością białka i węglowodanów, 200ml = 300 kcal. Na dojście do siebie po chorobie i przytycie. "Masy" się chyba na tym nie zbuduje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
hej Dziewczynki!!
nie myślcie że pojawiłam się kilka razy i uciekłam, jestem tu cały czas, tylko cierpię ostatnio na chroniczny brak czasu (co ma swoje plusy ![]() czytam Was cały czas ale pisać nie bardzo jest kiedy, pozdrawiam Was wszystkie szalenie ciepło ![]()
#275 | |
Zakorzenienie
|
Jasne. Nie wiem po co tam jedziesz. Wszystkie Twoje tryby warunkowe w wypowiedziach o powrocie do niego "raczej nie", "póki co nie", "nawet jeśli, to będziemy mieszkali osobno" itd po prostu odbierają wiarę w to, że zaczęłaś się cenić. Podejrzewam, że jakby nagle mu odwaliło i zaczął Cię błagać, prosić i zapewniać o dozgonnej miłości, to wróciłabyś do niego prędzej czy później. I mam wrażenie, że na to liczysz. I Twoja stanowczość wobec niego nie wynikała z tego, że to jest już zamknięty rozdział w Twoim życiu.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też piłam białko waniliowe i było w miarę, ale te które dobrze smakują i tak mają dużo węglowodanów, a im więcej białka tym gorszy smak. Ale nie powiedziałabym że któraś odżywka jest pyszna ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też nie lubie gotować, zajmuje mi to strasznie dużo czasu, ale uwielbiam jeść ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym wiele rzeczy mi szkodzi i ich nie mogę jeść. Pomijając to, że jak mam zaostrzenie choroby, to szkodzi mi wszystko łącznie z wodą mineralną i wtedy naprawdę jedzenie jest ostatnią rzeczą, o której myślę ![]() Dlatego teraz walę nutridrinki i tycie idzie mi o wiele szybciej niż poprzednio (duży spadek wagi w wakacje i parę miechów odzyskiwania wagi). Niestety to pieroństwo jest strasznie drogie. A takie sypkie, co się miesza z wodą lub mlekiem próbowałam, bo piła to moja koleżanka anemiczka, która przy wzmożonym wysiłku (np sesja) po prostu nikła w oczach i ja to chociaż chudnę ale morfologia mi nie leci na łeb na szyję, a u niej owszem :/ Więc zamiast kawy i ciastek, to ona do nocnej nauki waliła te odżywki ![]() ![]() ![]() W ogóle jeśli chodzi o odżywianie, to jestem w siebie dumna, bo skończyła się sesja podstawowa, zdałam wszystkie egzaminy już i zostały mi dwa projekty. Przez całą sesję nie wypiłam ani jednej kawy ani redbulla (gwarantowane zaostrzenie po tym, ale w każdej sesji musiałam się przekonać ![]() ![]() ![]() ![]() Aha no i pierwszy raz w życiu pod koniec sesji jestem grubsza niż przed nią! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Ja 3 projekty zostawiłam sobie na sesję poprawkową, ale to już bez ciśnień, najwyżej z 3 nocki zarwę a to dlatego, że nie umiem się zebrać do kupy w dzień
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze sama licze na chociazby przyjazn i to ze bede miala z kim wyjsc np do kina i tyle.. A nadzieje umiera ostatnia.. I moze to glupie(a pewnie jest) licze na to ze skoro mnie juz nie ma w jego mieszkaniu on cos przemysli i zrozumie.. Ze np mu mnie brakuje.. W ogole wrociwszy od lekarza mam reklamowke lekow(jak wiadomo antybiotyki i jeszcze na pecherz mam bo mam zapalenie ..przemarzlam chyba we Wrocku) Ogolnie zamierzam teraz posiedziec w domku( i pomyslec o sobie i swoim zdrowiu) i wyzdrowiec calkiem bo mecza mnie oskrzela juz 2 tygodnie i chce byc calkowicie zdrowa..
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-02-02 o 14:04 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Nie depcze krokusów
|
Ilona - co z tego, że mu będzie Ciebie brakowało. Pamiętasz, co robił? Jak używał Cię do łóżka, nie wahał się przed zdradą...
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I prawda byla taka ze sama chcialam.. i on mowil ze jak nie chce to nie musimy tego robic i nie chce by nasz zwiazek polegal tylko na tym.. (chodz to nam najlepiej wychodzilo w calym zwiazku) I w sumie ja to proponowalam i w ogole..jesli o to chodzi to ja go uzywalam w sumie jako zabawki.. i z tym sie zle nie czuje ze to robilismy..Ja w chwilach checi mialam zabawke/jego pod reka i moze zabrzmi zle ale zalezy mi tez na tym i dlatego nie chce zrywac kontaktow..
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Nie depcze krokusów
|
Ilona - mocno się to gryzie z tym, co pisałaś o nim wcześniej.
![]() |
#285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymałam się do tego momentu... :| Gdy teraz siedzę, myślę... Dochodzę do wniosku, że już Go nie ma , nie ma przy mnie, nigdy mnie nie pocałuje, nie przytuli, nie zażartuje, nie będę widziała jego oczu, jego za***istych rzęs, jego uśmiechu, dołeczek w polikach, już mi brakuje tego wszystkiego... a to dopiero 2 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Ale taka jest prawda jak napisalam wyzej..Ani nie czuje sie wykorzystana w tym temacie ani nic.. raczej on byl gdy mi to bylo potrzebne.. I ostatnio po tym sobie pomyslalam ze tego byloby mi szkoda stracic. On sponsorowal ze tak powiem "sprzet" i to lepszej jakosci -ja nie dawalam zlotowki na to.. I on mi kiedys powiedzial ze mozemy to zrobic ..ale nie musimy bo on nie chce bym pozniej ryczala po katach ze tylko o to mu chodzi.
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
Ilona z tego co pamiętam, to on zaproponował Ci bycie jego osobistym workiem na spermę, a Ty (o zgrozo!) rozważałaś tę opcję...
#288 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nieładnie ![]() nie tłumacz go i przestań tak go wybielać bo mi się ![]() ![]()
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole nie czuje sie skrzywdzona w tej sytuacji..sama chcialam i wszystko robilam z glowa-nie bylam zmuszona zadna aluzja w stylu zrobmy to /bo inaczej cie zostawie. Przez 7 m-cy tego nie robilismy a bylismy razem i dalo sie zyc.. Ja sie cieszylam ze go mam bo w chwili potrzeby to mam zywa zabawke.. i ostatnio wrecz zachowalam sie jak facet bo stwierdzilam mu ze mi sie chce i po poszlam sobie spac .. chodz moze i dla mnie to byl"tylko seks"
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
I ja go nie wybielam bo nawet w chwili rozstania nie ma tylko mojej winy..
Ja po prostu siebie nie wybielam bo biala nie jestem i nie bylam.. Wina lezy po polowie.
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
Ilona nie piszę o tym, co było jak byliście razem. Wtedy może i faktycznie tak było jak piszesz. Jednak pamiętam jak po rozstaniu on Ci proponował układ, a Ty go rozważalaś. Wybielasz go i to bardzo, a sama nawet nie wiesz, co on chce Ci powiedzieć na tym spotkaniu. A bierzesz pod uwagę, że może wszystko potwierdzić, czyli nie chce być z Tobą? Dla mnie teraz zachowujesz jak jak dziewczyna, która poleci do faceta jeśli on tylko kiwnie paluszkiem swoim. A powiedz, tylko tak szczerze, nikt Cię za to nie zlinczuje i przyznaj to sama przed sobą, co zrobisz jak on Ci powie, że Cię kocha i inne bajeczki żebyś tylko wróciła na jego usługi? Poza tym słońce, nas możesz oszukać, ale nie oszukuj siebie przynajmniej.
W ogóle ciekawe co u zjedzmniebejbe
Przegrywa ten, kto pozwoli narzucić sobie wizję lub świadomość klęski. Edytowane przez kopamatakawa Czas edycji: 2011-02-02 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie taki układ trwał pół roku...I ani troche nie mam zamiaru wybielać eksa bo jest zwykłą świnią i tyle w tym temacie... I nie ważne już są słowa,że mnie kochał nadal coś czuł,że chciał wrócić... Wykorzystał mnie i już... ![]()
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z tym chlopakiem tak nie chce..przez moje uczucia..ale chcialabym bysmy w jakims konktakcie byli i np wybrali sie razem do kina itd.. Chodz jak on ma zamiar byc z inna i mi o tym opowiadac-ukladom mowie nie.. No nie wiem co chce mi powiedziec-dlatego chce sie spotkac.. A wiem ze nie powie ze mnie kocha itd i inne bajeczki bo juz mi powiedzial (w ten weekend) ze tak jest.. i co dzien walilam pytania co do mnie czujesz?a on:wiecej niz przyjazn ale nie milosc.. Wiec nie sadze ze w weekend mu sie spomni ze mnie kocha.. I to spotkanie sama zaproponowalam w zgodzie z nim..on chcial bysmy "normalnie" spedzili weekend jak zawsze razem..Powiedzialam ze wole nie i mozemy sie spotkac na miescie(wiec nie lece mu pod drzwi)
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-02-02 o 15:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na przykład dzisiaj - co mnie ex nie zobaczył na korytarzu to jakiegoś malpiego rozumu dostawał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Flawless
|
Cytat:
Mam trochę podobnie jak Ty, tzn. ok, mój eks nie jest w pobliżu, nie pójdę z nim do kina, ale przez pewien czas ( i chyba w dalszym ciągu) chciałam zostać z nim w przyjacielskich stosunkach, bo pamiętam jak dobrze nam się gadało, żartowało, dyskutowało o problemach, ale jak sobie pomyślę, jak mnie potraktował, zostawił, kompletnie olał....to to jest przyjaźń? Żal mi naszej relacji, ale ja nie umiem mu wybaczyć tego, co mi zrobił. Może gdyby rozwiązał to w bardziej dojrzały sposób...Nieważne. Chodzi o to, że normalne jest to, że za nim tęsknisz, potrzebujesz jego bliskości, ale na litość Boga, nie zapominaj co Ci zrobił :/
![]() ![]() |
![]() |
#297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle wczoraj w ekspresie dla reporterów był jakiś aktor, nie wiem dokładnie o co chodziło, bo robiłam wtedy kilka rzeczy na raz, ale z tego co pamiętam chciał popełnić samobójstwo przez to jakie było jego życie. I na końcu powiedział co w stylu, że w każdej chwili możemy zacząć zmieniać swoje życie. Ilona, TY też! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.