![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Monitko twój TŻ ma absolutna racje
![]() ![]() Jeśli masz wątpliwości to zrób sobie jeszcze tego okrągłego koczka ![]() ![]() agulkaa w Deichmannie można oddawać jak nie mają śladu używania (ja za późno się obudziłam, bo kupiłam je rok temu) Możesz kupić pochodzić w domu i najwyżej oddać ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-03-14 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Monitka super fryzurka tylko może niech fryzjerka ja ci torche podniesie i wtedy bedzie lepiej wyglądać tzn nie bedzie spłaszczona.
Tak tak Passion była też na próbnej ale jeszcze zdjęć z aparatu nie ściągnęłam, jak siostra wstanie to jej powiem zeby mi przesłała to wkleję. Co do zaproszeń to zostało nam jeszcze 6 do rozdania ![]() Byłam w sobotę jeszcze w salonie sukien ślubnych tam gdzie zamawiałam i powiem Wam że pytałam się o bolerko w jakiej cenie jest nowe a babeczka mi mówi że nowe mi nie potrzebne ona ma też wypożyczalnie i bolerek to ma w pieron i wypożyczenie kosztuje całe 40 zł ![]() Byłam jeszcze u jubilera i znalazłam ładne kolczyki, wisiorek i bransoletkę ze srebra i z tych kryształków swarovskiego tylko cena wow kolczyki 89 zł , wisiorek 180 zł a bransoletka 100 zł
#273 |
Zakorzenienie
|
Passion na stronce Ikei te po 9,99zł maja 14cm a te 22 są po 19,90 to drożej niż w carfurze (30cm za 16zł)
![]() aaa są jeszcze takie bardzo wąskie 21cm za 9,90 w Ikeki, ale tam nic nie wsadzę pewnie są na pojedynczy kiwatek |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mieliśmy bardzo pracowity weekend: - protokół spisany - pierwsze zapowiedzi poszły ![]() - obrączki odebrane (moja idealna a TZta trochę ciężko schodzi, mamy iść w maju na poprawkę w razie czego) - no i najważniejsze, rozdaliśmy ponad 50 zaproszeń ![]() W sobotę jest fajnie prosić bo każdy zajęty i sprząta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Takaya, babany sa super! Ja gdybym nie miala welonu, to etz bym sobie zrobila takiego koczka. Zaraz Ci wkleje, to co mam w moich zbiorach
![]() Edytowane przez monita01 Czas edycji: 2011-03-14 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
bartosia planujesz całe wesele przetańczyć w Louboutinach? Kurcze to ja mam dużą stopę, ale 14cm to dla mnie już za duże szpile
![]() Jedyna możliwość abym mogła mieć takie butki to kupno używanych po Hiltonówie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Straszne te ceny są, za 40 min tyle kasy.... i mówią, że księża pieniędzy nie mają :/ ja myślałam, żeby dać 100 zł a jak tak czytam Wasze wypowiedzi to jestem przerażona...Ciekawa jestem czy nasz ksiądz ma jakiś cennik :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 40 minut ale np u nas z tego ma coś dostać organista, coś ma być na przystrojenie kościoła i dla księdza ![]() jeśli co łaska to u nas dają 300-500zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Byłam w Krk w niedziele patrzeć jeszcze na buty i powiem Wam że znalazłam 2 pary super ale nie było rozmiarów już bo się sprzedały i nie mogę wogóle znaleźć stron tych firm z butami jedna się nazywa VICES a druga TOP OR
#281 |
Zakorzenienie
|
betty, w sobotę jak byliśmy u księdza to aż się bałam zapytać ile powie za ślub, powiedział że 300 + kościelny i organista. Myślałam że powie z 1000,00 bo jak koleżanka brała ślub ze trzy lata temu na wsi w małej parafii to dała 900 (taki cennik), myślałam że w mieście jeszcze więcej wołają ale widocznie jest inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Zapowiedzi załatwione, 100 zł skasował
![]() ![]() u nas w parafii za slub z tego co pamiętam 800 zł (w tym są zapowiedzi i protokół) + to co weźmie organistka... Edytowane przez badziabadzia Czas edycji: 2011-03-14 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oszalałabym jakbym za 800zł miała jeszcze sama kwiaty kupować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
U nas raczej w cenie nie ma kwiatów...masakra aż strach iść do księdza...
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
IK, pasemek nie chcialam robic, choc rzeczywiscie bardzo mi sciemnialy wloski po ziemie, wiec juz sama nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ksiądz to też człowiek ![]() nie wiem jak wy, ja wprost pytałam o wszystkie opłaty wolę tak niż potem jakieś niedomówienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Wtajemniczenie
|
Co sądzicie o tym?
Mi kwiaciarka zaproponowała cantedeskie - pomarańczowe... |
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzwoniłam, żeby zapytać i od razu umówić się na protokół ale nikt nie odbiera a strach, bo nie wiadomo jaką cenę powie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Klikając od niechcenia znalazłam super sukienkę
![]() AX-DW379-1B.jpg Ojj i ta mi się bardzo podoba, ale mogłoby nie być tego kwiatka ![]() ![]() 1510-1B.jpg Tyle, że w takich gorsetowych sukienkach ZAWSZE jest problem z dopasowaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
IK, ja sie chyba boje juz kombinowac przed slubem... a moze nie wyjda i bedzie klapa? Po slubie zetne wlosy i moze zrobie balejaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Takaya, ta druga super! Wyzej w poscie dokleijam Ci trzy banany.
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Wklejam bukiety, ktiore pasowalyby do krawata TZ
![]() I ostatni tez ladny ![]() Edytowane przez monita01 Czas edycji: 2011-03-14 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy siak uważam,że pasemka bardzo postarzają. Lepiej jest już farbnąć całą czuprynę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Siemanoooo Lachoneczki!
![]() powitanie musi być, ot co!! Cytat:
![]() i super, że weekend się udał.. no i spisanie protokołu odbyło się bez gupowatych pytań ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co to za kłotnie! nu nu nu Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
u nas nie ma ani strojenia w cenie ani organisty... w środę będę znała kościelny cennik ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Lachoneczki...pochwalę się..mam kolejne potwierdzenia od rodzinki ![]() tak się ucieszyłam, jak wczoraj zadzwonili ![]() ale jeszcze na następną część rodzinki nadal czekam... ![]() a na ten tydzień mamy zaplanowane: spisanie protokołu, i ostatnie spotkanie z mojego kursu przedmałżeńskiego...i wtedy juz tylko nauki we dwoje. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas póki co z 2 stron jakieś 38 osób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.