|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część V i 1/2 ;)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i mam straszne duszności, ale to też ta pogoda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zadomowienie
|
zoskasamoska : och bolące piersi.. ;x ja nawet nie zauważyłam kiedy przestały mnie boleć.
![]() ![]()
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#275 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
19 tydzień - jak to dawno było :P no ja własnei kupowałam ciuszki uniwersalne, ale mój tż za to jak się dowiedział, że będzie miał córeczkę ukochaną to zaczął w szał wpadać i same różowe.... no ale- najwyżej zostanie dla następnej dzidźki ![]() a co do wagi to adas dobił wedlug usg do 2900 teraz. a ja przytyłam prawie 20 kg :P ale że strasznie chudziutka byłam i drobna przed ciążą - ważyłam 44 kilo, to teraz te 63 nie wygląda tak źle, zwłaszcza, że tylko na brzuszek mi się zwaliło wszytsko... za to dziewczynki smarujcie brzuszki całą ciążę czymkolwiek, chociażby zwykłą oliwka bo rozstępy straszna rzecz :/ mnie tż całą ciąże smarował- ani jednego rozstępu nie miałam, a jak terazdo spzitala trafiłam, i Adaśko przybrał szybko na objętości, to wyglądam jakby mi ktoś brzuch przeorał... że się tak wyrażę- rozstępy mi do gardła podchodzą... jak któras z was będzie miała taki problem to polecam krem Evolet z masy perłowej i wyciągu z olejku różanego.. jest rewelacyjny, juz po tygodniu widac różnicę- małą ale widać, że blednie wszystko. w aptece kosztuje jakieś 80 zł z tego co pamiętam, ale na allgro można dużo taniej kupić ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
hej ![]() ja miałam tak samo ze spaniem, weź sobie jakąś małą miękką poduszkę i podłuż pod brzuch do spania jak śpisz na boku- duszności mijają bo brzusiu nie ciągnie tak w dół.... a no i najlepiej na lewym boku spać , bo tak jest najzdrowiej i dla dzidzi i dla przyszłej mamy- w tej pozycji, jest najmniejszy nacisk na macicę- czyli i mamy komfort my i dzidzia ![]()
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczeta
![]() Wreszcie mam chwile, zeby wejsc do internetu... ![]() Postaram sie nadrobic jak najwiecej ![]() Nie wiem czy mowilam ale my z TŻ remontujemy pietro u niego w domu i przywiezli okna ostatnio i trzeba bylo wstawic i ogarnac to wszystko... ogolnie sporo zamieszania ale jestem szczelsiwa ze prace ida do przodu i pod koniec lipca bedziemy mogli tam juz zamieszkac na spokojnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() od razu po zrobieniu testu daj znać! ![]() ![]() Cytat:
na szczęście teraz jest ok ![]() ja kupilam sobie poduszkę w kształcie litery C i spie z nia miedzy nogami. uwielbiam ją ![]() u mnie dzisiaj w koncu burza ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-06-08 o 20:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Wtajemniczenie
|
U mnie też, ale ja się z tego powodu za bardzo nie cieszę.. Jutro i w piątek czekają mnie 3km w deszczu, pieszo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A od piataku mialam ten brzuch twardy i gin dzis mowil, zeby na wszelki wypadek jeszcze jakis czas sie wstrzymac, az sie wszystko unormuje, no i narazie szyjki lepiej nie draznic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
zlosnica22m : ja smarowałam, potem mi się znudziło.. i tak mam rozstępy więc nowe to mi tam.. miałam problemy z wagą więc mam na całym ciele więc jeden wiecej jeden mniej nic nie zmieni..
#283 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no to uważaj na brzuszek teraz ![]()
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Uwazam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Wtajemniczenie
|
Hm no właśnie nie bardzo mam ulubioną
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Znalazłam na necie te książeczki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Patiisia Czas edycji: 2011-06-08 o 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
![]()
..no i co?! i znowu duuupa!
![]() ...jedna kreska.... ![]() ![]() i jak tu się nie załamać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie łam się- następnym razem się uda ![]() ![]()
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
justka wiem, ze ci teraz przykro, ale nie mozna sie zalamywac
![]() ![]() a @ przyszla? |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
justka3107
spokojnie, jak nie ma @ to może za wcześnie.. ![]() o wczoraj pod wieczór liczyłam ruchy dziecka i ni jak wiem jak to się robi.. ;x bo tak wyszło mi że wciągu 20 minut kopło mnie jakieś 30 razy ( no jadłam lody to może były dobre.. ![]() w ogóle jak pisałam nie mam apetytu ale doszłam do wniosku ze nie mam apetytu na to co jest w lodówce.. zjadłabym sobie czekoladę, majonez, kapuste kiszoną i pierogi z serem.. ;> zaczynam się bać. ;> - Najgorszę jest to że nie wszystko idzie tak łatwo dostać .__.' KarlaNobody: Gratuluje. ;P Tobie to fajnie :P ja uwielbiam robić remonty, kupować rzeczy itp. No jeszcze nie miałam do swojego własnego mieszkanka czy cos.. ale to napewno cieszy bardziej ![]()
Edytowane przez aguu00 Czas edycji: 2011-06-09 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
aguu niezly zestaw, tego wszystkiego naraz cie sie chce
![]() jeszcze niedawno myslalam, ze nie mam jakichs dziwnych zachcianek, ale ze 3dni temu zgryzalam pierogi z miesem gruszka, wiec zmienilam zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
a mnie tak między 3 a 4 miesiącem ciągnęło strasznie do kapusty zasmażanej z.... lodami truskawkowymi.... i zapychałam się jednym na przemian z drugim a Tż na mnie patrzył jak na wariatkę
![]()
#292 |
Zadomowienie
|
No, właśnie aż mnie dziwi że naraz. ;d Ale sobie tak myślę że chociaż raz mogę się porzygać. ;d Nie miałam jakiś zachcianek czy mdłości na początku w sumie to teraz mam 3 miesiące na nadrobienie..
![]() czekam do jutra to pojadę sobie z tatusiem do polskiego sklepu i kupie kapustę *.* ha agnesuk ja tez cchciałam sobie kupić tą poduszkę ale zawsze było nie po drodze.. ;D Ale caly czas sie nad nią zastanawiam ;d i może jak tu gdzies dostane to sobie kupie ![]()
#293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#294 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzisiaj jedziemy nad jezioro, więc może tam nadrobimy stracony czas ![]() ciężko cieszyć się sobą jak za ścianą rodzice Tża ![]() a wszystko miało być zupełnie inaczej...ehhh rozsądnego masz Tża! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Patisia - ja znalazłam jakieś bajki ![]() ![]() ![]() a teraz uciekam kończyć pakowanie , zjeść truskawki ze śmietaną i o 15:30 jedziemy nad jeziorko ![]() wracam w niedzielei wtedy na spokojnie Was nadrobię! ![]() miłego weekendu, paaaa :hej:
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
agnesuk : miłej zabawy ![]()
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Polecam tą poduchę, przydatna do spania w końcówce ciąży a co najważniejsze - po naturalnym porodzie
![]() ![]()
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny co do tych poduszek to radze kupowac dopiero jak faktycznie bedzie wam sie niewygodnie spalo. Mi juz leci 38 tydzien i ciesze sie, ze nie skusilam sie na poduche bo wydatek nie maly a w cale nie jest mi potrzebna. Spie na boku bez problemu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Wtajemniczenie
|
Jejku dziewczyny ale ja się opycham
![]() Dziś sie dowiedziałam ,ze moja bardzo bliska kolezanka moze byc w ciazy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.