![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczeń. Vichy, deborah, la roche-posay, sally hansen, clarena,perfumy beyonce
Niestety nic
![]()
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń. Vichy, deborah, la roche-posay, sally hansen, clarena,perfumy beyonce
podobalo Ci sie:
Meridol halitosis- plyn do plukania ust przeciw przykremu zapachowi nowy 100ml 3 kroki Clinique zestaw cleanser tonik krem super na podroz 'Clarins Summer Fever, słoneczny róż copper sun polowa, z lusterkiem i gabeczka,brak daty odpisz u mnie wymienilabys te rzeczy za hugo boss?
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
Dot.: GRUDZIEŃ wymienię szybko korektor z vichy i inne:)))
narazie rezygnuje bo kupiłam inną odżywkę a bronzer dostałam od mamy więc narazie nie potrzebuję
![]() jak będziesz mieć dokładkę to się odezwij kochana ![]()
![]() |
#276 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Ello
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
cos z Dermalogice, bloto i peeling enzymatyczny
![]()
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
coś za Effaclar duo z La Roche-Posay?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za: Effaclar duo z La Roche-Posay- zostało ponad 2/3 bo użyłam go zaledwie 3 razy?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Artdeco- Fixing powder, kamuflaż do twarzy. Zostało ok. połowy- nie dam rady tego sprawdzić ale połowa jest na pewno.
bardzo mi zalezy. jak cos poszukam poza watkiem ![]()
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() W którymś wątku napisałaś, że posiadasz 18 próbek Sanoflore- orzeźwiającej emulsji do cery problematycznej- czy tak jest nadal? Zerknij proszę do mnie, może chcesz coś w zamian? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=631507 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
BAN stały
|
przepraszam za brak odpowiedzi z mojej strony ale nie mam internetu nie wiem ile to jeszcze potrwa, może do tygodnia czasu bądźcie cierpliwe, nadrobię zaległości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znajdziesz coś w moich wątkach za: Artdeco- Fixing powder, kamuflaż do twarzy. Zostało ok. połowy- nie dam rady tego sprawdzić ale połowa jest na pewno. Bardzo dobre opinie na <<KWC>> Sensique- puder rozjaśniający w perełkach chętnie też odlewki Hugo Boss i D&G, nie muszą być duże ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Zestaw Vichy jest aktualnie w negocjacjach, mam nadzieję że szybkich i konkretnych. Jakby co dam znać.
A jaki róż Cię interesuje? Mam raczej jasne, dla bladolicych, no i Lily Lolo Clementine. Mogę odsypać do słoiczków, chyba że wolałabyś biga ![]() Które indyjskie perfumy Ci zarezerwować? Ja na pewno jestem zdecydowana na kamuflaż ArtDeco, co do Hugo Bossa to nie znam tego zapachu, sprawdziłam nuty i mnie zainteresował ![]() Więc flaszką nie pogardzę, ale i odlewka będzie ok. A Light Blue się podzielisz jeśli podeślę nieduży atomek? Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-07-26 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Proponuję: Zestaw Vichy książka Ajurweda róż w słoiczku (ilośc do uzgodnienia) mydełko Savon du Midi za: Artdeco- Fixing powder, kamuflaż do twarzy. Zostało ok. połowy- nie dam rady tego sprawdzić ale połowa jest na pewno. Bardzo dobre opinie na <<KWC>> Sensique- puder rozjaśniający w perełkach flaszka Hugo Boss Co o tym sądzisz? Zdj. róży mogę podesłac, oba odpowiadają Twoim preferencjom, tylko jeden jest chłodniejszy i bardziej zgaszony(Serendipity), drugi cieplejszy i żywszy (Clementine). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza wątkiem raczej nic nie chowam, pielęgnację głównie mam samorobioną, chyba tylko niewielką odlewką micela AA Eco mogłabym się podzielić... Załączam fotkę róży. Mogę rzecz jasna odsypać Ci oba ![]() Czekam na decyzję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
dziękuję za propozycję ale nic dla siebie nie znalazłam.
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Oddam bardzo dużo za Light Blue! Znajdziesz coś ![]()
![]() |
#293 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
daj znać co z naszą wymianą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
BAN stały
|
ZAMYKAM WĄTEK!
Tutaj właściwy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post35886222 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.