|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Cytat:
Ja nawet nie wiem, czy się przy nim do końca odkorkowałam Cytat:
Nie no, serio. Przecież powinnaś się chyba cieszyć, że to do Ciebie kumpel przyszedł i spytał pierwszą, czy z nim idziesz. Znaczy że Cię wyżej ceni, a nie - jak Elve wymyśliła - że zrównał wasze towarzystwo. Cytat:
. Przenalizowałać może i przeanalizowałam, ale nic z tego wszystkiego nie rozumiem nadal. No i fakt, przynajmniej na rowerze wreszcie mogę pojeździć. Myślisz, że mi tą willę wybuduje? ![]() Nie no, ale serio... no chyba nie powinnam się do niego odzywać? Bo ja już nie wiem czy dobrze myślę. Kuźwa kolejny raz ta sama bajka. Dobrze, że zaraz wolne, on wyjeżdża w cholerę, ja po nim :P. Cytat:
|
||||
|
|
|
#272 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Wyszłam niedawno w kotem na spacer przed blok. 2 dni później stała tam tabliczka "nie deptać trawników". Dziewczyna z sąsiedniego bloku powiedziała mi, że przyszedł do niej sąsiad ostrzec, że jakieś dziecko chodziło pod blokiem i zaglądało ludziom do mieszkań Cytat:
![]() Może dlatego się nie odzywa, bo haruje na budowie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chciałam być delikatna... Dobra, to zwykły skogutwiel.
|
|
|
#273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.To jednak jest psychiczny, czy nie jest? No ja wiem, on w ogóle dużo pracuje, a teraz jeszcze ta willa... ![]() Toteż się nie odzywam. Chociaż nie wiem. No nie wiem, może on sobie teraz siedzi i myśli: "ach, nie odzywa się, pewnie mnie nie kocha! powieszę się na pasku w nieukończonej willi!" ![]() Kiedyś wyleci. Mam pousuwany, serio. Nie z głupoty, tylko z miłości. No dobra, to tak samo z głupoty właściwie w moim przypadku. Zresztą... jakbyś znała mojego eks-eksa, to Niedoszły wydawałby Ci się normalny. Ojj. Tragedia. |
|
|
|
|
#274 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Na niektórych parapetach były gołębie, na które KOTEK szczekał, więc na nie patrzyłam razem z nim
![]() A propos szczekania, Szary przy misce wydaje dźwięk "wwwrrrrr-auauauauau-wrrrrrrrrr-auauau" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kiedyś wleci Ci inny numer i przekręci wszystkie pozostałe ![]() Cytat:
Dobrze, że się czegoś z tego nauczyłaś.Jesteś tak fantastyczną dziewczyną, że forever alone Ci nie grozi. Przykro mi
|
|
|
#275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A w ogóle to się nie tłumacz, zaglądanie w okna to zaglądanie w okna, koniec kropka.Eche, z nim nie tak, ze mną nie tak. Teraz już wiemy, czemu to się w ogóle zaczęło . Teraz gra w coś innego, powiedział mi to jak przyjechał. Dodatkowo się chłopcu wymsnęło, że codziennie pije (oczywiście do lustra). A tak się wypierał wszelkiego picia przy ostatnim spotkaniu, ojojoj. Malla, widzisz... może to źle świadczy o mojej skromności i w ogóle, ale ja się wcale nie boję, że nikt mnie nie pokocha. Ja się boję, że JA nikogo nie pokocham. No niestety. Przy okazji adoratorów, przed chwilą dostałam smsa z propozycją spotkania od gościa, który zaprasza mnie na nie regularnie co jakiś czas od października i któremu regularnie odmawiam. Ludzie, no ile można?! |
|
|
|
|
#276 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do koleżanki, do miejsca pracy (!) dzwoni regularnie koleś z propozycją sponsoringu, a ona udaje, że 10 minut rozmawia z klientem, bo jest jej wstyd przy innych powiedzieć coś, o czym mogliby później plotkować w biurze.
|
|
|
#277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#278 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mam na dzieję, że nie zakłócił Ci rytmu
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#280 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
No ale na szpileczkach, to można najwyżej zęby wybić, szybowcowe wypadki zazwyczaj się kończą 2m pod ziemią
![]() Cytat:
Kurna co to będzie na woodstocku, masakra... Co ja zrobię? My zawsze jeździliśmy taką ekipą po 15-20 osób... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz ma Ciebie na podobnych warunkach, jakie miał w trakcie związku, tylko że już nie jest w związku i nic wobec Ciebie nie musi. Może np jutro stwierdzić, że to wali i jedzie na misję do Kongo i nie możesz mieć ani cienia pretensji (oczywiście w jego mniemaniu). Może jutro spać z jedną laską, pojutrze z inną i nawet nie musi Ci o tym mówić. A Ty siedzisz i czekasz nie wiadomo na co, bo nie mów mi, że nie. No za☠☠☠isty układ. Cytat:
Cytat:
Cytat:
) a nie rozmemłany nie wie o co mu chodzi. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#281 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ach...nie wiem jaka w tym magia, ale ZAWSZE jak mam zrobiony pedicure, to mam wrażenie że mi przybywa +100 do seksapilu
|
|
#282 |
|
Rozeznanie
|
Laski wrzuciłam na fejsa lip duba moich dzieciaków, więc podziwiajcie
|
|
|
|
#283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super
|
|
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
Kurde bym Wam pokazała moje dzieciaki co mam w grupie, ale ciężko będzie
na bank skojarzycie dziewczynkę w peruce to moja )) Najlepsza wychowanka hehe
|
|
|
|
#285 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
On się nadaje jak najbardziej. Jest 100% porządny. Cytat:
Cytat:
On czuł sie winny, że nie potrafi mi okazać uczuć, tak jak według niego tego potrzebuję. Ja mu tłumaczyłam, że nie ma racji i z czasem robił sie coraz większy dystans. Ja się na początku nie potrafiłam na niego otrzyć, on był otwarty. Zresztą zachowywał sie tak samo, jak teraz, tylko teraz to ja sie otrzorzyłam. Chcesz powiedzieć, że ja nie widziałam, jak był? Cytat:
Od początku był szczery, powiedział, że praca jest dla niego ważna i z tego powodu ma mało czasu. Faktycznie pracował bardzo długo w tym czasie, co było związane z awansem i nowymi obowiązkami. Dzwonił do mnie codziennie. Spotkałam się 3 razy z jego znajomymi, moi znajomi - wiadomo, nie będe komentować. Cytat:
Cytat:
Nie jest wygodnickim tchórzem. Oboje uzgodniliśmy, że nam taki układ pasuje. Powiedział mi, że najważniejsze są dla niego moje uczucia w tym układzie i że nie chce, żebym przez niego cierpiała. Poruszyłam ostatnio temat, że nie rozmawialiśmy ze sobą wcześniej otwarcie, bo ja mam z tym problem, to powiedział mi, że ma wrażenie, że nie jestem z nim szczera, w sensie, że ukrywam swoje prawdziwe uczucia wobec niego. Ja bym tylko chciała wiedzieć, dlaczego nam nie wychodzi. Przecież to nie mogło nie wyjść. Cytat:
Poszłąm dziś na pokaz laserów i żeby sie nie rozryczeć na Michelu Jacksonie, to sie pięknie okłamałam, że zimny głaz ze mnie, a uczuc nie ma.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||||||||
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety muszę się na jakiś czas wyłączyć z dyskusji o ciężkich przejściach z facetami, bo zaczęły mnie okropne doły łapać, a już było dobrze
![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() Ale mam tak, jak wsadzę mega wysokie obcasy - mało oryginalna jestem
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#288 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja już też wysiadam z dyskusji z kimi, ona ma swoją prywatną, zaklinaną kilka razy dziennie rzeczywistość w której żyje, nawet gdyby usiąść i pokazać jej czarno na białym co pisała o swoim związku już na początku jego istnienia, to i tak by zaczęła sobie i nam wmawiać, że to nieprawda, że ona miała co innego na myśli itd itp. A ja mam za słabą psychikę na taką zabawę, niech się tym zajmie fachowiec.
Swoją drogą, niech mi ktoś wytłumaczy jak krowie na miedzy, co jest takiego złego, strasznego, poniżającego we wzruszeniu się na Jacksonie? No przecież doskonale wiesz, że gorsze dni trafiają się każdemu... Cytat:
chociaż wiadomo, największy szał jest w klapkach albo innych sandałkach ![]() Ja w wysokich obcasach czuję się jak ostatnia pokraka, którą trzeba nosić żeby zębów nie pogubiła - nie, dziękuję
|
|
|
#289 | |||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Inteligentna, śliczna, dobrze wychowana, otwarta, pracowita... Wiesz... mój brat jest wolny To po co to ciągnie tyle czasu, skoro Twe szanse przepadły? Cytat:
Jakie są teraz? Jakie mogą być? Tu naprawdę nie potrzeba wielkiej filozofii. Wystarczy dać komuś poczucie, że jest kimś ważnym i jedynym w swoim rodzaju. Nie trzeba prezentów, szalonych wyjazdów ani codziennych telefonów, to nieco inny poziom abstrakcji. W związku trzeba czuć się pewnie i bezpiecznie, inaczej zjedzą nas nerwy. Pamiętasz typowe wymówki facetów z wątku rozstaniowego? "Zasługujesz na kogoś lepszego", "powinnaś być adorowana na każdym kroku", "jesteś warta więcej, niż mogę ci dać"... Powiedz mi, czym jego tłumaczenie różni się od tych oklepanych frazesów? Cytat:
Nie, nie. Widzę tylko rozbieżność względem postów sprzed miesięcy i nie wiem, na ile to moja interpretacja, a na ile niedoinformowanie, bo poruszałaś wtedy same negatywne tematy, pozytywne zostawiając dla siebie. Cytat:
Jak sobie przypomnę, że Zakalec mieszkający w podobnej odległości ode mnie co Wy od siebie, przyjeżdżał do mnie busem tracąc 2 godziny na dojazd tylko po to, by spędzić ze mną noc i wstać o 4 rano lub przespacerować się ze mną godzinę po Krakowie i wrócić do domu, to naprawdę wątpię w zaangażowanie Twojego. W chęć i potrzebę spotkań z Tobą na co dzień, a nie tylko wtedy, gdy się nudzi, bo ma akurat luźniejszy okres w pracy. W związku fantastyczne jest to, jak druga osoba jednym uśmiechem potrafi napędzić nas do działania, motywować samą obecnością. Jak zdajemy sobie sprawę, że jesteśmy od siebie niezależni, ale razem jest tak dobrze, że nie chcemy żyć bez siebie. Tyle razy Ci udowadniał, że nie jesteś mu jakoś specjalnie do życia potrzebna... Widzisz winę tylko w sobie. A co on robi, bo nie widzę tego w Twoich postach? Pasuje Ci układ, w którym facet daje Ci do zrozumienia, że Cię nie jest w stanie pokochać? Cytat:
Cytat:
![]() Wygląda to prosto: poznała się dwójka ludzi, złapali wspólny język, ale jedno nie zaangażowało się tak jak drugie i teraz ciągną to z przyzwyczajenia, sympatii i braku lepszej opcji. Tak to wygląda z zewnątrz. Cytat:
Cytat:
Cytat:
To teraz ponarzekam na kota. Obudziło mnie packanie po nosie. Otwieram oczy, a ten leży brzuchem do góry, dupsko oparte o mój policzek i trąca mnie tylną łapą, żeby mnie obudzić
|
|
|
#290 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, w ogóle wiosny nie czuć w tym wątku...co jest z Wami???
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Wiosna wiosna wiosna wiosna wiosna aaaah to tyyy... ![]() bije mi na dekiel..
|
|
#293 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na wiosnę to ja się zwykle rozstaję...
|
|
|
#294 |
|
po drugiej stronie szafy
|
U mnie wiosna będzie od soboty/niedzieli
![]() Jak pozytywnie, to czemu nie ![]() Jak nie mam czasu, jak preferuję własną wygodę ponad spotkania z osobą, na której mi zależy...to znaczy, że nie zależy mi wystarczająco mocno. Ale może tylko nieliczni mają tak, jak ja. Jajeczko Ci odlatuje na wiosnę? ![]() Ale teraz się na to nie zanosi, więc może się uda złamać regułę
|
|
#295 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jedyne, co mi przychodzi wtedy do głowy, to że jemu zależy bardziej. Bo przecież w jaki sposób miałoby mnie ograniczać to, że siedzi obok i rysuje cicho projekty? Ograniczają mnie niezbyt silne uczucia do niego, a nie praca czy metraż kawalerki. Nie mam nic do reguł, niech sobie będą. Tylko niech wreszcie przyjdzie moja paczka z lakierami!
|
|
|
#296 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
W samym wzruszaniu się nic, ale na Jacksonie? Eee... :P A ja się czuję CUDNIE . Szkoda, że nie powinnam chodzić, bo mnie nóżki bolą . Cytat:
![]() Mi nie. Po eks-eksie postanowiłam sobie, że nigdy już nie będę się angażować z facetem, który mnie nie kocha. I cóż, no nie do końca się to udało niestety :/. A ja się zwykle zakochuję, ale niestety nie tym razem .
|
|||
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#298 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o stopy, to zawsze dbam o to, żeby były w dobrym stanie, żeby paznokcie były obcięte i żeby nie było zrogowaciałego naskórka, od czasu do czasu sobie wypoleruję paznokcie, żeby były gładkie. Maluję je bardzo rzadko (kurcze, może sobie pomaluję? Kto wymyśla kolor? ). Ale mnie to nie jara w ogóle. Dla mnie to tak samo, jak mycie zębów - bez tego czuję się źle, ale z tym nie czuję się jakoś wyjątkowo ![]() A z majtasami to jest tak, że ja w ciągu dnia, jakbyście mnie zapytały jakie mam, to musiałabym sprawdzić Cytat:
![]() Cytat:
Ksiądz mi ostatnio powiedział, że jak chcę się pozbierać, to muszę być na maxa uparta, no i to w sumie działa Szczególnie, że: Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mogę w szpilach nawet skakać jak trzeba, biegać, whatever, jedynym zagrożeniem są dla mnie krzywe chodniki czy bruk. Tutaj to już nie da rady, dlatego na starówkę, zawsze max 10cm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
), ale teraz stwierdzam, że to święta prawda jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co innego, jak akurat jestem zalatana i na nic nie mam czasu, to wolę sobie pójść spać, niż z kimś się spotykać. Ale jak ktoś tak ma na stałe, to znaczy, że ma nas w dupie. |
||||||||||||
|
|
|
#299 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Pomarańczowy!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak oddam kota.
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, pomarańczowy w akcji!
Tylko najpierw jadę odebrać swoją litrową maskę z hurtowni
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

Bo ja myślałam, że raczej powinno mi to zwisać, skoro i tak nie jadę
.