Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 12:54   #271
Furry Sue
Zadomowienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Ale Wy macie wyobraźnię
Nie gorszą, niż Twoja a sny mam zresztą podobnie posrane jak Twoje co prawda króliki mi się nie śnią, ale za to dzisiaj np płynęłam z całą rodziną na wakacje - wpław, przez Adriatyk (nawet nie wiem, gdzie to, ale wiem, że to był Adriatyk ), nie wiem, czemu wpław, ale nic to. Zgubiłam po drodze terminarz, książkę i parę innych rzeczy, które odnalazły się parę minut później podczas błyskawicznego odpływu płynął z nami kolega, z którym wczoraj skakałam na parkiecie, a przez cały sen strasznie chciało mi się do WC i marzyłam, żeby znaleźć tam toaletę... bo do wody nie wypada ech... i tak niemalże co noc

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 12:56   #272
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
a przez cały sen strasznie chciało mi się do WC i marzyłam, żeby znaleźć tam toaletę... bo do wody nie wypada ech... i tak niemalże co noc
jesoooo

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 13:16   #273
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Nie gorszą, niż Twoja a sny mam zresztą podobnie posrane jak Twoje co prawda króliki mi się nie śnią, ale za to dzisiaj np płynęłam z całą rodziną na wakacje - wpław, przez Adriatyk (nawet nie wiem, gdzie to, ale wiem, że to był Adriatyk ), nie wiem, czemu wpław, ale nic to. Zgubiłam po drodze terminarz, książkę i parę innych rzeczy, które odnalazły się parę minut później podczas błyskawicznego odpływu płynął z nami kolega, z którym wczoraj skakałam na parkiecie, a przez cały sen strasznie chciało mi się do WC i marzyłam, żeby znaleźć tam toaletę... bo do wody nie wypada ech... i tak niemalże co noc
Ha! Nie obudziłaś się zdygana po tym pływaniu?
No przyznaję, że wyobraźnię też mam

Aj powiem Wam, że jakoś humor straciłam...Beczeć mi się chce...moze to przed @
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 13:35   #274
Joanna XL
Zakorzenienie

qurcze i teraz mi głupio powiedzieć ze cos zjadłam ... A jestem dumna bo wybrałam mniejsze zło (naprawde malutkie ;(

No dobra nie wygłupiajmy sie - jak w kawiarni zjadłam 2 gałki sorbetu bez niczego i czarną kawę to jak dla mnie jest dietetycznie ... zwłaszcza ze to było drugie śniadanie 80 kcal ... Jak dla mnie to mega dietetyczny wybór - zwłaszcza że ludzie wokoł jedli wielkie desery z bitą śmietana...Nie bede przepraszać za sorbet

Ale czuje się winna lekko
Ale jakbym to ukryła to byłoby chyba gorzej ? Jak na kogoś mega sorbet wyskoczy z lapka to odeślijcie go do mnie

ogolnie o czym ty myślisz

Wywaru z krowy nie lubie ale z kurczaczka i owszem ... właśnie wkładam do pieca kaczego trupa... zrobiło sie makabrycznie

Wydeptałam już 5000 kroków - i rozważam czy 10tys to nie przesada ... bo mnie już stopy bola
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 13:54   #275
Beatagr3
Zadomowienie

Cytat:
Zrobiłam na obiad makaron ze szpinakiem i kurczakiem, dla rodziny zrobiłam zwykly makaron i wyszedł mi super al dente, ale ojciec uznał ze po prostu niedogotowałam i mu nie smakowało a swój pełnoziarnisty kurde przeoczyłam i juz taki super al dente nie był Tak to jest jak sie robi sto rzeczy na raz. No ale obiad pyszny był
Ja postanowiłam, że też zrobię z kurczakiem, a nie za samym szpinakiem (chociaż kurczaka miałam tylko trochę) i muszę powiedzieć, że pyszne było. Naprawdę mi smakowało mimo, że jakoś nie byłam przekonana do szpinaku.

Cytat:
Nieee!!! To było tylko zaakcentowanie - celowo z przymrużonym oczkiem - bo rozbawiła mnie ta cała dyskusja, że ktoś może czuć się zmuszony do zjedzenia słodkiego, gdy czyta o naszych grzechach. Wyobraziłam sobie te krzyczące batony z transparentami "ZJEDZ MNIE" i nas siedzące przed kompem, każda u siebie, czytające o słodyczach i odczuwające nagłą potrzebę nafutrowania się czekoladą... albo kogoś, kto nad nami stoi z pejczem w jednym ręku i blachą ciasta w drugiej... ech, wyobraźnia

Monia - nie stosuję ukrytych przytyków jakbym coś chciała komuś zasugerować, zrobiłabym to bardziej dosadnie
to z pejczem mnie rozbawiło
Cytat:

Moje sny też są czasami głupie - raz śniło mi się że Voldemort mnie gonił dookoła podwórka z różdżką i chciał zabić

Obiadek zjedzony, więc siadam do nauki.
Stary 2013-03-09, 14:07   #276
ogolnie
Zakorzenienie

Beata czego Ty się tak uczysz?
Stary 2013-03-09, 14:10   #277
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
qurcze i teraz mi głupio powiedzieć ze cos zjadłam ... A jestem dumna bo wybrałam mniejsze zło (naprawde malutkie ;(
Nieeee... nie róbmy tego to chyba mimo wszystko poszło w złą stronę. Teraz będziemy się spinać, czy się przyznawać, czy nie, czy opisywać co zjadłyśmy, a jak tak, to na ile sugestywnie... nie chcę tego

Tak sobie myślę - po chwili zastanowienia - że równie dobrze wytrącić nas mogą z równowagi np osoby o prawidłowej wadze, które nie stronią od grzeszków - a na pewno wszystkie znamy takich delikwentów.. też mogą uruchomić myślenie typu: oho, jedzą a są chude, to ja też tak mogę!

Wiem, że mój problem z nadwagą to moja broszka (pomijam, że źródło mojej nadwagi leży w dzieciństwie i takim a nie innym przygotowaniu gruntu przez rodziców... Asiu, chyba kiedyś pisałaś coś podobnego?), wiem też, że sytuacje typu - nie piszcie o jedzeniu, bo mnie kusi - to próba zrzucenia odpowiedzialności na innych... równie dobrze mogę ją zrzucać na sklep spożywczy, bo sprzedaje czekoladę, albo na reklamy w tv (którego nie mam ) albo na hormony! Wzięcie tej odpowiedzialności na siebie jest przykre i bolesne ale co zrobić.

Reasumując - nie spinajmy może jednak tyłeczków i piszmy tak jak kiedyś... fakt, że brzmi to czasem jak bezsensowne usprawiedliwianie się, ale na boga, wszystkie chudniecie, więc o co chodzi Niunia i Beata same przyznały, że u nich podjadanie źle się kończy, więc nie podjadają, czyli można dać sobie z tym radę. Teraz pora na mnie...

Edytowane przez Furry Sue
Czas edycji: 2013-03-09 o 14:12

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 14:23   #278
Joanna XL
Zakorzenienie

ogolnie ja cały czas myśle że mam ci stażu pogratulować wiec wreszcie gratuluje ciągle mi sie zapominało...

Siedzi mi w głowie ta cała dyskusja o podjadaniu Troche sie winna czuje - wiec może tak - nie powiem że przestane pisać jak coś capne bo to by sie z celem mijało - postaram się mniej podjadać ... Choć cały czas sie staram

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Furry masz racje zwłaszcza że ja juz bardziej tyłeczka nie zepne bo zakwasów dostane...

Tak moja nadwaga ma korzenie w dzieciństwie ale jednak ... mam 27 lat od 10 na swoim ... I z domu wychodziłam ważąc 68 a przytyłam prawie 20 "na swoim"... WIec nie ma co sie usprawiedliwiać;(

Poza nawykami złymi ja kocham jeść ... lubie gotować , chodzić do restauracji, czytać , ogladać blogi o gotowaniu itd ... Co jak łatwo sie domyślic nie ułatwia odchudzania

Ale dostrzegam zmiany w sobie - wybieram mniejsze zło i mniej mnie to kosztuje niż kiedyś ...Moim celem jest (poza lepszą figurą kupić tabliczke czekolady i zjeść sobie codziennie 2-3 kostki a nie od razu całą tabliczke ...Chodzi o panowanie nad ilościami .. pokonanie kompulsów..

Albo szerzej o panowanie nad swoim życiem oj filozoficznie sie zrobiło (żeby nie było trzeźwa jestem

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

dobra ide wydeptać kolejne 5000 ... albo chociaż 2
Stary 2013-03-09, 14:47   #279
Beatagr3
Zadomowienie

Cytat:
Beata czego Ty się tak uczysz?
Do matury się uczę, a że zostało mało czasu to muszę spinać tyłek, bo nauki dużo. Od razu powiem biologia i chemia na rozszerzeniu.
Stary 2013-03-09, 15:06   #280
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość
Do matury się uczę, a że zostało mało czasu to muszę spinać tyłek, bo nauki dużo. Od razu powiem biologia i chemia na rozszerzeniu.
brrr....... jeszcze ta chemia by uszła ale biologia....
a co potem? medycyna?

jesooo zajęłam się porządkami....
obiad zjadłam w biegu i siadłam na moment...a jeszcze mi sporo zostało.....

Stary 2013-03-09, 15:52   #281
ogolnie
Zakorzenienie

Aśka, a dziękuję
Iza, Ty wiesz, że dopiero zaczaiłam o co Ci chodziło z tymi moimi danymi Taki przebłysk myślowy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 15:56   #282
anulciak85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość
Podziwiam pelen szacun

Jak cztam co jecie dobrego na obady to mi sie slinotok robi....
Stary 2013-03-09, 16:12   #283
ogolnie
Zakorzenienie

Przyznaję się, zjadłam właśnie jedną parówkę I to nie jest żadne mniejsze zło, po prostu zło
Stary 2013-03-09, 16:24   #284
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Przyznaję się, zjadłam właśnie jedną parówkę I to nie jest żadne mniejsze zło, po prostu zło
dobra parówka nie jest zła xDD ja dzis rosołek tylko, 3 porcje w sumie xDD a tak to jem tic taci ;p ale to chyba nie takie zło ;p
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 16:26   #285
Joanna XL
Zakorzenienie

ja mam na obiad kaczke dziś Z jabłkami i pomarańczami ... Troche tłustsze ale raz ze sporo sie wytapia a dwa że jem bez ziemniaków... Tylko z kiszona kapustką ...A jak pachnie...

Tylko jedyny problem ze za późno wstawiłam

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Dziewczyny dziś dzień tłuszcza - parówka, rosół i kaczka
Stary 2013-03-09, 16:38   #286
ogolnie
Zakorzenienie

Joanna lubisz kaczkę?
Jak pomyślę, że moja mama mrozi piersi z kaczki obok moich z kurczaka to mi się...

Anuszka pokaż mi, które parówki są parówkami, to wtedy będziemy mówić, że dobra parówa nie jest zła
Może zjadłam właśnie papier toaletowy Co się ładnie parówką nazywa

Humoru coś nie mam nadal, ech. Zła jestem na siebie za tą parówkę...A mogłam zjeść rzodkiewki albo pomidora! Monia

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Podziwiam pelen szacun

Jak cztam co jecie dobrego na obady to mi sie slinotok robi....
Zrób sobie jutro coś na obiadek dobrego Bo inaczej wylezie makaron ze szpinakiem albo rosół z monitora
Stary 2013-03-09, 17:07   #287
CARLA_23
Wtajemniczenie

Czy pozwolicie wrócić córce marnotrawnej?
Chciałam wrócić do Was gdy zmądrzeję, ale to chyba tak szybko nie nastąpi Opuszczenie Was miało być dla mnie karą za brak postępów w odchudzaniu, ale nawet tak koszmarny pomysł nie przyniósł efektu...Poza tym strasznie za Wami tęskniłam Zaczynam kolejny raz wszystko od początku...
Nie wiem jak przekonać samą siebie że podjadanie mi nie służy a nawet szkodzi Waga co prawda nie rośnie tylko stoi w miejscu
( od 3 tyg już) Z każdym dniem czuję się gorzej bo wiosna coraz bliżej a ja jestem w tym samym miejscu co rok temu Za parę tygodni trzeba będzie schować do szafy zimową kurtkę i nie będzie już gdzie chować tłuszczu na brzuchu i biodrach Normalnie chce mi się ryczeć
Miłego wieczorku dziewczynki. Ja wróciłam właśnie z pracy i idę się położyć bo @ nie daje mi żyć jak co miesiąc
Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę: będę się naprawdę starać, ale brak mi silnej woli często niestety więc dawajcie mi kopniaki nawet za najmniejsze grzeszki PROSZĘ!!!! Żenada że od początku istnienia wątku schudłam 2,5 kg

Aaaa i dziękuję że ktoś się przejął moim zniknięciem

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"

Edytowane przez CARLA_23
Czas edycji: 2013-03-09 o 17:11
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 17:25   #288
Furry Sue
Zadomowienie

Carla!!! no jesteś nareszcie!!! Myślałam dziś o Tobie.. że po pierwsze chciałabym, żebyś wróciła i miałam nadzieję, że nas po cichu podczytujesz a po drugie zrozumiałam, czemu chciałaś odejść.. mi się też takie myśli ostatnio nasuwają, że obniżam poziom..

Za zrzucone 2,5kg możemy sobie przybić pięć, bo mamy podobne wyniki jak widać..

Tak sobie myślę, że trzeba brnąć do przodu, ja jestem w tym samym momencie co rok temu, dwa lata temu, trzy... więc nie ma co tak do tego podchodzić, tak sądzę..

Stary 2013-03-09, 17:40   #289
anulciak85
Zakorzenienie

Ogolniie nie ma problemu ze zrobieniem dobrego obiadu ale problem z jego zjedzeniem...ja jestem w stanie otworzyc usta i wlozyc mala lyzeczke....jestem na serkach i jogurtach juz drugi dzien a i papki z banana i biszkoptow

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Carla kochana witaj spowroyem
Stary 2013-03-09, 17:42   #290
nadalka
Zakorzenienie

Banany chyba diecie nie sprzyjają, ale mogę się mylić
Stary 2013-03-09, 17:51   #291
Joanna XL
Zakorzenienie

anulciak a może zblendowana zupke z kurczakiem wciągniesz? Bo pewnie chce ci sieczegoś nie słodkiego ... Jak porzadnie zblendujerz to kurzego cyca słomka wciagniesz biedaku

carla witaj z powrotem Nie myśl za dużo jak masz @ bo wiadomo że do niczego pozytywnego nie dojdziesz
Wy się w ogole z Furry nie martwcie że idzie powoli bo grunt że idzie ... Dodam jeszcze że jak ktoś siedzi w domu to mu z jednej strony łatwiej - bo ma czas pichcić i machać nogami Choćby z nudów .. ma też dużo czasu na myśenie o żarciu A pomyślcie którą zime skończylyście na minusie wagowym? Bo ja zawsze przybierałam zima Teraz wszystkie przyśpieszymy Trzeba patrzeć w jasna stronę ...

ogolnie co ty chcesz od kaczek? Bo ja lubie ... może czegoś o nich nie wiem ? Zjadłam sobie udko i nawet z chrupiąca skórka i to tylko 304 kcal wiec z kapusta nawet 400 nie sięgnałam ... A jak mi dobrze teraz - wreszcie nie kurzy/indyczy cyc
Stary 2013-03-09, 17:53   #292
CARLA_23
Wtajemniczenie

Furry, Anulciak, Aśka dzięki
Furry wiem że podobne mamy " osiągnięcia" ale ja do Ciebie kochana nie mogę się porównywać
Tak sobie leżę i próbuję moją chorą psyche rozgryźć Chyba za bardzo się spinam z dietą i temu brakuje mi motywacji... A6W ambitnie zaczęłam i wczoraj już nie ćwiczyłam bo po dyżurze wróciłam, dzisiaj @ i humor mi się zje.bał że znowu nie potrafię doprowadzić sprawy do końca
Gdyby nie to że mam tusz to ryczałabym jak bóbr...

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 18:01   #293
Joanna XL
Zakorzenienie

Carla jeśli cie to pocieszy - ja prawie do połowy szóstki dobrnełam i na moje ok zero efektów ... wiec może dobrze że czasu nie tracisz

Chyba że cos zle robie - w zeszłym roku jakieś efekty niby widziałam ... może urojone

Tak czy owak - może nie żałuj, jesteś kobietą pracujacą ja przetestuje i zobaczymy czy warto Bo na 18 dniu (12powtórzeń 3 seriach ) to jest pół godziny z życia już... w dodatku raczej nieprzyjemne pół godziny

Tak czy owak - tymaczasem cofam moja rekomendacje dla A6W (tak wiem.wiem ze to chwaliłam) ale serio efektów na razie brak zrobie zdjecia przed/po w połowie i moze wy sie czegoś dopatrzycie - ale szczerze wątpie
Stary 2013-03-09, 18:07   #294
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
a i papki z banana i biszkoptow
spróbuj jeszcze banana zmiksować z mlekiem i otrębami
ja takiego często robię sobie na II śńiadanie do pracy bo nie zawsze jest jak zabrać coś na ząb... a tak to mam taki kubas z dziubkiem i nic się nie wyleje...

a ja dzisiaj z jedzeniem średnio bo się zajęłam porządkami wiosennymi....
najpierw poprzestawiałam z mężem meble a potem wzięłam się za porządki w ciuchach... póki co ogarnęłam szafy córek.... a jeszcze mi została moja i małża..... no ale plus jest taki ze do lodówki nie zaglądałam co pare minut
teraz pochłonęłam wieśniaka z warzywami i dopijam herbatę.....

Stary 2013-03-09, 18:21   #295
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Furry, Anulciak, Aśka dzięki
Furry wiem że podobne mamy " osiągnięcia" ale ja do Ciebie kochana nie mogę się porównywać
Nie przesadzaj. Są z nami dziewczyny, które mają dużo więcej do zrzucenia i zobacz - idzie im sto razy lepiej, niż mi, więc kogo tu do kogo porównywać? Kto jest wygranym? To że mam niższą wagę startową nie stawia mnie na "wygranej" pozycji, dopóki nie zrobię z tym czegoś konstruktywnego.

I nie rycz! chociaż czasem lepiej się wyładować... więc może popłacz sobie w poduszkę, a potem do roboty ja sobie właśnie rozpisuję moje założenia na najbliższy czas, lubię mieć plan.. może to w czymś pomoże.

A póki co sądzę, że warto wreszcie wstać z wyra. Wyobrażacie sobie, od kiedy się obudziłam, czyli od 10.00 nie ruszyłam się z łóżka, dawno tak nie było. Aż mnie tyłek boli, chyba odleżyn dostałam oczywiście jedzonko sobie ogarnęłam, bo przecież bez tego umarłabym śmiercią głodową ale generalnie 9h przebimbane... ale przyznam, że było mi to potrzebne. A poza tym po wczorajszej imprezie napierdzielają mnie kark i kaptury, od machania głową

Czas sprzątać, segregować i pakować...

Stary 2013-03-09, 18:29   #296
Beatagr3
Zadomowienie

Carla wróciłaś! A brakami wyników sie nie przejmuj, ja też dietę zaczynałam już dużo razy i dopiero teraz mi jakoś idzie.

Cytat:
nie wolno parówek - to jest największe zło, bo nie dość, że tłuste to nawet nie wiadomo co tam naprawdę jest
Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
brrr....... jeszcze ta chemia by uszła ale biologia....
a co potem? medycyna?

jesooo zajęłam się porządkami....
obiad zjadłam w biegu i siadłam na moment...a jeszcze mi sporo zostało.....
Tak, medycyna mi się marzy, a jak nie to farmacja albo weterynaria.

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Banany chyba diecie nie sprzyjają, ale mogę się mylić
Z bananami jest taka sprawa, że one są bardziej kaloryczne od innych owoców, ale taka jedna pani co byłam u niej na szkoleniu powiedziała, że nie powinno się ich wykluczać bo zawierają dużo witamin . Nie trzeba przecież zjeść całego tylko np. pół banana. A te bardziej zielone są mają np. mniej cukru.
Jestem po kolacji, dziś bez grzeszków, mam nadzieję, że waga dalej będzie spadać.
Stary 2013-03-09, 18:55   #297
Joanna XL
Zakorzenienie

Furry wstawaj, szkoda dnia

Zrobiłam 10000 kroków ale nawet pies który mi towarzyszył patrzył na mnie z politowaniem Słuchajcie to tylko moje wrażenie że ja sie jak jakaś potłuczona zachowuje ?

ogolnie zniknęłaś ? parówka cie dopadła?

Ja znikam - wieczorny sabat sie zapowiada .. jedzeniowo - średnio dietetycznie i regularnie - ale niedużo Ruchu na powietrzu sporo Słońca dużo.. Nie ma co smęcić ..

Ale jak wam naprawde żle to Doktor Joanna zaleca ... dobre wino Zagryzać sałatą zeby szkody zminimalizować ... Ależ jestem zła i występna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 19:01   #298
anuszka21
Zakorzenienie

A ja ładnie dzis znowu Joanna, rosol nie taki tłusty ;p Tylko kawalek chudej piersi ;* Jutro musze do szkoły ;(( A potem do mamy mojej jedziemy
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 19:20   #299
ogolnie
Zakorzenienie

Aśka, tak, miałam takie wyrzuty sumienia za tą parówkę, że aż do kościoła pojechałam Nie no, na serio byłam w kościele Żeby jutro już mieć spokój i móc się wyspać niedzielnie Niedzielne spanie jest zawsze inne
Carla no Słońce, to teraz się nie poddajemy. Baciki dostaniesz nawet jak spojrzysz na jakiegoś cukierasa
Beata też właśnie napisałam, że może zjadłam papier toaletowy o nazwie "parówka"
Anulciak jeszcze Cię trzyma? To może faktycznie powinnaś iść do dentysty?

Właśnie zjadłam kolacyjkę, wieśniak z rzodkiewką, papryką, ogórasem, rzeżuchą i kiełkami rzodkiewki. I mega wielka tabletka antybiotyku Kuźwa, pierwszy raz w życiu widzę takie coś Niby można rozpuścić jak ktoś ma problemy z połknięciem, ale dla mnie wypicie lekarstwa=rzyganie. Więc wolę z trudem przełknąć tego kloca...Jakby ktoś pytał to Duomox mam, także się strzeżcie tego Ale pomogło
Jutro do obiadu chyba sobie nugetsy zrobię, te kwiatuszkowe

A jeszcze jedno! Przez te nasze gadki o lewatywach, zabawkach ( ) i innych to w kościele prawie się roześmiałam! Że też musi mi się przypominać w takich miejscach, no! I siedziałam jak gamoń z bananem na gębie, wyglądałam zapewne jak psychiczna Ale Bóg jest miłosierny, wybacza nawet takim wielkim zmorom jak ja!
Kwiatuszek gdzie jeeesteś

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
A ja ładnie dzis znowu Joanna, rosol nie taki tłusty ;p Tylko kawalek chudej piersi ;* Jutro musze do szkoły ;(( A potem do mamy mojej jedziemy
rosołek ja też jadam z makaronikiem al dente
Stary 2013-03-09, 19:51   #300
anulciak85
Zakorzenienie

Ogolnie juz wczoraj dentystka powiedziala ze nawet do tygodnia moze tak byc....to byl juz paskudny zab i wogole....dzis zjadlamtroche owsianki zmiksowanej z bananem, jogurt waniliowytzn serek, kawalek nalesnika,kilka winogron:krojonych na pol zeby je wogole do buzi wsadzic...i przyznaje bez bicia wypilam moze litr wszystkiego dzis.
Jutro mam zajecia wiec postaram sie wlac w siebie wode...
A to dopiero poczatek misji dentysta

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości