![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Nie gorszą, niż Twoja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No przyznaję, że wyobraźnię też mam ![]() Aj powiem Wam, że jakoś humor straciłam...Beczeć mi się chce...moze to przed @ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
qurcze i teraz mi głupio powiedzieć ze cos zjadłam ... A jestem dumna bo wybrałam mniejsze zło (naprawde malutkie ;(
No dobra nie wygłupiajmy sie - jak w kawiarni zjadłam 2 gałki sorbetu bez niczego i czarną kawę to jak dla mnie jest dietetycznie ... zwłaszcza ze to było drugie śniadanie ![]() ![]() Ale czuje się winna lekko ![]() Ale jakbym to ukryła to byłoby chyba gorzej ? Jak na kogoś mega sorbet wyskoczy z lapka to odeślijcie go do mnie ![]() ogolnie o czym ty myślisz ![]() Wywaru z krowy nie lubie ![]() ![]() Wydeptałam już 5000 kroków - i rozważam czy 10tys to nie przesada ... bo mnie już stopy bola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje sny też są czasami głupie - raz śniło mi się że Voldemort mnie gonił dookoła podwórka z różdżką i chciał zabić ![]() Obiadek zjedzony, więc siadam do nauki. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Beata czego Ty się tak uczysz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak sobie myślę - po chwili zastanowienia - że równie dobrze wytrącić nas mogą z równowagi np osoby o prawidłowej wadze, które nie stronią od grzeszków - a na pewno wszystkie znamy takich delikwentów.. ![]() Wiem, że mój problem z nadwagą to moja broszka (pomijam, że źródło mojej nadwagi leży w dzieciństwie i takim a nie innym przygotowaniu gruntu przez rodziców... Asiu, chyba kiedyś pisałaś coś podobnego?), wiem też, że sytuacje typu - nie piszcie o jedzeniu, bo mnie kusi - to próba zrzucenia odpowiedzialności na innych... równie dobrze mogę ją zrzucać na sklep spożywczy, bo sprzedaje czekoladę, albo na reklamy w tv (którego nie mam ![]() ![]() Reasumując - nie spinajmy może jednak tyłeczków i piszmy tak jak kiedyś... fakt, że brzmi to czasem jak bezsensowne usprawiedliwianie się, ale na boga, wszystkie chudniecie, więc o co chodzi ![]() ![]()
Keep on rockin'! ![]() 78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65! https://www.facebook.com/taauhandicraft/ Edytowane przez Furry Sue Czas edycji: 2013-03-09 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
ogolnie ja cały czas myśle że mam ci stażu pogratulować
![]() ![]() Siedzi mi w głowie ta cała dyskusja o podjadaniu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Furry masz racje ![]() Tak moja nadwaga ma korzenie w dzieciństwie ale jednak ... mam 27 lat od 10 na swoim ... I z domu wychodziłam ważąc 68 a przytyłam prawie 20 "na swoim"... WIec nie ma co sie usprawiedliwiać;( Poza nawykami złymi ja kocham jeść ... lubie gotować , chodzić do restauracji, czytać , ogladać blogi o gotowaniu itd ... Co jak łatwo sie domyślic nie ułatwia odchudzania ![]() Ale dostrzegam zmiany w sobie - wybieram mniejsze zło i mniej mnie to kosztuje niż kiedyś ...Moim celem jest (poza lepszą figurą ![]() Albo szerzej o panowanie nad swoim życiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- dobra ide wydeptać kolejne 5000 ... albo chociaż 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
Do matury się uczę, a że zostało mało czasu to muszę spinać tyłek, bo nauki dużo.
![]() ![]()
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co potem? medycyna? ![]() jesooo zajęłam się porządkami.... obiad zjadłam w biegu i siadłam na moment...a jeszcze mi sporo zostało..... ![]()
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Aśka, a dziękuję
![]() ![]() Iza, Ty wiesz, że dopiero zaczaiłam o co Ci chodziło z tymi moimi danymi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak cztam co jecie dobrego na obady to mi sie slinotok robi.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Przyznaję się, zjadłam właśnie jedną parówkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
ja mam na obiad kaczke dziś
![]() Tylko jedyny problem ze za późno wstawiłam ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Dziewczyny dziś dzień tłuszcza - parówka, rosół i kaczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Joanna lubisz kaczkę?
![]() ![]() Anuszka pokaż mi, które parówki są parówkami, to wtedy będziemy mówić, że dobra parówa nie jest zła ![]() Może zjadłam właśnie papier toaletowy ![]() ![]() Humoru coś nie mam nadal, ech. Zła jestem na siebie za tą parówkę...A mogłam zjeść rzodkiewki albo pomidora! Monia ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Wtajemniczenie
|
Czy pozwolicie wrócić córce marnotrawnej?
![]() Chciałam wrócić do Was gdy zmądrzeję, ale to chyba tak szybko nie nastąpi ![]() ![]() Nie wiem jak przekonać samą siebie że podjadanie mi nie służy a nawet szkodzi ![]() ( od 3 tyg już ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku dziewczynki. Ja wróciłam właśnie z pracy i idę się położyć bo @ nie daje mi żyć jak co miesiąc ![]() Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę: będę się naprawdę starać, ale brak mi silnej woli często niestety więc dawajcie mi kopniaki nawet za najmniejsze grzeszki PROSZĘ!!!! ![]() ![]() Aaaa i dziękuję że ktoś się przejął moim zniknięciem ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-03-09 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
Carla!!!
![]() ![]() ![]() Za zrzucone 2,5kg możemy sobie przybić pięć, bo mamy podobne wyniki jak widać.. ![]() Tak sobie myślę, że trzeba brnąć do przodu, ja jestem w tym samym momencie co rok temu, dwa lata temu, trzy... więc nie ma co tak do tego podchodzić, tak sądzę..
#289 |
Zakorzenienie
|
Ogolniie nie ma problemu ze zrobieniem dobrego obiadu ale problem z jego zjedzeniem...ja jestem w stanie otworzyc usta i wlozyc mala lyzeczke....jestem na serkach i jogurtach juz drugi dzien
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Carla kochana witaj spowroyem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Banany chyba diecie nie sprzyjają, ale mogę się mylić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
anulciak a może zblendowana zupke z kurczakiem wciągniesz? Bo pewnie chce ci sieczegoś nie słodkiego ... Jak porzadnie zblendujerz to kurzego cyca słomka wciagniesz biedaku
![]() carla witaj z powrotem ![]() ![]() Wy się w ogole z Furry nie martwcie że idzie powoli bo grunt że idzie ... Dodam jeszcze że jak ktoś siedzi w domu to mu z jednej strony łatwiej - bo ma czas pichcić i machać nogami ![]() ![]() ![]() ![]() ogolnie co ty chcesz od kaczek? Bo ja lubie ... może czegoś o nich nie wiem ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
Furry, Anulciak, Aśka dzięki
![]() Furry wiem że podobne mamy " osiągnięcia" ale ja do Ciebie kochana nie mogę się porównywać ![]() Tak sobie leżę i próbuję moją chorą psyche rozgryźć ![]() ![]() Gdyby nie to że mam tusz to ryczałabym jak bóbr...
#293 |
Zakorzenienie
|
Carla jeśli cie to pocieszy - ja prawie do połowy szóstki dobrnełam i na moje ok zero efektów ... wiec może dobrze że czasu nie tracisz
![]() Chyba że cos zle robie - w zeszłym roku jakieś efekty niby widziałam ... może urojone ![]() Tak czy owak - może nie żałuj, jesteś kobietą pracujacą ja przetestuje i zobaczymy czy warto ![]() ![]() Tak czy owak - tymaczasem cofam moja rekomendacje dla A6W (tak wiem.wiem ze to chwaliłam) ale serio efektów na razie brak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
spróbuj jeszcze banana zmiksować z mlekiem i otrębami
![]() ja takiego często robię sobie na II śńiadanie do pracy bo nie zawsze jest jak zabrać coś na ząb... a tak to mam taki kubas z dziubkiem i nic się nie wyleje... a ja dzisiaj z jedzeniem średnio bo się zajęłam porządkami wiosennymi.... najpierw poprzestawiałam z mężem meble a potem wzięłam się za porządki w ciuchach... póki co ogarnęłam szafy córek.... a jeszcze mi została moja i małża..... no ale plus jest taki ze do lodówki nie zaglądałam co pare minut ![]() teraz pochłonęłam wieśniaka z warzywami i dopijam herbatę..... ![]()
#295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I nie rycz! ![]() ![]() A póki co sądzę, że warto wreszcie wstać z wyra. Wyobrażacie sobie, od kiedy się obudziłam, czyli od 10.00 nie ruszyłam się z łóżka, dawno tak nie było. Aż mnie tyłek boli, chyba odleżyn dostałam ![]() ![]() ![]() Czas sprzątać, segregować i pakować... ![]()
![]() |
#296 | ||
Zadomowienie
|
Carla wróciłaś!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Z bananami jest taka sprawa, że one są bardziej kaloryczne od innych owoców, ale taka jedna pani co byłam u niej na szkoleniu powiedziała, że nie powinno się ich wykluczać bo zawierają dużo witamin ![]() Jestem po kolacji, dziś bez grzeszków, mam nadzieję, że waga dalej będzie spadać.
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Furry wstawaj, szkoda dnia
![]() Zrobiłam 10000 kroków ale nawet pies który mi towarzyszył patrzył na mnie z politowaniem ![]() ![]() ogolnie zniknęłaś ? parówka cie dopadła? ![]() Ja znikam - wieczorny sabat sie zapowiada .. jedzeniowo - średnio dietetycznie i regularnie - ale niedużo ![]() ![]() Ale jak wam naprawde żle to Doktor Joanna zaleca ... dobre wino ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
A ja ładnie dzis znowu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Aśka, tak, miałam takie wyrzuty sumienia za tą parówkę, że aż do kościoła pojechałam
![]() ![]() ![]() ![]() Carla no Słońce, to teraz się nie poddajemy. ![]() ![]() Beata też właśnie napisałam, że może zjadłam papier toaletowy o nazwie "parówka" ![]() Anulciak jeszcze Cię trzyma? To może faktycznie powinnaś iść do dentysty? ![]() Właśnie zjadłam kolacyjkę, wieśniak z rzodkiewką, papryką, ogórasem, rzeżuchą i kiełkami rzodkiewki. I mega wielka tabletka antybiotyku ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro do obiadu chyba sobie nugetsy zrobię, te kwiatuszkowe ![]() A jeszcze jedno! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kwiatuszek gdzie jeeesteś ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie juz wczoraj dentystka powiedziala ze nawet do tygodnia moze tak byc....to byl juz paskudny zab i wogole....dzis zjadlamtroche owsianki zmiksowanej z bananem, jogurt waniliowytzn serek, kawalek nalesnika,kilka winogron:krojonych na pol zeby je wogole do buzi wsadzic...i przyznaje bez bicia wypilam moze litr wszystkiego dzis.
Jutro mam zajecia wiec postaram sie wlac w siebie wode... A to dopiero poczatek misji dentysta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.