|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
|
|
#272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
i niedługo będziesz wymiatać ![]() Cytat:
siostra co rusz jak do mnie dzwoni czy pisze to gada, że leje Faaajnie, boskie uczucie Moje spodnie ![]() Cytat:
Też znam jedną wizażankę połączoną z wizażaninem (matko jak to brzmi A to na razie masz ranne zmiany? no popołudniu tłum wychodzi z pracy i nie ma lekko ale rano za to pełno emerytów i rencistów
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=makaron91;39617943
[/QUOTE]Dzięki dziewczyny za wsparcie Naprawdę dużo to dla mnie znaczy,bo teraz nie mam się akurat komu wygadać.Moja najlepsza przyjaciółka wyjechała i dobita jestem strasznie.Nie moge jakoś spojrzeć obiektywnie na to co się wydarzyło.masakara ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cindy No pewnie masz rację,ale jakoś ciężko się cieszyć jednym,jak drugie się wali
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny testowała któraś tą odżywkę?
|
|
#275 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na zły humor w sam raz ![]() Ale tak na żywo znasz? Że oboje się na wizażu udzielają? Dyskutują ze sobą? Bo mi chodziło o taki wątek "mój chłopak jest wizażanką" czy coś w tym stylu. Płakałam ze śmiechu Wizażanin... Tak dostojnie ![]() Tzn teraz mam ostatni tydzień szkolenia i ustalają mi chyba tak grafik, żebym zobaczyła jak najwięcej Hehehe, emerytów i rencistów xD Fakt i miejscowi żule po piffko z rana na dobry początek dnia Cytat:
![]() ![]() Cindy Wooow! Dopiero teraz przeczytałam o Twoich spadkach! Brawooo! ![]() Ahhh, no zaje...biste uczucie jak ubrania są luźne
|
|
|
#276 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#277 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za bieganie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha :P to jeszcze wszystko przed Tobą dzikie tłumy też żuliki mówisz? bardzo często spotykam właśnie z rana Jest nowy odcinek Mentalisty z napisami
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obawiam sie ze długo nie bede mogla pozwolic sobie na cokolwiek innego ![]() Cytat:
![]() I tak roznicy nie widzialam jak nie prostowałam, zreszta jak sie ma takie cienkie włosy jak ja to tylko to pozostaje ![]() I jaaaaaa ![]() Cytat:
![]() A Twoje włoski sa genialne Pozwolisz ze powiesmy sie razem? Zdjeli zdjeli i to bardzo szybko teraz tylko orteza jeszcze dwa tygodnie i zobaczymy co dalej ![]() A Ty bidulko w szynie wciaz, jezu tak Ci wspolczuje i sciskam Cie mooooooooooooooooooocno ![]() Mam nadzieje ze najgorsze juz za Toba? Ile Cie beda w tym cholerstwie jeszcze trzymac? |
|||
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hula hop? ciężarki? ![]()
|
|
|
|
|
#281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehehe w dresikach powiadasz? To weź pomierz na pewno zobaczysz różnicę ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
Medzik to ja poproszę jeszcze fotkę z przodu
Ciekawe kiedy ja zetne całkiem cieniowanie a już miałam prawie równo to mi coś odwaliło ![]() Heroine dawaj oliwe z oliwek zmyje się na pewno, jeśli za dużo nie dasz mają być natłuszczone ale żeby z nich nie kapało No i od ucha w dół na razie najbezpieczniej, wtedy tłuste nie będa ![]() Makaron czytałam ten wątek ![]() Alexis ![]() Czekoladka Twoje włoski, więc zrobisz jak Ci lepiej, wygodniej i piękniej ![]() Tak w ogole, to od razu inna motywacja do ćwiczeń jak doceniacie i chwalicie
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no teraz akurat zaczyna mnie to denerwować, bo wszystko mi odstaje i spada a jak już dojdę do mojej wymarzonej wagi mogę sobie zacząć kupować ubrania Byłam wczoraj na zakupach, chciałam kupić torby, buty i co? Torby mi się nie podobały, a buty? Właśnie tak jak piszecie baletki i sandałki nio nic, trzeba będzie sandały kupić na lato. Jedne to mi się tak spodobały że masakra ale 18 euro... teraz dodam zdjęcie te też są fajne ale nie aż tak jak te drugie bo te drugie są podobne ale na szpilce. Które kupić?http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...48579878_n.jpg
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale faktycznie moze bede robic same brzuszki no i z cwiczeniem rak własnie mialam na mysli ciezarki ![]() Hula hop odpada bo ja stawac nie moge
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine nakładaj oliwę z oliwek
ja sama zamierzam kupić i nakładac na włoski, bo słyszałam dobre opinie ![]() Cindy, Alexis, Czeko dziękuję ![]() Losing jak umyję to zrobię jakąś słit focie bo teraz już mam związane, bo ćwiczyłam i za pięknie nie wyglądam Melduję na dziś 40 ścisków agrafką 40 pompek 80 nożyc pionowych 140 nożyc poziomych 100 brzuszków ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Losing ja tylko tyłu nie mam pocieniowanego, a z jednej strony z boku to w ogóle mam krzywe włosy bo to odrasta moja grzywką
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
|
|
#287 |
|
Przyczajenie
|
kochane jak tam zdrowe odżywianie?
ja jestem z siebie dumna, dziś mnie w ogóle nie ciągnie do słodyczy a dziś zjadłam: -250g jogurtu naturalnego z łyżką otrębów żytnich do tego cynamon i odrobina miodu (pyszne!!!!)- 1jabłko i 3brzoskwinie z puszki w syropie - malutka miseczka jajecznicy bez masła i 1 macę. - 2duże marchewki utarte z 3ogórkami konserwowymi - i na kolację mam zamiar zjeść pomidora. wypiłam zieloną herbatę z miętą i ziołową herbatkę o dziwo, nie czuję głodu bo tak to jestem pożeraczem wszystkiego co jest w domu![]() a do tego ćwiczenia, 6weidera, 50brzuszków,24pompki,50pr zysiadów, podnoszenie hantli, rowerek 3-minutowy,nożyce, 20minut hula hop (chociaż nie umiem kręcić dłużej niż 30sekund, ale nie poddaję się!!!) |
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy może akurat Twoim włoskom nie służy, albo musisz dłużej na efekty poczekać
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie się zastanawiam. Poczekam jeszcze i zobaczę jak to wygląda.
|
#290 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Hehe, ale to z tamtego wątku słynnego czy jacyś inni? ![]() Oj dzikie tłumy mnie przerażają, ludzie potrafią być chamscy... Bo to takie płynne śniadanko dla nich. Wy pijecie wodę z cytryną a oni napoje z %. Taka dieta ![]() Świetny ![]() ![]() Cytat:
![]() To jaką tam pogodę masz? Kup takie buty, w których bedzie Ci się wygodnie chodziło ale takie sandałki na szpilce są piękne
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Medzik śliczne włosy
Piszecie jak szalone Ja byłam dzisiaj odrobić aerobik z piątku co byłam chora. O rany jeszcze ani raz tak sie tam nie zmachałam byłam na innych zajęciach i leże Zastanawiam sie czy sie dobić treningiem z Nike czy sobie darować
|
|
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy a ile razy nakładałaś już oliwę na włoski?
Cocktail dziękuję po podcięciu są takie fajne, że cały czas je dotykam i gładzę, już pewnie całe mam tłuste od tego macania
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
No już z 1,5 miesiąca będzie, raz- dwa w tyg na noc.
Idę do pracy papa
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja na dzisiaj melduje aerobik i trening z Nike
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Polecacie jakiś krótki a fajny filmik tylko na brzuch, bo czuje że o niego musze jeszcze zadbać dzisiaj
|
|
|
|
#299 |
|
Zadomowienie
|
Melduje, że pobiegane
|
|
#300 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty ją nakładałaś? widziałaś efekty? ![]() Cytat:
ale znając mnie postawiłabym na wygodę ![]() Cytat:
Jak Ty stawać nie możesz to jak Ty funkcjonujesz w pracy? Cytat:
![]() Za ćwiczenia jakie pompeczki robisz? Tylko nie mów, że męskie
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

za miesiąc idę po tabsy,więc zerkne na wynik.
i niedługo będziesz wymiatać 
tego nigdy wcześniej nie widziałam
siostra co rusz jak do mnie dzwoni czy pisze to gada, że leje
no popołudniu tłum wychodzi z pracy i nie ma lekko
ale rano za to pełno emerytów i rencistów
[/QUOTE]

Myślałam, że będzie jakiś żywy, fajny, a tu takie g.wno

Ja tez często prostuje grzywkę i przód, bo tył mam prosty, często je podcinam, więc nie zdążą się zniszczyć 

a już miałam prawie równo to mi coś odwaliło
ale 18 euro... teraz dodam zdjęcie te też są fajne ale nie aż tak jak te drugie bo te drugie są podobne ale na szpilce. Które kupić?