|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kuba Wojewódzki...
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Spewała taką piosenkę 'Tego chciałam, zalanych łzami nocy właśnie to dostałam...' itd.
A teraz wydała drugą płyte
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj nie oglądałam bo zasnęłam zaraz po "Tańcu z gwiazdami"
|
|
|
|
|
#274 |
|
Przyczajenie
|
kuba wojewódzki
Czy znacie tego gościa ? Co sądzicie o nim i jego programie?
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kuba wojewódzki
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że po prostu połączono dwa tematy- ten post, który zacytowałaś, bym zapewne pierwszy w jakimś wątku o tym programie, ale ponieważ istnieje już TEN temat, wątki połaczono.
Czy to da się zrozumieć?
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Kuba jest przeinteligentnym facetem- za to go cenie. Lubie ogladać jego program, bo facet mówi ciekawie i barwnie. Z drugiej strony strasznie mnie denerwuje swoim, momentami chamskim, zachowaniem. Ale juz taki image ma
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kiedy powtorka????
|
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
Ja bardzo go lubię i jego program też.Chociaż odkąd przeniósł się do TVN to jakoś tak inaczej się zrobiło.Inny klimat i trochę inaczej się zachowuje... ale nadal oglądam i cenię jego jako osobę.
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
i wczoraj byla maria walesa oraz krystyna czubowna.
zmienili kolor wlosow marysce i bardzo dobrze. to na jej korzysc ?krystyna czubowna - uwielbiam jej glos . szkoda, ze nie prowadzi nadal panoramy. moglaby pracowac w tym tvn 24, jestem za ogolnie wczoraj bylo wesolo .
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
Drazni mnie ta Walesowna... W ogole nie podobalo mi sie jej zachowanie w programie.
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem dlaczego ale wałęsowa ma dla mnie taka kur.... urode
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem jest piękną kobietą, ale mogłaby się nie odzywać
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam ją w TzG w 1szym odcinku i w tym jak odpadła.
nadal podtrzymuję wersję, że jest piękna. ale w TzG wydawała mi się taka wdzięczna i z gracją (nie podczas tańca ), a po wczorajszym programie straciła dużo...też myślałam, że ma ok 27-29 lat |
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
"Tańca nie oglądam, ale wczoraj tą Wałesównę widziałam i nic pięknego w niej nie zauważyłam, zwyczajna, taka średnia. Natomiast ma miły głos.
Czubówna jest świetna kobieta, super poczucie humoru
|
|
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
aaaaaaaaaaaaaach Kuba
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ten gość z dnia świra jest przecudownyyyy
|
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj wyglądała korzystniej,ale ogólnie nie jest ładna.No a jej gadka...tragedia...:/ale Kubuś ogólnie fajny
szkoda,że nie przegadał Wałesówny:P
|
|
|
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
A propos Wałęsówny, widziałyście nowe Elle? Jakby nie podpisali to bym się w życiu nie domyśliła, że to ona
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
No, ja widzę, że teraz Wałęsówna nieźle się promuje.
Ładnie wyglądała wczoraj w programie, musze przyznać. Ale jakoś nie urzekła mnie swoim zachowaniem. Jak dla mnie była za bardzo "na luzie", aż nienaturalnie. Sława jej chyba do głowy uderza. Nie, nie podobała mi się.Całej rozmowy z Krystyną Czubówną nie oglądałam, ale rzeczywiście fajna kobieta. Ma poczucie humoru i nie robi nic na siłę. No i ten głos, super.
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Do tej pory bylam zwolenniczka Kuby Wojewodzkiego...
Niestety, wczorajszy program siegnal dna ![]() Walesowna byla po prostu zalosna, zachowywala sie jak dziwka i naprawde sprawiala wrazenie strasznie glupiej Mimo, ze naprawde jest chyba dosc inteligentna, to wczoraj zachowywala sie jak ostatni prostak i prymityw. Az przykro sie na to wszystko patrzylo Do tego ma strasznie niedelikatna urode, ale to juz nie jej wina i bardzo nieprzyjemny glos - strasznie drazni mnie ta dziewczyna (rowniez zdziwilam sie, ze ma 24 lata, bylam przekonana, ze jest juz po 30)Na dodatek Kuba zachowywal sie wybitnie beznadziejnie, robil z siebie jeszcze wiekszego pajaca niz ma to zwykle w zwyczaju i mialam wrazenie, ze bezczelnie kokietuje Marie Wiktorie. Ta akcja z calowaniem sie z tym goralem to juz byl gwozdz do trumny - szczyt beznadziei Krystyna Czubowna faktycznie sympatyczna i ma genialny glos, ale rowniez nie potrafie pojac, bo jakiego grzyba byla ta wstawka z czytaniem tekstu Jaruzelskiego, nie mialo to najmniejszego sensu ani zwiazku z tematem programu (o ile te programy maja w ogole jakikolwiek sens) |
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do tego miejsca sie zgodze w 100% ![]() walesowna podsumowala sama siebie czytajac tekst z promptera (gdy odgrywali z koterskim scenke). no dla mnie dziewczyna pokazala po prostu jaka jest glupia, prostacka i ograniczona (mam 24 lata i lubie sie bawic - czy tylko mnie powalaja tego typu tekssty ? albo "calowalam sie z kolega znam jego imie ale prosil mnie zeb ym nie mowilaps. dodam jeszcze ze w tancu z gwiazdami tolerowalam ja b. dobrze. teraz widac jakie mam o niej zdanie, zepsula swoj wizerunek w moich oczach w 100% pps. a kuba pewnie za niedlugo bedzie promowal caly tvn (lub caly tzg). W kazdym odcinku tez musi powtarzac ze w tvnie lepiej, i ze jak tylko bedzie chcial to przeniesie do nich wszystkich swoich kolegow i kolezanki. Oj kuba to nie jest smieszne tylko wtorne i nurzace
|
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
A co w tym złego, że dziewczyna lubi się bawić? Czy to ją od razu dyskryminuje? Podobno człowiek się uczy całe życie, więc może na tych studiach w tej Warszawie się zmieni?
Jedno co mnie w Kubie drażni to ta jego "seks-maniera" jak on się gapi na "cycki" każdej babeczki-gościa, a nie daj Boże je maca-> Cichopek, to dla mnie nie różni się od zwykłego chama-żula, który to sobie pomaca przypadkową kobietę na ulicy bo akurat ma ochotę; lub takie zachowanie jest na równi z jakimiś obleśnymi starymi impotentami śliniącymi się na widok każdej "mniej niż trzydziestolatki". To jest najbardziej żenujący punkt KAŻDEGO!! (niestety) odcinka programu. Poza tym bardzo lubię jego program Każdy gość odpowiada na pytania jak uważa to za słuszne i przeciez tylko od niego to zależy jak wypadnie w programie
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie bardziej powala takie święte oburzenie i ocenianie osób na podstawie jednego (i to NIEPOWAŻNEGO) programu. Jej błędem jest to, ze jeszcze za krótko przebywa "między wilkami" i mówi wszystko wprost, tak jak jest. Nie wiem czego oczekiwałaś?że wyłuszczy Ci swoje poglądy filozoficzne? |
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazala klase, nie dala sie sprowokowac do wyglaszania glupachych textow - po prostu wyszla z tego wszystkiego z twarza
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

.

A teraz wydała drugą płyte
MOJA CÓRECZKA WALCZY O ŻYCIE
. dziwne 

jak ja kocham tego faceta 

. szkoda, ze nie prowadzi nadal panoramy. moglaby pracowac w tym tvn 24, jestem za
. i bylam w szoku jak wojewodzki powiedzial, ze maryska ma 24 lata
. bylam pewna, ze jest starsza.