![]() |
#274 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: grudzień E.L. Jasmine White,Les Belles,Elle edt YSL,Diane,Hypnotic Poison,D&G F
![]() - Dior Hypnotic Poison ok. 20/100 + kartonik ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Z zapachów na wymianę mam jeszcze Amor Amor Forbidden Kiss i jabłuszko Nina Ricci. ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Flakon 30ml, pojemność dostałam z wymianki jako 10ml, ale podejrzewam, że może być odrobinę mniej. Zaraz zrobię zdjęcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Dot.: grudzień-Estee Lauder Jasmine White,Organza,Black XS,Les Belles, Liberte Acidul
Gosieńko, nikt nie zapomniał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: grudzień-Estee Lauder Jasmine White,Organza,Black XS,Les Belles, Liberte Acidul
OK. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Czekam !
![]() ![]() P.S. Skleroza nie boli, ale przeszkadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Konto usunięte
|
Dot.: grudzień E.L. Jasmine White,Les Belles,Elle edt YSL,Diane,Hypnotic Poison,D&G F
Niestety nie bardzo, podobają mi się w zasadzie tylko pędzelki, ale mam spora kolekcję i nie są mi niezbędne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
Lagerfelda jest ok 40 ml. (jakieś 2/3 z 60 ml pojemności pierwotnej) Coś musisz dorzucić i dealujemy
![]() Tak myślałam o Estee Lauder Private Collection Jasmine - nie znam, bardzo dziwny ![]() PS. Cieszę się, że podobały Ci się moje lalki. Mam wielka frajdę z tej kolekcji ![]() Edytowane przez Margarita Czas edycji: 2014-02-04 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
hej Gosiu,
Niestety nie znam zapach Jil Sander, o którym piszesz, wiec nie mam porównania. Jeszcze możesz zerknąć na nuty zapachowe na fragrantica.com: http://www.fragrantica.com/perfume/K...ope-13200.html Według ocen użytkowników nutami dominującymi są fiołek i piżmo, więc jeśli którejś z nich nie tolerujesz to pewnie nie ma się co męczyć. Co do linera CK to nawet go nie próbowałam, ma firmowo zaklejone wieczko, więc ciężko mi się wypowiedzieć czy jest trudny w obsłudze. Pędzelek nie jest dołączony. Ewentualnie możemy spróbować innego wariantu wymianki. Napisz mi co byś chciała za samą Estee Lauder Private Collection Jasmine White Moss. Zakładam, ze z tym zapachem będzie Ci się łatwiej rozstać niż z Dianą ;-) Jeśli interesują Cię róże do policzków to mam jeszcze dwa róże Body Shopu Cheek Colour (zużycie max 10-15%) kolory 04 i 12, Zdjęć nie mam, ale tu znalazłam dobre swatche: http://www.katiesbeautyblog.com/2010...es-review.html Jeszcze się spokojnie zastanów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
A koszulkę w paski biało-zielone dla Synalka chcesz jeszcze?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
Podsumujmy zatem - czy za róż Diora, 2/3 z 60 ml. Karleidoscope Lagerfelda i odżywkę 250 ml Toni&Guy zdecydujesz się oddać "swoją perłę" Lauder Jasmine 30 ml
![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Pogubiłam się już
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
Ok, zaczekajmy więc do weekendu, dobrze by było gdybyś mogła powąchać Karleidoscop i dopiero wtedy zdecydować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Może któreś z wątku spodnie jeszcze Ci wpadły w oko? Coś tam może dogadamy..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, nie znam tej wersji i wolę nie ryzykować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
Gosieńko, obecnie z Twojego wątku interesuje mnie tylko Lauder Jasmine, bo Dianę będę miała z innego źródła. Jeśli więc możesz ode mnie wybrać rzeczy, z które oddałabyś lauderkę to byłoby super.
Ja w kwestii zapachów jestem bardzo nieuporządkowana, np z danej kategorii zapachowej mogę coś uwielbiać, a coś z tej samej kategorii nienawidzić. Kiedyś próbowałam sobie poukładać ulubione i znienawidzone nuty, niestety nie znalazłam żadnej reguły. No może poza jedną - galbanum prawie zawsze mi odpowiada ![]() Pozdrowionka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Podoba mnie sie YSL...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Gonia, pamiętam o Twoich wymiarkach, ale to jutro, na spokojnie, bo mam tyle rzeczy dzisiaj jeszcze do ogarnięcia, a czasu brak...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
nie oddam VCN za EL więc tu nam odpada
a cynamonku nie lubie ![]()
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.