|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
hmmm to nie wiem może za duże zdjecie jest
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, może za duże i wyskakuje błąd, bo nie chce się załadować na serwer? A jakbyś je trochę obkroiła w jakimś programie? Albo załaduj na jakiś osobny portal ze zdjęciami i podaj linka
|
#273 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
widzę, że jednak nie mam najmniejszego brzuszka na wątku wieczorem zdjęcie wrzucę ![]() Znowu mnie brzuch ciągnie, dobrze, że jeszcze magnez pomaga ![]() Cytat:
mam nadzieję, że faktycznie sterylizacja pomoże, bo już nawet rodzice krzywo patrzą co my im do domu sprowadziliśmy ![]() Cytat:
mam nadzieję, że nie jest tak źle jak myślisz. Odpoczywaj dużo i wszystko będzie dobrze
|
||
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju, straszysz tymi ciągnięciami! Coś jeszcze bierzesz zapobiegawczo? Odpoczywasz?
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Możliwe że za duże, tylko ja się kompletnie nie znam na zmniejszaniu zdjęć i w ogóle obróbce jakiejkolwiek
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- A macie link, nie wiem czy dobrze widać ale mam nadzieję że to przejdzie. Jak mówiłam tempa jestem w tym temacie ![]() http://s1.zmniejszacz.pl/117/obraz_059__369192.jpg
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zmotywowałyście mnie swoimi postawami do sprzątania i przygotowywania wyprawki
zaczynam zaraz przeglądać mój karton ciuszków żeby wiedzieć ile mam danych rozmiarów... Jak przeglądałam go na początku wydawało mi się, że sporo jest malutkich 50-56 więc jak dzidzioł się urodzi duży to muszę wiedzieć ile dokupić póki jeszcze dycham ![]() Kawka, zupka mleczna i do przodu! oby moje chęci się nie rozpłynęły za szybko ![]() Morin na pewno lekarze się Tobą zaopiekują i wszystko będzie dobrze Anteria czekam na Twój brzuszek pewnie też taki piękniusi jak reszta szkoda, że się nie chce ukazać - no i doczekałam się piękny i wcale nie taki duży ![]() poproszę tż żeby mi w końcu cyknął, bo aż mi wstyd wszystkie pokazujecie, a ja nie ![]() Dziewczyny czy któraś z Was lubi się zajmować decoupagem albo filcowaniem? Potrzebuję paru rzeczy się "wywiedzieć" Zbieram się od dawna do takich robótek i w końcu mam motywację żeby zacząć, bo na studiach mamy się tym zająć
Edytowane przez TroppoSensibile Czas edycji: 2014-02-18 o 09:19 |
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sliczny brzuszek jak będę miała chwilę, to wrzucę swoje z 25 tc ![]() wszystkie macie dużo mniejsze od mojego, boję się, że to wielowodzie się rozwija
Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2014-02-18 o 09:21 |
|
|
|
|
#278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pocieszyli mnie bardzo
|
|
|
|
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie bój nic ja mam ogromny
|
||
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Laski
Ja aktualnie pochłaniam serek z bananem i zamierzam póxniej połozic gdzieś po sh jak mi wena nie minie![]() NecroKitty-ojjj te ciągnięcia nie są na pewno fajne ![]() Anteria-bardzo ładny brzuszek Aldrin-ogromny, ogromny gadasz![]() TroppoSensibile-powodzenia w sprzątaniu
|
#281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam fotkę - 24t5d
obwód brzucha 90 cm - trochę dużo mi się wydaje
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to obwód mamy bardzo podobny
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, wszystkie mamy piękne brzuszki
![]() A mój maluszek od wczoraj tak dokazuje że aż miło A to ciągnięcie też mam ciągle i wiem już że to po prostu maleństwo się rozpycha, a to dobrze, bo znaczy że rośnie
|
#285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I oczywiście też "obrabiam" zdjęcia w Paint, to najlepszy program i można zrobić w nim prawie wszystko nawet jak wykresy na studiach nie pasowały, to właśnie niezbędny był Paint ![]() ANTERIA śliczny brzuszek Już obiecuje, że też idę sobie zdjęcie zrobić bo wieczorem zawsze zapominam męża poprosić Widzę, że dziś u Was w planach nadal sprzątanie, może też jeszcze się zmuszę do tego, mimo, że nie mam dziś weny... Tylko co na obiad ugotować? Edytowane przez pater86 Czas edycji: 2014-02-18 o 10:42 |
|
|
|
|
#287 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam!
Ja na dzisiaj zaplanowałam sobie sprzątanie łazienki, farbowanie włosów i spacer, zobaczymy ile z tego wyjdzie ![]() Anteria, Ramona za pokazanie brzuszkówAnteria jak sąsiedzi w nocy? Cytat:
Album jeden mam osobny z 1 roku życia i tam brakuje mi kilku zdjęć i opisów, robota na jeden dzień, ale zabieram się do tego już 3 rok A drugi chcę zrobić z 2, 3 i 4 roku w jednym, ale mam mnóstwo zdjęć do przejrzenia i wywołania więc znając życie do porodu nie zdąrzę![]() A pociągi z Lego Duplo to ma też całą kolekcję Ale myślę, że będzie to też idealna zabawka dla drugiego dzieckamorin trzymam kciuki Oby poszło szybko i bezboleśnie i żebyś spokojnie dotrwała do końca ciąży ![]() Kakusia współczuję choróbska i zdrówka życzę Cytat:
|
||
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście dzisiaj spokojnie, chociaż i tak się budzę po kilka razy, no ale to już uroki ciąży ![]() Co do obiadu to ja robię dzisiaj klopsiki z pieczarkami
|
#289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak patrzę na niego, to nie wyobrażam sobie, jaki będzie olbrzymi na końcówce ![]() moja siostra, która miała wielowodzie, to chyba miała wcale nie większy od mojego w tym czasie, jak tak porównuję zdjecia ![]() a taka szczupła nie jestem, bo jestem niska i ta masa się gdzieś rozłożyć musi ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo ładny
|
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
ANTERIA
jak masz jakieś kłopoty z obróbką zdjęć to polecam prosty program PhotoScape. Jest naprawdę banalny a daje wiele możlwiości. Ramona_85 no pięknie . Faktycznie już dość pokaźny ale widać że masz brzuch ciążowy a szczuplutka jesteśA mój dzidziuch od kilku dni wprost szaleje w brzuchu. W tamtym tyg miałam takie 2 dni że prawie w ogóle go nie czułam i już się martwiłam a teraz ze zdwojoną siłą szaleje. I już czuje że ma swój rytm dnia. Zawsze koło 7 rano zaczyna swoje harce w swoim mieszkanku.
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ale piękne macie brzuszki dziewczyny ANTERIA ja również polecam Photoscape, jest darmowy i bardzo łatwy w obsłudze, swego czasu bardzo lubiłam się nim "bawić" ![]() Ja dzisiaj też nie mam pomysłu na obiad, coś bym zjadła, ale nie wiem co ;/ jakoś mięso mi nie bardzo podchodzi, w ogóle tłuste żarcie mi nie pasuje, sama nie wieeeem |
|
|
|
#296 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a brzuszek śliczny Cytat:
Będziemy ciuszki dokupować po porodzie ![]() Jeden z SH widziałaś a drugi trochę cieńszy koleżanka mi przyniosła. Nie mogę się doczekać efektów Waszego remontu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja planuje wszystko z all zamówić począwszy od pieluch po butelki, wanienki, podkłady poporodowe, może laktator, smoczki itp za takie pierdołki naliczyłam 400 zł więc trochę się nazbiera ![]() kurcze ja nie mam żadnego śpiworku, mam nadzieję, że lato będzie fajne i nie będzie mi potrzebny żaden śpiworek ![]() mam jeszcze do Was pytanko z serii głupie na jaki rozmiar musi być czapeczka?
Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2014-02-18 o 12:22 |
|
|
|
|
#298 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dziś urodziny męża
Kupiłam mu perfumy i portfel (nie chciałam wcześniej o tym pisać, bo by jeszcze przeczytał) i robię ciasto siedząc u siostry.. Zeszłam a chwilę do domu, a on mi mówi, że dzisiaj na 17 jedzie grać w piłkę ![]() Decyzja zapadła, zapisałam się na jutro do fryzjera ![]() Powoli nadrabiam, tak pomalutku... ![]() Cytat:
gratuluję glukozy Co do ułożenia pupą w dół, mój Adaś jeszcze w 34 tc na wizycie był pupą w dół, lekarz mnie cesarką postraszył, a 3 tyg później już był głową w dole ![]() gratuluję 26 tc ![]() Cytat:
śliczny brzuchol ![]() Cytat:
i trzymam kciuki za glukozę ![]() [QUOTE=Rybka12321;45189307 Przy okazji taka prośba, czy da się wkleić do pierwszego postu link do poprzedniej części? Ja akurat sobie czasami wracam, szukam czegoś, o czym pisałyście (do wyprawki), no i byłoby dużo wygodniej, gdyby taki link się tam znalazł . Już niedługo ta pierwsza część zginie w czeluściach i ciężko będzie odnaleźć.Mam też pytanie, bo nie znalazłam w pierwszej części odpowiedzi. Czy kupuje się szampon dla takiego maleńkiego dziecka? Czy ten płyn, w którym się kąpie to też robi za szampon? I czy myłyście dzieci rękoma? Czy jakimiś gąbkami/myjkami?[/QUOTE] mówisz i masz ![]() ja jak myłam w Oilatum, to nie używałam niczego osobno do mycia głowy. Ale to też chyba zależy od tego ile dziecko ma włosów. Mój był prawie łysy I myłam gąbką ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45206070]Dziś urodziny męża
Kupiłam mu perfumy i portfel (nie chciałam wcześniej o tym pisać, bo by jeszcze przeczytał) i robię ciasto siedząc u siostry.. Zeszłam a chwilę do domu, a on mi mówi, że dzisiaj na 17 jedzie grać w piłkę ![]() [/QUOTE] nie możesz powiedzieć mężowi, że planujesz imprezkę i aby odpuścił granie? wiem, że dla nich to prawie wszystko, bo mój też stawia to na pierwszym miejscu ale może uda Ci się go przekonać? no i brawa za podjecie decyzji
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze gdzieś upolujesz a jak nie to pajac starszy no i u Was w domu chyba ciepło? Ewentualnie przyjaciółka mówiła że ma dla mnie kolejną torbę rzeczy od kogoś tam i tam chyba też jest śpiworek to Ci wyślę choć podobno nie każde dziecko chce spać w śpiworku. A Ty rożek chcesz jeszcze kupić to masz problem z głowy ![]() Miałam w ręku ostatnio czapeczkę i tam była taka dziwna numeracja i za chiny nie wiedziałam na jaki to wiek Berenika faceci nie przywiązują wagi do takich okazji |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.

wieczorem zdjęcie wrzucę 
Ja osobiście nie pozbywałabym się, a raczej starałabym się zrobić wszystko żeby się zmieniła. Mam w domu rudego bandziora i po kastracji zrobił się zupełnie inny (musiałam go wykastrować, bo gwałcił mi psa - boksera
jestem po wizycie, szyjka mi się skraca jutro mam sie zglosić na IP będą mierzyć ją i być może założą passar. Strasznie się boję i o dzidzie i tego zabiegu, no stresa mam... Mam nadzieję żę wszystko dobrze się skończy że ta szyjka da radę bo to dopiero 24 tydzień przecież jeszcze tyle przedemną..eh strasznie mi smutno

na pewno lekarze się Tobą zaopiekują i wszystko będzie dobrze 

i zamierzam póxniej połozic gdzieś po sh jak mi wena nie minie

za pokazanie brzuszków
13.07.2013 
Dominikę rozłożyło w nocy, majaczyła, marudziła, ewidentnie coś "wibruje" w oskrzelach 

lekarz uspokajał, że jeszcze ma czas), tętno super, wody płodowe w normie