|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: nowe, nieużywane markowe ciuszki - zapraszam :)
niestety nic
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
hej, bikini triumph już nie mam, ale za legi new look i bikini cętki oddam za legi z ćwiekami, podkład kobo i maybelline
|
|
#273 |
|
Rozeznanie
|
chętnie wymienię się za którąś z tych książek lub obie jeśli nie szkoda Ci
![]() POCAŁUNKI NA MANHATTANIE DAVID SCHICKLER ZNOWU RANDKA MELISSA SENATE
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Już zarezerwowany. Ale dziękuję i pozdrawiam
|
|
#279 |
|
koci świat
|
baggy dżinsowe wymienione
koszula z metki 10 czyli 36 /38 zaraz pstryknę ci lepsze fotki mi w dalszym ciągu podobają się alladynki |
|
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
Za platformy co chciałaś?
![]() Jakaś zamotana ostatnim czasem jestem,przepraszam z góry
|
|
|
#281 |
|
koci świat
|
foty bez flesz i z fleszem - koszula po boku ma kieszonki
|
|
|
|
|
#282 |
|
koci świat
|
ciemniejszy
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
one sa z takiego "sztywnego" materialu. jutro dodam zdjecia
|
|
|
#285 |
|
koci świat
|
czyli bluzka z orłem i tunika w kratę za haremki ??? jeśli ci pasuje to czekam na priv
|
|
|
|
|
#286 |
|
BAN stały
|
tak
![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- upup ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- ;p ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- ;p |
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
oczywiscie,jest to rozm S
|
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
nic
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic, nie masz może jakiś codziennych sukienek poza wątkiem lub czegoś z mojej wish?
pytasz kolejny raz, a ja chętnie bym wymieniła te rzeczy, czy może planujesz jeszcze jakieś dokładki?---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1398800234 to mi się spodobało można wymiary?
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
hej, a jestes sklonna oddac czarny portfel za podkla? albo cod dobrac do podkladu?
|
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
podobalo Ci sie cos u mnie jak pisalas, mi sie podoba biala sukienka Asos S
|
|
|
|
|
#292 |
|
BAN stały
|
*** majove love *** wymieniam z pół szafy, zapraszam! XS,S,M
zapraszam
![]() ZASADY : - wysyłam pierwsza, no problem, chyba że masz zero komentarzy lub negatywy - nie prasuje przed wysyłką, przepraszam, brak czasu ![]() - mam kota - ubrania nie maja do niego dostepu, ale pisze na wszelki wypadek, by nikt nie zlinczował mnie o 2 włoski ![]() - NAJWAŻNIEJSZE : moge sprawiać wrazenie "wybrednej" ale moja szafa peka w szwach i wymieniam sie tylko za cos mi potrzebnego/co mnie powali MOJA WISH LISTA: za to jestem w stanie oddać naprawde dużo, jak i szukać poza wątkiem.. czerwone - pilne, oddam co chcecie i ile chcecie ![]() nosze rozmiar xs/s czasami m buty 39/40 - PORTFELA (nie intersują mnie ze śladami używania) PILNIE - dużych naszyjników typu kolia/ z ćwiekami/ neonowych, takich których wysyp jest ostatnio w sieciówkach ![]() - czerwone trampki 39/40 (moze być bazar;p) - KOŻUSZKA w jakimś odcieniu beżu najchętniej z kapturem i guzikami - kłami - narzutki waterfall w kożuchowym stylu - CIUSZKÓW Z SIECIÓWKI SINSAY - OGRODNICZKI PILNE - rzeczy PLNY lala lub imitacje - białej marynarki (w stylu tej ze zdjęcia) - ładne majtki ale tylko nowe z metkami - ładne staniki B nie musza być z metkami, ale nie zniszczone - czarne spodnie dresowe z obniżonym krokiem - dam się pokroić ;p - sukienki z długim rękawem - biała koronkowa bluzka z długim rękawem - neonowy sweter (RÓŻ) chętnie overek - neonowe bikini/bikini flaga USA - bluzy/kurtki typu bejsbolówka ze skórzanymi(eko) rękawami - białe woskowane/ala latex rurki (zwykłe białe mnie nie interesuja jedynie woskowane) - rzeczy w stylu AZTECKIM - rzeczy w stylu hipsterskim ) - jakies trójkaty, palmy etc
Edytowane przez adytruu Czas edycji: 2014-05-08 o 00:13 |
|
|
|
|
#293 |
|
BAN stały
|
Dot.: *** majove love *** wymieniam z pół szafy, zapraszam! XS,S,M
pendrive ASUS (zdjecie innego z neta, mój taki sam ale z napisem ASUS)
czarny 4GB nowy beżowa/kremowa koronkowa bluzka z bufkami vero moda xs ed hardy kruczoczarna aparat prześwietlił xs-m (mocno się ciągnie) bershka z ciekawym wzorem xs new yorker nietoperz nowy z cekinami xs/s Spódnica wyższy stan ołówkowa nowa xs/s jakieś lepszej firmy, dla chętnej os.sprawdze + dorobie real foto za cos fajnego, jest naprawdę piękna&porządna jakościowo biała koszula vero moda xs/s moja w delikatne prążki (dla os zainteresowanej zrobie zdj) genialnie podkreśla talie założona na 2 egzaminy jak na zwykłą koszule wybitnie seksownie leży Edytowane przez adytruu Czas edycji: 2014-05-07 o 18:12 |
|
|
|
|
#294 |
|
BAN stały
|
czerwony golf z allegro
rozmiar uni, nowy nowa szminka Loreal pierwsza z lewej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...t-z-serum.html nowy podkład KOBO toffe beige nowy podkład maybelline affinitone 09 opal rose platformy deichmann posiadaja kilka rysek i otarć 39 małe 38 tez ok dresowy boyfriend blazer Denim&CO miałam raz na sobie S/M only oversize z metki L ale idealne jako lekki overek zdjęcie nie oddaje uroku kolor kobaltowy, aparat prześwietla bluza z kotkiem nowa xs/s kruczoczarna, prześwietlone zdjęcie nowa bluza z czachą new yorker xs/s zdjęcie prześwietlone, kruczoczarna Edytowane przez adytruu Czas edycji: 2014-05-07 o 00:16 |
|
|
|
|
#295 |
|
BAN stały
|
atmosphere
chabrowy sweterek (kolor jak na 1 zdj!) z metki 40, ale to bzdura, to xs/s marks and spencer lekko neonowa s/m koszulowa tunika rozmiar uni z allegro dla nizszych super na sukienke tally weijl L przeze mnie zwężona do xs/s mozna łatwo to bez śladu spruć mialam 1x na sobie tunika z motylkami neonowe kolory xs/s atmosphere s/m nie brakuje ćwieka żadnego ASOS nowa xs/s bede wybredna bo była drooooga Edytowane przez adytruu Czas edycji: 2014-05-01 o 15:02 |
|
|
|
|
#296 |
|
BAN stały
|
bluzeczka/tuniczka
cała z białek koronki tylko rekawy prześwituja Sybil_ nowa marynarka xs/s w rzecz.sie az tak nie świeci nowe na reke do biegania na telefon iphona itp czekoladowa tuniczka/sukienka next nowa kamizelka new yorker kosztowala 159 zł xs/s nowa bluzeczka amisu w rzecz.sie az tak nie świeci s/m Edytowane przez adytruu Czas edycji: 2014-05-02 o 15:00 |
|
|
|
|
#297 |
|
BAN stały
|
ażurowy sweterek
hand made nowy xs-m biała sukienka z allegro s/m złota sukienka xs/s kupiona za 250 zł na uroczystośc na ktora nie poszłam nowa nowy boyfriend blazer s/m pudrowa/różowa podszewka sweterek w paski xs-m mocno się ciagnie, mam pasek do niego burgundowy sweter s/m Edytowane przez adytruu Czas edycji: 2014-05-01 o 15:17 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
BAN stały
|
ażurowy pudrowy
NEXT xs/s marynarka z ćwiekami chyba z zary-wyciełam metke ćwieki DIY miałam ją moze ze 2x na sobie s/m komplet biżu nowy zegarek 2 zawieszki srebrne kolor 2 zawieszki srebro 925 z próbą 2 zawieszki new yorker Edytowane przez adytruu Czas edycji: 2014-05-01 o 15:24 |
|
|
|
|
#299 |
|
BAN stały
|
kolczyki z allegro nowe
płyty nowe do fitness oddaje jako całość nowy skórzany (100% naturalna skóra) portfel mój się nieznacznie różni od zdj.z @, foto dla zainter. SUKIENKA TUBA zdjęcie z neta, moja ma jeszcze szlufki na pasek + mam pasek real zdj.dla zainteresowanych xs/s/m (mocno się naciąga) kupiona na allegro, miałam 2x na sobie NOWA SUKIENKA BANDAŻOWA Z ZIPEM AMISU XS wziełam bez mierzenia, oderwałam metki i.. okazała się za mała;( za coś co mnie powali NOWA SUKIENKA H&M Z FALBANAMI XS/S oderwałam metki i.. nie nosze;/ za coś mega! moja czarna, pudrowa by pokazać jak leży T-SHIRT DOLCE GABBANA XS/S/M (mega mega się naciąga!) miałam raz na sobie PIĘKNA BIAŁA BLUZECZKA XS/S jakaś nieznana firma ale jest nieziemska łatwo nie oddam, za coś super przepiękna, zdjęcie nie oddaje uroku! Edytowane przez adytruu Czas edycji: 2014-05-07 o 23:25 |
|
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
coś za dresowy boyfriend blazer Denim&CO?
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.