|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Eurowizja 2016
Cytat:
lubie ja. Ten facet wyglada jak Daryl z Walking dead Do tej pory slucham tez piosenek Sloweni, Szwecji oczywiscie i Izraela, a z przed dwoch lat Szwajcarii (hunter of stars). Ze o Rybaku nie wspomne chyba rekordzista Eurowizji pod wzgledem zdobytych punktow.Pamietam jeszcze takich z Islandi w kolorowych gatniturach, ale nie pamietam czy oni sa z przed roku czy dwoch. Chyba z roku Konczity. W radio, oprocz Mansa, czesto slysze np. piosenke Elaizy. A z takich list zyczen, to ja bym chetnie widziala na konkursie Eneja
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie Szpak kompletnie nie podobał. W ogole nie zapamiętałam tej jego piosenki, choc glos ma okej. Kibicowałam całym sercem Margaret
|
|
#274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#275 |
|
💑🐱📚👶
|
Dokładnie!
|
|
|
|
#276 |
|
Konto usunięte
|
Mam wrażenie, że Szpak wygrał, bo ludzie zadziałali na zasadzie "w zeszłym roku wygrała Conchita, to wyślemy swojego dziwaka"
Ale wstydu nie będzie, większość naszych reprezentantów na Eurowizji była gorsza. Przynajmniej ma fajny głos. |
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;56901126]Mam wrażenie, że Szpak wygrał, bo ludzie zadziałali na zasadzie "w zeszłym roku wygrała Conchita, to wyślemy swojego dziwaka"
Ale wstydu nie będzie, większość naszych reprezentantów na Eurowizji była gorsza. Przynajmniej ma fajny głos.[/QUOTE] Zgadzam się. Tylko szkoda że ludzie nie pomyśla że drugi raz się to samo nie sprzeda. Szpak zaśpiewał super. Wolałam Margaret ale faktycznie słabo śpiewa na żywo.
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się piosenka szpaka podoba i nie porownywalabym go do konczity, bo ponoc już jakiś czas temu nieco zmienil image, na bardziej męski. jestem za tym, by nie robił przebieranek, a postawil na głos.
ale ogólnie to staram sie nie emocjonowac bo i tak nie wygramy... sporo sie mówi o tym, że to nie konkurs piosenki ale przyjaźni miedzy panstwami, wiec nie rozumiem tych rozkmin na temat naszej wygranej.
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam to na twitterze, odnośnie wyników :
W przypadku Margaret oprócz przeciętnego występu było też za duże przekonanie o wygranej i zawiodła motywacja zwolenników. I ja się do tego zdania przychylam - o jej zwycięstwie mówiło się już od jakiegoś czasu, a dyskusja żeby ją wysłać na Eurowizję też trwa długo. Co do samego konkursu - Szpak pozamiatał na żywo, świetny głos. Po Margaret spodziewałam się dużo więcej, nic szczególnego ten występ. Reszta mi się zlała, nic nie utkwiło mi w pamięci. Może poza głosem Górniak, wiadomo, ale piosenkę miała przeciętną. Edytowane przez Ace_ Czas edycji: 2016-03-06 o 17:32 |
|
|
|
#280 |
|
Konto usunięte
|
Nawet jeśli nie wygra (a pewnie nie), to przynajmniej będzie można się pogapić na jego włosy
![]() Swoją drogą Wiśniewski też był dziwakiem, a kariery tam nie zrobił. W sumie to byłabym za wysłaniem tam w przyszłym roku czegoś cięższego, bardziej w stylu Lordi sprzed lat. |
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
Co do kolorowych osób, to Niemcy w tym roku też postawiły na, szczerze mówiąc, dość płaską piosenkę zaśpiewaną przez dziewczynę w maskotkach.
W radiach puszczali też często Lenę no i Loreen. Edytowane przez lamorela Czas edycji: 2016-03-06 o 18:40 |
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymałam kciuki za Margaret, mimo słabego występu i braku przekonania do jej dotychczasowej twórczości.
Michał mi może niczego nie urwał swoim występem - a raczej swoją propozycją, ale wokal, co by nie mówić, najlepszy wczoraj. Nie rozumiem za bardzo rozwodzenia się nad jego kontrowersyjnością, bo prócz wyglądu (do pewnego stopnia) jest jednak do bólu w konwencji eurowizyjnej, tzn. patetyczna ballada zaśpiewana mocnym głosem. Cieszę się, że nie ma baletu, pirotechniki ani tych innych przeszkadzajek. Tylko ta piosenka jak żywcem z lat 90. i to jedyny minus. Chociaż i tak bardziej mi się podoba niż Monika Kuszyńska w ubiegłym roku. Był w połowie mojej stawki przed konkursem, ale przeskoczył do top 2. Nadal dałabym kredyt zaufania Margaret, pomimo beznadziejnego performensu - te dziwne tancerki .Niezapomniana pozostanie Ola Gintrowska , szkoda, że spaprała po całości nawet nie najgorszą piosenkę.Natalia Szroeder ślicznie wyglądała ![]() Recital Piasecznego - out, śpiewał dłużej niż wszyscy konkursowicze razem wzięci
|
#283 |
|
Konto usunięte
|
Gdzieś jest w internecie nagranie z Gintrowską z wczorajszego występu?
|
|
|
|
#284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#286 |
|
Rozeznanie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;56902671]
W sumie to byłabym za wysłaniem tam w przyszłym roku czegoś cięższego, bardziej w stylu Lordi sprzed lat.[/QUOTE] Behemotha, hahahaha ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
|
#287 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialam, ze niektorzy wyslaliby Zenka Martyniuka
to by bylo interesujace... I na pewno polskie
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
A tak jeszcze się zastanawiałam.. czy tylko mi się zdawało, czy chórek Margaret to były jakieś podstarzałe panie?
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i co z tego jakby nawet tak było? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
|
|
|
|
#291 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
A mi to wydawało się, że ta cała muzyka zagłuszała Margaret i dlatego ją tak słabo było widać i słychać.... a tak wierzyłam, że wygra ! <3
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Co do Edzi zastanawiałam się co to za czarne pudełko z przodu na sukience ma ![]() Edyt Górniak wydawała się być "pewniakiem" w krajowych preeliminacjach do Eurowizji 2016. Okazało się jednak, że ten wieczór dla diwy był bardzo pechowy. Nie tylko nie wygrała, lecz także musiała stawić czoła przykrej przygodzie. Jak podał Jastrzabpost.pl, przygotowana na występ żółta suknia została zniszczona. " Jedna z tancerek towarzysząca na scenie innemu artyście zalała kreację gwiazdy kolorowym napojem, najprawdopodobniej sokiem. - czytamy na serwisie. - (...) Artystka jest załamana. " Plama była duża i bardzo widoczna. Edyta Górniak w ostatniej chwili została zmuszona do zmiany kreacji. Ostatecznie wystąpiła w długiej białej sukni, która jednak ewidentnie nie była przygotowana do występu. Mikroport został przytroczony z przodu ciała, w widocznym miejscu, co nie wyglądało najlepiej. Zwykle mikroport ukrywany jest pod kreacją, tym razem zabrakło czasu na przygotowania. |
|
|
|
#292 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z Rosji uwielbiam Siergieja ale akurat tej piosenki nie polubiłam. W ogóle już od 2 lat mówię, że powinni wysłać stamtąd jakiś skoczny hicik Egora Kreeda Co do zeszłorocznych: Miałam kilku faworytów ale po roku widzę, że tylko jedna na mp3 została i jest najczęściej przeze mnie nucona "Golden Boy". Jedyna chyba taka taneczna w 2015. ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mówię, że jest granica wieku i ludzie po 40 nie mogą śpiewać razem z 20-latkami, ale jakoś te kobiety nie pasowały mi do reszty
|
|
#294 |
|
Konto usunięte
|
Przyznam, że choć kojarzę go z twarzy to do tej pory nie wiem z czym on wystąpił. Naprawdę to taka rewelacja była? Śmigam więc sprawdzić.
Bo tak było, chórki i muzyka głośno by zagłuszyć cienki wokal głównej wokalistki. Dlatego plus dla Szpaka, że dał radę bez chórku. Zadziwił mnie ten występ pozytywnie. |
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Moje hity eurowizyjne to: Loreen- ,,Euphoria'' oraz Emmelie de Forest ,,Only Teardrops'' .
Edytowane przez nikita343 Czas edycji: 2016-03-07 o 13:52 |
|
|
|
#296 |
|
żona bez ogona
|
Edzia o Eurowizji
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/90049/...em_zaskoczona/ "Nie spodziewałem się, z tym... jak on się nazywa... Michałem Szpakiem. Jestem troszeczkę zaskoczona" jaka bezczelna
|
|
#297 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z lekka żałosna również xd |
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;56901126]Mam wrażenie, że Szpak wygrał, bo ludzie zadziałali na zasadzie "w zeszłym roku wygrała Conchita, to wyślemy swojego dziwaka"
Ale wstydu nie będzie, większość naszych reprezentantów na Eurowizji była gorsza. Przynajmniej ma fajny głos.[/QUOTE] też tak sądzę. Ciekawe, jak mu pójdzie
|
|
#299 | |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Diwa czuje się urażona i musi wylać swoje żale... Prawda jest taka, że nie dałaby rady w pojedynku z samą sobą sprzed lat. Nie z taką piosenką ![]() Szpak powtórzy dziś występ w Świat się kręci na TVP
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

lubie ja. Ten facet wyglada jak Daryl z Walking dead 

.
, szkoda, że spaprała po całości nawet nie najgorszą piosenkę.