![]() |
#2971 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2972 |
Raczkowanie
|
wczoraj przez prawie 2 godz probowalam napisac i nic..
toverek my do tego wodeckiego tanczymy walca angielskiego-na 4, mysle ze jest latwy; dodamy kilka "figur"czytaj wymachow rekoma i bedzie dobrze ;o) /jest jeszcze walc wiedenski/ nasza orkiestra jak uslyszala, ze maja grac wodeckiego, to sie ucieszyli, grali juz ta piosenke wczesniej, wiec mam nadzieje, iz bedzie ok gratuluje pracy, zycze powodzenia i anielskiej cierpliwosci ![]() dzasta motory... druga milosc mego TZa bez ktorej doslownie nie moze zyc-nosi go! motorowa predkosc... niezapomniana! co do nurkowania-kolega jezdzi do chorwacji na makarska, jest zachwycony:w tym roku bedzie tam 4 raz!
![]() |
#2973 |
Zadomowienie
|
Nie działa mi wielocytuj
![]() Asiuk zrobiłam tak jak napisałaś. Poszłam do lekarza i powiedziałam, że boli mnie brzuch i spać nie mogę, bo za moment mam ślub a nie mam wielu rzeczy. Kochana Pani doktor chciała do samego ślubu dać mi zwolnienie, ale wzięłam do końca przyszłego tygodnia ![]() ![]() Powiedziała też że bardzo się cieszy, że powiedziałam jej prawde a nie zaczęłam ściemniać z jakąś chorobą. Zamówiłam wczoraj winietki i kupiłam bieliznę pod sukienkę. Mam nadzieję że stanik z taśmiemkami rzeczywiście będzie się trzymał tyle godzin a nie się zsuwał. Toverku gratulacje pracy ![]() Annakacka ja bym wzięła tą Maję, zwłaszcza że się lubicie i dobrze rozumiecie. Można wziąć małżeństwo na świadków. Jeśli chodzi o przesądy to słyszałam tylko o takim żę jak para będzie razem świadkować (nie małżeństwo) to się rozstaną bowiem razem przed ołtarzm można stać tylko na własnym ślubie. Jedni znajomi będą tak świadkować w sierpniu, więc kiedyś może dam znać czy się sprawdziło ![]() Mika85 strasznie mi przykro za siostrę, może do sierpnia jej przejdzie. I tak Ty będziesz w tym dniu najpiękniejsza!!!! A u mnie mama TŻ kupiła sobie sukienkę ecri!!! z odkrytymi plecami podobno ![]() My też planowaliśmy Egipt na podróż poślubną, ale jeszcze nic nie mamy zaklepane, bo ślub jest 7 czerwca a niewykluczone że mój TŻ będzie się bronił 13 czerwca. Tak więc po ślubie idę na tydzień do pracy a dopiero potem 2tyg. wolnego. Ech... |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zadomowienie
|
A to moja praca z ostatnich dni - 80 zaproszeń
![]() ![]() Zaraz biegnę do lekarza na kolejną konsultację, więc trzymajcie za mnie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zadomowienie
|
Czekoladko trzymamy kciuki! Ale Ty jesteś uzdolniona!! Pięknie to wygląda. Szkoda że ja do prac manualnych mam 2 lewe ręce...
Toverku powiedziała, że jak nic jej nie wypadnie to przyjdzie ![]() To takie dziwne uczucie, mam wrażenie że to ktoś inny, bliski wychodzi za mąż... |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zadomowienie
|
Co mi zostało?
- bukiet, kwiatki do butonierki - przyozdobienie kościoła - kwiaty do restauracji - tort - trzeba spotkać się z dj - 2 spowiedzi!! i to mnie przeraża najbardziej, że tak mało czasu a my u spowiedzi jeszcze nie byliśmy ![]() - muszę poszukać kogoś kto mi ładnie pazurki zrobi w Warszawie - etykiety na wódkę muszę poprzyklejać, jedną już zmarnowałam, bo jakoś nie umiałam ładnie przykleić. Chyba mamę do tego zatrudnię. - nie mam biżuterii - wina I chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Raczkowanie
|
annakacka jasne, ze moze byc malzenstwo na swiadkow. moim zdaniem super!!!!!!!!!!!
czekoladko imponujacy widok ![]() ![]() ![]() ehhh.. sluchajcie dzis mam kolo i w dodatku prowadze zajecia na innym przedmiocie. a za oknem takie swinstwo :/ dolująco... trzymajcie kciuki!!! do zobaczenia wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jedno pytanie, czemu koniecznie chcesz wziąć na świadka kobietę? Nie ma wymogu, aby świadkowie byli różnej płci ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czekoladko, ja trzymam kciuki z całych sił, tym bardziej, że mam obecnie do czynienia z osobą z powiklaniami, i to bardzo blisko. Wierzę, że będzie dobrze!!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
wiolis ja tez wczoraj mialam problem z wizazem
![]() Dziewczyny sliczne dzieki za poradyJestescie ekstra... Wezmiemy to malzenstwo...Napewno im bedzie milo i przyjemnie...A pozatym Maja jest napradw fajna osobka pokaze wam jej fotke i jej meza z syneczkiem moze uda mi sie jakos cala ich rodzinke wstawic. ![]() Dziewczynki nastapily u mnie radykalne zmiany z ciemnej blondyny zrobilam sie na czarno.Moj Tz jak wczoraj wrucil z pracy niemogl sie napatrzec.Mowil ze to tylko glupi kolor wlosow a ja jakos inaczej wygladam...Powiedzial ze wygladam Bardoz seksownie to dopiero komplment :d ...Ok zmykam sprzatac i objad przygotowac... ![]() asiuk na ukrainie wkosciele katolckim musi byc parka niemoga byc dwie osoby takiej samej puci...To juz niemoj problem a na faceta tez bym zabardzo niemiala kogo brac...Moi bracie juz sie na to nienadaja...wystarczy ze u siebie byli na zmiane swiadkami... Edytowane przez annakacka Czas edycji: 2008-05-21 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dawno mnie tu nie było - przepraszam ale mam problem bardzo osobisty
![]() ![]() Wczoraj byłam w odwiedzinach u matki chrzesnej i powiedziała mi ze Ona od swoich synów dostała specjalne zaproszenie na ślub, takie kierowane tylko do rodziców, tak ładnie napisane itd. Powiedzcie czy tak sie robi??? Ja nigdzie nie spotkałam zaproszen na ślub dla wałsnych rodziców? Wy macie? Dajcie znać gdzie coś takiego można nabyć? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
|
Cytat:
Zycze ci aby jak najszybciej twoje problemy sie skonczyly buzka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2986 |
Zadomowienie
|
Jeszczepanna ja nie słyszałam o takim czymś, ja dałam wszystkim takie samo zaproszenie.
Co do świadków nie ma wymogów co do płci, ja będę miała dwóch mężczyzn. Dzwoniłam do teściowej i złożyłam życzenia, bo obchodzą dzisiaj 25 rocznicę ślubu. Przy okazji dowiedziałam się żebym kupiła gacie dla TŻ na ślub ![]() Białe mu kupie chyba że znajdę jakieś typowo ślubne w jakieś obrazki, ale nie byłby tym zachwycony. A właśnie powidzcie mi czy pod suknie zakłada się rajstopy, pończochy samonośne czy takie do pasa do pończoch? Bo wczoraj do bielizny która kupiłam babka pokazywała mi jeszcze pas i zgłupiałam. Ja bym chciała żeby było mi wygodnie i już sama nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() annakacka, teraz mi się przypomniało, że moi rodzice świadkowali kiedyś jako małżeństwo i po krótkim czasie para która brała ślub się rozwiodła... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
No i upał nie do zniesienia na życzenie! Ja nawet pływać nie umiem... a co dopiero nurkowanie... ![]() Cytat:
Od jutra pogoda ma być coraz ładniejsza!!! Główka do góry! ![]() Cha-cha?? ![]()
![]() |
#2989 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I wygoda przede wszystkich ![]()
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Oświadczam, że wczoraj skończyliśmy poradnie rodzinną i dostaliśmy upragnione pieczątki
![]() annakacka widzę, że już podjęłaś decyzje, ale dorzucę coś od siebie. Małżeństwo możesz wziąć na świadków, uważam, że nie ma przeciwwskazań tylko np możesz mieć malutki problem z usadzeniem ich przy stole. Bo sama wiesz, że tradycyjnie to jeden świadek siedzi przy Pannie Młodej a drugi przy Panu Młodym a w tej sytuacji trochę głupio by mi było rozbijać małżeństwo. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Naszym mamom nie dajemy żadnych zaproszeń. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny, ja tez o tym pierwszy raz słyszałam i tez uważam ze to dziwne, ale chciałam sie upewnić.
Powiem wam tylko że czekam na wyniki jednego ważnego badania... i umieram z niepokoju... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
|
Cytat:
kasienka1985 chacha to nic...Bardzo fajnie wychodzi i niejste strasznie ciezka my mamy w planach foxtrot albo pasadoble...Tz wspominal cos jeszcze o tangu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na stronce twojapogoda.pl zobaczyłam że w dniu Naszego Ślubu będzie 26st. i słońce i deszcze. To jeszcze żeby tęcza była to już będzie pełnia szczęścia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedy chciałam się zapisać na indywidualne lekcja na pierwszy taniec też coś tam wspomniałam o tangu i pan od tańca powiedział mi, że tango ma wyrażać kłótnie miedzy kobieta a mezczyznai ze na pierwszy taniec mlodej pary nie pasuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | ||
Zakorzenienie
|
![]()
No superowe!!!
Ja też robię zaproszenia!!! Też się Wam pochwalę jak tylko skończę choć jedno!! ![]() Cytat:
Po 1.- Rodzice zawsze są współorganizatorami- więc po co ich zapraszać?? Normalne, że wszystko wiedzą! ![]() Po 2.- A co ma do tego Twoja matka chrzestna?? Bo nie rozumiem? Czy ona sugerowała Tobie, że chce takie zaproszenie? Czy, że masz dać takie swoim rodzicom?? Cytat:
Powiem szczerze, że wszystko zależy od tego, co kto lubi! Wygoda ponad wszystko!!! Ale najserdeczniej polecam BODY bardotke!!! Super sprawa, bo nie odznacza się pod suknią (jeśli jest obcisła)!!! Rajstopy na pewno będą się odznaczać, a przyznam że głupio to trochę wygląda... Jeśli będziecie miały body, to albo pończochy samonośne z paskiem silikonowym, albo pas do pończoch i ponczochy do paska!!! Z tym, że mierzcie zawsze te pasy do pończoch, bo są różne!!! Powodzonka ![]()
![]() |
#2996 | |||
Raczkowanie
|
DZiewczyny szalejecie samo cytowanie zabraloby mi chyba ze cztery strony
Poki pamietam Perfumy : na moj slub ubiore Chanel Allure, bardzo mi pasuja bo sa eleganckie kwiatowe i strasznie dlugo sie trzymaja Dentysta ja tez bylam w poniedzialek i we wtorek u dentysty i i cierpialam strasznie bo wycinala mi dziasla, teraz jestem okropnie pokaleczona ( w okolo zebow gornych na calej dlugosci usmiechu) i szprycuje sie czym sie da. Tak krwawily ze nie mogla mi zrobic odciku i na koronke musze czekac , zeba wstawila tymczasowego ( brrrr paskuda) wiec nie moge sie usmiechac jeszcze przynajsmniej przez tydzien bo wygladam z tymi zakrwawionymi dziaslami przepiekinie ![]() ![]() Mam mase roboty przeprowadzka sie zbliza nie wiem czy bede miala od razu internet wiec znow bede miec okropne zaleglosci. Rozmawialam z mama bo chcialabym miec bukiet z bialymi liliami ale powiedziala ze tak beda mocno pachniec ze jeszcze minie glowa bedzie bardzo bolala. No i sie dowiedzialam ze ona chciala zamawiac bukiet na tydzien przed slubem !!!!!!!!! uwazam ze chyba za pozno , ale moze sie myle. Figurke mamy taka jak pokazala annaacka kupilam bardzo tanio u nas w sklepie uciekajacego pana mlodego. taki smieszny gadzet Cytat:
Mam nadzieje ze sie jakos wyjasnilo w koncu. Ja zapraszam z dziecmi nie mam innego wyjscia bo juz siostra nie miala by z kim zostawic swoich dziewczynek , pozatym ciesze sie ze beda na slubie i weselu bo nawet przewidzialam specjalne ubranka. Tymczasem u mnie tez mam problem ze swiadkowa , chyba juz mowilam, fabien poprosil siostre no to wzielam brata mojego na swiadka. Trudno ale jego siostra jest francuzka i ma dwojke malych dzieci 4 letnia corke i o zgrozo 6 miesieczna corke. Ze szwagierka mam slaby kontakt ona jest dziwna, no ale fabien nie mial innego wyjscia, nie dosc ze nie bedzie mowic po polsku, nie zna zadnej tradycji, to jeszcze ma malego brzadaca, i w sumie to obawiam sie ze nie bedzie " do mojej dyspozycji", podejrzewam ze oprocz tego ze w kosciele bedzie z nami stala to nie bedzie z niej zadna swiadkowa. Znam ja na tyle zeby wiedziec ze w czasie wesela beda " okroppne problemy " z jej corka bo ona musi po prostu musi byc w centrum uwagi, i wkurza mnie t tym bardziej ze jesli dziecko bedzie przy niej siedzialo to o wypadek ubraniowy nie trudno. U nas mamy stolik w literce U i jezeli my mamy siedziec u szczytu ze swiadkami to podejrzewam ze przechodzenie obok, bedzie utrudnione Cytat:
*No i zostaje jeszcze wypadek " czerwonego wina" no ale to chyba juz w ostatecznosci Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Raczkowanie
|
Kasieńka- moja matka chrzesna sugerowała bym dała takie zaproszenie swoim rodzicom i potem pożna je oprawic. Ona takie dostała od swoich synów ale gdzies włozyła i nie może znależć. Nie Bede czegoś takiego robić.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny jeśli pamiętacie jak się Was ostatnio pytałam o wypełnienie zaproszenia dla kuzynki, która ma teraz partnera Niemca to wyobraźcie sobie, że cudem uniknęłam mega gafy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Znam bol po takiej wizycie u dentysty. Juz dwa razy odwiedzalam chirurga szczekowego i mam nadzieje ze znowu nie bede musiala. Po jednej wizycie siedzialam na zwolnieniu przez tydzien a jadlam jedynie jogurt. Ale macie problemy z tymi swiadkowymi. Dobrze, ze moja siostra i brat nie maja dzieci (bo beda u mnie swiadkami), ale fakt, ze z takim malym dzieckiem nigdy nic nie wiadomo. Moze sie zdarzyc, że nawet nie bedziesz wiedziala kiedy podbiegnie i ubrudzi Ci suknie i co wtedy... zlosc na wlasnym weselu? Z tym czerwonym winem to dobre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
No to zmienia postać rzeczy!!!
Rób jak uważasz, to zależy od Waszych rodziców! Myślę jednak, że Wasze zdjęcie ślubne w pięknej ramce będzie dla rodziców idealną pamiątka! I to wystarczy!! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.