![]() |
#2971 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
POKAZAC!!! pokazać srebrne pazurki ![]() Cytat:
Wściekałam się niesamowicie co roku na to ze kombinują z moim urlopem w lipcu (rzucając argumentem rodzinnym). A co ja to niby jak nie mam dziecka (teraz juz wprawdzie mam) to nie przysługuje mi urlop w lecie? A z mezem to ja na urlopie nie musze być.
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie Eenax moja skarbnico madrosci, powiedz czy przy swojej Ewci sie hamujesz z perfumami? bo tak sie zastanawiam czy niemowlaczkom to przeszkadza jak ich mama pachnie dosc intensywnie i doszlam do wniosku ze pewnie tak...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Eenax - ja miałam taką sytuację, że chciałam wziąć urlop w sierpniu i usłyszałam, że NIE, bo ONA jedzie z MĘŻEM i DZIECKIEM nad morze ( wytłuszczone słowa bardzo starannie zaakcentowała). Żebym nie oberwała - ja rozumiem, że ona też prawo do planowania, że ma dziecko, które ma wakacje właśnie w sierpniu a nie w październiku, i że chce z nim pobyć. Wnerwiały mnie tylko sytuacje, kiedy ona podkreślała, że ona jest lepsza bo MA RODZINĘ, a ja nie. Ale jak pisałam parę postów wyżej, skończyło się na uświadomieniu koleżance, że TEŻ MAM RODZINĘ, a bycie mężatką i posiadanie dziecka, nie upoważania jej do czucia się lepszą wobec mnie i traktowania mnie jako kategori "B".
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Glupia cipura Madzik nie stresuj sie na takich ludzi szkoda nerwow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Głupia Cipura to nie była. Nawet ją gdzieś tam lubiłam
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
zdazaja sie i takie typy...no i chyba w takim wypadku zachowalas sie stosownie uswiadamiajac jej ze nie jest jedyna osoba na swiecie z rodzina...
a w ogole to co za glupia dyskryminacja singli???? ze co jak juz nie masz faceta to mozna cie wepchac na urlop w dowolnym terminie kiedy inni dzieciaci i zonaci nie chca pojechac- bo tobie to i tak bez roznicy???kretynizm jakis, dla mnie jest zrozumiale ze jak sie nie ma obciazen typu wlasnie maluch czy maz to wtedy czlowiekowi sie bardziej chce jakos aktywnie czas wolny spedzic, jechac gdzies, zwiedzac itd... |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2978 |
BAN stały
|
![]() źle tipsy przykleiłam..krzywo.. ciężko robić samej sobie |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ogólnie byłam w pracy traktowana jako "panienka" - a więc, ta która jest dyspozycyjna zawsze i wszędzie, bez względu na wszystko. Ktoś się zachlał i rano nie przyszedł do pracy ? No problem- ściągnie się mnie. Ktoś musi wyjść wcześniej - no problem, Magda zostanie 2 h dłużej, za nadgodziny i tak nie płacą. Oczywiście - rozumiem, że czasem takie sytuacje się zdarzają, a ja jako pracownik mam obowiązek ratować pewne sytuacje i kiedy mi pasowało to przychodziłam i zostawałam bez marudzenia. Tylko, że .... w którymś momencie zorientowałam sie, że to głównie ja jestem ściągana, mnie się odbiera wolne dni bez uprzedzenia. Poszłam do szefowej, spokojnie powiedziałam co myślę - i częstoliwość takich sytuacji przystopowała. Oczywiście, że dalej byłam wzywana w sytuacjach awaryjnych, ale jakby rzadziej. Poza tym, jeżeli zostawałam w pracy 2 h dłużej, to sobie odbierałam po ustaleniach te godziny w tygodniu i przychodziłam w któryś dzień o te 2h później. Jak musiałam przyjść wcześniej - wcześniej kończyłam, co było dla mnie plusem. Zaczęto po prostu dostrzegać, że też mam jakieś prawa ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-28 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
Zuziuniu ślicznie ja też robiłam akryle sama sobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki pozostaje tylko sie cieszyc ze nie wszyscy zyja z klapkami na oczach.
Ale swoja droga to straszne jest jak wiele dziewczyn- (nie mowie to o rodzinach z dziecmi)- jak tylko znajdzie faceta to caly swoj swiat, czas wolny, wszysko wokol nich koncentruje. Mam taka przyjaciolke co to niby taka postawe potepiala zawsze ale jak tylkoo znalazla faceta to spotkac sie z nia nie mozna bylo bo ona z Misiem to i tamto . a Mis byl darmozjad i wykorzystywacz, nie pracowal, siedzial w domu, zero ambicji - zeby na utrzymaniu dziewczyny siedziec, mlody, zdrowy chlop a nawet nie udawal ze mu zalezy na znalezieniu pracy. Ale moja przyjaciolka leciala do domu prosto z pracy bo on siedzial sam w domu i sie nudzil...jak juz ja sie udalo na kawe wyciagnac to on po 5 razy dzwonil kiedy ona wroci... i co sie dziwic ze to sie jeszcze nasila jak pojawiaja sie dzieci i wtedy rodzinka zaczyna zyc we wlasnym swiecie a na innych w ogole nie zwaza...Boze uchowaj mnie/nas od tego... Madzik a ze nauczylas sie mowic nie i walczyc o swoje - to z tego powinnas byc naprawde dumna. niestety taka jest prawda ze jak czlowiek raz da sie wykorzystac to potem w pracy beda ciagle oczekiwali tych nadgodzin, dodatkowych obowiazkow, bycia zawsze dyspozycyjnym. i czesto jest tak ze im bardziej sie starasz tym wiecej ci dowalaja. wiec ciesze sie za Ciebie ze nauczylas sie stawiac granice ![]() a a propos " mienia gdzies" to kolezanka ciagle tak powtarzala jak mantre jakas, no i zaczela cierpiec na zatwardzenia ![]() ZUZIU- jak dla mnie to pazurki majstersztyk nic nie widze coby krzywo bylo...fakt ze ja sie nie znam a jesli chodzi o pazurki to juz w ogole swoje mam zawsze krotko obciete a do pomalowania to nawet na dzisiejsza impreze sie nie przelamalam- bo mi sie zawsze rozmazuje i nie zastyga jak trzebai w ogole 2 lewe rece ![]() ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-28 o 12:28 Powód: SKS (skleroza, kurdesz, skleroza) |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bidny, bidny, ![]() Na razie nie, bo w końcu mi się babcie zbuntują i nie będą w ogóle chciały się dziećmi zajmować. Tym razem to on przylatuje prawie na miesiąc. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
BAN stały
|
![]()
Mam takich trzech syfów w segmencie w akademiku, że wymiotować się chce...
To jest tak, że są trzy pokoje i jedna a`la kuchnia i łazienka- SEGMENT. Ale tej kuchni i łazienki nie ma komu sprzątać... Od 15 października nie było sprzątane... Na początku roku i później jeszcze dwa razy wysprzątałem cały segment, kurze, podłogi, zlew, lodówka dodatkowo brodzik, lustro i wszystko... ALE TE SYFY NAWET NIE ZAPYTAŁY CZY MOGĄ JAKOŚ POMÓC... Cały czas spraszają ludzi i mają imprezy i to ich goście syfią najbardziej... Powiedziałem dość i od tamtego czasu nic nie robię (jedynie kupiłem kreta, bo się wszystko zatkało bo SYFY nawet skórki od ziemniaków wpieprzają do zlewu...) Najgorsze jest to, że te SYFY nie widzą w tym syfie nic złego... Nawet ich goście zaczęli im zwracać uwagę na syf, a SYFY nadal nic nie robią. Ostatnio zrobiłem tak, że wyczyściłem jedynie podłogę koło swoich drzwi do pokoju i myślałem, że SYFY się zmobilizują i posprzątają(kontrast między czystą a zasyfioną był kolosalny)... Oczywiście gówno zrobili... Dziś zabrali dupy do domu i NAWET NIE WYNIEŚLI ŚMIECI sprzed tygodnia z segmentowego kosza, z którego tylko SYFY korzystają... Wczoraj wypucowałem całe lustro, dziś 40% jest upieprzone od pasty do zębów (widocznie ich nie nauczono jak myć zęby)... W dodatku oni się myją RAZ NA DWA DNI... I jakieś dwa tygodnie temu powiedzieli, że ja wyłysieje, bo myję głowę dwa razy dziennie i marnuje prąd na suszarkę... Po prostu coś mnie zaraz trafi... Skąd się biorą takie SYFY. A wiecie, że w lodówce wędliny krojone jeden SYF kładzie bezpośrednio na szklaną półkę... Drugi syf, ma w pojemniczku jakiś zapleśniały dżem, pleśn ma już kilka cm... Na szczęście 3 syf nie ma w lodówce nic poza piwem, wódką i serkami hochland.... Acha, rozmawiałem raz z nimi, to przytaknęli, że coś pomyślą i że mam rację. Ale za przeproszeniem g. to dało/// Edytowane przez a8tpk Czas edycji: 2008-11-28 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Asiu, pozdrawiamy serdecznie. Dbaj o siebie
![]() ![]() No, na Grysia to tu nikt nie dał złego słowa powiedzieć ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale już się nie mogę doczekań końca pracy. Tyle było wrażeń, a jak się stresik skończył to całkiem z sił opadłam. Zawsze tak mam: zestresuję się, a potem najchętniej bym się położyłam na godzinkę i znów jestem do życia i gotowa do działania. No i nareszcie umówiłam się do fryzjera ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 | ||
BAN stały
|
Madzia tak trzymać
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jak mi odrosną to spiłuje żel i nałożę nowy i zmienię zdobienie. współczuje Ci ja bym chyba wymiotowała po kątach... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale wiesz co, mi chodzi wlasnie o ten paznokiec, ktory odrasta pod tipsem, bo ze na gorze, wszystko wyglada jak powinno to wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zaraz pokarzę Ci jak odrost wygląda. http://pu.i.wp.pl/?k=NDY1ODcyMTYsNzE...f=P1040002.JPG |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
BAN stały
|
Cytat:
ale jak paznokiec roznie to razem z tipsem prawda? Wiec w pewnym momencie jesli zobaczysz co masz pod tipsem to ten paznokiec zacznie wystawac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2995 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
doszlo w pewnym momencie ze nad zlewem mielismy tabelke naczyn- kto uzywal, kiedy, kiedy zmyl, komentarze ![]() ![]() ale fakt syf nieziemski, nie pomagaly dyzury bo ludzie udawali ze nie dostrzegaja ze to ich pora na umycie podlogi czy kibla... najgorzej jak w 7mce nas mieszkalo z 10 osob, po pary waletowaly w jedynkach itd... ale piekne to czasy byly, zobaczysz za pare lat bedziesz wspominac z lezka w oku... Jedyne co moge radzic to miec swoj komplet talerzykow, garnkow kubkow, trzymac je w swojej szafce, po uzyciu myc i chowac zeby smieciarze nie mieli z nimi kontaktu przebywanie w miejscach zasyfionych ograniczyc do minimum, jesc w swoim pokoju. ja od 3go roku mialam jedynke z wlasna lazienka, kupilam sobie czajnik elektryczny do swojego pokoju, gotowac za wiele mi sie nie chcialo i zaczelo byc komfortowo mozecie tez sie zlozyc po pare groszy i moze zapraoponowac sprzataczkom odpowiedzialnym za korytarze/budynek - czy by raz w tygodniu do was nie wpadly z mopem- u nas tak ludzie robili Princesko a czego Ci potrzeba zza granicy??? Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-28 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Myślałem o zgłoszeniu tego, ale później byłbym napiętnowany, więc wolę nie ryzykować... Takie osoby nie są lubiane w towarzystwie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A co do muzyki i TwojegoTŻ - nie wiem, czy nie zabiłyby go moje rzeźnicze zapędy. ![]() Czego on słucha? Cytat:
![]() Szczególnie niektóre, jak widzę. Pamiętam czasy, kiedy pracowałam, robiłam podyplomowe i dodatkowo miałam małe dziecko... Wiesz co jest najdurniejsze? Że miałam wtedy dokładnie tak samo mało wolnego czasu, jak teraz. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale może to dlatego, że ja uwielbiałam bycie singlem i "niemanie" rodziny bardziej, niż ktokolwiek na świecie chyba... Niestety - nie wyszło mi. ![]() Cytat:
![]() Ja nie widzę, że krzywo. Widzę za to, że niesamowicie efektowne są te srebrne cosie. ![]() Cytat:
Trudniej jest zadbać o swój organizm, regularnie nad nim pracować, niż zapłacić za protezę. Tak ja to widzę. Pamiętam, że kiedyś na pazurkowym w pewnej dyskusji rzucono mi w twarz (w monitotr ![]() ![]() I dla mnie jest różnica między kosmetyką (na przykład usuwanie włosów, spiłowanie paznokci, zrobienie fryzury czy makijazu) a oprotezowaniem (peruka, tipsy, implanty etc). Nie żeby mi przeszkadzały takie zabiegi. Askąd! Wszystko jest dla ludzi! ![]()
![]() |
#3000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.