![]() |
#2941 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Scent Bar VI
Mam już kontury tatuażu
![]() Będę miała śliczną łapkę ![]() Potem zrobię drugą. To mój prezent urodzinowy dla siebie samej. Co do tematów, przez które przebrnęłam: Nie wiem jak kobieta w ciąży może pić lub palić cokolwiek. Moja ciotka chowała papierosy pod pościelą w wózku, żebyśmy nie widzieli, że pali :/ I paliła tylko na spacerach z córką :/ Prawko - ja jeszcze jazd nie zaczęłam, ale się boję, bo ślisko jest. Tato wczoraj puknął jakiś samochów i mamy maskę w kształcie trójkąta. |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tezo- nastepnym razem bedzie lepiej! nie przejmuj sie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zadomowienie
|
Kto? Nazwiska proszę, bo nie uwierzę.
![]()
![]() |
#2944 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A to już chyba działka Sabbath ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A po co Tobie moje personalia? ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Jedyny problem z nimi jest taki, że rozmiarówka zaczyna im sie od dużego 36 - to skazuje mnie albo na buty wiązane wokół kostki (które i tak uwielbiam) albo na kombinowanie z podpalcówkami i zapiętkami. Ale warto. A na Fantasy Shoes zwrócę uwagę - wygląda mi na to, że mamy podobne wymagania "stopowe". ![]() Cytat:
![]() A karty klubowe i zniżki pojawią się z czasem - jestem pewna. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gryxiu, rozwaliłeś mnie. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-11-27 o 18:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Zadomowienie
|
A bo Ty o sobie mówiłeś.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z Fantasy Shoes mam np. te szpilki http://www.fantasy-shoes.pl/product_...roducts_id/192 - byłam zachwycona, gdy przyszła paczka, buty są "na żywo" przepiękne i bardzo ładnie wyglądają na stopie. No i superwygodne, biega się w nich lepiej niż np. w glanach (napisałabym, że np. lepiej niż w adidasach, ale że nie noszę, to niech będą glaniska ![]()
Jak ptak patrzę w dół na góry Patrzę w dół na góry Edytowane przez BeYourself Czas edycji: 2008-11-27 o 18:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Wtajemniczenie
|
Kochane,
jestem bardzo ostrożnym perfumowym myśliwym. Mocno rozważam każdy zakup. Zapragnęłam zielonej herbaty, byłam już bliska zakupu EA Green Tea. Nie mam jednak możliwości powąchac tych perfum. W moim mieście jest tylko Rossmann, perfumy są w Rossmanie, ale zamknięte w gablotce. To dla mnie poniżające: prosic o wyjęcie flakonika i możliwośc powąchania. Nie tak powinno w drogerii byc. Wąchałam zieloną herbatę YR. Ma jednak jakąś ostrą, nieodpowiadającą mi nutę na początku. Nuta ta nie zanika całkowicie nawet po dłuższym czasie. Czy zielona herbata EA jest pozbawiona takich ostrych nut? Pragnę lekkiej, tonizującej, świeżej zielonej herbaty. Lepiej w moim przypadku wybrac EDT, czy EDP, czy może zapachy różnią się tylko trwałością? Z góry dziękuję za odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić, że samodzielnie rozkminiłam częśc pytań ezgzaminacyjnych, jeżeli chodzi o obrazki ze skrzyżowaniami i rondami i kolejność przejeżdżania
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakiej to flaszki? ![]() Ależ mi piękny tytuł nadałeś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cos chciałam napisać i jak doszłam do cytowania to zapomniałam ![]()
![]() |
#2951 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Pędzę, lecę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie - gratulacje będą, jak rozkminię wszystkie skrzyżowania.
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zadomowienie
|
usiłuję się odstresować po [na całe szczęście] pozytywnym rozwiązaniu nieciekawej sytuacji w pracy, związanej z moim świątecznym urlopem. niektórzy ludzie z początku [i z pozoru] wyglądajacy na sympatycznych i szczerych wcale tacy nie są [a przynajmniej nie przez cały czas...
![]() w dodatku GGadałam wczoraj z przyjacielem, który wyjechał mi na rok do Pekinu i tak mi się zrobiło sentymentalnie-smutnawo...wszyscy w rozjazdach...inny kumpel już niedługo wybiera się na dłużej do Izraela, a mnie chyba zjedzą nerwy jak się nie będzie regularnie odzywał ![]() no cóż, pozostaje mi popijać Bacardi Tropical Coconut ![]() ![]()
#2956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie daj się i nie przejmuj ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-27 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim ktorzy 3mali za mnie kciuki i wierzyli ze uda mi sie zdac
![]() ![]() ![]() Madzik napewno dasz rade,wierze w ciebie ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wazne, ze nie jestes zdolowany ![]() Wiecie co. Kupilam dla mojej mamy na gwiazdke perrfumy. Minely juz ponad dwa tygodnie, perfum nie ma a Pani sprzedajaca twierdzi, ze nie dostala potwierdzenia przy priorytecie. Przeciez to nie mozliwe prawada? Postraszylam ja sadem, bo mam wrazenie, ze ona tej paczki z jakiegos powodu nie wyslala, ona na to, ze moze zwrocic mi pieniadze. Ale ja nie chce pieniedzy tylko to co kupilam bo bylo to bardzo okazyjne, zreszta wiem, ze mama bedzie bardzo zadowolona. Napisalam jej, ze jezeli nie wyslala tej paczki to bedzie bardzo strata bo z tego co sie dowiedzialam to ona pokrywa koszty sprawy jesli jest winna. Natomiast ona oskarzyla mnie, ze pewnie dostalam paczke i chce wyludzic pieniadze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A co do Fantasy Shoes... Mówisz, że wygodne? ![]() ![]() http://www.fantasy-shoes.pl/product_...roducts_id/420 Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247217 Może tam coś ciekawego wypatrzysz, może któraś z herbacianych specjalistek Ci pomoże... A co do testów - nie czuj się skrępowana - domagaj się radosnego wybebeszania witrynki - zapachy w niej stojące właśnie dla Ciebie tam są! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W przypadku konfliktu teoria jest taka, że jeśli zawarłyście legalną umowę kupna - sprzedaży, to sprzedająca nie ma prawa od niej odstąpić i zobowiązana jest dostarczyć Ci towar nawet jeśli cena była niższa, niż jego wartość. Jeśli zechcesz pójśc do sądu - wygrasz prawdopodobanie. Tyle, że nie wiem, jak możesz wyegzekwować towar jeśli sprzedająca powie, że go już nie ma. ![]() W allegrowej praktyce bywa tak, że sprzedający wywija. Ja tak miałam z Vanille - Tonka. Dwa tygodnie po przelaniu pieniędzy za flaszkę dodzwoniłam się do sprzedającej i dowiedziałam, że perfum dawno już nie ma bo zostały sprzedane poza aukcją. ![]() No cóż... zaakceptowałam zwrot kasy i tyle. ![]()
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
O Kurczaki! Żeście się rozpisały
![]() ![]() Teza trzymam kciuki za następny raz ![]() ![]() Princesko nie ten raz to następny - dobrze że tak dotego podeszłaś, widać że zwalasz winy na pół świata ![]() ![]() Sabbath jak koncert?? Ahh i zapomniałabym zapytać: Tżet mój marudny pyta co myślisz o nowej płycie po 17 latach - GUNS N' ROSES Chinese Democracy?? Ja nie wiedziałam nawet czy interesuje cie ten nurt ale co tam prosił to pytam ![]() ![]() Gryksiu jak zakończyła się nagonka na Ciebie? ![]() Ja padam - praca po pracy praca i nauka a w weekendy zjazdy na studiach. ![]() ![]() ![]() ![]() Życze każdemu z osobna zdrówka i wytrwałości ![]() Madzik co u Ciebie?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest tam kilka dziewczyn, jedna moja koleżanka z liceum, ale akurat podczas jej zmiany nigdy perfum nie kupowałam, trafiam na jej koleżankę dość często, z którą się zapoznawałam na wspólnym piwie, jednak głupio mi bo nie pamiętam jak ma na imię. Cieszę się że są zapachy w Naturze, śledzę ich promocje. ![]() Nie widziałam niestety próbek. Chciałabym chociaż jeszcze Rossmana mieć w Busku. Cytat:
![]()
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-11-28 o 09:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszystkim, szczesliwego piatku
![]() jeszcze tylko tych kilka godzin pracy/ szkoly i weekend sie zaczyna ![]() ![]() a dla mnie absolutnie ostatni dzien pracy w tym roku...mam nadzieje ze zdarzy sie cos fajnego w nowym roku jesli chodzi o moje zycie zawodowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
Cześć Ivanno
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
dzieki.
a my wlasnie mamy jakis wyciek gazu w biurze, smierdzi na calej klatce schodowej, zadzwonilismy do gazowni no i powiedzieli ze przyjada w ciagu godziny (hahahah pogotowie energetyczne), a my mamy nie wlaczac urzadzen elektrycznych(czyli zero kawy, herbaty, toscikow itd)ale te ktore sa wlaczone zostawic, nie palic w poblizu biura no i nie uzywac komorek...dziwactwo zamiast nas ewakuowac to siedzimy wszyscy i nic nie robimy |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
BAN stały
|
![]()
Mam przerwę między ćwiczeniami... i oczywiście spędzam ją po raz kolejny w internecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
nie martw sie lepiej w necie niz pod budka z piwem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymaj sie jakos Asiu, moze da sie zrobic tak, zebyc miala te dwa dni wolne? A problemy natury milosnej sa potrzebne, nawet po to, zeby docenic jaki ma sie skarb obok siebie. Choc czasem sa powazne i wszystko sie psuje, ale zyc w zwiazku bez przyszlosci nie ma sensu. Ja trzymam kciuki zebyscie sie dogadali ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.