Scent Bar VI - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-27, 16:36   #2941
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dot.: Scent Bar VI

Mam już kontury tatuażu W końcu. Ogólnie bardzo lubię to uczucie, ale tatuowana pacha trochę bolała, nie wiem co to będzie z tą pachą przy wypełnianiu.
Będę miała śliczną łapkę Nie mogę się doczekać. Jeszcze 2-3 sesje.
Potem zrobię drugą. To mój prezent urodzinowy dla siebie samej.

Co do tematów, przez które przebrnęłam:

Nie wiem jak kobieta w ciąży może pić lub palić cokolwiek. Moja ciotka chowała papierosy pod pościelą w wózku, żebyśmy nie widzieli, że pali :/ I paliła tylko na spacerach z córką :/

Prawko - ja jeszcze jazd nie zaczęłam, ale się boję, bo ślisko jest. Tato wczoraj puknął jakiś samochów i mamy maskę w kształcie trójkąta.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 16:57   #2942
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
U mnie jest identycznie. Małe miasto i wszyscy sie znaja z widzenia. Do Natury juz nie chodzę wąchać i pytać ile kosztują, bo nigdy tam nie kupiłam i nie kupię zadnych perfum,a próbki maja na sprzedaz po 8zł. za fioleczkę.Twierdzą,że nie dostaja próbek tylko same kupują do sklepu. Na Allegro wydaję mase pieniędzy na próbki i miniatury,zeby móc przetestowac zapach. Zazdroszczę mieszkającym w dużych miastach...Ja mam tylko morze, którego nienawidzę
coooooooo? takie maluskie probeczki po 1 ml ktore gdzie indziej za darmo rozdaja po 8 zl???? skandal!!!!!

Tezo- nastepnym razem bedzie lepiej! nie przejmuj sie
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 17:21   #2943
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Niektórzy są też zrównoważeni emocjonalnie
Kto? Nazwiska proszę, bo nie uwierzę.

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 17:55   #2944
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Wetnę się, bo tylko na chwilkę jestem. Na nadrabianie przyjdzie czas później.

Uprzejmie donoszę w sprawie serowej, że kupiłam wczoraj serek z niebieską pleśnią Lazur i też jest z pasteryzowanego mleka. Szkoda, że mi się w sklepie nie przypomniało, to bym sprawdziła jak wygląda sprawa z innymi. Wydaje mi się jednak, że nie jest trudno dostać pleśniowe z pasteryzowanego mleka
Agnyska, nasz Serowy Detektyw, zawsze staje na wysokości zadania

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
hehe to ja tak często mam na ćwiczeniach, ja nie wiem skąd mi się bierze wtedy że tak dużo gadam...bo normalnie to ja za gadatliwa nie jestem
A na ćwiczeniach również mi się zdarza Kiedyś prowadzący stwierdził, że boi się mojego diabolicznego śmiechu

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
...Po kiego grzyba sie ludziom przydaje luk
A to już chyba działka Sabbath

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
I muszę się pochwalić. Mam w swoim mieście w końcu perfumerię Douglas Otworzyli nowe centrum handlowe, takie z prawdziwego zdarzenia
Oj... biedny kaganowy portfel

Cytat:
...Wyjerzdzajac z wordu byla brama i ona wystawala ponad 20cm wiecej niz powinna i nie zdazylem jej wyminac i pani po hamulcach i mowi egzamin przerwany
A bo to zła brama była I na dodatek nieprzepisowo wystawała

Cytat:
U mnie jest identycznie. Małe miasto i wszyscy sie znaja z widzenia. Do Natury juz nie chodzę wąchać i pytać ile kosztują, bo nigdy tam nie kupiłam i nie kupię zadnych perfum,a próbki maja na sprzedaz po 8zł. za fioleczkę.Twierdzą,że nie dostaja próbek tylko same kupują do sklepu. Na Allegro wydaję mase pieniędzy na próbki i miniatury,zeby móc przetestowac zapach. Zazdroszczę mieszkającym w dużych miastach...Ja mam tylko morze, którego nienawidzę
U mnie szczytem drogeryjnego luksusu jest Dion i Minogue

Cytat:
Napisane przez BeYourself Pokaż wiadomość
Kto? Nazwiska proszę, bo nie uwierzę.
A po co Tobie moje personalia?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 18:04   #2945
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Zgadzam się co do Ryłko i Graceland, bardzo wygodne. Dodam jeszcze, że najbardziej komplementowana byłam za tanie jak barszcz botki Graceland właśnie, więc wzornictwo idzie tu w parze z jakością (i w trójkącie z ceną). Polecam jeszcze bardzo szpilki Fantasy Shoes (ja zamawiałam przez internet, ale są dostępne też w sklepach stacjonarnych - choć nie wiem gdzie) - cena przystępna, buty przepiękne (nie licząc kilku modeli-dziwaków) i naprawdę superwygodne.
Be, ja także za obuwie Graceland zebrałam sporo komplementów.
Jedyny problem z nimi jest taki, że rozmiarówka zaczyna im sie od dużego 36 - to skazuje mnie albo na buty wiązane wokół kostki (które i tak uwielbiam) albo na kombinowanie z podpalcówkami i zapiętkami. Ale warto.

A na Fantasy Shoes zwrócę uwagę - wygląda mi na to, że mamy podobne wymagania "stopowe".

Cytat:
Pani z Q. tak o nas niestety nie powiedziała (z koleżanką byłam), przynajmniej na razie. Naprawdę było bardzo miło i fachowo. Jaka to cudowna odmiana po tych wszystkich Sephorach i Douglasach, gdzie panie konsultantki nie potrafią nawet prawidłowo wymówić marki perfum, nie mówiąc już o fachowym doradzeniu. W środku naprawdę zapomina się o upływającym czasie i można siedzieć i siedzieć, testować i testować... Aha, niestety minusem jest to, że we Wro nie ma kart klubowych i zniżek, chyba że przy okazji jakichś promocji. Przynajmniej na razie, nie wiadomo, jak to się kiedyś rozwinie.
Ja pani w Quality już zapowiedziałam, że na zakupy przyślę Favkes, bo ma zniżkę.
A karty klubowe i zniżki pojawią się z czasem - jestem pewna.
Cytat:
Melduje ze kolejny raz nie zdalemlecz to wina mojej glupoty luk mi wyszedl idealnie i ruszanie na wzniesieniu z recznego tezWyjerzdzajac z wordu byla brama i ona wystawala ponad 20cm wiecej niz powinna i nie zdazylem jej wyminac i pani po hamulcach i mowi egzamin przerwanyNawet nie mam do nikogo zalu,po prostu to jest dla mnie zabawneJuz mi nawet zoladek normalnie funkcjonuje,jem wlasnie galaretke w cukrzeJestem taki glodny ze masakra
No, to jest postęp. Pokonałeś łuk! Nastepnym razem pokonasz bramę.

Cytat:
A to już chyba działka Sabbath

Gryxiu, rozwaliłeś mnie.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-11-27 o 18:08
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 18:32   #2946
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
No, to jest postęp. Pokonałeś łuk! Nastepnym razem pokonasz bramę.
A Ty mnie
Stary 2008-11-27, 18:36   #2947
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:

A po co Tobie moje personalia?
A bo Ty o sobie mówiłeś. Kto by przypuszczał?...

Cytat:
Be, ja także za obuwie Graceland zebrałam sporo komplementów.
Jedyny problem z nimi jest taki, że rozmiarówka zaczyna im sie od dużego 36 - to skazuje mnie albo na buty wiązane wokół kostki (które i tak uwielbiam) albo na kombinowanie z podpalcówkami i zapiętkami. Ale warto.

A na Fantasy Shoes zwrócę uwagę - wygląda mi na to, że mamy podobne wymagania "stopowe".

Ja pani w Quality już zapowiedziałam, że na zakupy przyślę Favkes, bo ma zniżkę.
A karty klubowe i zniżki pojawią się z czasem - jestem pewna.
Akurat z rozmiarami butów nie mam problemu (no chociaż tu na plus), bo co do innych rozmiarów, to różnie bywa - np. czasem ciężko jest znaleźć jakieś ładne ubrania na wysokie patyczaki. Choć czasem ciężko też znaleźć wąskie buty na te moje chude odnóża. Ale i tak w sumie nie narzekam.
Z Fantasy Shoes mam np. te szpilki http://www.fantasy-shoes.pl/product_...roducts_id/192 - byłam zachwycona, gdy przyszła paczka, buty są "na żywo" przepiękne i bardzo ładnie wyglądają na stopie. No i superwygodne, biega się w nich lepiej niż np. w glanach (napisałabym, że np. lepiej niż w adidasach, ale że nie noszę, to niech będą glaniska). Kupowałam wtedy, gdy miały jeszcze starą cenę, 2 razy drożej, a tu teraz taka fajna wyprzedażowa promocja...

Edytowane przez BeYourself
Czas edycji: 2008-11-27 o 18:38
BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 18:41   #2948
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Kochane,
jestem bardzo ostrożnym perfumowym myśliwym. Mocno rozważam każdy zakup. Zapragnęłam zielonej herbaty, byłam już bliska zakupu EA Green Tea. Nie mam jednak możliwości powąchac tych perfum. W moim mieście jest tylko Rossmann, perfumy są w Rossmanie, ale zamknięte w gablotce. To dla mnie poniżające: prosic o wyjęcie flakonika i możliwośc powąchania. Nie tak powinno w drogerii byc.

Wąchałam zieloną herbatę YR. Ma jednak jakąś ostrą, nieodpowiadającą mi nutę na początku. Nuta ta nie zanika całkowicie nawet po dłuższym czasie. Czy zielona herbata EA jest pozbawiona takich ostrych nut? Pragnę lekkiej, tonizującej, świeżej zielonej herbaty. Lepiej w moim przypadku wybrac EDT, czy EDP, czy może zapachy różnią się tylko trwałością?

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 20:03   #2949
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Muszę się pochwalić, że samodzielnie rozkminiłam częśc pytań ezgzaminacyjnych, jeżeli chodzi o obrazki ze skrzyżowaniami i rondami i kolejność przejeżdżania

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 20:46   #2950
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
tylko irrytuje mnie moj TZ ktory caly czas zwraca sie do naszego dzieciecia jako chlopca buc jeden, pytam go- a co jesli to dziewczynka a on ze nie chlopiec bo on chce chlopca. okropnosc ze tez faceci nie maja w sobie odrobinki wrazliwosci- przynajmniej moj nie ma...
Aaa, mój to marzy o córeczce tatusia

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Tez bym chciała 400 zeta to 1 i 1/2 flaszki
A jakiej to flaszki?

Cytat:
Agnyska, nasz Serowy Detektyw, zawsze staje na wysokości zadania
Ależ mi piękny tytuł nadałeś Pójdź w me ramiona

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić, że samodzielnie rozkminiłam częśc pytań ezgzaminacyjnych, jeżeli chodzi o obrazki ze skrzyżowaniami i rondami i kolejność przejeżdżania
Brawo Madzik!

Cos chciałam napisać i jak doszłam do cytowania to zapomniałam Widocznie to nic ważnego.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 21:05   #2951
gryx82
BAN stały

Cytat:
No widzisz Nie takie skrzyżowania straszne

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ależ mi piękny tytuł nadałeś Pójdź w me ramiona
Pędzę, lecę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 21:12   #2952
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

Ja właśnie zrobiłam sobie wystrzałowe srebrne pazurki
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 21:20   #2953
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Spokojnie - gratulacje będą, jak rozkminię wszystkie skrzyżowania. Póki, co to jest jednak część.

Frank Zappa

Stary 2008-11-27, 21:23   #2954
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Spokojnie - gratulacje będą, jak rozkminię wszystkie skrzyżowania. Póki, co to jest jednak część.
Nie bądź taka skromna

2 godz spałam w dzień i teraz mi się nie chce...zaraz cos na kolacje wymysle, napcham się i będzie git
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 22:22   #2955
miss natasha
Zadomowienie

usiłuję się odstresować po [na całe szczęście] pozytywnym rozwiązaniu nieciekawej sytuacji w pracy, związanej z moim świątecznym urlopem. niektórzy ludzie z początku [i z pozoru] wyglądajacy na sympatycznych i szczerych wcale tacy nie są [a przynajmniej nie przez cały czas...]
w dodatku GGadałam wczoraj z przyjacielem, który wyjechał mi na rok do Pekinu i tak mi się zrobiło sentymentalnie-smutnawo...wszyscy w rozjazdach...inny kumpel już niedługo wybiera się na dłużej do Izraela, a mnie chyba zjedzą nerwy jak się nie będzie regularnie odzywał

no cóż, pozostaje mi popijać Bacardi Tropical Coconut

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 22:49   #2956
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
usiłuję się odstresować po [na całe szczęście] pozytywnym rozwiązaniu nieciekawej sytuacji w pracy, związanej z moim świątecznym urlopem. niektórzy ludzie z początku [i z pozoru] wyglądajacy na sympatycznych i szczerych wcale tacy nie są [a przynajmniej nie przez cały czas...
Miss Natasho - Skąd ja znam takie sytuacje. A jakich się człowiek rzeczy o sobie dowaiduje... ( że np. z faktu bycia panną, singlem, czy jak to się jeszcze zwie, ja nie mam prawa do urlopu właśnie, czy prawa do urlopu w wybranym przez siebie terminie, bo przecież nie mam rodziny, nie mam obowiązków - bo przecież nie mam rodziny, dziecka). Skończyło się na tym, że zrobiłam w pracy pewnej koleżance, która wygłaszała do mnie takie mądrości,rozpierduchę ( tzn. dobitnie jej uświadomiłam, że mam rodzinę i mam obowiązki - może inne niż przy dziecku, ale to nie znaczy, że ich wcale nie mam, i że z racji bycia panną mój czas prywatny i życie osobiste nie się gorsze od jej czasu i życia). To się chyba nazywa dyskryminacja...

Nie daj się i nie przejmuj

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-11-27 o 22:54
Stary 2008-11-27, 23:25   #2957
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Dziekuje wszystkim ktorzy 3mali za mnie kciuki i wierzyli ze uda mi sie zdac
Madzik napewno dasz rade,wierze w ciebieA pytania sa banalnie proste
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 01:22   #2958
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Pewnie, że powiem 55f za 100ml.

I muszę się pochwalić. Mam w swoim mieście w końcu perfumerię Douglas Otworzyli nowe centrum handlowe, takie z prawdziwego zdarzenia
Kagan, wybierasz sie w styczniu do mezulka?

Cytat:
Melduje ze kolejny raz nie zdalemlecz to wina mojej glupoty luk mi wyszedl idealnie i ruszanie na wzniesieniu z recznego tezWyjerzdzajac z wordu byla brama i ona wystawala ponad 20cm wiecej niz powinna i nie zdazylem jej wyminac i pani po hamulcach i mowi egzamin przerwanyNawet nie mam do nikogo zalu,po prostu to jest dla mnie zabawneJuz mi nawet zoladek normalnie funkcjonuje,jem wlasnie galaretke w cukrzeJestem taki glodny ze masakra

Wazne, ze nie jestes zdolowany

Wiecie co. Kupilam dla mojej mamy na gwiazdke perrfumy. Minely juz ponad dwa tygodnie, perfum nie ma a Pani sprzedajaca twierdzi, ze nie dostala potwierdzenia przy priorytecie. Przeciez to nie mozliwe prawada?
Postraszylam ja sadem, bo mam wrazenie, ze ona tej paczki z jakiegos powodu nie wyslala, ona na to, ze moze zwrocic mi pieniadze. Ale ja nie chce pieniedzy tylko to co kupilam bo bylo to bardzo okazyjne, zreszta wiem, ze mama bedzie bardzo zadowolona. Napisalam jej, ze jezeli nie wyslala tej paczki to bedzie bardzo strata bo z tego co sie dowiedzialam to ona pokrywa koszty sprawy jesli jest winna.
Natomiast ona oskarzyla mnie, ze pewnie dostalam paczke i chce wyludzic pieniadze
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 05:35   #2959
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
. Zazdroszczę mieszkającym w dużych miastach...Ja mam tylko morze, którego nienawidzę
Oj, Edyto- nie masz pojęcia jak chętnie oddałabym Ci cały Śląsk ze wszystkimi jego Douglasami, Sephorami i Marrinaudami, żeby tylko mieć blisko morze, które kocham

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Kochane,
jestem bardzo ostrożnym perfumowym myśliwym. Mocno rozważam każdy zakup. Zapragnęłam zielonej herbaty, byłam już bliska zakupu EA Green Tea. Nie mam jednak możliwości powąchac tych perfum. W moim mieście jest tylko Rossmann, perfumy są w Rossmanie, ale zamknięte w gablotce. To dla mnie poniżające: prosic o wyjęcie flakonika i możliwośc powąchania. Nie tak powinno w drogerii byc.

Wąchałam zieloną herbatę YR. Ma jednak jakąś ostrą, nieodpowiadającą mi nutę na początku. Nuta ta nie zanika całkowicie nawet po dłuższym czasie. Czy zielona herbata EA jest pozbawiona takich ostrych nut? Pragnę lekkiej, tonizującej, świeżej zielonej herbaty. Lepiej w moim przypadku wybrac EDT, czy EDP, czy może zapachy różnią się tylko trwałością?

Nie jestem fanką zielonej herbaty, ale EA pachnie mi dokładnie tak, jak piszesz- lekko, odświeżająco, pobudzająco. Nie wiem niestety jaka jest różnica między EDP a EDT. Może jednak najlepiej zażądaj w Rossmannie by podano Ci buteleczkę do ręki.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 08:01   #2960
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Akurat z rozmiarami butów nie mam problemu (no chociaż tu na plus), bo co do innych rozmiarów, to różnie bywa - np. czasem ciężko jest znaleźć jakieś ładne ubrania na wysokie patyczaki. Choć czasem ciężko też znaleźć wąskie buty na te moje chude odnóża. Ale i tak w sumie nie narzekam.
Z Fantasy Shoes mam np. te szpilki http://www.fantasy-shoes.pl/product_...roducts_id/192 - byłam zachwycona, gdy przyszła paczka, buty są "na żywo" przepiękne i bardzo ładnie wyglądają na stopie. No i superwygodne, biega się w nich lepiej niż np. w glanach (napisałabym, że np. lepiej niż w adidasach, ale że nie noszę, to niech będą glaniska). Kupowałam wtedy, gdy miały jeszcze starą cenę, 2 razy drożej, a tu teraz taka fajna wyprzedażowa promocja...
Ja od czasu jakiegoś nie mam problemu z rozmiarem ciuchów i kurczę... nie wiem, czy mnie to cieszy.

A co do Fantasy Shoes... Mówisz, że wygodne?
http://www.fantasy-shoes.pl/product_...roducts_id/420

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Kochane,

Anno, pewnie nie pomogę za bardzo, bo Green tea wąchałam chyba ze dwa razy pobieżnie (i nie wiem, którą wersję) ale dla wielbicielek herbaty mamy specjalny wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247217
Może tam coś ciekawego wypatrzysz, może któraś z herbacianych specjalistek Ci pomoże...

A co do testów - nie czuj się skrępowana - domagaj się radosnego wybebeszania witrynki - zapachy w niej stojące właśnie dla Ciebie tam są!

Cytat:
To przyjmij częściowe gratulacje.

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Wiecie co. Kupilam dla mojej mamy na gwiazdke perrfumy. Minely juz ponad dwa tygodnie, perfum nie ma a Pani sprzedajaca twierdzi, ze nie dostala potwierdzenia przy priorytecie. Przeciez to nie mozliwe prawada?
Postraszylam ja sadem, bo mam wrazenie, ze ona tej paczki z jakiegos powodu nie wyslala, ona na to, ze moze zwrocic mi pieniadze. Ale ja nie chce pieniedzy tylko to co kupilam bo bylo to bardzo okazyjne, zreszta wiem, ze mama bedzie bardzo zadowolona. Napisalam jej, ze jezeli nie wyslala tej paczki to bedzie bardzo strata bo z tego co sie dowiedzialam to ona pokrywa koszty sprawy jesli jest winna.
Natomiast ona oskarzyla mnie, ze pewnie dostalam paczke i chce wyludzic pieniadze
Princesko, jeśli nadała paczkę poleconym (nawet nie prio) to MUSI mieć potwierdzenie, w przeciwnym razie masz prawo domniemywać, że przesyłka nie została nadana.

W przypadku konfliktu teoria jest taka, że jeśli zawarłyście legalną umowę kupna - sprzedaży, to sprzedająca nie ma prawa od niej odstąpić i zobowiązana jest dostarczyć Ci towar nawet jeśli cena była niższa, niż jego wartość.
Jeśli zechcesz pójśc do sądu - wygrasz prawdopodobanie. Tyle, że nie wiem, jak możesz wyegzekwować towar jeśli sprzedająca powie, że go już nie ma.

W allegrowej praktyce bywa tak, że sprzedający wywija. Ja tak miałam z Vanille - Tonka. Dwa tygodnie po przelaniu pieniędzy za flaszkę dodzwoniłam się do sprzedającej i dowiedziałam, że perfum dawno już nie ma bo zostały sprzedane poza aukcją.
No cóż... zaakceptowałam zwrot kasy i tyle.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 08:54   #2961
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Dlatego też w tej drogerii raczej nic nie kupuję, zresztą i tak teraz większość rzeczy zamawiam przez internet.
Przypuszczam że miałam "przyjemność" z właścicielkami. Powinny dbać aby klient czuł się dobrze i był właściwie obsłużony, ale niestety widocznie nie wyglądałam na osobę która zasługuje na miły ton głosu, bez lekceważenia i pogardy.
Bluegirl! Gdyby one zobaczyły Twoją kolekcję, to by w pas się kłaniały już od samego progu
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 09:06   #2962
ivanna
Zakorzenienie

O Kurczaki! Żeście się rozpisały z tego co ogarnęłam to:

Teza trzymam kciuki za następny raz pamiętaj co by ci bramy straszne nie były

Princesko nie ten raz to następny - dobrze że tak dotego podeszłaś, widać że zwalasz winy na pół świata ) trzymam kciuki za następną praktykę Beatko

Sabbath jak koncert?? Ahh i zapomniałabym zapytać: Tżet mój marudny pyta co myślisz o nowej płycie po 17 latach - GUNS N' ROSES Chinese Democracy?? Ja nie wiedziałam nawet czy interesuje cie ten nurt ale co tam prosił to pytam a jeżeli chodzi o muzykę to nie raz mówił że by chętnie posłuchał Twojej kolekcji muzycznej

Gryksiu jak zakończyła się nagonka na Ciebie?

Ja padam - praca po pracy praca i nauka a w weekendy zjazdy na studiach. Powoli organizm odmawia posłuszeństwa. Wogóle to pracuje 24.12 i 31.12 ciężko mi a do tego problemy natury miłosnej... człowieki nie mają łatwo :/

Życze każdemu z osobna zdrówka i wytrwałości

Madzik co u Ciebie??
Stary 2008-11-28, 09:16   #2963
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
W Naturze proponowano mi testowanie, nawet jak kupowałam pewien zapach dla Kagan, panie miały tester, jednak podziękowałam, czasu nie miałam .
Jest tam kilka dziewczyn, jedna moja koleżanka z liceum, ale akurat podczas jej zmiany nigdy perfum nie kupowałam, trafiam na jej koleżankę dość często, z którą się zapoznawałam na wspólnym piwie, jednak głupio mi bo nie pamiętam jak ma na imię.
Cieszę się że są zapachy w Naturze, śledzę ich promocje.
Nie widziałam niestety próbek.
Chciałabym chociaż jeszcze Rossmana mieć w Busku.

Cytat:
Bluegirl! Gdyby one zobaczyły Twoją kolekcję, to by w pas się kłaniały już od samego progu

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2008-11-28 o 09:17
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 09:17   #2964
glamourous
Zakorzenienie

dzien dobry wszystkim, szczesliwego piatku
jeszcze tylko tych kilka godzin pracy/ szkoly i weekend sie zaczyna andrzejkowe imprezy i tak dalej

a dla mnie absolutnie ostatni dzien pracy w tym roku...mam nadzieje ze zdarzy sie cos fajnego w nowym roku jesli chodzi o moje zycie zawodowe.
Stary 2008-11-28, 09:27   #2965
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Madzik co u Ciebie??
Cześć Ivanno u mnie bez zmian wielkich w życiu W poniedziałek o 8.00 mam się stawić na placu manewrowym na pierwszą godzinę jazdy

Frank Zappa

Stary 2008-11-28, 09:28   #2966
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze tylko tych kilka godzin pracy/ szkoly i weekend sie zaczyna andrzejkowe imprezy i tak dalej

a dla mnie absolutnie ostatni dzien pracy w tym roku...mam nadzieje ze zdarzy sie cos fajnego w nowym roku jesli chodzi o moje zycie zawodowe.
Życzymy Ci aby to "coś" się zdarzyło
Stary 2008-11-28, 09:47   #2967
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Życzymy Ci aby to "coś" się zdarzyło
dzieki.
a my wlasnie mamy jakis wyciek gazu w biurze, smierdzi na calej klatce schodowej, zadzwonilismy do gazowni no i powiedzieli ze przyjada w ciagu godziny (hahahah pogotowie energetyczne), a my mamy nie wlaczac urzadzen elektrycznych(czyli zero kawy, herbaty, toscikow itd)ale te ktore sa wlaczone zostawic, nie palic w poblizu biura no i nie uzywac komorek...dziwactwo zamiast nas ewakuowac to siedzimy wszyscy i nic nie robimy
Stary 2008-11-28, 10:07   #2968
a8tpk
BAN stały

Arrow Dot.: Scent Bar VI

Mam przerwę między ćwiczeniami... i oczywiście spędzam ją po raz kolejny w internecie.
a8tpk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 10:30   #2969
glamourous
Zakorzenienie

nie martw sie lepiej w necie niz pod budka z piwem
Stary 2008-11-28, 11:30   #2970
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Princesko, jeśli nadała paczkę poleconym (nawet nie prio) to MUSI mieć potwierdzenie, w przeciwnym razie masz prawo domniemywać, że przesyłka nie została nadana.

W przypadku konfliktu teoria jest taka, że jeśli zawarłyście legalną umowę kupna - sprzedaży, to sprzedająca nie ma prawa od niej odstąpić i zobowiązana jest dostarczyć Ci towar nawet jeśli cena była niższa, niż jego wartość.
Jeśli zechcesz pójśc do sądu - wygrasz prawdopodobanie. Tyle, że nie wiem, jak możesz wyegzekwować towar jeśli sprzedająca powie, że go już nie ma.

W allegrowej praktyce bywa tak, że sprzedający wywija. Ja tak miałam z Vanille - Tonka. Dwa tygodnie po przelaniu pieniędzy za flaszkę dodzwoniłam się do sprzedającej i dowiedziałam, że perfum dawno już nie ma bo zostały sprzedane poza aukcją.
No cóż... zaakceptowałam zwrot kasy i tyle.
No wlasnie, ta babka zaczela mnie straszyc, ze oskarzy mnie o oszustwo. W mailu napisala "Ja wyslalam te perfumy do cholery!" Do cholery moze i tak. Do mnie na pewno nie. uper kultura, no uwielbiam takich ludzi... Szkoda tylko, ze musze znalezc dla mamy inny prezent, bo na prawde chcialam jej podarowac wlasnie 5 Chanel Parfum. A tu dupa.

Cytat:
Princesko nie ten raz to następny - dobrze że tak dotego podeszłaś, widać że zwalasz winy na pół świata ) trzymam kciuki za następną praktykę Beatko

Ja padam - praca po pracy praca i nauka a w weekendy zjazdy na studiach. Powoli organizm odmawia posłuszeństwa. Wogóle to pracuje 24.12 i 31.12 ciężko mi a do tego problemy natury miłosnej... człowieki nie mają łatwo :/

Życze każdemu z osobna zdrówka i wytrwałości
Staram sie byc obiektywna, zreszta ludzi idealnych nie ma, to ja tez nie musze Moge sobie oblewac

Trzymaj sie jakos Asiu, moze da sie zrobic tak, zebyc miala te dwa dni wolne? A problemy natury milosnej sa potrzebne, nawet po to, zeby docenic jaki ma sie skarb obok siebie. Choc czasem sa powazne i wszystko sie psuje, ale zyc w zwiazku bez przyszlosci nie ma sensu. Ja trzymam kciuki zebyscie sie dogadali
Cytat:

No ja juz o 11 wyszlam ze szkoly A Tobie w przyszlym roku na pewno bedzie lepiej, wkoncu w brzuszku masz prawdziwy Skarb
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości