|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
QUOTE=Karmenka;15334708]Co to uga-buga ? ![]() ![]() Studniówki ![]() I wszystkiego, wszystkiego najwspanialszego Kamilko ;**** [/QUOTE] dziekuje dziewczyny ;* a to uga-buga to tez tak mówiłam jak byłam młodsza ![]() to myślę że obie formy pasują ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() pouczyłam się na niemca i jeszcze ten herb z religi ;] eh nie chce mi się .. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę do historii ![]() będzie jutro pytać, a ja pożyczyłam koleżance książkę (a raczej kserówki książki).. no, to muszę do kogoś napisać żeby mi zeskanował temat.
![]() |
#2973 | |||||
Zakorzenienie
|
Kamila ![]() ![]() ![]() wszystkiego najlepszego! dużo dużo dużoooo szczęścia, żeby Cię ludzie w klasie nie wkurzali, masy % na maturze, żebys dała radę z angielskim i ze wszystkimi innymi przedmiotami także ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko ja sie nimi tak czy siak nie najem, wiec na miescie trzeba bedzie coś zjesc, o ![]() moze jakiś bar mleczny ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też się nie wyspałam ![]() co z tym przyjazdem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hej ![]() wszystko jest na pierwszej str ![]() Cytat:
![]() ---- melduję, żem nauczona do biologii ![]() dziewczyny, uczycie się na mature rozwoju płodu po koleii w jakim tygodniu co się dzieje? hmm... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę więcej niż mniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Zakorzenienie
|
Dupa, nie ma Żbiczka drajwera
![]() Mam doła, jest mi smutno i źle ![]() A w czwartek mam: kartkówkę z wosu, z optyki i jeszcze z angielskiego ze słówek + listy z angielskiego, które pisali dzisiaj ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Justyna,
![]()
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ------ Nienawidzę matmy. Nienawidzę. Myślałam, że umiem na klasówkę. Dostałam kartkę i co ? Jajco. Zrobiłam 3 zadania na 9 i coś tam pozaczynałam, więc może na jakąś dwóję wyjdę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
oby te życzenia się spełniły ! ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
Weronika, u Halinki to nie przejdzie
![]() ona mnie tak kocha, ze zawsze skrupulatnie kontroluje czy się nie wspomagam książką lub kolegą ![]() zresztą u niej schemat lekcji wygląda tak : przychodzimy, pyta z tego,co zadała do domu (temat), następnie omawiamy ten temat (paranoja..) i zadaje kolejny temat do domu ![]() ale pocieszam się tym, że mam jedną ocenę, a są osoby, chyba nawet ze cztery, które nie mają żadnej.
#2981 | ||
Zakorzenienie
|
No dziewojki, babcia Szpieg przychodzi miedzy 6cioma rozprawkami, cholernymi obowiazkami zyciowymi, i wynikami probnej matmy...
Efekt taki ze z tej probnej matmy Bozia dala mi 98%...
![]() |
#2982 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no to brawoo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |||
Zakorzenienie
|
reg17, tzn to jest formalny wynik, bo nieformalnie to 100% bym miala (u mnie matura byla sprawdzana przez nauczycieli), a czemu to jezeli pozwolisz zacytuje sie z innego watku:
Cytat:
![]()
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-11-17 o 19:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Szpiegu
![]() dawno Cię nie było ![]() idę spać. dobranoc ;*
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ej lachy nie wiem co się dzieję, znowu się dziś uczyłam i odrobiłam lekcje, nawet bio na czwartek ![]() ![]() ![]() hahaha jeszcze dostanę się na UJ ![]() aaa i na korki na ang na jutro już zrobiłam xD zawsze robię 5 min przed wyjściem z domu ![]() jutro mam 2 lekcje, okienko i pogadankę o alkoholizmie, ale zerwę się wcześniej i pójdę babcię z dworca odebrać xD mój brat jest upośledzony: Brat 23:18:13 bankomaty rox K.K. 23:18:20 ;> Brat 23:18:40 wydrukowałem se kuponik z pierwszej wyłaty, oprawie se w ramkie i powiesze ![]() K.K. 23:18:52 <hahaha> ![]() ale że jeszcze karty nie zgubił... ;D
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-11-17 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | ||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15340539]Żbiczku
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Szkodniki
![]() właśnie zjadłam śniadanie (tą sałatkę ciągle jem ![]() ![]() nie mam już chyba jednak czasu na tę pokrzywę ![]() właśnie spojrzałam na zegarek.. mam pół godziny żeby znaleźć się w szkole, a aktualnie siedzę w ręczniku z mokrą głową. ![]() Justyna, a Ty weź nie gadaj głupot ;* ja też się czułam jak debil po tym jak nie zdałam, ale później stwierdziłam, że to czy zdasz czy nie zależy od widzimisię egzaminatora. Będzie dobrze Żbiczku ;** spadywam ![]() miłego dnia Motyle ;**
#2988 |
Zakorzenienie
|
jakbym miała go więcej, to bym dała, ale problem w tym, że zbyt wiele go nie ma ;P na szczęście mam tyle, żeby coś się uczyć ;]
ale zrobiłam dziwny przeskok, bo kilka dni temu w ogóle nie mogłam się spiąć i uczyć ;P wróciłam 20min temu do domu xD miałam całe 2 lekcje ang-spr i matma :P potem okienko, bo nie miałam niemca, a potem mieliśmy iść na alkoholików, ale jakieś 3/4 klasy się zerwało, to po co miałam zostawać ;P po alkoholikach już bym nie miała lekcji, bo PP nie ma i drugi niemiecki ;P więc tak oto znalazłam się w domu ^^ siedzę przy meczu, ale tylko komentatorów słucham, bo jakoś nie mam weny do oglądania ;p w ogóle już 3 lata prawie chodzę na mecze i w TV wydają mi się nudne ;P za pół godziny jadę po babcię ;P miłego dnia ;*
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-11-18 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Wtajemniczenie
|
heeeej
![]() ciężkie dni już za mną mam nadzieje.. ![]() na jutro nie mam nic praktycznie, wiec chyba wezme sie za maturke ale to poteem.. ;D a juz w przyszłym tyg probne matury ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2990 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć, Żbiki.
Chyba mnie choroba bierze, bo gardło mnie napiep.rza i głowa. ![]() Sprawdzian z roślinek nawet w porządku tylko, że dała też fizjologię, której miało nie być. ![]() Ten nadmiar biologii odbija się na całej klasie. Koleżanka dziś do mnie: "Czuję się jak gametofit" ![]() ![]() Cytat:
![]() Chłopcy potrafią duuuużo jeść. Jak porównam talerz mój i talerz mojego brata. xD On 8 kanapek ze zwykłego chleba, a ja 2 kanapeczki z razowego, a kromka razowego jak pół ze zwykłego. ![]() Dobrze, powiem Ci językiem oficjalnym. ![]() Uga-buga ( ![]() kpw? ![]() ![]() No bo śmieszne te wyrazy są. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Noo... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------------------ Ide coś obejrzeć i położę się, bo czuję się jak ... gametofit. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
1) a u Ciebie nie? ![]() u mnie na historii to możesz nawet siedzieć. nie pytała mnie dzisiaj, ale zapytała wszystkich, którzy nie mieli żadnych ocen, więc już jest po równo, a większość ma już nawet po dwie oceny, czyli za tydzień ja odpowiadam ![]() 2) jutro mam spotkanie z rodzicami, w sensie, że wywiadówkę ![]() dzisiaj wypisywaliśmy sobie kartki z ocenami. i ja mówię do mojej G. :"paranoja, sama sobie gola strzelam w tym momencie" ![]() 3) co do próbnych matur.. to mam jednak, ale tylko polski i angielski (matmę nam dadzą do domu, dodatkowy przedmiot też bo w piątek ciśniemy na Warszawkę). 4) w piątek za to mam tylko 4 lekcje, ale tak myślę, co by sobie dnia o religię jeszcze nie skrócić ![]() ![]() świetnie, doczekać się nie mogę, z wiadomych przyczyn ![]() i to chyba na tyle. miłego dnia Bejbosze ;*
#2992 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Nie.
![]() U mnie podchodzi się do biurka nauczyciela. ---------------- Nagrałam DH i idę oglądać, a potem położę się. Nie muszę się uczyć koniecznie na jutro, więc dziś chyba sobie odpuszczę. ![]() I dwa demoty jeszcze ode mnie. ![]() http://demotywatory.pl/423247/Szacunek-ptakow-ulicy http://demotywatory.pl/431858/Dotykowe-telewizory Miłego dnia. ![]()
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15326454]
a czemu nie masz ochoty ![]() [/QUOTE] aa no pisałam już wcześniej. Samotność to czasem nic fajnego. ![]() mam nadzieję, że już lepiej.Kochana nie przejmuj się ![]() nie jesteś debil.! Nie wiem na czym oblałaś, ale wcale nie jest łatwo zdać. Na każdym kroku można oblać. ![]() ![]() dzień dobry;* wczoraj mnie nie było, a wiecie czemu? Przedwczoraj koło 23 ukradli nam kable od telefonu, tym samym neta nie miałam i sąsiedzi też nie. ![]() ![]() Wczoraj w ogóle wyrąbała taki spr. z czworokątów, że po tym zbierałam szczękę z podłogi. Głupi szczur. ![]() ![]() boli mnie paluch od stopy, bo spadł mi fotel na niego. ![]() a dobraa idę uczyć się z chemii.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-18 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja koleżanka z podst. zjadała 12 kanapek - 12kromek chleba, a była chuda jak patyk ![]() Drzyzga zaraz będzie ![]() babcia przyjechała i przywiozła cukierki xD m.in Michałki ![]() ![]() ![]() zaraz biorę się za WoS, o 17. na ang. i muszę na ostatnimdzwonku streszczenie Przedwiośnia przeczytać, bo jutro mam spr. z treści ![]()
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To raczej chęć zaoszczędzenia 200 zł. A ja jak sporofit ![]() Dostałam piąteczkę z geo ![]() I nie mieliśmy dwóch lekcji w środku, posiedziałam sobie. ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- To po to te podchody robiła, żeby zrobić cukierkową niespodziankę ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Która ładniejsza: http://www.allegro.pl/item822573137_...at_piekna.html czy: http://www.allegro.pl/item822571726_...ro_piekna.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o ja lachy ![]() ![]() leję xD "białe buty. uwielbiam białe buty" ![]()
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaa ![]() ![]() i pytała co chcę na Mikołaja ;P ale to trzeba jeszcze ustalić, najpewniej dżinsy sobie kupię ;p granatowa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3000 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() my to nawet błędów swoich nie zobaczymy ![]() ![]() wpadnij do nas czasem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale że umówiłam się wczoraj wieczorem na dziś rano na basen idziemy z koleżankami, to mimo bólu poszłam ![]() czyli co dziś zrobiłam: POSZŁAM NA 7 RANO NA BASEN. widzisz, już masz roślinki za soba ![]() ![]() gametoficie ![]() ![]() ----- ide tacie pokazać jak sie gra w farmville na fejsbuku, potem zjem... i chyba pójde spać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.