|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
![]() A wyrównania gratuluję. ![]() U mnie niestety premie Świąteczne nie istnieją - no chyba, że liczy sie dostanie rajtek! ![]() ![]() Jednak u A. owszem co roku sypią groszem (no, nawet nie groszem), a w tym podobno ma być jeszcze lepiej bo firma wedle życzeń prezesów spisała się na medal zdobywając ISO, więc osoby które włożyły w to najwięcej pracy (w tym A.) mają dostać nagrody. Trzymacie więc kciuki za jak najwięcej zer. ![]() Wiesz, za bardzo to tych przeróbek nie widać. Bo co po nowej suszarce sufitowej i nowym kolorku nad kafelkami jak cała reszta taka sama (i stara ![]() Pomyślę i postaram się coś wymodzić w weekend. ![]() Cytat:
![]() Ale czad! ![]() A masz zdjęcie Lenki? ![]() ![]() ![]() ![]() Stał się cud! Przestałam smarkać! ![]() ![]() ![]() Jeszcze dychanie i ból w klatce i będę jak nowa. ![]() Aaaa zapomniałam jeszcze dodać iż waga mi stanęła!! ![]() ![]() Na @ czekam, więc liczę, że ruszy zaraz po jej przybyciu. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-12-06 o 13:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
U mnie dzisiaj przecudowny dzień. Mój TŻ zrobił mi prezent mikołajkowy w postaci biletów na koncert Michaela Buble w Gdansku. Co prawda koncert dopiero w kwietniu, ale bilety były trudno dostępne, a On je zdobył . ![]() Życze wszystkim kobietkom i ich TŻ takiego cudownego Mikołaja. Haniula super, że u Ciebie i Lenki dobrze. Oby tak dalej. Ja na codzień mam kontakt z porodówką i czasem jak mnie najdzie, ze kiedyś to i ja tu będe to aż mnie ciarki przechodzą ![]() Ale niesamowite w tym wszystkim jest to, że kobieta męczy się przy porodzie, ale jak się już dzidzia urodzi to kobiety są tak szczęśliwe, że nic im nie straszne i nie rozpamiętują porodu ![]() Haniula i Ijaa będe trzymać kciuki za ilość zer w premiach TŻ. Przypomniało mi sie jak kolega kiedyś mówił, że kiedyś to on będzie miał na koncie kwoty z pięcioma zerami. A na pytanie ile teraz ma odpowiedział - same zera ![]() Kash co kupiłaś TŻ oprócz swojej bielizny ![]()
#2973 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie też nie było, nie martw się ![]() Cytat:
![]() ![]() Kraven i Kash, bogatego mikołaja miałyście ![]() Ijaa fajnie, że już po przeróbkach ![]() ![]() Ohh alem zmęczona. Mówię Wam jak ja nienawidzę swojej grupy na studiach to się w głowie nie mieści ![]() ![]() ![]() Jutro mam kolejne koszmarne kolokwium z wnioskowania statystycznego, które jest ciężkim przedmiotem. Mam nadzieje, że pójdzie mi lepiej niż na matematyce. Zaraz ide powtarzać materiał ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
zawsze mam racje
|
kraven: moja koleżanka właśnie nie mogła uwierzyć, że to położenie dziecka na piersi wszystko wynagradza i że to takie cudowne i aż zaczęła robić mały wywiad środowiskowy.
No i niekoniecznie wszystkie są takie zachwycone od początku ![]() Zresztą nawet jakby mi jakaś tak opowiedziała, jakie to cudowne i że zawsze dziecko jest cudowne to chyba bym nie uwierzyła. Ja dzieci mieć nie chcę, ale jeśli bym chciała to pewnie by mnie wzięli z potem prosto do wariatkowa, pewnie bym krzyczała, żeby mnie zabili, żeby tylko nie bolało ![]() dodaja: a Ciebie obgadują czy kogo?
#2975 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I pochwal się co kupiłaś na prezenty! Dalej szukam inspiracji ![]() Cytat:
![]() I fajnie, że przestałaś smarać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A za jutrzejsze kolokwium trzymam kciuki ![]() U nas niestety kino nie wypaliło... TŻ "zasiedział się" dłużej w pracy- bagatela 2 godz... ![]()
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem przekonana, że będzie z tego wojna. Ale wiecie, jak ktoś nie ma kultury to trzeba mu o tym grzecznie powiedzieć i naprowadzić na właściwe tory ![]() Tż poszedł do pracy, ja już mam dość tych zadań. Chyba jakiś film sobie strzelę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zadomowienie
|
a my mamy mikołajowe leżakowanie
![]() dodaja- gratuluje rocznicy ![]() ![]() dobraduszo-gratuluję dodatkowej kaski, w grudniu taki zastrzyk gotówki to marzenie każdego ![]() TUTAJ spodnie brązowe, ze zniżką 50 zł spodnie-jeansowe-damskie_R0619-99X-01.jpg dżinsy zniżka w housie 50 zł ![]() 752079.jpg cropp 39,90 i chyba z niej jestem najbardziej zadowolona bo stara juz się rozsypywała ![]() kobieto- szczerze współczuję kłopotów z ósemką, ja sobie dziąsło rozwaliłam (nie wiem kiedy, nie wiem jak) i ledwo mogę jeść, a juz nie mówiąc jak się kolejny ząb wyżyna;/ kash dobrze mówi, że dentystę trzeba od razu zaliczyć ![]() ala- oddechu Ci życzę kochana ![]() ![]() ![]() haniula-cieszę się że obie jesteście zdrowe i czujecie się dobrze ![]() ![]() ![]() chodzicie do szkoły rodzenia? iija- ja też chcę zobaczyć łazienkę ![]() ![]() ![]() kraven- to musiałaś byćbardzo grzeczna, że Mikolaj taki łaskawy w tym roku ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2978 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tam wsumie sie porodu narazie nie boje ![]() ![]() No i ogolnie wydaje mi sie ze mam dosc wysoki próg bolu i duzo potrafie wytrzymac, ale to sie jeszcze okaze ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale masz ta grupe ![]() ![]() W ogole te studia mi sa obojetne, byle pozaliczac ![]() Cytat:
![]() i to koniec ![]() Aaa jeszcze tz dostał uchwyt samochodowy do telefonu, a dla mnie bedzie prostownica ![]() A dla tż za spoznienie ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Ssnow dopiero zobaczylam twoj post ![]() fajne zakupce ![]() do szkoly rodzenia nie chodzimy bo z tż praca i wyjazdami na studia byloby to nierealne, a ja sama nie chcialam, pozatym mamy jedno auto ktorym tz dojezdza, a ja na wycieczki busami juz sie nie nadaje ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Ssnow bardzo fajne zakupy.
![]()
#2980 |
Konto usunięte
|
Helloł Gerls!
![]() jakim cudem jest już środa? ![]() wczorajszy wieczór był idealny czyli dokładnie taki jak zaplanowałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() potem wróciliśmy do mnie i M. dostał drugą część prezentu ![]() ![]() ![]() Kraven- Buble ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ssnow- bardzo fajne zakupy ![]() ![]() Haniu- super, że Lenka rośnie i że zaznajomiłaś się z tym przybytkiem wydawania dzieci na świat ![]() Dodajka- domyślam się co czujesz, jak ja spotykam takie Pańcie na swojej drodze to mam ochotę mordować ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Kash- super że urodziny M. tak świetnie się udały
![]() Snow- super zakupy ![]() Dodaja- wszędzie są takie gwiazdy niestety ![]() ![]() witam ![]() przyszłam do rodziców z rana i umyłam mamie głowę, potem przyszła opiekunka i teraz myje mamcię w ogóle dostałam uczulenia na mydło i cały brzuch i plecy mam w plamach swędzących ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ogólnie tą tematyką lekko się interesuję i jestem w głębokim szoku, że wyszła aż taka suma. ![]() Co prawda sama orientuje się tylko co do rynku "łódzkiego", więc gdzie indziej może być inaczej, ale żeby aż tak? A możesz zdradzić jaki jest stosunek fotograf - kamerzysta w tej cenie całościowej. Cytat:
![]() ![]() Mogę skołować taki karabin jakbyś potrzebowała. ![]() Cytat:
![]() Zakupy świetne. ![]() Potwierdzam! ![]() A. wręcz odlatuje. ![]() Z doświadczenia: poprzedni chłopi mieli podobnie. ![]() ![]() Cieszę się, że urodziny się udały. ![]() Lepiej się czuję! ![]() ![]() ![]() Ogólnie to mi jakoś tak fajnie.. środa już! ![]() I dzisiaj rano prószył śnieg! ![]() Żyć nie umierać. ![]() Ogólnie grudzień to mam wrażenie zleci nawet nie wiem kiedy. ![]() Dni powszednie uciekają jeden za drugim, na weekend sporo planów: dokończenie łazienki, gruntowne sprzątanie, chciałabym kupić prezenty, iść do fryzjera. Mamy też pomagać mojej Chrzestnej w kilku sprawach w jej nowym mieszkaniu. Zleci w mig! Przyszły piątek, sobota, niedziela wyjazd, a później już Święta! ![]() Normalnie, życie... SLOW DOWN!! ![]() Chociaż, lubię takie pozytywne tempo. ![]() W wczoraj w ramach przybycia @ pożarłam pół tabliczki czekolady! O! I tym samym biorę się za dalszą walkę z kilogramami. ![]() Czas na kawusię. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-12-07 o 09:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o właśnie ODLATUJE to najlepsze określenie tego co się działo wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() też się cieszę, w końcu za 4 miesiące są moje ![]() ![]() ![]() ![]() no to świetnie ![]() ![]() ![]() ![]() noo czas zapieprza jak szalony ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() NO LEJE! LEJE z siebie jak ta lala!! ![]() To pewnie wszystko przez nasza ostatnią akcję!! ![]() ![]() No, a pończochy.. tania zabawa to to nie jest. Ja się na szczęście zaopatrzyłam, jak jeszcze u nas takie rzeczy były - mam zapas na kilka lat. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Aaaa wszystko skasowałam !!
![]() Kash, M. musiał byc zachwycony ![]() ![]() Ijaa strzelba zdecydowanie się przyda ![]() U mnie dziś kolejne kolokwium. Jestem strasznie na siebie zła, bo spierniczyłam zadanie za najwięcej punktów, które dokładnie wiedziałam jak zrobić tylko całka mnie rozłożyła na łopatki ![]() Potem małe zakupki z koleżanką i kawka i już wieczór. Zaraz musiałabym iść do bratowej tż z kosmetykami i może na solarium bym wpadła się wygrzać. Strasznie nie lubię chodzić po ciemku, a u nas jeszcze gadają o jakimś gwałcicielu ![]() Która z Was wczoraj na facebooku wklejała piosenkę tego prześlicznego blondynka Miechela? Matko non stop mam jego piosenkę w głowie ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-12-07 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą
![]() Kash urodziny wymarzone zoorganizowalaś ![]() Dodaja nienawidzę takich dziewczyn które udają straszne gwiazdy a w gruncie rzeczy brakuje im pewności siebie. Haniula ale Lenka ładnie rośnie ![]() Ijaa też nie mogę uwierzyć jak ten czas pędzi jak szalony. Aaby gdzie się podziewasz? Ja muszę się pochwalić że wymyłam dzisiaj wszystkie szafki w kuchni łącznie z frontami,jestem z siebie bardzo dumna bo strasznie mi się nie chciało a jednak się przemogłam ![]() Mojego mężula złapała dzisiaj policja i miał dostać 300 zł mandatu i 6 punktów ale policjanci byli dobrego serca i dostał tylko 100 zł i 2 punkty a najlepsze w tym wszystkim jest to że wczoraj oglądaliśmy na tvn turbo uwaga pirat i mówię do niego Ty to masz szczęście prawo jazdy od 18 lat i ani jednego mandatu i tu dzisiaj go złapali,ale cieszę się że skończyło się tylko na 100 zł ![]() Jutro rano idę do lekarza na badanie na prawo jazdy,jeśli któraś w skrócie mogła mi napisać co tam robią i ile kosztuje? ![]() A od wtorku zaczynam kurs o ile nie spanikuję,boję się bardzo ![]() Menu już ustaliłam na święta,jeszcze zostało mi dokupić dwa prezenty i wsio ![]() Aha no i przyozdobić mieszkanie ![]() Jeszcze chciałam coś napisać ale umknęło mi z głowy więc jak sobie przypomnę to napiszę. Byłam też dzisiaj na pogrzebie siostry babci i powiem Wam że pomimo nie była mi bardzo bliska i dożyła sędziwego wieku bardzo to przeżyłam,boję się teraz o moją babcię bo jest dla mnie jak mama w końcu mnie wychowała i tak sobie myślałam ze jakby jej się coś stało ja chyba bym tego nie przeżyła ![]() Na samą myśl łzy napływają mi do oczu. ![]()
#2987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak ja szłam na prawko to trzęsłam się jak galareta. Koszmar jakiś. Ale jak zawsze siedziałam na wykładach to sobie myślałam, cholera jasne, koło mnie same takie szczawiki, że i ja dam radę ![]() Pierwsza jazda też była stresująca, ale jak mi coś wychodziło to czułam się królową świata ![]() Teraz pomimo, że mam prawko to boję się jeździć naszym gratem, który nie tylko jest gratem, ale także kolosem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
zawsze mam racje
|
marta: wykrakałaś, ja swojemu ostatnio też, ale mój to już mandatów zarobił niemało.
Mówię do niego: jak późno będziesz od mamusi wracał to uważaj na koleżanki (jak to mówię na drogówkę) a potem: noś przy sobie gotówkę, a nie tylko karty i karty. I co się okazało? Policja złapała no i prosił się wręcz gościu o łapówkę. Tak by punktów nie było chociaż, a to najgorsze, bo już raz prawko za punkty było stracone. Dobrze, że chociaż dowodu nie odebrali za ciemne szyby. Więc wyprognozowałam ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-07 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedz ![]() A co do autka mężul obiecał że jak zdam to kupimy jakieś mniejsze autko myślimy o seicento bo kiedyś mieliśmy i byliśmy zadowoleni,więc nadzieję mam ![]()
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
Hej
tak na szybko deszcz pada, także zima jeszcze drogowców nie zaskakuje, ale jakby to chciało przymarznąć to będzie nieciekawie ![]() pogoda dobija, spać się chce; szkoda że słoneczka nie ma ![]() ssnow bardzo fajne zakupy, torebka mi się bardzo podoba Ja muszę się wybrać na jakieś; przydał by mi się sweterek jeszcze jakiś grubszy. dodaja mam nadzieję że kolokwium pójdzie gładko ![]() Anastazjo uczulenie na mydło wrr co to za świństwo? dobrze jednak że masz jakieś leki a jak tam z firmą idzie? wszystko do przodu?
#2991 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cyferki, stanie na jednej nodze, pytanie o kolory. ![]() ![]() Aaaaa gdybym się sama nie przyznała do jednej rzeczy to lekarz by nie wykrył, bo mi tego nie badał. ![]() Cytat:
A później się dziwią, że piratów drogowych tyle jest, jak nie karcą tych co zasłużyli. Cytat:
![]() U mnie właśnie przeszła śnieżyca. Co prawda taka z deszczem, mokra, ale jednak śnieżyca. ![]() Temperatura na plusie, więc zaraz się jednak wszystko rozpuści. Oooo mamo, myślałam, że dzisiaj nie wstanę. ![]() Mimo, że później dzisiaj przychodziłam do pracy. Załatwiłam sobie też wolne na przyszły piątek, więc to już pewne.. Karpaczu nadchodzę! ![]() ![]() ![]() Czad, że już jutro piątek i.. Matki Boskiej Pieniężnej! ![]() Nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad i weny na stanie przy garach też nie bardzo. Może coś na mieście zatem? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Kolokwium już napisane, teraz liczyć na przychylność Pani profesor we wpisywaniu cyferek za zadania
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() U mnie szaro, pochmurno i deszczowo! Nienawidzę, nienawidzę, nienawidzę! Wstałam po 10! Wczoraj oglądałam do późna telewizję, a po 3 zrobiłam sobie pobudkę i gadałam z tż jak wrócił z pracy. Oczywiście zasnąć nie mogłam ![]() ![]() Na obiad karkówka pieczona. Dziś zamierzam i muszę to zrobić, sprzątanie świąteczne, bo zaczyna się robić taki syf, którego nie chce mi się ogarniać. Pewnie zaczne od naszej sypialni. A Wy jak tam stoicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Byłam rano u tego lekarza,zmierzyła mi ciśnienie,cukier,zbadała wzrok,zrobiła wywiad i zapłaciłam 70 zł. ![]() Zaświadczenie już mam teraz już jestem spokojna. Wróciłam do domu,wyprasowałam stertę ciuchów,zjedliśmy obiadek,teraz jeszcze rozwiesiłam pranie i mamy jechać z mężulem na zakupy. Dzisiaj na dworze cały dzień ciemno,stanowczo zle na mnie działa taka aura. A gdzie Wy się wszystkie podziewacie kochane?
#2994 |
Zakorzenienie
|
Mój humor jest ostatnio w tak opłakanym stanie, że chciałabym zasnąć i albo się w ogóle nie obudzić albo dopiero jak będzie piękna wiosna.
Wszystko jest nie tak, wszystko mnie denerwuje, moje zycie przypomina coś do czego nigdy nie chciałam dopuścić. Mam też wrażenie, że tż coraz mniej mnie rozumie i zastanawiam się dokąd tak naprawdę zmierzamy ![]() Musiałam się wyżalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że się wyżaliłaś wtedy lżej się robi na duszy,niestety aura nas nie rozpieszcza i to też przyczynia się pewnie do chandry ale zobaczysz jak szybko zleci i zaraz będzie piękna wiosna ![]() A co do tż może brak wspólnie spędzanego czasu,brak rozmów powoduje Twoje wątpliwości,wierzę że szybko odpędzicie czarne chmury,głowa do góry kochanie ![]()
![]() |
#2996 |
zawsze mam racje
|
Idę was nadrobić
dodaja:wstawiam fotele ijaa: ale to policjant sugerował łapówkę delikatnie ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-08 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2998 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Absolutnie się nie zgadzam! Wybór sukni to z całej otoczki ślubnej najprostsze zadanie! ![]() ![]() Ale absolutnie rozumiem kilkukrotne odwiedzanie salonu i rozterki panien młodych, bo jednak suknia ma być tą NAJ! Nigdy nie zrozumiem jedynie przymierzania 50-ciu modeli - to już dla mnie przesada i zwyczajne brak zdecydowania ![]() Trzymam kciuki, byś szybko znalazła tę jedyną ![]() Cytat:
![]() U mnie był - pluszowego pingwina (którego Olek pokochał od razu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 7 tys. foto + video... ![]() Tęsknisz? ![]() Ja za Tobą też ![]() (wizaż cytuje mi tylko część i muszę chyba rozbić na dwa posty ![]()
![]() |
#2999 |
Konto usunięte
|
dzień dobry!
![]() jakby ktoś jeszcze nie wiedział to mamy piątek- weekendu początek ![]() ![]() jutro z siostrą na świąteczny shopping, mam nadzieję, że kupimy większość prezentów ![]() ![]() ![]() ![]() Dodajka ściskam Cię ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaby no świetnie, że się odezwałaś- też tęskniłam ![]() ![]() ![]() Marta- cieszę się, że u lekarza wszystko załatwione, 3mam kciuki żeby Ci się na tym kursie na prawko spodobało ![]() Miłego dnia Kochane! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |||||||
Zakorzenienie
|
c.d.
Cytat:
![]() Mi dolna doskwierała dobre 1,5 roku, aż w końcu ją wyrwałam, i do dziś pluję sobie w brodę, że zdecydowałam się na to tak późno. Czeka mnie jeszcze wyrwanie górnej - nie boli, ale rośnie pod kątem 45 stopni. Jwej wyrwanie uzależnione jest jednak od naszej sytuacji finansowej, więc pewnie nie prędko... Jedno tylko wiem: z zębami nie ma żartów... Cytat:
![]() ![]() Za kupę zer na koncie trzymam mocne kciuki! Za co najmniej 4 ![]() Cytat:
![]() A nawet jadąc ostatnio na uczelnię słyszałam w radio, jak mówili o tym koncercie, i tak sobie mówię pod nosem "Kim jest Buble?" ![]() Bardzo ładne zakupy ![]() ![]() Cytat:
![]() My ze względu na $ raczej sobie w tym roku prezentów nie robimy, ale jako, iż Ł. ma urodziny w Wigilię, to chyba kupię Mu jakąś płytę. Drobiazg, a będzie Mu miło. Myślę o jakiejś Myslovitz, bo bardzo lubi, a żadnej nie ma. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochana, ja mocno trzymam kciuki, aby wszystko się wyjaśniło i żeby Wasze splątane drogi w końcu się wyprostowały ![]() Witam po długiej przerwie w ten deszczowy dzień! Póki pamiętam, z niezacytowanych: dodajka, kupy kolejnych lat w szczęściu! ![]() Ja tu byłam cały czas i czytałam na bieżąco, tylko nie bardzo miałam czas i wenę pisać... Taka jakaś ostatnio obojętność mnie dopadła. I niechęć. I lenistwo... Nawet teraz nie wiem, co opisać, żeby Was nie zanudzić ![]() Z rzeczy pozytywnych (Dusza, pytałaś o koło): - jak się okazało, babka ostatnim razem wpisała do systemu tylko oceny z ćw, i to, że z wykładu oceny brak nie oznaczało, że się nie zaliczyło... Kilka dni później pojawiło się u mnie 3.5 ![]() ![]() - sobotnie koło, którego byłam strasznie niepewna, okazało się proste (gość powiedział "Nie oszukujmy się, orłów to tu nie znajdę" ![]() ![]() ![]() Niestety Ł. wczoraj oblał warunek. W niedzielę ma drugie i ostatnie podejście, zatem... ![]() Poza tym... Sytuacja finansowa mocno niefajna. Udało mi się sprzedać buty ślubne za ładną kwotę, ale za to wyszła pewna bardzo nieprzyjemna sytuacja i nie mam się z czego cieszyć, bo wpłata od kupującego nie będzie zastrzykiem finansowym, tylko $ na spłacenie części zobowiązań... Ale za to dostałam 6.80zł od banku - zwrot za płatności kartą ![]() ![]() Siostra udostępniła mi swoje konto all i wygrałam wczoraj czwarty bilet do CC. Zatem w ramach odreagowania zafundujemy sobie dwa seanse. Dodatkowo Ł. wczoraj wygrał domówkowy zestaw Bacardi, w sam raz na zbliżającego się Sylwestra ![]() A ja wygrałam katalog IKEA XXL ![]() Co do Sylwestra - przyjeżdżają do nas znajomi z Poznania, zatem będzie miło domówka ![]() Wczorajszy dzień zaczął się bardzo smutno - rano zmarł burmistrz naszego miasta. Zawsze byłam obok polityki, wszelkich rządów, urzędów... Ale jak o tym usłyszałam, to zwyczajnie posmutniałam. Człowiek był burmistrzem kupę lat (piątą kadencję obecnie) i naprawdę zrobił dla naszego miasta ogrom! W województwie zawsze był chwalony, wszyscy podziwiali, jak miasto dzięki niemu się rozwija... Aż boję się pomyśleć, kto będzie kandydował i kto zostanie nowym burmistrzem. Nie ma u nas ludzi nadających się... Jeśli chodzi o prezenty świąteczne, to siostrzenicy kupujemy gift card (do tego chcę jakąś książkę, tylko nie wiem jaką), a mamie bilety na Politę na luty w W-wie. Myślę, że obie będą zadowolone. No i zwierzaczkom po zabawce lub drobnym przysmaku. Muszę tylko wybrać się na zakupy, które mnie przerażają... Poza tym dziś wypłata. Czekają nas duże zakupy jedzeniowe. Aż boję się pomyśleć, co będzie się działo w Biedro. Chociaż dziś może być trochę luźniej, bo wczoraj otworzyli u nas Lidla. Na przeciwko Biedronki ![]() No, to nadrobiłam. Pewnie o milionie rzeczy zapomniałam. Miłego piątku! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.