|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Wmawianie sobie jest fajne
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
dopoki nie ujrzymy rzeczywistosci:P
|
|
|
|
#2973 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
TA ciekawe czemu ,glownej prowokujacej nie bylo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nigdy nic nie wiadomo ,a nosz szostke w totka traficieCytat:
Wez mi nawet nie mow,najgorrze jets zaraz po powrocie kazdy do swojego domu a wiem ,ze juz powinno byc do wspolnego![]() Cytat:
Nawet tak nie mow,jestes madra i rozsadnaJa po poludniu bylam u tz ,posiedzielismy troche z jego rodzinka ,pobawilismy mala i poszlismy z bratem tz i starsza chrzesnica tz zrywac dzika roze
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-10-16 o 22:14 |
|||||||
|
|
|
#2974 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziewczęta uciekam sobie poczytać "biblię internistów" - Szczeklika
jutro znów na 8 zajęcia w szpitalu. Powiem Wam: studencki medycyny są podporą polskiej służby zdrowia - gdyby nie to, że tak pięknie podpieramy ściany, większość polskich szpitali już dawno ległaby w gruzach... a nam na zajęciach nic nie wolno, asystenci skutecznie udają, że nas tam wcale nie ma, no chyba że jest zaliczenie, to tak, jakbyśmy nagle pelerynę niewidkę zdjęli...Dobranoc!
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie.. wracac z ukochanym do wlasnych 4 katow... oby juz niedlugo
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj tak mialam i powiem wam, ze jestem zazdrosna w sumie... bo ja siedze w domu, zimno mi, nie mam z kim gadac, a T. jest u siebie, jego mama ma go przy sobie... Wiadomo, ze mama to mama, ale okropne jest to uczucie, ze ja np. bym cos chciala to musze sie o to prosic, a ona ma to na zawolanie nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi
|
|
#2977 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie jestem wzburzona, jestem bardzo spokojna i opanowana to dla mnie nie jest temat który byłby w stanie wyprowadzić mnie z równowagi wyraziłam swój pogląd i tyle![]() ![]() Cytat:
dobrze że nie wygrał wyborów bo skłóciłby nas i z Niemcami i Rosjanami i zostalibyśmy zdani na siebie Heh sorry za wyraz moich poglądów (pewnie któraś z Was się z tym nie zgodzi) ale ja się swoich opinii nie wstydzę ![]() Cytat:
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
A co on znowu powiedzial o niej?
|
#2979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz, z perspektywy wydarzeń ostatnich dwóch miesięcy, czasami jest mi wstyd, że takie myśli w ogóle przychodziły mi do głowy , ale gdyby Mama TŻa nie umarła to pewnie dalej bym była zazdrosna, więc rozumiem doskonale
|
|
#2980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie na obecną chwilę nie zanosi się na żaden kredyt, ale życie jest nieprzewidywalne i też tak czasem kalkuluję jak by to było i załamuję ręce
|
|
#2981 |
|
Zadomowienie
|
No chodzi mi o ten wpis w jego książce <ta afera z ostatniego tygodnia kampanii>
A swoją drogą, słyszałaś co on w tej książce o Marcie Kaczyńskiej powypisywał? Właśnie się dziwiłam czemu jej nie było w siedzibie na ogłaszaniu sondaży wyborów, a tu się pewnie obraziła na niego i wcale się jej nie dziwię
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-11-02 o 21:29 |
|
|
|
|
#2983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
jak na moj gust troche ją ponioslo, w koncu miala go cale zycie, a gówniarzem juz nie jest... byl taki demot kiedys mniejwiecej na ten temat... że matka wychowuje syna dla innej kobiety i powinna sie z tym pogodzic...---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Marlena, nic nie slyszalam o zadnej ksiazce niestety moze dlatego, że malo sie polityka interesuje. w sumie to w ogole...
|
|
#2984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niby jest ok, ale jak się jej coś umyśli to nie ma przebacz
|
|
#2985 |
|
Zadomowienie
|
Uuu...widzę, że były pogaduszki o naszych wschodnich i zachodnich sąsiadach.
Ja mam fajnie - część mojej rodziny ma korzenie sięgające w "x" pokoleniu w głąb Ukrainy i Rosji, a mój facet, to blond-Niemiec jak ze starych fotografii.
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
niestety trudno jest rodzicom puscic swoje dzieci, mojej mamie tez bdzie trudno mnie puscic, ale na milosc boska niech nie wywoluja w nas poczucia winy
|
|
|
|
#2987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo oczywistym odruchem po takich słowach będzie myśl syna "biedna mama, będzie tu kiedyś sama, dobrze robię zostawiając ją?" i mogą pojawiac się jakieś wątpliwości. A to oczywiste że dzieci wychowuje się dla świata i dla innych ludzi poniekąd, żeby w odpowiednim momencie były w stanie się wyprowadzic, usamodzielnic i założyc własną rodzinę.
|
|
#2988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edit: dziewczyny TŻ właśnie przyjechał. O 2:50 ma taksówkę, więc lecimy zaraz się zdrzemnąć jeszcze chociaż na te parę chwil.
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-10-16 o 22:40 |
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokładnie to samo czułamA co do ksiażki to na necie sobie poczytaj, powiedział ze Merkel została kanclerzem nie przez przypadek, że wspierało ją Stasi i w ogóle takie różne farmazony (ja się na polityce niemieckiej nie znam i nie wiem nawet kto tam jest prezydentem, ale ta wypowiedź była dość wymowna jeśli chodzi o jego stosunek do Merkel
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2991 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2992 |
|
Zadomowienie
|
No moze nie powiedział wprost ale wyraźnie to sugerował/insynuował (zwał jak zwał
)
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie, to niestety znasz to uczucie kłócia w klatce? ja tak mam... jak sobie o tym mysle to mnie tak dusi jakby straszne to
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
i tak go uwazam za gbura i prostaka
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja jestem pyskata i co mam na myśli to powiem, no i walczę o swoje jak lwica o lwiątka dziś TŻa broniłam, bo on baaaardzo rzadko do kościoła chodzi i mamusia oczywiście się go pyta czy był, no to on że nie, a ona już zaczynała go tak "półżartobliwie" ganić, ale jej powiedziałam zeby mu dała spokój bo to jego sprawa No i jakbyśmy zamieszkali u mnie to cały czas by tak było Ale też cały czas słyszę negatywne komentarze typu "no ja to sobie nie wyobrażam jak Wy będziecie żyć! Ł. wygłaskany, wychuchany przez rodziców jedynak, Ty w domu nic nie umiesz zrobić ani ugotować! Nawet nie chcę myśleć" - moja odpowiedź "No to nie myśl!" ![]() Chciałabym czasem powiedzieć coś więcej ale kłótnia gotowa ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Pana Prezesa? ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Zmykam laseczki Dobranoc wszystkim
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Marlena to jest straszne
ja sie na takim stopniu z mama nie sprzeczam ale tez docieraja do mnie takie sygnaly "wiary" we mnie... Np. dzisiaj... mama rozmawia przez telefon z ciocia (btw z Niemiec , ale nie niemka tylko polka ) i ciocia sie pyta co u mnie, a mama: a wziela sie na wiosne i zareczyla super po prostu a potem glos sciszyla, drzwi zamknela i tylko moge sie domyslac o czym rozmawialy
|
#2997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma to jak wsparcie
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie zartuje
zawsze dowiem sie czegos ciekawego jak mama rozmawia albo z jedna ciocia albo z druga (chrzestna moja)... dlatego mam postanowienie (i nawet T. mnie w tym utwierdzil), ze nie bede mamy na bieżąco informowac co sie u mnie dzieje. nie chce zeby to dalej poszlo do KOGOKOLWIEK.... mama tego nie rozumie
|
#2999 |
|
Zadomowienie
|
A potem rodzice wielce zdziwieni, że dzieci nie chcą przychodzic z problemami do nich, że nic o nich nie wiedzą...
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
wrrrr. nie ma to jak wsparcie.. kurde. ja nie wiem. rodzice nigdy mlodzi nie byli i nie mieli swoich marzen, swjoego zdania? nie pamietaja juz jak to bylo?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

a roznica wieku miedzy mna a moim najstarszym bratem to uwaga: 14 lat;D
oczywiście wszystko zależy kto ma jaką sytuację w domu, ale u mnie często nie było komu siedzieć z bratem i zostawałam ja 

no nic, nie chce o tym mowic... jestem gówniara, ktora nie zna sie na życiu i tyle
Nawet tak nie mow,jestes madra i rozsadna
jutro znów na 8 zajęcia w szpitalu. Powiem Wam: studencki medycyny są podporą polskiej służby zdrowia - gdyby nie to, że tak pięknie podpieramy ściany, większość polskich szpitali już dawno ległaby w gruzach... a nam na zajęciach nic nie wolno, asystenci skutecznie udają, że nas tam wcale nie ma, no chyba że jest zaliczenie, to tak, jakbyśmy nagle pelerynę niewidkę zdjęli...
nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi 

Właśnie się dziwiłam czemu jej nie było w siedzibie na ogłaszaniu sondaży wyborów, a tu się pewnie obraziła na niego 

jak na moj gust troche ją ponioslo, w koncu miala go cale zycie, a gówniarzem juz nie jest... byl taki demot kiedys mniejwiecej na ten temat... że matka wychowuje syna dla innej kobiety i powinna sie z tym pogodzic...