Miłośniczki H&M - część X - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-15, 14:42   #2971
incapacitated
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki H&M - część X

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Bezkształtnie. Ale może to przez rozmiar ja nosze S/M a to L było sporawe - ale może to taki krój oversiz'owy

Wyluzuj troszeczke... Nie wiem ja robie zakupy raczej wieczorem przed zamknięciem to wtedy dopiero ludzi nie ma - na dole do przymierzalni też troszeczkę trzeba było odstać
ale co ma piernik do wiatraka?

a wyluzowana jestem także spoko
incapacitated jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 14:51   #2972
nikisa
Zakorzenienie

Galeria Łódzka koło 12-13 było sporo ludzi, ale pani mówiła żeby iść na góre bo tam podobno pusto było, więc +
Kupiłam sukienke z groszkami i czerwonego pasiaka
Żadnych dziwnych min nie widziałam (3 karty), a pani przede mną 5 i jeszcze sporo dopłaciła...
Żałuje, że 1 dnia nie kupiłam 10 avanti, bo na pewno bym wykorzystała
Widziałam marynarke za 60 z 2 kieszeniami, ale nie macie wrażenia, że jest strasznie cienka? Niestety dresowych nie widziałam (a patrzyłam wczoraj i dziś), a tym bardziej waterfall

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 14:53   #2973
karolajna160
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
mi właśnie próbowałą wpisać ręczni ale nie zadziałało przynajmniej jedną probowała.
Mi tez nie wchodziła jedna karta, chciała wpisać recznie ale musiała mieć zezwolenie jakiegos kiernownika którego nie było i powiedziała że nie może uznać tej karty, noo ale miałam naszczęscie jeszcze w zanadrzu, więc nie wiem co będzie nastepnym razem jak będę chciała ją wykorzystać :/ będę zła jak mi nie uznają

I blog zniżkowy - kupony, darmowe próbki
http://rabatomierz.blogspot.com/
karolajna160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 15:03   #2974
Basiek93
Zakorzenienie

Warszawa Reduta bez problemu 20 kart

nie miałam żadnego problemu z wydaniem tej kasy wręcz przeciwnie, żaluję, że tylko tyle kasy mialam

Dorwę aparat i robię zdjęcia
Stary 2011-12-15, 15:05   #2975
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magarias Pokaż wiadomość
Przeczytałam Wasze wczorajsze historie o kontrolach i tajniakach i dziś specjalnie się przyglądnęłam sytuacji. Przy wejściu do przymierzalni stał sobie taki młodziutki chłopak, niepozorny, stwarzający pozory, że czeka na kogoś. Nic by w tym dziwnego nie było, gdyby nie fakt, że czekał tam ponad godzinę bacznie go obserwowałam. Chwile później czatował już w przymierzalni, też niby na kogoś czekając. TŻ mówił mi, że po każdym wchodził do przymierzalni. Jak byłam tak wcześnie, to przymierzalnie były czyściutkie, bez oderwanych metek i piszczałek na podłodze ale w późniejszych godzinach każda przymierzająca cokolwiek osoba może być podejrzaną (a przecież oderwanie się metki przy przymierzaniu to częsta sytuacja, a nawet kiedyś ta "stalowa i niezniszczalna" piszczałka oderwała mi się sama w czasie przymierzania spodni). Rzeczywiście można się czuć inwigilowanym. Dochodzi do sytuacji, że człowiekowi odechciewa się zakupów. Oglądała kiedys program o tajemniczych klientach i wiem, że to standard w większości sieciówek i podobno są nawet skuteczni, ale to nie dziwne skoro nim złapią prawdziwego złodzieja napsują krwi normalnym klientom. Uważam, ze jeśli już muszą być zatrudnieni, to przynajmniej niech to będą osoby profesjonalne, które nie będą wprowadzały nieprzyjemnej atmosfery.
Cytat:
Napisane przez natk_a Pokaż wiadomość

Miałam też przyjemność być obserwowana przez tajniaka, oglądając męskie paski byłam wciśnięta między dwie półki a na dodatek trochę tam stałam bo nie mogłam znaleźć właściwego rozmiary, koloru, modelu etc., nagle wepchnął się koło mnie koleś i mnie obczaja, niby ogląda jakieś rzeczy ale jakoś tak nienaturalnie się zachowywał. Jak sięgnęłam po telefon, żeby zadzwonić do TŻa po pomoc w dobraniu rozmiaru paska dla taty, to myślałam, że się na mnie rzuci i zaraz o coś oskarży (bo przecież włożyłam rękę do kieszeni). Po jakimś czasie jak się zorientował z mojej rozmowy, że nie zamierzam nic kraść tylko jestem kompletnym laikiem i po prostu nie umiem się zdecydować to się chamsko przepchnął koło mnie i sobie poszedł... Naprawdę nieprzyjemna sytuacja, gdyby jeszcze dłużej postał to bym mu zwróciła uwagę, że sobie wypraszam takie traktowanie klientów Poza tym śmiesznie to wygląda, 'chronią' rzeczy, które naprawdę są beznadziejnej jakości jakby to były co najmniej 'jedwabne szaty'
Karty z Avanti skoro miałam to wykorzystałam więc na szczęście nie mam potrzeby na długo wchodzić do H&Mu.
Dzisiaj byłam w innym H&M i chyba też widziałam tajniaków. Taka dziewczyna cały czas się kręciła, a to wokół biżuterii a to przy bieliźnie
W ogóle już nie ruszam nawet rzeczy które wiszą a nie mają metek, jeszcze by mnie zgarnęli za sam fakt trzymania takich
Absurdalne to wszystko
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 15:07   #2976
mortish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pudelkonakredki Pokaż wiadomość
dziewczyny, w którym łódzkim centrum jest najmniej przebrana %? chociaż planuję jechać dopiero w sobotę i sytuacja może się drastycznie zmienić
byłam w pasażu łódzkim i sporo rzeczy jeszcze było.
prawie wszyscy płacili kartami jedna z osób zapłaciła 35 biorąc same rzeczy z wyprzedaży

Cytat:
Napisane przez paulinalalala Pokaż wiadomość
Ja wykorzystałam dziś 8 kart, kupując marynarkę/kurteczkę z rękawami z eko-skóry, chyba dopiero co weszła do sklepów, bo wcześniej jej nie widziałam, a jest boska i do tego dwa czarne podkoszulki
Zostało mi 5 kart, które jeszcze może dziś wykorzystam
mogłabyś pokazać tą kurtkę?

bloguję i ja
olalicious.blogspot.com - nowy wpis
mortish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 15:08   #2977
nieagatka
Raczkowanie

w h&m we Wrocławiu na świdnickiej wszystko ok, karty się sumują i możliwe zwroty na kartę podarunkową, natomiat magnolia beznadzieja. niemiła obsługa, mało towaru, babka na kasie powiedziała , że rzeczy kupione na karte avanti są bez możliwości zwrotu
nieagatka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 15:10   #2978
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajna160 Pokaż wiadomość
Mi tez nie wchodziła jedna karta, chciała wpisać recznie ale musiała mieć zezwolenie jakiegos kiernownika którego nie było i powiedziała że nie może uznać tej karty, noo ale miałam naszczęscie jeszcze w zanadrzu, więc nie wiem co będzie nastepnym razem jak będę chciała ją wykorzystać :/ będę zła jak mi nie uznają
ja miałam identycznie - też miałam jeszcze dwie inne. Ja napisałam maila do H&M ze zdjęciami kart.Opisałam sytuacje i spytałam grzecznie czy można coś z tym zrobić. Jak dostanę odpowiedź to się podzielę, ale jakby co to będe i tak próbować ponownie tylko wtedy już nie będe miała zapasowych kart:/
Stary 2011-12-15, 15:18   #2979
PrincessCrown
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dokładnie, śmiech na sali. Z resztą jak ktoś chce ukraść, to ukradnie...
Jak sytuacja w Łodzi? Mam 6 kart, jutro jadę coś kupic za nie, mam nadzieję, że nikt nie będzie mi robić problemu i patrzeć dziwnie...

W Manu bez problemu, miałam 13 kart i dopłaciłam jeszcze parę złotych. Pan sam mnie poinformował, że zwrot na kartę ważną 2 lata.
Tłumów nie było. Stały przede mnie 2 os. ale nie płaciły kartami
Jak pan zaczytywał moje 13 to trochę zrobiła się kolejka :P
Żałuję, że nie mam więcej kart ;(
PrincessCrown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 15:19   #2980
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golabek89 Pokaż wiadomość

Swoją drogą ci sprzedawcy robią takie miny na te karty że szok
U mnie nie, byli dziś bardzo mili- płaciłam na damskim dziale 9 kartami, kilka osób przede mną też i po mnie również, na dziecięcym również płaciłam 1 kartą i nie było żadnych dziwnych uśmiechów.
Z samych zakupów była m bardzo zadowolona- aczkolwiek zauważyłam tajniaka. Po 9 sklep praktycznie pusty- wszystkie osoby już były przy kasie, na sklepie nikogo i chodził 20kilku letni chłopak- udawał, że ogląda przecenione czapki, szaliki, biżuterię a tak naprawdę wciąż patrzył na ludzi

I definitywnie żałuję, że nie mam więcej kart). Na divided mnóstwo fajnych Basiców po 40 zł, akurat by mi się przydały w różnych kolorach pod kamizelki i bolerka )

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Edytowane przez Hedvigis
Czas edycji: 2011-12-15 o 15:20
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 15:48   #2981
lilka00
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj byłam ok. 11 w Galerii Pom. w Bydgoszczy, ludzi mało, porządek wszędzie, przyjemnie się robiło zakupy . Płaciłam 13 kartami i nie było żadnego problemu, ekspedientka miła jak zawsze . Kupiłam pomatańczowy grubszy zakiet ze złotymi guzikami, jeansy na gumce za 79,90, sweter z łatami beżowy za 60 zł i długą brązową sukienkę, ale nie wiem, czy jej nie oddać... Mam jeszcze dwie karty, w weekend będę w okolicy Focusa, to wstąpię i kupie jakąś biżu, albo majteczki lub oddam suknie i za to co mi zostało kupię czarny żakiet z chabrową podszewką z nowej kolekcji. Tak w ogóle żałuję, że nie kupiłam jeszcze z 10 Awanti, bo pewnie bym wykorzystała bez większych problemów .
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 16:00   #2982
Fufka
Zakorzenienie

Poznanianki! Byłam dzisiaj w Plazie ok. godz. 14. Ludzi sporo, kolejki umiarkowane, jak podczas zwykłej wyprzedaży. Mimo, że mam 4 karty, to zużyłam tylko 1 + dopłaciłam 10zł i kupiłam stanik. Ogólnie szału nie było, mało co mi się podobało, wielu rzeczy nie było, a do tego głównie duże rozmiary Mam nadzieję, że jeszcze coś dołożą lub w innych sklepach będzie lepszy wybór, bo na razie mam problem by wykorzystać jeszcze te 3 karty A jak w innych sklepach na terenie Poznania?

Co do tajniaków, nie zdajecie sobie sprawy w ilu sklepach są ochroniarze "detektywi", którzy mają udawać zwykłych klientów. Ochrona tego typu jest podobno najskuteczniejsza, pamiętajcie, z jakby nie było to jest ich praca, z której są rozliczani. Rozumiem, że jest to dla klientów niekomfortowe, ale dla ochrony każdy jest potencjalnym złodziejem, więc muszą być uważni
Fufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:05   #2983
joannaxoxo
Rozeznanie

Witam, to ja też zdam relację byłam dzisiaj rano w pogorii dąbrowa górnicza, plejada sosnowiec i 3 stawy katowice , wszędzie bezproblemowo przyjmowali karty avanti,. Klientów było mało , rzadko kto płacił kartami , . na 3 stawach w katowicach kupon z gazetki galerii obowiązuje podobno do końca grudnia 20 % , nie obowiązuje na rzeczy przecenione ale można płacić avanti. aha jeszcze byłam w oświęcimiu ale tam słabiutko z wysprzedażami i klientów również malutko . Także szału nie ma
joannaxoxo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:07   #2984
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7
Konto usunięte

Ja byłam około 10 w Reducie. Ludzi zero kolejek zero ogólnie kursowałam między wieszakami a przymierzalnią w tą i z powrotem. Także luzik. Później pojechałam do Złotych Tarasów... i maaaaaasakra kolejki do przymierzalni bardzo długie w kasie to samo.
Podczas wybierania przyczajałam kasy i jak były pustki to wtedy płaciłam kartami na raty :P

Niestety jestem odrobinę niezadowolona bo nie znalazłam futrzanej kamizelki (
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:08   #2985
Mya1989
Zakorzenienie

Jest tutaj może ktoś z Ostrowa Wlkp. lub z Kalisza i był już na zakupach w H&M? Dużo towarów? Zwłaszcza rozmiarów 40/42 Czy sprzedawcy nie robią problemów z łączeniem kart.?

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:13   #2986
jola4311
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jola4311 Pokaż wiadomość
podbijam )

+ czy w Waszych H&M przeceniona jest też biżuteria ?
jola4311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:13   #2987
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
tak, ale mało i kompletnie nic ciekawego
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:23   #2988
iwona200
Zakorzenienie

W Opolu bez problemu 11 kart Pani jeszcze chciała mi oddać kartę na której zostało 20 groszy

Kupiłam brązową narzutkę 40zł%, bluzkę w zwierzątka 20zł%, sukienkę beżową koronkową 79,90, narzutkę/sweter kremowy 79,90.

Jesli chodzi o wyprzedaże to bez szału i też co lepsze to same duże rozmiary zostały ;(
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:25   #2989
djordii
Przyczajenie

No to pochwale sie swoimi 48 kartami;p 960zl

Z czego 20 wykorzystane w Poznań M1 i Poznań Plaza, 7 wykorzystane na Malcie;p

Zakupy:
-2 Koszule z kapturem brazowa i niebieska z dlugimi rekawami 248zł
-4 koszule w kratke kazdy inny kolor 60x4= 240zl
- Marynarka granatowa 129zl
- Slipki simpson 20zł
- Sweter Szary 99zł
- Akcesoria i pierdóli 160zł od 20-10zl kazda;d
- Szaliki 2 studenckie i wizytowe czerwony i czarny 10złx2 i 30złx 2 = 80zl
== ŁACZNIE:P

ZAPŁACILEM 975zł czyli z własnej dopłaty 15zł

milo;dxd
djordii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 16:28   #2990
joannaxoxo
Rozeznanie

Cytat:
nie jest przeceniona biżu , oglądałam dzisiaj i nie było przecen
Stary 2011-12-15, 16:32   #2991
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez joannaxoxo Pokaż wiadomość
nie jest przeceniona biżu , oglądałam dzisiaj i nie było przecen

W ZT i Reducie była przeceniona biżuteria ale lipa ...

Czy Ty masz Ragdolla?? :P
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:32   #2992
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
U mnie ostatnia Lka została, mierzyłam go ale wyglądał na mnie dziwnie?

Ja bym sie bardziej do Avanti zwróciła niż do h&M

W Lublinie dziki szał Słychać tylko trzeszczenie wieszaków i zczytywanie kart z Avanti Byłam zaraz po 9 tłum ludzi, kolejki do przymierzalni.
Kasjerka normalnie przyjeła karty na obu działach ( na dole TŻ kupował swetry za kilkanaście kart i ja na górze też za podobną ilość) czułam tylko wiercące spojrzenia na plecach ludzi stojących w kolejce
Cytat:
Napisane przez incapacitated Pokaż wiadomość
bez obrazy ale - co ty wymyślasz? byłam z TŻ od razu po 9 i tłumów dzikich ani szału nie widzieliśmy... aż mi kopara opadła że tak mało ludzi, spokój i porządek bo spodziewaliśmy się dramatów... aż się zaczęłam zastanawiac czy to napewno od dzisiaj jest ta promocja na karty.
przed 1o to nawet ani jednej osoby w kolejce do przymierzalni nie było, wiem bo wtedy mierzyłam ja. potem przed 11 było dosłownie 4-5 osób w kolejkach. w kolejce do kasy staliśmy może jako 5 w kolejności...duuuużo więcej osób było w poniedziałek...

może sie czepiam twojego posta, ale nie mogę przemilczeć jak ktoś robi szopkę z niczego
Koło 13-14 dopiero były tłumy, stałam dobre 20 minut w kolejce do przymierzalni... Okazało się, że wzięłam za duże spodnie i już drugi raz nie bylam w stanie tyle czekac, więc wzięłam w ciemno te przecenione dziecięce legginsy ze wstawkami skórzanymi. W sumie czaiłam się na nie od dawna, ale wcześniej nie były warte 70 zł:P

Obsługa miła, ale miałam też wrażenie, że jakiś gość dziwnie zachowywał się w przymierzalni. Najpierw sobie stał, potem wszedł na korytarzyk i zaglądał od dołu do przymierzalni
Ale może to jakiś zabłąkany pan szukał swojej żony, no nie wiem.

Na męskim prawie nie ma przecen Zła jestem, bo chciałam coś bratu kupić, a na wyprzedaży tylko kilka koszulek

Co do kart z avanti - miałam 4 sztuki (żałuję, że nie dorwałam więcej, ale to chyba każda z nas tak ma:P), dopłaciłam jeszcze 40 zł, a dziewczyna przy kasie opowiedziała o kimś z 15 kartami :P Ja nie widziałam nikogo płacącego kartami, stałąm chwilę w kolejce i każdy normalnie gotówką płacił...

Edytowane przez DontSaySorry
Czas edycji: 2011-12-15 o 16:35
DontSaySorry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:35   #2993
emememsik
po prostu Em :)

Kiedyś często chodziłam na porannych okienkach do H&M w Krakowskiej. Przed południem zwykle jest bardzo mało ludzi, więc tajniak łaził za mną po całym sklepie. A ja tak się kręciłam nie szukając niczego konkretnego. Strasznie mnie to śmieszyło, nie dość że za każdym razem był to ten sam koleś to jeszcze tak śmiesznie próbował udawać, że ogląda ubrania. Opuszczał mnie tylko kiedy szłam na dział z bielizną, może się wstydził.
Stary 2011-12-15, 16:39   #2994
Goosie
Raczkowanie

Lublin
Ja zakupy robiłam ok 16, i muszę przyznać , że oczekiwałam troche większych tłumów. Ludzi średnia ilość, do przymierzalni to tak kolejka 4-5 osób. Do kasy nie czekałam nawet chwili, bo od razu ktoś skończył przede mną zakupy. Na moje 17 kart padło pytanie " gdzie pani tyle kupiła" No i później się dowiedziałam, że kasjerka też miała 4 karty i już wydała. Jeszcze mnie zapytała czy wszystkie wzięłam gazety z półki jak kupowałam -,-.Generalnie bardzo udane zakupy. Wzbogaciłam się o czarną marynarkę z satynowymi klapami (199), granatową marynarkę (ale chyba nie ten, co jest tez różowy - 129,9) i dobrałam czerwoną koszulę w kratę z wyprzedaży, co by mi się karty nie zmarnowały

START - 11.04.2013

books : 3
movies : 20
Goosie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:39   #2995
foxy123
Zakorzenienie

Przyszla kurteczka z H&M,ktora zamowilam z ebay'a
Baardzo mi sie podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF1274.jpg (21,7 KB, 298 załadowań)
Stary 2011-12-15, 16:42   #2996
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PrincessCrown Pokaż wiadomość
W Manu bez problemu, miałam 13 kart i dopłaciłam jeszcze parę złotych. Pan sam mnie poinformował, że zwrot na kartę ważną 2 lata.
Tłumów nie było. Stały przede mnie 2 os. ale nie płaciły kartami
Jak pan zaczytywał moje 13 to trochę zrobiła się kolejka :P
Żałuję, że nie mam więcej kart ;(
Dzięki za info. Ja jutro jadę do portu, zakierzam kupic jakiś sweter lub bluzkę, byle te karty mi nie przepadły. Na wyprz się nie nastawiam, bo i tak nic ciekawego nie ma.

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
Przyszla kurteczka z H&M,ktora zamowilam z ebay'a
Baardzo mi sie podoba
Ładnie wygladasz w całości

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:46   #2997
joannaxoxo
Rozeznanie

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3107394 9]W ZT i Reducie była przeceniona biżuteria ale lipa ...

Czy Ty masz Ragdolla?? :P[/QUOTE]
nie to syberyjski neva mesqaurde

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 16:54   #2998
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Obsługa miła, ale miałam też wrażenie, że jakiś gość dziwnie zachowywał się w przymierzalni. Najpierw sobie stał, potem wszedł na korytarzyk i zaglądał od dołu do przymierzalni
Ale może to jakiś zabłąkany pan szukał swojej żony, no nie wiem.

Nie wydawało Ci sie, ze zachowywał się dziwnie to tajniak podrzucają do przymierzalni różne zawiniątka albo np biżuterię bez metek i potem jak ktoś wychodzi to sprawdzają czy sobie nie zabrał

Zauważyłam to już od jakiegoś pół roku i nie ukrywam że bardzo nie podoba mi sie fakt, że każdą osobę, która wchodzi do h&m traktują jak potencjalnego złodzieja z tego powodu bardzo nie lubię zakupów w h&m i raczej jak nie muszę nic akurat tam kupić to omijam ten sklep szerokim łukiem

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:55   #2999
lybecka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Jest tutaj może ktoś z Ostrowa Wlkp. lub z Kalisza i był już na zakupach w H&M? Dużo towarów? Zwłaszcza rozmiarów 40/42 Czy sprzedawcy nie robią problemów z łączeniem kart.?
ja byłam dzisiaj w Kaliszu i płaciłam 15 kartami nie było żadnych problemów, towaru trochę mało a było w czym wybierać
lybecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:57   #3000
marilyn monroe
Zadomowienie

ja byłam rano w Kielcach i też bez problemu zapłaciłam kartami, dziewczyna przy kasie bardzo miła. Płaciłam 32 kartami, na co stwierdziła że dla niej to nie problem bo tylko przekłada jedną za drugą. Ludzi mało dopiero później zaczęli się schodzić. Bez problemu znalazłam rzeczy za karty, nie pogardziłabym jeszcze 10 dodatkowymi kartami

marilyn monroe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości