![]() |
#2971 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
Cytat:
![]() a wyluzowana jestem także spoko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Galeria Łódzka koło 12-13 było sporo ludzi, ale pani mówiła żeby iść na góre bo tam podobno pusto było, więc +
![]() Kupiłam sukienke z groszkami i czerwonego pasiaka ![]() Żadnych dziwnych min nie widziałam (3 karty), a pani przede mną 5 i jeszcze sporo dopłaciła... Żałuje, że 1 dnia nie kupiłam 10 avanti, bo na pewno bym wykorzystała ![]() Widziałam marynarke za 60 z 2 kieszeniami, ale nie macie wrażenia, że jest strasznie cienka? Niestety dresowych nie widziałam (a patrzyłam wczoraj i dziś), a tym bardziej waterfall ![]()
#2973 |
Rozeznanie
|
Mi tez nie wchodziła jedna karta, chciała wpisać recznie ale musiała mieć zezwolenie jakiegos kiernownika którego nie było i powiedziała że nie może uznać tej karty, noo ale miałam naszczęscie jeszcze w zanadrzu, więc nie wiem co będzie nastepnym razem jak będę chciała ją wykorzystać :/ będę zła jak mi nie uznają
#2974 |
Zakorzenienie
|
Warszawa Reduta
![]() ![]() nie miałam żadnego problemu z wydaniem tej kasy wręcz przeciwnie, żaluję, że tylko tyle kasy mialam ![]() Dorwę aparat i robię zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle już nie ruszam nawet rzeczy które wiszą a nie mają metek, jeszcze by mnie zgarnęli za sam fakt trzymania takich ![]() Absurdalne to wszystko ![]()
![]() |
#2976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawie wszyscy płacili kartami ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Raczkowanie
|
w h&m we Wrocławiu na świdnickiej wszystko ok, karty się sumują i możliwe zwroty na kartę podarunkową, natomiat magnolia beznadzieja. niemiła obsługa, mało towaru, babka na kasie powiedziała , że rzeczy kupione na karte avanti są bez możliwości zwrotu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W Manu bez problemu, miałam 13 kart i dopłaciłam jeszcze parę złotych. Pan sam mnie poinformował, że zwrot na kartę ważną 2 lata. Tłumów nie było. Stały przede mnie 2 os. ale nie płaciły kartami ![]() Jak pan zaczytywał moje 13 to trochę zrobiła się kolejka :P Żałuję, że nie mam więcej kart ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
U mnie nie, byli dziś bardzo mili- płaciłam na damskim dziale 9 kartami, kilka osób przede mną też i po mnie również, na dziecięcym również płaciłam 1 kartą i nie było żadnych dziwnych uśmiechów.
Z samych zakupów była m bardzo zadowolona- aczkolwiek zauważyłam tajniaka. Po 9 sklep praktycznie pusty- wszystkie osoby już były przy kasie, na sklepie nikogo i chodził 20kilku letni chłopak- udawał, że ogląda przecenione czapki, szaliki, biżuterię a tak naprawdę wciąż patrzył na ludzi ![]() I definitywnie żałuję, że nie mam więcej kart ![]() ![]()
Zapuszczanie włosów: VI 2012 (start): 23 cm X 2014: 60 cm Dziś: 52 cm Edytowane przez Hedvigis Czas edycji: 2011-12-15 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj byłam ok. 11 w Galerii Pom. w Bydgoszczy, ludzi mało, porządek wszędzie, przyjemnie się robiło zakupy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Poznanianki! Byłam dzisiaj w Plazie ok. godz. 14. Ludzi sporo, kolejki umiarkowane, jak podczas zwykłej wyprzedaży. Mimo, że mam 4 karty, to zużyłam tylko 1 + dopłaciłam 10zł i kupiłam stanik. Ogólnie szału nie było, mało co mi się podobało, wielu rzeczy nie było, a do tego głównie duże rozmiary
![]() ![]() Co do tajniaków, nie zdajecie sobie sprawy w ilu sklepach są ochroniarze "detektywi", którzy mają udawać zwykłych klientów. Ochrona tego typu jest podobno najskuteczniejsza, pamiętajcie, z jakby nie było to jest ich praca, z której są rozliczani. Rozumiem, że jest to dla klientów niekomfortowe, ale dla ochrony każdy jest potencjalnym złodziejem, więc muszą być uważni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Rozeznanie
|
Witam, to ja też zdam relację byłam dzisiaj rano w pogorii dąbrowa górnicza, plejada sosnowiec i 3 stawy katowice , wszędzie bezproblemowo przyjmowali karty avanti,. Klientów było mało , rzadko kto płacił kartami , . na 3 stawach w katowicach kupon z gazetki galerii obowiązuje podobno do końca grudnia 20 % , nie obowiązuje na rzeczy przecenione ale można płacić avanti. aha jeszcze byłam w oświęcimiu ale tam słabiutko z wysprzedażami i klientów również malutko . Także szału nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Konto usunięte
|
Ja byłam około 10 w Reducie. Ludzi zero kolejek zero ogólnie kursowałam między wieszakami a przymierzalnią w tą i z powrotem. Także luzik. Później pojechałam do Złotych Tarasów... i maaaaaasakra kolejki do przymierzalni bardzo długie w kasie to samo.
Podczas wybierania przyczajałam kasy i jak były pustki to wtedy płaciłam kartami na raty :P Niestety jestem odrobinę niezadowolona bo nie znalazłam futrzanej kamizelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Jest tutaj może ktoś z Ostrowa Wlkp. lub z Kalisza i był już na zakupach w H&M? Dużo towarów? Zwłaszcza rozmiarów 40/42
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
W Opolu bez problemu 11 kart
![]() ![]() Kupiłam brązową narzutkę 40zł%, bluzkę w zwierzątka 20zł%, sukienkę beżową koronkową 79,90, narzutkę/sweter kremowy 79,90. Jesli chodzi o wyprzedaże to bez szału i też co lepsze to same duże rozmiary zostały ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Przyczajenie
|
No to pochwale sie swoimi 48 kartami;p 960zl
Z czego 20 wykorzystane w Poznań M1 i Poznań Plaza, 7 wykorzystane na Malcie;p Zakupy: -2 Koszule z kapturem brazowa i niebieska z dlugimi rekawami 248zł -4 koszule w kratke kazdy inny kolor 60x4= 240zl - Marynarka granatowa 129zl - Slipki simpson 20zł - Sweter Szary 99zł - Akcesoria i pierdóli 160zł od 20-10zl kazda;d - Szaliki 2 studenckie i wizytowe czerwony i czarny 10złx2 i 30złx 2 = 80zl == ŁACZNIE:P ZAPŁACILEM 975zł czyli z własnej dopłaty 15zł milo;dxd |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Obsługa miła, ale miałam też wrażenie, że jakiś gość dziwnie zachowywał się w przymierzalni. Najpierw sobie stał, potem wszedł na korytarzyk i zaglądał od dołu do przymierzalni ![]() Ale może to jakiś zabłąkany pan szukał swojej żony, no nie wiem. Na męskim prawie nie ma przecen ![]() Co do kart z avanti - miałam 4 sztuki (żałuję, że nie dorwałam więcej, ale to chyba każda z nas tak ma:P), dopłaciłam jeszcze 40 zł, a dziewczyna przy kasie opowiedziała o kimś z 15 kartami :P Ja nie widziałam nikogo płacącego kartami, stałąm chwilę w kolejce i każdy normalnie gotówką płacił...
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2011-12-15 o 16:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
po prostu Em :)
|
Kiedyś często chodziłam na porannych okienkach do H&M w Krakowskiej. Przed południem zwykle jest bardzo mało ludzi, więc tajniak łaził za mną po całym sklepie. A ja tak się kręciłam nie szukając niczego konkretnego. Strasznie mnie to śmieszyło, nie dość że za każdym razem był to ten sam koleś to jeszcze tak śmiesznie próbował udawać, że ogląda ubrania.
![]() ![]()
![]() |
#2994 |
Raczkowanie
|
Lublin
Ja zakupy robiłam ok 16, i muszę przyznać , że oczekiwałam troche większych tłumów. Ludzi średnia ilość, do przymierzalni to tak kolejka 4-5 osób. Do kasy nie czekałam nawet chwili, bo od razu ktoś skończył przede mną zakupy. Na moje 17 kart padło pytanie " gdzie pani tyle kupiła" ![]() ![]()
#2995 |
Zakorzenienie
|
Przyszla kurteczka z H&M,ktora zamowilam z ebay'a
![]() Baardzo mi sie podoba ![]()
![]() |
#2996 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Rozeznanie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3107394 9]W ZT i Reducie była przeceniona biżuteria ale lipa ...
Czy Ty masz Ragdolla?? :P[/QUOTE] nie to syberyjski neva mesqaurde |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wydawało Ci sie, ze zachowywał się dziwnie ![]() ![]() ![]() Zauważyłam to już od jakiegoś pół roku i nie ukrywam że bardzo nie podoba mi sie fakt, że każdą osobę, która wchodzi do h&m traktują jak potencjalnego złodzieja ![]() ![]()
![]() |
#2999 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3000 |
Zadomowienie
|
ja byłam rano w Kielcach i też bez problemu zapłaciłam kartami, dziewczyna przy kasie bardzo miła. Płaciłam 32 kartami, na co stwierdziła że dla niej to nie problem bo tylko przekłada jedną za drugą. Ludzi mało dopiero później zaczęli się schodzić. Bez problemu znalazłam rzeczy za karty, nie pogardziłabym jeszcze 10 dodatkowymi kartami
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.