Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 21:44   #2971
Mandragorrka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

Uciekam spać, dobrej nocy Mamusie

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:47   #2972
chce_byc_mama
Zakorzenienie

ale sie rozpadalo!

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:48   #2973
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość

poruszyła sie leniwie i tyle
moze ma taki dzienn, ja tez tak mam czasem..spokojnie..a jak masz za bardzo stresowac to jedz na ktg
Cytat:
ja tez juz zaczelam unikac pewnego jdzenia. Dzis nie jadlam slodyczy, i postaram sie calkiem odstawic. Nie pilam tez gazowanego. Kurcze chyba znowu zacznee jesc razowy chleb. Jutro staje na wage, jesli ebdzie +20 juz (2 tyg temu bylo +17) to sie ząłamie i wtedy juz na bank trzeb bedzie sie wziac za siebie
ehh masakra jak ja to zrzuce po??
Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
o fajnie, balejaż też bym sobie coś z włosami zrobiła, ale nadal nie mam pomysłu

będziemy za Ciebie trzymać

nie dziękuję za kciuki

Soleilka super, ze jestes w domku
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:50   #2974
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość

Soleilka super, ze jestes w domku

Mamcia wpisać Ci imię na 1 stronę ?

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:56   #2975
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Soleilka wpisz :P

Amelcia
Stary 2012-06-18, 21:59   #2976
hanjah
Zakorzenienie

Hej Mamusie Byliśmy u znajomych-sami, Dorotka została z ciocią Przywieźliśmy od nich nasz fotelik i moses basket

Soleilka-super że znów z nami jesteś, muszę doczytać co tam u Ciebie
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 22:00   #2977
Paulaaa23
Rozeznanie

Trochę mnie nie było a tu już tyle zapisane
Dziś mamy z TZem swoje małe święto, naszą pierwszą rocznicę ślubu, tak więc nie miałam czasu, żeby zaglądać... U mnie nic ciekawego się nie wydarzyło, ciekawa jestem jak tam u was, zaraz zabieram się za nadrabianie
Paulaaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 22:01   #2978
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Soleilka wpisz :P
Wiedziałam, że przy tym zostaniecie
Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Soleilka-super że znów z nami jesteś, muszę doczytać co tam u Ciebie

żyję, więc chyba ok

Bloguję
Stary 2012-06-18, 22:02   #2979
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Wiedziałam, że przy tym zostaniecie
ale ze jak wiedzialas ze przy tym zostaniemy :P

Amelcia
Stary 2012-06-18, 22:04   #2980
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
ale ze jak wiedzialas ze przy tym zostaniemy :P
Bo jakbyście przy nim nie mieli zostać, to byś napomknęła, że nie wiesz, zastanawiasz się itp

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Zrobiliśmy z TŻ herbatę po 20 i wsadziliśmy do lodówki. Nawet letnia nie jest

Bloguję
Stary 2012-06-18, 22:13   #2981
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Bo jakbyście przy nim nie mieli zostać, to byś napomknęła, że nie wiesz, zastanawiasz się itp

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Zrobiliśmy z TŻ herbatę po 20 i wsadziliśmy do lodówki. Nawet letnia nie jest
ja mialam dzisiaj ochote na mrozona kawe :P a jak tz po weselu?

Amelcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 22:16   #2982
cynamonowy_deser
Raczkowanie

Niesamowity wieczór dziś, delikatny chłód i zapach lasu, mogłabym tak siedzieć godzinami gdyby nie te bezlitosne owady

Cytat:

Niech siedzi, ma czas

Mi się cesarka nie widzi. Babki po sn śmigają jakby nigdy nic, a te po cc biedne leżą plackiem. Ja tak nie chcę

Pobierali mi dziś krew na WR i mam pokłute obydwie ręce, bo mam jakiś zrost w żyle I zrobili mi posiew na GBS w szpitalu. Jutro za to muszę iść na drugi koniec miasta znoooowu krew pobrać
Też miałam taką sytuację na ostatnim pobieraniu krwi, babka zwaliła na niskie ciśnienie krwi. Faktycznie wtedy słabo się czułam, po kawie rano i długaśnym spacerze miałam ciśnienie 70/100

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Z ciekawostek zapomniałam Wam powiedzieć, że opieprzyłam mojego sąsiada używając bardzo nie cenzuralnego języka. Przyszedł oglądać drugą połowę meczu i zaś do mnie mówi: cześć grubasku Ja Ci k.wa dam grubaska, tym bardziej, że jego żona w ciąży przytyła 40 kg - ja mam na razie 12 do przodu i nie czuję się grubo, więc takie gadanie tym bardziej mnie wkurza
To było pewnie bardziej pieszczotliwe ujęcie a nie żeby Ci dopiec

Cytat:
Napisane przez Paulaaa23 Pokaż wiadomość
Trochę mnie nie było a tu już tyle zapisane
Dziś mamy z TZem swoje małe święto, naszą pierwszą rocznicę ślubu, tak więc nie miałam czasu, żeby zaglądać... U mnie nic ciekawego się nie wydarzyło, ciekawa jestem jak tam u was, zaraz zabieram się za nadrabianie
to wszystkiego dobrego

Jak uczciliście pierwszą rocznicę?
cynamonowy_deser jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 22:19   #2983
chce_byc_mama
Zakorzenienie

chyba mam tasiemca.
albo 7 zoladkow.

Amelcia
Stary 2012-06-18, 22:22   #2984
nicki86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Też bardzo dobra data A jakby człowiek próbował się wstrzelić w jakąś datę to nie ma szans
A jak mi zrobią cc w tym dniu co mam zaplanowaną, to moja córcia będzie obchodziła urodziny z synkiem 2 letnim mojej siostry tzn. tego samego dnia. A ja właśnie chciałam żeby miała swoją datę urodzin... pewnie inaczej bym patrzyła gdyby to była np. data moich urodzin, albo mojego męża... no ale
jeszcze nie przesądzone że urodzi się właśnie wtedy

Cytat:
Ja się boję cc Mam schiza na punkcie wszelkich operacji...
A ja się znów bardziej boję że córcie mi zabiorą, że będę musiała leżeć plackiem i liczyć na pomoc innych. Jeszcze pół biedy żeby dali dzidziolka do cyca jak Twojej sąsiadce z sali.. a nie cichaczem jakoś dokarmili...

Mandragorrka i dobrze niech mu idzie w pięty... ciąża ciążą... ja tam zawsze mówie że gruba to ja będę jak urodzę, a narazie jestem w ciąży

Edytowane przez nicki86
Czas edycji: 2012-06-18 o 22:24
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 22:27   #2985
chce_byc_mama
Zakorzenienie

czy Wam tez dretwieja stopy?

Amelcia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 22:30   #2986
branzoletka
Branzoletka

Cytat:
Jak mnie bolało gardło (takie drapanie) i nic na nie nie pomagało to poradzili mi wypić siemię lniane - 2-3 łyżeczki zalane wrzątkiem i później wypite. Szkoda, że nie dodali, że przeczyszcza delikatnie, nie przerywając snu Na szczęście doleciałam do toalety, ale gdybym była wtedy w trasie autem... no, mogłoby się skończyć źle
Łoo matulu

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
A mnie coś złapało. Mam biegunkę i wymioty. Narazie jednorazowo, ale nadal mam skurcze żołądka a nie chcę już wymiotować. Przy tym mam skurcze dosyć mocne, więc tym bardziej nie pasi mi takie chorowanie teraz.
jak się czujesz?Przeszły te skurcze, bo ponoć ostre wymioty mogą wywołać nawet poród właśnie przez te skurcze

Cytat:
Hej

My już w domku dalej w dwupaku. Tak jak pisałam dziewczynom w smsach. Okazało się, że to wodnisty czop. Końcówka odeszła mi w ostatniej minucie meczu tak się zestresowałam, że Lewandowski nie strzelił Miałam na dzień dobry badane czy to nie wody papierkiem i miał kolor musztardowy wręcz, bolało jakby mnie cięli później badanie rozwarcia - na jeden centymetr. Ginka kazała mi poleżeć na obserwacji. Zrobili mi ktg i wyszło tylko, że stawia mi się macica. Następnego dnia znowu ktg i miałam tylko 2 poważne skurcze, więc stwierdzili, że jak coś to w pon. mogę wyjść. Mierzyli mi miednicę, dziwne i bolesne. Mam za małą i nie dojrzałą, położne mówiły, że to może być wręcz brane jako wadę u mnie. Obejrzały mi kręgosłup, bo się dziwiły czemu taki wygięty, ale okazało się, że to nie wada postawy, a Maluch wpycha się bardzo w te okolice i dlatego wymusza na mnie taką postawę. Dzisiaj miałam ktg, mam skurcze, ale puścili mnie do domu. Rozwarcie jest już na 1,5 cm. Jeśli do środy nic się nie zacznie dziać, to mam sobie leżeć w domku.
Na 99% będę miała cesarkę, ale jeśli Mały wagowo nie skoczy do góry i wymiarami, to być może uda mi się urodzić sn. No, ale ginka też nie bardzo chce mnie męczyć.
Z ciekawszych rzeczy - brzuch opadł nawet gin to zauważył, ale główka dalej baletuje więc może w ogóle się nie wstawić w kanał...
O kurcze ale tego jest Kochana oby ci jednak to cc zrobili, bo wieści o twojej miednicy nie brzmią dobrze. NA wszelki W dowiedz się jak najwięcej o cc żeby się z tym oswoić żeby nie traktować tego jak zła koniecznego, bo trudniej będzie ci to przejść poprostu

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
zamienie się ja ledwo żyje przez ten upał
ja właśnie dzisiaj ryczałam że nie mam co ubrać w ten skwar,mam dość tej pogody

to ja napiszę co u mnie po wizycie,z dobrych wiadomości to mam odstawić Fenka z czego bardzo się ciesze
z gorszych to mam bardzo niską hemoglobinę 10,4 i przepisał mi żelazo
i te moje opuchnięte nogi są masakrycznie opuchnięte i ginowi (ockną sie dopiero teraz a ja mu na 3 wizytach o tym mówiłam) się to nie podoba zlecił białko w moczu(dopiero teraz i crp (już 3raz) żeby sprawdzić czy nie mam zatrucia ciążowego,rano o 7 jade zrobić badania z wynikami mam do niego dzwonić jak będą złe to szpital.
Co do porodu to powiedział że już tuż tuż i dał mi skierowanie do szpitala jakby się cos zaczeło.Badanie jak zwykle bolało
To tyle jestem wykończona przepraszam że smuce ale wszystko mnie już boli i te nogi to jakiś koszmar
Co do żelaza nie pomogę ale na ulotce będzie pisać.
Gina masz do d.upy no ale teraz nic nie zrobisz ważne, że zaraz rodzisz
Jak może badanie boleć za każdym razem Ewidentnie facet jest niedelikatny Mój gin jest tak delikatny, że aż strach pomyśleć co on w łóżku potrafi a jeszcze na dodatek cholera przystojna jest

Powiem wam, że tak się cieszę, ze zmieniłam gina z tej francy Dzisiaj widziałam, że ewidentnie był w złym humorze jak się krzątał po korytarzu i recepcji ale jak weszłam za cholerę tego nie dał mi odczuć, był smutny ale troskliwie się mną zajął i jeszcze się o HIV i HCV zapytał bo nie robiłam. Niczego nie olał i nie zbywał jak mu o swoim strachu przed omdleniem mówiłam i tym czy nie za duży ten brzuchol Naprawdę jakby mnie było stać to bym do niego prywatnie chodziła,żeby mu płacić za wizyty, bo mu się należy

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 22:31   #2987
Alexandraaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
super że wszystko ok!

to ja napiszę co u mnie po wizycie,z dobrych wiadomości to mam odstawić Fenka z czego bardzo się ciesze
z gorszych to mam bardzo niską hemoglobinę 10,4 i przepisał mi żelazo
i te moje opuchnięte nogi są masakrycznie opuchnięte i ginowi (ockną sie dopiero teraz a ja mu na 3 wizytach o tym mówiłam) się to nie podoba zlecił białko w moczu(dopiero teraz i crp (już 3raz) żeby sprawdzić czy nie mam zatrucia ciążowego,rano o 7 jade zrobić badania z wynikami mam do niego dzwonić jak będą złe to szpital.
Co do porodu to powiedział że już tuż tuż i dał mi skierowanie do szpitala jakby się cos zaczeło.Badanie jak zwykle bolało
To tyle jestem wykończona przepraszam że smuce ale wszystko mnie już boli i te nogi to jakiś koszmar

Trzymam kciuki za wyniki

Cytat:
Hej

My już w domku dalej w dwupaku. Tak jak pisałam dziewczynom w smsach. Okazało się, że to wodnisty czop. Końcówka odeszła mi w ostatniej minucie meczu tak się zestresowałam, że Lewandowski nie strzelił Miałam na dzień dobry badane czy to nie wody papierkiem i miał kolor musztardowy wręcz, bolało jakby mnie cięli później badanie rozwarcia - na jeden centymetr. Ginka kazała mi poleżeć na obserwacji. Zrobili mi ktg i wyszło tylko, że stawia mi się macica. Następnego dnia znowu ktg i miałam tylko 2 poważne skurcze, więc stwierdzili, że jak coś to w pon. mogę wyjść. Mierzyli mi miednicę, dziwne i bolesne. Mam za małą i nie dojrzałą, położne mówiły, że to może być wręcz brane jako wadę u mnie. Obejrzały mi kręgosłup, bo się dziwiły czemu taki wygięty, ale okazało się, że to nie wada postawy, a Maluch wpycha się bardzo w te okolice i dlatego wymusza na mnie taką postawę. Dzisiaj miałam ktg, mam skurcze, ale puścili mnie do domu. Rozwarcie jest już na 1,5 cm. Jeśli do środy nic się nie zacznie dziać, to mam sobie leżeć w domku.
Na 99% będę miała cesarkę, ale jeśli Mały wagowo nie skoczy do góry i wymiarami, to być może uda mi się urodzić sn. No, ale ginka też nie bardzo chce mnie męczyć.
Z ciekawszych rzeczy - brzuch opadł nawet gin to zauważył, ale główka dalej baletuje więc może w ogóle się nie wstawić w kanał...
Super, że Cie wypuścili Oby Fabianek posiedział jak najdłużej w brzuszku

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
padam..ten upal mnie wyknczy ehh, teraz siedze z wlosami w sreberkach robie balejaz bo juz mialam takie odrosy ze szok.. nie zgladalam wczesniej bo bylam na ktg ptem padlam i spalam ptem gotowalam uczylam sie i teraz mam juz czas wreszcie ehh. prosze trzymajcie za mnie kciuki w srode nic mi nie wchodzi doglowy nie wiem jak ja sie obronie ehh
Trzymam kciuki Ja nie zostałam dopuszczona na obronę lipcową niestety i to też nie z mojej winy

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Skoro masz mieć CC, to może ginka dba o to, żeby NA PEWNO poród nie zaczął się po 37 tc, czy wcześniej na etapie zmniejszania dawki? Zwłaszcza, że przy CC nie musisz mieć skurczy umożliwiających poród. Może wystarczą takie oczyszczające macicę po porodzie. Sama fenka nie brałam, więc to tylko domysły.
No być może tak właśnie jest. Grunt żeby po cc, macica się obkurczała.

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
My już po wizycie, dziękuje za wasze kciuki Na szczęście wszystko super-wyniki jak malowane Za tydz. usg Niestety wagę wywróżyłam sobie idealnie +3kg. w 4 tyg. czyli razem 17.5kg.
Super, że wyniki masz takie dobre

Cytat:
Cześć dziewczynki
właśnie nadrabiam zaległości w czytaniu
Gratuluję Wam kolejnych tygodni w dwupaku i udanych wizyt
Ja dziś miałam wizytę. Niestety szyjka mi się nadal skraca ale pesar trzyma i nie jest źle. Pytałam czy dotrwam do terminu to tylko powiedział, że nie wie ale nie powinno być źle jeśli nadal będę leżeć, odpoczywać i relaksować się. To tygryski lubią najbardziej ale nie jeśli jest to 4 miesiąc z kolei
Odpoczywaj jak najwięcej i napewno będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Ale mamy burzę.
Zazdroszczę... U mnie dalej taka duchota, że szkoda gadać...
Stary 2012-06-18, 22:32   #2988
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamonowy_deser Pokaż wiadomość
W tym łóżeczku jest taka twarda wyściółka, powiedz mi moja droga czy będziecie ją umieszczać na materacu czy pod materacem?
Hm, nie wiem co masz na myśli.
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 22:40   #2989
Maciejka__
Zakorzenienie

Nicki, Buena - ja trafiłam na artykuł o codziennych kąpielach, po których dziecko np. lepiej śpi, a poza tym rozmawiałam z mamą o obecnych zaleceniach i stwierdziła, że bez kąpieli dzidzia może mieć potówki, więc ja też pewnie podejdę do nowych trendów z dystansem. Nie wiem, czy będę kąpać córeczkę codziennie, ale raczej częściej, niż dwa razy w tygodniu, tylko z minimalną ilością płynu do kąpieli.
Cytat:
Łatwo mówić ciężej zrobić Jutro muszę iść na krew, bo mi wyniki mogą przed porodem nie dojść. W piątek mam wizytę u gina, więc znowu się nasiedzę... I to właśnie takie moje "leżenie"
Wiem, już doczytałam, że musisz iść do laboratorium.

U mnie burza i ulewa, ale musiałam zamknąć okno, bo padało ukosem. Może jutro będzie chłodniej. Dobrze, że zaczęło się teraz, a nie w czasie meczu, bo akurat dzisiaj był u nas.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 23:01   #2990
branzoletka
Branzoletka

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
ale tęsknie za byciem szczupłą!!!!
JA już powoli zaczynam się wściekać, bo choć wiedziałam co mnie czeka, to jednak nie znoszę tego wcale dobrze

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Anna, ja jestem pewna, że sama się otworzy, bo w końcu kiedyś musi, a przecież nie będę przeterminowana 26 czerwca, żeby tak szaleć z tym masażem. Dlatego mam wątpliwości co do zasadności takiego rozwiązania, wręcz jestem pewna, że to zbędne.
W życiu się nie zgadzaj na ten masaż przed terminem Nie żeby straszyć ale to baaardzo boli i jak nie ma musu to się nie zgadzaj

ciastek Tuniki śliczne

Cytat:
tunika mi góre ud zakryla
Serio mam!!!!!! ocierają sie o siebie juz nie dlugo na mąke nie wyrobie
zebym tylko sie nie zapomniala i jutro nie posypała maka bo zanim dojde do gina to mi sie ciasto zrobi
Sorki ale uśmiałam się Ja też zaczęłam myśleć o mące, bo nie wiem już jak chodzić przez te uda Mam nadzieje, że po porodzie dojdą do stanu przed

Oki wybiła północ trza iść spać a poza tym jeszcze się naczytam będąc uziemioną. Dobranoc mamusie

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 23:03   #2991
Paulaaa23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agusiaaaa1234 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny,
dawno mnie tu nie było, ale .....siła wyższa....tzn. już jestem mamusią Kacperka)
Gratulacje!!

Cytat:
tak. tylko jeszcze nie pisałam. bo w telefonie nie mam jak zacytowac i dac na czerwono. NaraziE napisze tylko że jest dobrze Miala ktg i tylko 2 skurcze. ale będzie Miala cc napewno. jutro chyba wychodzi.
dokladnie napisze jak wroce do domu w każdym razie nic się nie dzieje u niej .
to dobrze, że wszystko ok, mam nadzieję, że Soleilka już wyszła ze szpitala, jeszcze nie doszłam do końca...

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
ja też Matko jak mi się nie chce "tam" depilować teraz to już akrobacje muszę wyczyniać, żeby się sierści pozbyć z wiadomych okolic
ja się zastanawiam co to będzie po porodzie, bo jak nie golę się tam dłużej niż dwa dni, to strasznie mnie swędzą te odrastające włoski...

Cytat:
Czy Ciebie tez tak wszystko boli nawet jak chcesz zrobic siusiu?
ja nie wiem czy mi sie to spojenie rozchodzi czy co ale normalnie czuje jakbym miala za chwile tam na dole eksplodowac.
a mnie kłuje coś w środku jak robię siusiu ostatnio

Cytat:
Napisane przez red_scorpio Pokaż wiadomość
Chwała, że już od 2 lat włosów nie farbuje
o kurde, będę miała chyba rude dziecko

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Moje palce wróciły do siebie i udało mi się założyć obrączkę
błagam, nie piszcie więcej o obrączkach, bo mam ochotę sobie w łeb .. Jakiś miesiąc temu zgubiłam moją obrączkę, nawet rok jej nie miałam, rano jeszcze była na palcu, wieczorem już jej nie było . Nie wychodziłam nigdzie z domu, a przeszukałam cały, nawet w koszu na śmieci grzebałam, i nie ma

Gratuluję wszystkich rozpoczętych tygodni
Paulaaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 23:03   #2992
wvictoria
Wtajemniczenie

Może będziecie zainteresowane:
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr.../Kolekcja/Body

Tylko zakupy chyba za min. 50 zł trzeba zrobić Ale ubrania fajne gatunkowo i bardzo ładne
wvictoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 23:06   #2993
hanjah
Zakorzenienie

Ja też zmykam spać, a na 9 idę do położnej

Dobranoc i słodkich snów
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 23:18   #2994
chce_byc_mama
Zakorzenienie

ja tez ide jutro do poloznej ale nie wiem na ktora
ale napewno nie szybciej niz na 14 bo one od 14 przyjmuja :P wiec musze rano zadzwonic i sie dowiedziec

Amelcia
Stary 2012-06-18, 23:47   #2995
depoison
Zadomowienie

Padam z nóg
Ostatnie 6 godzin spędziliśmy na składaniu drugiej szafy, łóżeczka i ogólnym remanencie mieszkania. I dziś niestety czuję, że się trochę przeforsowałam, bo ledwo się teraz ruszam (i nie wiem, jak wstanę by się umyć )

Cytat:
Napisane przez linzey Pokaż wiadomość
Dzisiaj kupiliśmy wózeczek ABC Design Cobra
fajny
to już jesteś trzecia na wątku z ABC Design

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Ad2. Dzieki, pojadę jak będzie trochę chłodniej, dziś tylko w Pruszkowie byłam i ledwo przeżyłam z gorąca, ale w zwykłym sklepie kupiłam 1 rampersik i 1 body rozpinane z przodu po 17 zeta
pokazałabyś nowe nabytki!
/a pedicure robię tak, że sobie (na stojąco) kolano dosłownie pod pachę ładuję. Półszpagat taki, rozumiesz I dzięki temu sięgam /

Cytat:
Napisane przez houserka Pokaż wiadomość
mam spuchniętą jedna stopę.Gdy dużo siedzę i chodzę zawsze mi puchną dwie,po nocy opuchlizna schodzi z lewej a na prawej zostaje na drugi dzień
a to ja mam podobnie. Też lewa normalna, a w prawej wewnętrzna kostka podpuchnięta już chyba na stałe
Co gorsza - jak dziś mierzyłam te japonki, to zauważyłam na rzeczonej kostce gromadkę popękanych naczynek. W życiu nie miałam skłonności do takich rzeczy, więc niespodzianka tym większa, cholera

Cytat:
Napisałam na fejsie "
Ze szpitala wróciliśmy w dwupaku "
A ludzie mi gratulują no nie
co oni myślą? - że Cię w tym szpitalu ktoś zapłodnił?
A tak w ogóle to fajnie, że wróciłaś

Cytat:
Z ciekawostek zapomniałam Wam powiedzieć, że opieprzyłam mojego sąsiada używając bardzo nie cenzuralnego języka. Przyszedł oglądać drugą połowę meczu i zaś do mnie mówi: cześć grubasku Ja Ci k.wa dam grubaska, tym bardziej, że jego żona w ciąży przytyła 40 kg - ja mam na razie 12 do przodu i nie czuję się grubo, więc takie gadanie tym bardziej mnie wkurza
no i dobrze, nie dziwię Ci się. Też mnie koszmarnie denerwują takie "dowcipy"

Anna - ten (załącznik) kocyk masz na myśli? (tylko że mój szary jest)
Jak tak, to... ja go jeszcze nie prałam, bo też wydaje mi się cokolwiek problematyczny. Ale na pewno zapakuję go w taki worek do prania delikatnych rzeczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4163 [640x480].jpg (56,9 KB, 35 załadowań)

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 06:20   #2996
prince_polo
Zakorzenienie

heeeeeeeeeeej, ja juz sie szykuje do gina ide najpierw oddac mocz

nie wiemw co sie ubrac

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 06:21   #2997
ajka89
Zadomowienie

Witam z rana

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:
heeeeeeeeeeej, ja juz sie szykuje do gina ide najpierw oddac mocz

nie wiemw co sie ubrac
Ja już swój oddałam, teraz muszę go tylko dostarczyć
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 06:51   #2998
phdwao
Zakorzenienie

hej
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 07:01   #2999
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
łosz jak ja nie cierpię takich "dowcipów" mój ojciec ma podobne i jeszcze jest zdziwiony że mnie nie bawią tzn. teraz w ciąży nic mi nie gada na szczęście.

Jejuuuuu nie da się spać taki gorąc......a okna nie możemy otworzyć bo mamy bardzo ruchliwą ulicę

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 07:03   #3000
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
chyba mam tasiemca.
albo 7 zoladkow.

Zjadałam śniadanie, idę suszyć włosy i się szykować do wyjścia. Dzisiaj znowu na studia. Mam nadzieję, że mi się uda dzisiaj wszystko załatwić i że najwyżej jeszcze raz pojadę i będzie koniec tego semestru
A wczoraj u mnie też było w dzień okropnie gorąco, a potem jaka burza przyszła i jak szłam pod prysznic, to zauważyłam spuchnięte kostki...ale widzę nie byłam sama wczoraj

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
łosz jak ja nie cierpię takich "dowcipów" mój ojciec ma podobne i jeszcze jest zdziwiony że mnie nie bawią tzn. teraz w ciąży nic mi nie gada na szczęście.

Jejuuuuu nie da się spać taki gorąc......a okna nie możemy otworzyć bo mamy bardzo ruchliwą ulicę
Ja to wpuszczam jednym uchem, a wypuszczam drugim....niech sobie ludzie gadają jak chcą
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości