Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-30, 16:53   #2971
czarnula 1982
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Ewel,cudowna wiadomość
Teraz dbajcie o siebie,będzie wszystko ok
czarnula 1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 17:15   #2972
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Hej my już po spacerze a teraz leniwy niedzielny wieczór

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 18:04   #2973
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Ewel bardzo bardzo się cieszę!!!!!!: jupi: jak to przeczytałam to aż TŻ zapytał się co tak miche cieszę ;P

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 18:34   #2974
ewel28
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny za miłe słowa ciągle w to nie wierzę, jutro dla pewności pojadę zrobić betę
ewel28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 18:59   #2975
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
marcóweczki chyba, że na kwiecień któraś ma termin, ale chyba nie? a ekipa fakt, fajna rzecz
MONIKA! Myslałąm o Was - nie wiem co mi sie ubzdziło ze wy w kwietniu rodzice a wy juz w MARCU!!!!!!!!!!!:ju pi:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36837980]My dzisiaj byliśmy na zakupach, kupiłam zupełnie inny kolor farby niż myślałam (Calcuta Stepy Bengalu), jednak wybierać w necie to co innego... Plus panele (dąb Richmond), listwy i takie tam, no i żyrandol.
http://www.sklep.lis-poland.pl/rondo-plafon-182.html
Jeszcze kontakty i będzie wszystko. Za tydzień już koniec, uff... Coś strasznego żyć w takim syfie, jeszcze dla maniaka porządków [/QUOTE]PERSE! ja tezz co innego w necie wybierałam a inna farbe w sklepie brałam!!!! Bardzo fajny zyrandol!!!! Ale bedziesz miec odpicowane!!!

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
My po imprezie urodzinowej Kacperka, bawił towarzystwo do 22 aż padł
Foty są?
Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za miłe słowa ciągle w to nie wierzę, jutro dla pewności pojadę zrobić betę
piekna będzie zobaczysz!!!!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 19:19   #2976
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Foty są?
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 19:31   #2977
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dobry Wieczór!

Ewel- cudownie, trzymam kciuki za szczęśliwe 8 miesięcy
a tak się martwiłaś rozłąką

Tz-et pojechał, rano był na chwilę po pracy i potem od popołudnia, myślałam, że wypocznę i odeśpię chorobę tymczasem on też zainfekowany...
martwię się o Kasię bo w środę szczepienie, co będzie jak ją zaszczepię a ona się zarazi a do środy nie będzie zdradzać oznak choroby....?
dzisiaj prawie w ogóle nie karmiłyśmy się piersią.....chyba przez chorobę mam znowu mniej pokarmu a teraz właśnie przydałoby się ją karmić naturalnie
Kasia odwraca mi się od piersi i całe pięści do buzi pcha, możliwe, że to już dziąsła ją swędzą przed ząbkami?
Z butelki pije chętniej a jak już nie chce to zagryza smoczek jakby chciała z niego gryzaczek zrobić...
jeżeli to od zębów to chyba łatwiej jej z butelki pić i temu tak cyckiem gardzi...

fioluś- byłaś na zakupach?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 19:56   #2978
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
martwię się o Kasię bo w środę szczepienie, co będzie jak ją zaszczepię a ona się zarazi a do środy nie będzie zdradzać oznak choroby....?
przed szczepieniem zbada Kasię pediatra i stwierdzi czy można się szczepić, powiesz że Ty i tż byliście chorzy. Nie zamartwiaj się na zapas.

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

kładę się spać, tż ma zmieniarkę więc nic więcej jak 3 min nie oglądamy
Stary 2012-09-30, 20:07   #2979
Lucy1111
Zakorzenienie

Ewel, gratuluję! wspaniała wiadomość trzymam za Was kciuki
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 20:18   #2980
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:

Tz-et pojechał, rano był na chwilę po pracy i potem od popołudnia, myślałam, że wypocznę i odeśpię chorobę tymczasem on też zainfekowany...
dzisiaj prawie w ogóle nie karmiłyśmy się piersią.....chyba przez chorobę mam znowu mniej pokarmu a teraz właśnie przydałoby się ją karmić naturalnie
Kasia odwraca mi się od piersi i całe pięści do buzi pcha, możliwe, że to już dziąsła ją swędzą przed ząbkami?
Z butelki pije chętniej a jak już nie chce to zagryza smoczek jakby chciała z niego gryzaczek zrobić...
jeżeli to od zębów to chyba łatwiej jej z butelki pić i temu tak cyckiem gardzi...
hmm no nie wiem, ale mój też ostatnio się odwraca od piersi ale ja bym powiedziała, że on ma takie teraz oczy wokół głowy wszystko go interesuje i nie chce nic przegapić no a pierś mu świat przesłania
ręce też do buzi pcha - dla niego to najlepsza zabawka
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 20:18   #2981
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
beta dobry pomysł.

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
MONIKA! Myslałąm o Was - nie wiem co mi sie ubzdziło ze wy w kwietniu rodzice a wy juz w MARCU!!!!!!!!!!!:ju pi:
w marcu, chyba, że się przeterminujemy, bo ja i pani mamy na 19.03 a luna chyba na 24.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-30, 20:26   #2982
zebrawpaski
Zakorzenienie

esesia- to nie nam ten kawaler ma się podobać

maksi- tak już mam, że na zapas ciągle się wszystkim matwię
(w piątek dzwonili z apteki czy sprowadzać dla nas te szczepionkę, czy czasem dziecko się nie rozchorowało np...)

Perse- przetrwasz jeszcze trochę ten bałagan a potem będziesz się nam chwalić efektami

Lucy- jak Emi?

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
hmm no nie wiem, ale mój też ostatnio się odwraca od piersi ale ja bym powiedziała, że on ma takie teraz oczy wokół głowy wszystko go interesuje i nie chce nic przegapić no a pierś mu świat przesłania
ręce też do buzi pcha - dla niego to najlepsza zabawka
Alfa- masz rację, Kasia się odwraca bo jest teraz niezwykle wrażliwa na wszelkie bodźce w około ale dzisiaj odrywała się i nie rozglądała tylko od razu łapki do buzi, ona wpycha całe pięści...i nawet odruch wymiotny w ten sposób potrafi wywołać a niepotrzebne to nam bo i tak mało je więc każdy kęs ważny

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
w marcu, chyba, że się przeterminujemy, bo ja i pani mamy na 19.03
piękna data - św.Józefa opiekuna rodzin

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 20:34   #2983
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
piękna data - św.Józefa opiekuna rodzin
ale nam się trafiło
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 20:37   #2984
amilcia
Wtajemniczenie

Ewel - Gratuluję kochana cudowna wiadomość !

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-30, 21:01   #2985
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Pewnie, Zeberko. Tym razem jestem mocno zdeterminowana, bo wiem, że czeka mnie super efekt. Po drugie, w tym pokoju spędzamy dużo czasu, a pomieszczenie jednak bardzo na nas wpływa. Poza tym nieźle idzie panom robotnikom praca, są bardzo sprawni i dyskretni (w sensie nie muszę do nich chodzić, doglądać, przychodzą o 8, witamy się, wychodzą o 16, żegnamy się, jakieś drobnostki ustalamy i tyle).
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 07:15   #2986
anitaxas
Zadomowienie

Cześć

Cytat:
zrobiłam test i wyszły II kreseczki druga blada, ale widoczna termin @ na wtorek, ale test zrobiłam dzisiaj żeby brać dalej duphaston
Mega Twoje sobotnie streszczenie jest po prostu mega Jak się czujesz? Maluszek buszuje intensywnie w brzuszku?

Ewela cóż za cudne wiadomości Gratulacje kochana!

Kunegunda biedaczko ile stresu musiałaś przejśćOdpoczywa j sobie spokojnie.

Perse czyli już niedługo koniec remontu. Lampa bardzo elegancka, a beże bardzo mi się podobają, nadają wnętrzu taki ciepły i przyjemny klimat. W ogóle to uwielbiam ten czas już po remoncie, gdy wszystko jest takie nowe i świeże A jeśli można spytać: co ze starankami? odważyliście się z Tż???

A u mnie lipa totalna.. Weekend fatalny.. pokłóciłam się z Tż.. tzn. ciężko to nazwać kłótnią, to była po prostu bezsensowna wymiana zdań na zupełnie nie istotny temat po której tż stwierdził że go zdenerwowałam.. i się praktycznie do mnie nie odzywa od soboty.. Mówi że ma zły humor, że wszystko go wkurza.. próbowałam być dla niego naprawdę miła, myślałam że po prostu mu przejdzie, ale niestety nie Nie chce ze mną rozmawiać, nie chce ze mną nawet przebywać w jednym pokoju.. Nie wiem co mu jest i nie wiem co zrobić.. więc czekam cierpliwie aż mu minie Z tego wszystkiego wpadłam w straszny dół emocjonalny.. mam tak destrukcyjne myśli że szkoda gadać.. każde jego odburkniecie na moje pytanie kończyło się moim wybuchem płaczu w zaciszu łazienki .. dlatego też zarówno sobotni jak i wczorajszy wieczór zakończyłam zażywając moje antydepresanty zapijając je whisky z colą.. no normalnie żyć mi się nie chce.
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 07:24   #2987
maksikola
Wtajemniczenie

u Nas zimno...pochmurno.

anitaxas Kochana przykro mi , leków nie łącz z alkoholem to niebezpieczne.
Stary 2012-10-01, 07:37   #2988
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
dlatego też zarówno sobotni jak i wczorajszy wieczór zakończyłam zażywając moje antydepresanty zapijając je whisky z colą.. no normalnie żyć mi się nie chce.
gruboooo... ja bym sie bala takiego mixu. uwazaj na siebie!

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36837980] Za tydzień już koniec, uff... Coś strasznego żyć w takim syfie, jeszcze dla maniaka porządków [/QUOTE]nie moge sie doczekac efektu. sa zdjecia 'przed'?

Cytat:
My po imprezie urodzinowej Kacperka, bawił towarzystwo do 22 aż padł
to sie nazywa fest zabawa!!!!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 07:52   #2989
Konto usunięte

Cytat:
Perse czyli już niedługo koniec remontu. Lampa bardzo elegancka, a beże bardzo mi się podobają, nadają wnętrzu taki ciepły i przyjemny klimat. W ogóle to uwielbiam ten czas już po remoncie, gdy wszystko jest takie nowe i świeże A jeśli można spytać: co ze starankami? odważyliście się z Tż???

A u mnie lipa totalna.. Weekend fatalny.. pokłóciłam się z Tż.. tzn. ciężko to nazwać kłótnią, to była po prostu bezsensowna wymiana zdań na zupełnie nie istotny temat po której tż stwierdził że go zdenerwowałam.. i się praktycznie do mnie nie odzywa od soboty.. Mówi że ma zły humor, że wszystko go wkurza.. próbowałam być dla niego naprawdę miła, myślałam że po prostu mu przejdzie, ale niestety nie Nie chce ze mną rozmawiać, nie chce ze mną nawet przebywać w jednym pokoju.. Nie wiem co mu jest i nie wiem co zrobić.. więc czekam cierpliwie aż mu minie Z tego wszystkiego wpadłam w straszny dół emocjonalny.. mam tak destrukcyjne myśli że szkoda gadać.. każde jego odburkniecie na moje pytanie kończyło się moim wybuchem płaczu w zaciszu łazienki .. dlatego też zarówno sobotni jak i wczorajszy wieczór zakończyłam zażywając moje antydepresanty zapijając je whisky z colą.. no normalnie żyć mi się nie chce.
Anitko, nie rób tak z lekami.... To bardzo niebezpieczne Nie powiem Ci, że masz cieszyć się życiem, bo byłaby to z mojej strony hipokryzja; po prostu - nie rób tak

Ja też beże wybierałam z myślą o przytulności tego pokoju. Już się nie mogę doczekać piątku

I nie, niestety ten miesiąc spisuję na straty, generalnie z tego samego powodu, co Ty miałaś kłótnię. Mamy ekhm drobny kryzys (drobny w dużym cudzysłowie), coś jak Wy. Dzisiaj już jest lepiej, ale weekend to była jedna wielka masakra, jedne z najgorszych dni w moim życiu. Niestety TŻci też muszą kiedyś wybuchnąć... Nam jest "łatwiej", bo się wypłaczemy, nikogo nasze wybuchy płaczu nie dziwią, po #, na cmentarzu, gdziekolwiek, oni muszą założyć maskę twardziela - ale oni też mają emocje... Które w końcu muszą mieć swoje ujście.... To wszystko jest takie trudne :/ Mówi się, że nikt nie obiecywał, że będzie łatwo, ale to już jest przesada....

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
nie moge sie doczekac efektu. sa zdjecia 'przed'?
Tak, potem podeślę fotki

Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Czas edycji: 2012-10-01 o 07:53
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 08:00   #2990
anitaxas
Zadomowienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36846149]Anitko, nie rób tak z lekami.... To bardzo niebezpieczne Nie powiem Ci, że masz cieszyć się życiem, bo byłaby to z mojej strony hipokryzja; po prostu - nie rób tak

I nie, niestety ten miesiąc spisuję na straty, generalnie z tego samego powodu, co Ty miałaś kłótnię. Mamy ekhm drobny kryzys (drobny w dużym cudzysłowie), coś jak Wy. Dzisiaj już jest lepiej, ale weekend to była jedna wielka masakra, jedne z najgorszych dni w moim życiu. Niestety TŻci też muszą kiedyś wybuchnąć... Nam jest "łatwiej", bo się wypłaczemy, nikogo nasze wybuchy płaczu nie dziwią, po #, na cmentarzu, gdziekolwiek, oni muszą założyć maskę twardziela - ale oni też mają emocje... Które w końcu muszą mieć swoje ujście.... To wszystko jest takie trudne :/ Mówi się, że nikt nie obiecywał, że będzie łatwo, ale to już jest przesada....

[/QUOTE]
Wiesz Perse ja to to wszystko wiem.. dlatego pytałam, prosiłam, mówiła głośno że rozumiem że może mieć gorszy czas itd. ale do niego teraz nic nie dociera- jest tylko jego "wszystko mnie w☠☠☠☠ia więc daj mi spokój" Nie pamiętaj kiedy było tak źle..

Cytat:

anitaxas Kochana przykro mi , leków nie łącz z alkoholem to niebezpieczne.
Cytat:
gruboooo... ja bym sie bala takiego mixu. uwazaj na siebie!
Dziewczyny ja wiem że tak nie wolno, ale jak mam takiego doła jak teraz to jedyne czego chcę to zasnąć i nie myśleć, uciec i nie musieć być tu gdzie jestem..
Przepraszam za moje smuty .. Dziękuję za wsparcie.. ale nie wiem co dalej ..
Stary 2012-10-01, 08:08   #2991
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ja wiem że tak nie wolno, ale jak mam takiego doła jak teraz to jedyne czego chcę to zasnąć i nie myśleć, uciec i nie musieć być tu gdzie jestem...
rozumiem Twoj bol. tylko kwestia nie mieszania. po # musialam sie napic wodki z gwinta. nienawidze czystej wodki. potrzebowalam i juz. ale po tym jak skonczylam antybiotyk...
Kochana, chodzi zebys sobie nie zaszkodzila - po co? trzeba zyc. glowa do gory i faceta do pionu!!!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 08:17   #2992
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry!

Wczoraj cały dzień spędziliśmy w drodze i w Ikei (swoją drogą masakra, nigdy więcej nie pojadę tam w niedzielę). Julek odsypia a ja nadrabiam co nieco.

Ewcik ja chodziłam na zumbę. Super sprawa. W listopadzie wracam do ćwiczeń
Zebra i was dopadło oby Kasia się nie zaraziła
A z zębami to możliwe, przecież czasem dzieci w 3-4 miesiącu zęby dostają (u nas cały czas brak
Fiol u mnie rozstępy wyszły jak leżałam w szpitalu, tydzień po terminie. Na prawie całym brzuchu. W tydzień zrobiła mi się zebra na brzuchu... mam nadzieję, że u Ciebie tak nie będzie.
Lucy ojj, przykro mi, że Emilka coś złapała. Oby ten tydzień w domu pomógł.
Jak czytam o tych powrotach do pracy, to bardzo, bardzo się cieszę, że u nas nie ma takiej konieczności.
Maga mi się też streszczenie przydało
Amilcia jesteś najlepszą żoną, mamą i panią domu jaką możesz być
Zdrówka dla Darii
Aagusia ale pięknie ładujcie akumulatory
Czarnula o kurczak, kuruj się kochana. Ja brałam w ciąży antybiotyk (w samej końcówce mnie rozłożyło, ale nie pamiętam jego nazwy. Mi ginekolog wypisał, bo rozłożyłam się tydzień przed terminem i lepiej było jak najszybciej się wyleczyć.
Berbie medal Ci się należy za opiekę nad babcią
Kundzia ojejj, ale się strachu najadłaś. Mam nadzieję, że lekarz pójdzie po rozum do głowy i zauważy, że do pracy chodzić nie możesz.
Ewel aaa
Prince a możesz poszukaj w okolicy doradcę laktacyjnego.
Perse dobrze, że końcówka, aleee ja lubię remonty i ten bałagan (chyba dziwna jestem)
Maksi chcemy zdjęcia z imprezy
Anitax co ty piszesz? leki z alkoholem?
Pani piecz szarlotki z jabłkami brzuch rośnie?

O kurde, oglądam sobie DDTVN i ryczę jak słucham o małym Borysie

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2012-10-01 o 08:31
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 08:37   #2993
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Co do nas... Julek jest coraz bardziej szalony, na szczęście nie raczkuje jeszcze i mamy względny spokój
Alergia nadal jest, ostatnio dałam mu do spróbowania kleik ryżowy (łyżeczkę) z owockiem i był konkretnie wysypany, więc prób już nie robię. Jakoś dajemy radę chociaż jak w sklepie ze zdrową żywnością powiedziałam pani, że uczuliła go moja zupka z dyni (od niej) i ziemniaka (z pola od babci) to powiedziała, żeby sprawdzić czy nie uczulają go opryski ma ludzi, którzy przychodzą do niej po warzywa bo są uczuleni nie bezpośrednio na owoc czy warzywo ale na chemię/opryski. no nic. kiedyś sprawdzimy. Jakoś na spokojnie do tego podchodzę. Na razie cieszę się, że Julek wcina brzoskwinie z drzewa od znajomej, które sobie tylko rosną tam (nikt im w tym nie pomaga).

no i Julek (nie mogłam się zdecydować )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03980.jpg (41,6 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03922.jpg (16,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03940.jpg (35,8 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04025.jpg (36,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03900.jpg (37,7 KB, 28 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-01, 08:50   #2994
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
rozumiem Twoj bol. tylko kwestia nie mieszania. po # musialam sie napic wodki z gwinta. nienawidze czystej wodki. potrzebowalam i juz. ale po tym jak skonczylam antybiotyk...
Kochana, chodzi zebys sobie nie zaszkodzila - po co? trzeba zyc. glowa do gory i faceta do pionu!!!
Pani wódka lub wino pojawia się u mnie coraz częściej..niestety .. chociaż generalnie jetem osobą niepijącą i nieznoszącą alkoh.
A mój tż to typ twardziela i wiem że sam musi się "postawić do pionu" a ja mogą jedynie czekać aż mu przejdzie.. i najlepiej do tego czasu schodzić mu z drogi i pola widzenia..
Kocham go i nie wyobrażam sobie życie bez niego, więc muszę jakoś przeczekać ten czas.

W takich chwilach gdy jest źle i gdy wszystko się sypie zawsze dopadają mnie myśli że gdyby nie # to wszystko było by inaczej..
Stary 2012-10-01, 08:58   #2995
Konto usunięte

U mnie to samo, byłabym teraz szczęśliwą mamusią i myślała o rozszerzaniu diety synka, a nie o tym, co tu zrobić, żeby mi się już totalnie życie nie posypało :/
Stary 2012-10-01, 09:00   #2996
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

no i Julek (nie mogłam się zdecydować )
O matko.. jaki Julek jest boski no normalniez wrażenia

Mieć takie szczęście w domu .. marzenie każdej a AM ..

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36847040]
U mnie to samo, byłabym teraz szczęśliwą mamusią i myślała o rozszerzaniu diety synka, a nie o tym, co tu zrobić, żeby mi się już totalnie życie nie posypało :/
[/QUOTE]

Perse Ty wiesz..
Stary 2012-10-01, 09:03   #2997
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam po weekendzie!

Cytat:
Hej
zrobiłyście dzisiaj swoim chłopakom prezent z okazji ich święta, bo ja tak i mój TŻ jest w szoku, wszystko wskazuje na to, że się udało
tak się cieszę i mocno zaciskam !!
No i Gratulacje Kochana!! Dbaj o Was!!

Kundzia oj kurcze ale z lekarza palant że nie dał Ci w tedy L4!! wrrr co za idiota!! Ale mam nadzieję że już będzie wszystko dobrze!!

Cytat:
O kurde, oglądam sobie DDTVN i ryczę jak słucham o małym Borysie
Też to oglądałam i tez ryczałam a Tż stwierdził że zabiłby tego lekarza!!

A JULEK cudowny!!! ahhh....

Anitax Cię mocno Kochana

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2012-10-01 o 09:05
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-01, 09:10   #2998
Konto usunięte

A o czym było?

Bo ja nie mam TV. Jedyne 2 tygodnie w roku, kiedy mogłam pooglądać na TLC Mistrzyni Makijażu (leci o 16), a tu du.pa, odcięli TV
Stary 2012-10-01, 09:13   #2999
agatkaa1
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36847223]A o czym było?

Bo ja nie mam TV. Jedyne 2 tygodnie w roku, kiedy mogłam pooglądać na TLC Mistrzyni Makijażu (leci o 16), a tu du.pa, odcięli TV [/QUOTE]

Przetrzymali kobietę w ciąży i w efekcie dziecko urodziło się bardzo chore...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-01, 09:19   #3000
eseska
Zakorzenienie

WITAM poniedziałkowo!!!!
Cytat:
ZEBERKO! Duzo zdrówka dla Was!!!!! Powiedz przed szczepienien ze oboje zasmarkani chodzicie to lekarz Kasienkie dokładnie zbada!!!!

Cytat:

A u mnie lipa totalna.. Weekend fatalny.. pokłóciłam się z Tż.. tzn. ciężko to nazwać kłótnią, to była po prostu bezsensowna wymiana zdań na zupełnie nie istotny temat po której tż stwierdził że go zdenerwowałam.. i się praktycznie do mnie nie odzywa od soboty.. .
ANITA!!!! bardzo mi przykro!!! mocno Cie przytulam! Martwie sie tym łaczeniem leków z alkoholem-tak nie wolno kochana!!!!
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36846149]I nie, niestety ten miesiąc spisuję na straty, generalnie z tego samego powodu, co Ty miałaś kłótnię. Mamy ekhm drobny kryzys (drobny w dużym cudzysłowie), coś jak Wy. Dzisiaj już jest lepiej, ale weekend to była jedna wielka masakra, jedne z najgorszych dni w moim życiu. Niestety TŻci też muszą kiedyś wybuchnąć... Nam jest "łatwiej", bo się wypłaczemy, nikogo nasze wybuchy płaczu nie dziwią, po #, na cmentarzu, gdziekolwiek, oni muszą założyć maskę twardziela - ale oni też mają emocje... Które w końcu muszą mieć swoje ujście.... To wszystko jest takie trudne :/ Mówi się, że nikt nie obiecywał, że będzie łatwo, ale to już jest przesada.... [/QUOTE]
PERSE! chyba ujełas istote sprawy tz chca po # byc twardzielami a te emocje sie gromadza, gromadzą i przychodzi taki moment ze wybuchają!Duzo sił dla was!i czekam na zdjęcia pokoju!

Cytat:
Co do nas... Julek jest coraz bardziej szalony, na szczęście nie raczkuje jeszcze i mamy względny spokój
Alergia nadal jest, ostatnio dałam mu do spróbowania kleik ryżowy (łyżeczkę) z owockiem i był konkretnie wysypany, więc prób już nie robię. Jakoś dajemy radę no i Julek (nie mogłam się zdecydować )
INUTIL! Julis starsznie urósł ( a Ty nam go dawno nie pokazywałaś) ale jest swietny!!!!!!

Cytat:
..
Kocham go i nie wyobrażam sobie życie bez niego, więc muszę jakoś przeczekać ten czas.

W takich chwilach gdy jest źle i gdy wszystko się sypie zawsze dopadają mnie myśli że gdyby nie # to wszystko było by inaczej..
ANITA! na pewno byłoby inaczej..... ale niestety nie mamy na to wpływu!!!!

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36847040]U mnie to samo, byłabym teraz szczęśliwą mamusią i myślała o rozszerzaniu diety synka, a nie o tym, co tu zrobić, żeby mi się już totalnie życie nie posypało :/[/QUOTE]

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości