|
Notka |
|
Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Cytat:
Ehhh współczuje Ci ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Raczkowanie
|
..
Edytowane przez Marita1203 Czas edycji: 2013-08-11 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
..
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Przyczajenie
|
Odp: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Marita mieliśmy tylko siebie masz racje. A ja się obudziłam dzisiaj z siłą w sercu i powiedziałam ze to koniec. Jest duzo plusów tego związku bo nigdy na mnie nie krzyknął, zawsze mi pomagal i mnie wspierał. Jak przyjaciel. . Ale to nie wystarcza. Zylam jak w bajce, a szkoła pokazała jego drugie ja.
Wróci do domu i zobaczy niespodzianke. Napisalam mu ze jeśli mnie naprawdę kocha. . To niech nigdy mnie nie szuka. ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Rot On mi mówił ze to tylko po przyjacielsku. A ja z klapkami na oczach. Jak można po przyjacielsku pisac sobie takie smsy. Dawać buziaki. Za miesiąc by przyjechal i powiedział ze przespal się po przyjacielsku z koleżanką bo byla w potrzebie. Moja decyzja jest w 100% i juz jej nie zmienie. Wstalam dzisiaj i poczulam w sobie siłę. Zjadłam śniadanie i sie spakowalam. On niech spełnia marzenia ale beze mnie. Jutro zmieniam adres i numer telefonu. Jutro zaczynam nowe zycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Raczkowanie
|
MalinoweLov: przeczytałam Twoje posty wyżej. Jest mi strasznie przykro z tego, co sie stało... Nie mam jeszcze za dużo do powiedzenia o całej szkolce w Słupsku ponieważ mój dopiero ram pójdzie, ale jak to wszystko czytam to troszkę sie przestraszyłam. Wierze i ufam mojemu Tż ale zawsze jest jakaś mała iskierka nieufności. Boje sie troche, że z nami może być podobnie, a tego bardzo bym nie chciała ponieważ mamy już jakies plany na przyszłość zresztą chyba jak każdy związek. Tez nie rozumiem zachowania tych dziewczyn...ja jestem taka, że nie wpychalabym sie na kolana chłopakowi, ktory jest zajęty (chyba że tego nie powiedział), ale sam fakt jedzie się tam po to żeby sie czegoś nauczyć a nie po to by układać sobie życie towarzyskie. Owszem można ale z osobą WOLNA mianowicie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Raczkowanie
|
..
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Przyczajenie
|
Ide spac dziewczyny. Ciesze sie ze mnie wysluchalyscie. Mam w sobie teraz 100% sil i 100% energi. Jutro wstaje i zaczynam nowe zycie. Jak zdobęde dostęp do internetu to się do Was odezwę. I powiem Wam czy moj juz ex narzeczony się ze mna kontaktowal. Czy zrozumiał moj dobitny list
![]() Buziaki do usłyszenia♥ |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Raczkowanie
|
..
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
Cytat:
O takich facetach słyszałam na okrągło - szkoda słów. Jestem tylko ciekawa czy ten szmac**rz wygląda jak jakiś model reklamujący męską bieliznę, bo na swoją dziewczynę narzeka, a niech lepiej sam zerknie w lusterko. Chłopcy w krótkich spodenkach (daleko im do prawdziwych mężczyzn z zasadami) wymagają od kobiet żeby wyglądały jak gwiazdy z okładek, a im samym daleko do mężczyzn z okładek magazynów. Dziewczyno głowa do góry lepiej dla Ciebie, że takie sytuacje wychodzą teraz niż po latach jak ma się rodzinę i maleńkie dzieci. 3mam kciuki żeby było wszystko OK. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Raczkowanie
|
..
Edytowane przez Marita1203 Czas edycji: 2013-08-11 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
tak a propo kur.wiania się policjantów, słyszałyscie o tym że złapali gdzieś ostatnio policjantów w radiowozie aktywnie spedzajacych czas z prostytutkami? Tż mi coś ostatnio mówił, ale nie wychwyciłam gdzie to było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Raczkowanie
|
..
Edytowane przez Marita1203 Czas edycji: 2013-08-11 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Ja chyba tego nigdy nie zrozumiem. Jutro wstaję o 5... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Rozeznanie
|
Też nie rozumiem. Niby tak naśmiewali się z tego filmu drogówka, ale widać jakieś podłoże to ma :/
Aż mnie szlag trafia, jak słyszę/czytam o czymś takim. A później się dziwią, że firma cieszy się najmniejszym zaufaniem wśród obywateli ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Raczkowanie
|
Malinowe, bardzo Ci współczuje i tej lasce co ją opisujesz, ja też mam ślub w sierpniu, masakra...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Raczkowanie
|
:/
Edytowane przez Butterfly_1101 Czas edycji: 2013-07-18 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Raczkowanie
|
Ja bym ślub zaraz odwołała i uciekła gdzieś daleko. Zgadza się tylko pobyt TZa i slub w sierpniu, to nie swiadczy o tym ze zaraz jest to o mnie, nie mozna popadac w paranoje. Malinowa, ale wiecej pisz o sobie, wiesz inni nas tak srednia interesuja bo to czesto mija sie z prawda. Moze daj TZ jeszcze szanse...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Rozeznanie
|
Może mnie zaraz zlinczujecie, ale...
Ja bym nie rzuciła tak od razu tża. Ja uważam, że trzeba robić wszystko ( w granicach zdrowego rozsądku), żeby uratować dobry związek. Wiadomo, faceci inaczej postrzegają pewne sprawy. Jeżeli mój tż pozwala aby jakaś laska mu siadała na kolanach, a ja bym na to nie zareagowała złością - to skąd on ma wiedzieć, że mnie to wkurza ? Może jestem aż tak tolerancyjna? Dostał pozwolenie, więc to robi. Nie doczytałam, się by były w ogóle jakieś próby rozmów na ten temat. Rozmowa to podstawa. Wiadomo, że każdy człowiek mówi inaczej, mój nie zwraca najmniejszej uwagi, w jakiej tonacji coś powie, czy odburknie, czy wyćwierka "kocham cię" - dla niego będzie znaczyło to samo. Co z tego, że on mówił z dumą - a pytałaś dlaczego tak jest ? Bo duma to pojęcie bardzo subiektywne. Mój mi z dumą opowiada jak to wykładowcy opowiadają ohydne żarciki, mam go zlinczować za to, że mówi o tym z dumą ? Po prostu są dla niego śmieszne, i nic więcej. Myślę, że jeżeli facet myśli poważnie o związku, to rozmowa by wystarczyła. Ja bym powiedziała co myślę, a mój tż pewnie by odpowiedział 'oki już dobrze, nie będę' czy coś takiego. Albo chociaż wytłumaczyłby mi co to dla niego znaczy. (U mnie w grupie ratowniczej są sami faceci i witam się z nimi wszystkimi cmokiem w policzek - Tż ma mi robić zaraz wyrzuty? ![]() Dla mnie trochę dziecinne jest zostawienie go, jak on jest na szkole. Dlaczego nie rozliczysz się z nim twarzą w twarz? Uważam, że tak nie robią dorośli ludzie, bo tak naprawdę on Ci nie wyrządził jakiejś wielkiej krzywdy - nie pobił Cię, nie zwyzywał, nie zdradził. Takie jest moje zdanie, ktoś może się z nim zgodzić lub nie - tylko bez kłótni! ![]()
#2997 |
Raczkowanie
|
Hmm moje zdanie na temat Malinowe... sama nie wiem może właśnie to wszystko przez całą przyjaźń, przyjaciele a potem związek, może on bardziej traktuje cię jak przyjaciółkę ciężko mi określić ;/ Ja osobiście raczej nigdy nie odważyłabym się być z przyjacielem w związku bo jeśli coś się nie uda to jest właśnie tak jak ty masz tracisz narzeczonego/chłopaka i przyjaciela. Dużo słyszałam o takich związkach że ktoś był przyjacielem a potem byli w związku i raczej rzadko kończyło się to dobrze... No ale skoro już tak wyszło ja nie wybaczyłabym tych buziaczków na przywitanie i pożegnanie siedzenie na kolanach itd ;/ to nie jest fair... Ogólnie nie chce Cię dołować ale nie wiem czemu przyszła mi taka myśl że może skoro on ci tak o tym wszystkim opowiada to jego taka tarcza ochronna a może robić to co jego kolega :/ tylko że ratuje się tym że tobie opowiada i ty wtedy mu uwierzysz - ok jestes wobec mnie szczery, wierze ci że mnie nie zdradzasz bo tak to byś mi tego nie mówił.-a tak na prawde nie wiadomo czy nie robi coś gorszego nie wiem taka była moja myśl gdybym znalazła sie chyba w takiej sytuacji jak ty. Sądzę że mimo go kochasz ja bym zakończyła ten związek tak jak ty to chcesz zrobić, ale przed tym bym porozmawiała z nim.
Eh.. nie miłe rzeczy się dzieją Dziękuje Bogu że moj TŻ jest juz na stałe jest wszystko ok, zmienił się na lepsze aż dziwne :O Edytowane przez patision Czas edycji: 2013-07-16 o 07:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie właśnie problemem byłoby to ze on nie widzi nic złego w tym siadaniu na kolanach, bo to nie powinno być na zasadzie nie pozwala siadać koleżankom na kolanach, bo ja mówie ze mi to nieodpowiada, tylko dlatego ze sam tego nie chce i uważa ze to nie w porzadku. Mam nadzieje ze jasno to powiedziałam ![]() buziak w policzek to co innego, czy tam przytulić kogoś na pocieszenie lub w innej uzasadnionej sytuacji, ale siedzenie na kolanach to juz inna kategoria dla mnie jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Rozeznanie
|
Oki co do siedzenia na kolanach się zgodzę - inna kategoria. Ale znam chłopaków, którzy są tak wyluzowani, że dla nich to są żarty i nie przywiązują do tego uwagi. Różne rzeczy różnie wyglądają dla różnych ludzi. Ja uważam, że najpierw trzeba rozmawiać a nie rzucać od razu. Może i facet powinien zdawać sobie sprawę, że źle robi. Tylko że każdy inaczej rozumie to złe zachowanie. Dla mnie może być coś tragicznego a dla Ciebie bez różnicy. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do rozmowy to ja już pisałam wcześniej ze też jestem za tym, ale dalszy zwiazek jak dla mnie nie miałby sensu, bo zastanawiałabym sie co jeszcze nie jest dla niego taką wielką sprawą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.