![]() |
#2971 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Witam
![]() Nie było mnie ostatnio ale nie chciałam smęcić bo ani humoru ani weny nie mam ;/ Jednak podczytuje regularnie. Ewik, Czarna - gratulujeeeee II kreseczek ![]() Silver- Daria śliczna dziewczynka i jak śmiesznie tupta ![]() Jak poczuje się trochę lepiej ze sobą to się odezwę, tymczasem buziaki ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do pogrubionego - taaaaaaaaaaaaaaaaaaa, szczegolnie to "mama" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale u was ladna pogoda! to nagranie z dzisiejszego dnia? Lenova - wracaj do nas szybciutko! ![]() a my wybralismy sie na male zakupy, bylismy w oszolomie, biedrze i galerii. i sie chwale - kupilam sobie spodnie i 4 CZTERY!!!! bluzki ![]() ![]() ![]() juz nie pamietam kiedy ostatnio tak przyszalalam z zakupami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
silver cudna Daria
![]() ![]() ![]() i wspaniale, że wreszcie spędziliście razem trochę czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Heja...Antonio ma katar...taka wodę i pokasluje ...kurcze a w piątek co dopiero szczepionkę mielismy
![]() ![]() Co do przewijaka, u nas na pralce w łazience od początku, u służy nadal ale tylko na "obröbkę" po kąpieli ![]() ![]() Co do kapci, my mamy jeszcze takiej firmy "Raweks". Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Lenova co się dzieje?
![]() Silver Daria jest cudna! wspaniale ucieka ![]() Neti "Raweks" ! Tak, o tą nazwę mi chodziło ![]() Pstryczku, a Ty co? Przyszłaś, powiedziałaś o zakupach i tylko tyle? ![]() ![]() Blanka dzisiaj 'dojrzała' do ciągnięcia zabawki za sznureczek. Dostała takiego drewnianego konika na kółeczkach (Ezzo ![]() ![]() Poza tym spędziliśmy wspaniały dzień. Brakowało nam takiego chilloutu. Zapowiadają się u nas znowu zmiany (nie potrafimy żyć bez podejmowania trudnych decyzji), więc potrzebujemy dużo siły. Gdzie jest Laurka? I Bijkora? Coś przeoczyłam? Blanuś się kąpie, ja szykuję nam jedzonko do pracy i idziemy z mężem czytać książki. Mamy dwa wieczory w tygodniu, kiedy bierzemy kubkiz dobrą herbatką, przytulamy się, przebieramy się w piżamki i czytamy ![]() Spokojnej nocy Kochane! |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urocza jest ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanego wieczoru ![]() Ja właśnie nadrobiłam zaległości ![]() Czarna-Gratuluje II kreseczek i trzymam kciuki żeby wszystko było ok ![]() Neti-jak katar bezbarwny to chyba nic jeszcze nie rób z tym? Tylko nawilż pod noskiem i wycieraj chusteczką.Zawsze Meneq o tym pisze. Lady-zdrówka dla waszej trójcy ![]() ![]() ![]() Nawijka,Nancy- ![]() ![]() Deli- ![]() ![]() Yellow-fajny blog ![]() Pstryczku-nie przestajesz mnie zadziwiać ![]() ![]() Tyle pamiętam. O ![]()
![]() |
#2978 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powiesz jakie zmiany?
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
Silver, jaka cudna Daria!
I jak pędzi ![]() fewciu, u nas by to nie przeszlo, nie mamy piżamek, heh ![]() Na pewno takie wieczory sa mile, ja jestem osamotniona w czytaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i właśnie się dowiedziałam, że tableta kupujemy. ba, nawet już jest wybrany ![]() ![]() pochwale się ![]() mamy tą arkę noego. tam te zwierzątka są i takie coś jakby skrzynia z jedzeniem. na hasło Hania nakarm zwierzątka, to przykłada każde po kolei do tego jedzenia i przy tym mlaszcze i mniam mniam ![]()
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Fewciu jakie zmiany się, szykują?
Lenova, co jest? Mala...faktycznie meneq o tym nie raz pisala, tylko jakoś się wystraszyłam ze to po mmr od razu, a Antonio co chwilą się budzi bo ewidentnie ciężko mu się oddycha...ehhhh jak ja tego nie lubię. Mogę sama chorować ale jak dziecko się męczy... ![]() Misia...właśnie o Tobie myślałam wrzucając linka do tych kominow, zastanawiam się nad nim ![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-04-27 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej, najpierw Wam nasz dzisiejszy grafik przedstawie:
tugeza nocna od 1 do 4,15 ![]() pobudka 6,00 ![]() drzemka 11,10-14,55 ![]() spanie na noc 19,45 ![]() ja byłam w szoku, w sumie to nadal jestem ![]() Cytat:
![]() nie dosc, ze model to jeszcze uwodziciel ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bardzo fajny zwyczaj macie, dobrani w 200 % ![]() trzymam kciuki za wszelkie decyzje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba mamy ulubionego misia przytulacza, upomina sie o niego przed kazdym zasnieciem ![]() ![]() DELI, powazna operacja, ale jesli to ma poprawic twój komfort psychiczny to warto ![]() ![]() PSTRYNIU, zadziwiasz mnie dzien po dniu ![]() HJE, no dla tzta brawa ze ho ho ![]() IFWKA, urodzinowe najlepszosci ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dużo zdrówka dla Antosia ![]() Posmaruj mu pod noskiem maścią majerankową i polecam inhalacje parowe robić,dobrze się przy nich oddycha.
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
neti zdrówka dla Antonia
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- dziewczyny, jak robicie owsiankę dla dzieci? Potrzebujemy jakiś zmian w menu Kuby, bo coś monotonnie to wygląda :/ ahaaa i powiedźcie mi jeszcze, kupiłam ostatnio w Rossie morele niesiarkowane dla Kuby i sobie je spróbowałam, są dosyć twarde, dziecko da sobie z nimi radę, czy trzeba coś z nimi jeszcze robić? Kroicie je czy dajecie w całości do jedzenia? |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Wtajemniczenie
|
neti a masz olbas? ja kilka kropel i wrzątek i stawiam w pokoju. ułatwia oddychanie
sylwia tyłem Hania karmi tukana, bo chyba ten dziób wielki jakoś Jej nie pasuje ![]() a Dziewczyny pamiętacie temat dresowych spódnic? w new looku są piękne ![]() ![]()
#2989 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pogrubione, ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super że dzionek u Was udany. Ja też jestem mega zadowolona z dzisiejszego dnia ![]() Kochana, jakie zmiany? Trzymam kciuki! ![]() Cytat:
![]() Daria tak karmi misia i lale ![]() Cytat:
To najgorsze jak dziecko tak się męczy ![]() ![]()
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy dzisiaj w Kaplicy
No i jak ją zobaczyłam, tom się zryczala. Podniosłam Dadusia, bo ona w oszkolonej takiej ... gablocie? leżała, trumna otwarta, to Daduś popatrzył na nią uśmiechnął się i chciał do niej iść ![]() Później w jej pokoju, jej szukał na łóżku, gdzie leżała.. Wiecie co? Ja się tłumu w sumie spodziewałam.. Byłam ja z TZ, siostra TZ z chłopakiem, t., i babci synowa z najstarszą córką... SYN, który mieszka za ścianą razem z dwójką wnuków NIE PRZYSZLI. Córka nie przyjechała, żadne wnuki. Justysia też olała. MASAKRA. Jasne, babcia była jaka była, dużo przykrości z jej strony ale kurde ... ![]() Na modlitwę w domu ani jeden sąsiad. Jutro od rana mnie nie będzie, pewnie pokaże się wieczorkiem, albo rano we wtorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
HOPE, przykre to co piszesz.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46195830]
http://allegro.pl/lozka-parterowe-kr...138465798.html takie mamy, tzn piętrowe po rozłożeniu czyli 2 takie, polecam - ta barierka wystarczająca, a Dorka się wierci bardzo ![]() ![]() O, mój faworyt, mam w zakładkach ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak, my też mamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Polę mi coś bierze, kurna ![]() Obudziła się o 7, o 10.30 już miała drzemkę do południa, a potem jeszcze od 16.30 godzinną ![]() ![]() ![]() Wysmarowałam ją depulolem, zaaplikowałam czopka i zasnęła przy piciu. ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- No i mi się chyba młodzież sama od mm odstawiła ![]() Tylko teraz jest taki problem - ona w ogóle nie je kaszek, grysików itp., od pół roku chyba. Jedyne, co z mlekiem, to płatki, czy chlebek. No ale, kurde, nie będę jej przecież non stop tym karmić. Jogurty niektóre zje, ale to i tak nadal brakuje jednej porcji. I tu jest problem, czym to mm zastąpić, żeby te 3 porcje mleka dziennie miała? ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- A, i wiecie co się jeszcze okazało? ![]() Że Pola nie ma trójek, żadnej, ona ma wszystkie czwórki ![]() Tak więc na następny raz pochwalimy się ząbkami, jak wyjdą chociaż do połowy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Lenova, co się dzieje?
Hope: przykre to bardzo, mimo wszystko.. Silver: Daria ![]() Też mamy plastikową hustawkę z Tesco, jeszcze nie zamontowana w drzwiach - jutro tata ma to zrobić, zobaczymy czy się spodoba. Nancy, Misiael : gratki za osiągnięcia dzieci! :klaski: Amelka też karmi misie, lalki - mlaska i połyka głośno przy tym, słodkie to.. Kiedyś nakarmiła lalę swoją kaszą.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
silver nie moge wyjsc z podziwu jak Daria pieknie chodzi tylko po alejce! hje Pola moze nie chciec mleka, bo pije duzo innych plynow. Jesli zapewnisz jej odpowiednia ilosc wapnia w diecie, to mozesz zrezygnowac z mm w ogole. Dobre zrodla to: mleko i jego przetwory, ryby, brokuly, kapusta biala, pietruszka i rosliny straczkowe. Jak zdrowko? neti co z Antoniem? mala dobrze poradzila, daj sie wykazac organizmowi Antonia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecie teraz doopiero zrobilo pobudke, wypil wode i spi dalej
![]() ![]() Buziak Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny....Antoniowi leci z noska non stop, teraz mu wybralam...splakal się biedny ale zaraz znów to samo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Moje dziecko właśnie wyjęło sobie suchy chleb z worka (mąż zostawił na ławie ![]() ![]() Noooo większość przerobiona leży wgnieciona w podłogę ![]() W ogóle Oskar ostatnio zaczął zdrapywać tynk ze ściany w pokoju (a że pod spodem jest siatka i styropian to łatwo się do tego dobrać)i jeść go ![]() ![]() Nie wiem o co chodzi ale koło łóżka mam slams-dziura dziurę pogania ![]() Wiecie co... Pierwszy raz od brania tabletek- od wczoraj bolą mnie jajniki. Normalne to? Aaaa dziś czekam na paczkę od Pstrynia ![]()
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yae dzis capnela za deser, ktory przygotowywalam dla siebie i tz. Caly wyladowal na podlodze, ale jaki ubaw byl z babrania sie w nim. O dziwo niespecjalnie jadla... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze u mnie z tym kąpaniem nawet nie ma problemu tylko z myciem włosów...
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
hje
![]() hope strasznie to smutne ![]() mała tynk ze ścian :/ ![]() witam się z rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.