![]() |
#2911 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
czarna, gratulacje!!!
Lady, meneq ![]() ![]() ![]() ![]() hope oj tam oj tam, mysle, ze przesadzasz ![]() Dialog z pstryczkiem mnie rozwalil ![]() Pstryniu, hope chyba predzej miala na mysli TO ![]() ![]() ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-04-26 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie, jak wygladaja wizyty u logo w ramach tej akcji? Bo my tez chodzimy, ale poza tym.
MENEQ, oby tak zostalo!! IFFONKA, to w koncu powiedzialas? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
ciesze sie ze poprawilam humor, do uslug
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
Wiec u logo....pani siadla sobie z Antoniem na podlodze i kazala wyciągać mu z takiego kosza,zabawaki...auto, krowe, owce, misia...itd. -maly wszystko pięknie pokazywał...potem bawila sie z nim, pytala gdzie mis ma nosek..oko itd. potem dała te drewniane buzle z biedry z wymiennymi zwierzatkami i z tym tez pięknie sobie poradzil. W międzyczasie przeprowadzala wywiad ze mna, co Antonio mowi, czy nas umie zawolac: mama, tata.czy pije z butli itd..mnóstwo pytań. No i tak. ...najlepiej gdyby odzwyczajac od smoka..butli i niekapka-czyli od wszystkiego co wymusza odruch ssania. Bo najlepiej dziecko cwiczy gdy uzywa języka i warg. Czyli picie z normalnego kubka(ewentualnie ze słomki..choc i to tez nie tak dobre..bo tez sie ssie) .
Ponadto czytać dużo książeczek i rozmawiać...mówiąc wyraźnie np.:daj! Bach! pa pa! Tzw. "kąpiel.słowna" Itd. no i starać się już oswajac z nocnikiem...na początek sadzac do siusiania po spaniu i po drzemce...no i napewno jeszcze duzo ale na chwile obecna nie pamiętam. Na pewno jeśli nie zacznie więcej mówić do ok 18-20 miesiąca, niż mówi teraz, to udac się do logopedy oraz na badanie słuchu. Aha i w miare możliwości sprawdziła wędzidełko....jest ok, aczkolwiek ono ma ogromne znaczenie(czasem sie je podcina).generalnie wizyta trwała prawie godzinę, było milo i sympatycznie, i naprawdę fajnie ze ktos taka akcję zorganizował. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-04-26 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie szwagier coś to szwagierka ![]() ![]() Cytat:
![]() A u mnie humor ciut lepszy, chodziło o mamę i podejście do zajmowania się Hanią...
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
no to u neti podobnie jak u mnie, tylko że w moim przypadku nie było warunków do zabawy z nim.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
BOKEH, co jest?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2920 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() my już w domu ![]() ![]() ![]() chociaż na hasło pieski, już stała przy drzwiach;p a mój Mąż na medal się spisał. chałupa błyszczy i uwaga, umył okno! pstryczku mam awizo ![]() a z babcią już jakby lepiej. mówi już, chociaż ciśnienie 140/150 ![]() ![]() hje brawa dla Poli! czarna gratulacje!! ![]() Lady zdrowia ![]() co do komputerów, ja lenovo, Tż samsung hope współczuję Ci tej całej sytuacji:/ Deli o kurde ale to wszystko skomplikowane z ta operacją ![]() bokeh co się dzieje? ![]() iffonka ale super, że razem z Siostrą w ciąży jesteście ![]() meneq brawa dla Tż ![]() i wklejam Wam śpiocha ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-04-26 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dziś byłam w pracy do 15.30. U nas dziś pogoda do d... Jak jutro tak będzie to się wkurzę bo mamy wreszcie z mężem razem wolne i do parku chcieliśmy jechać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() My nie mamy się kiedy kłócić bo tak mało się widzimy ostatnio ![]() Cytat:
![]() Fajny ten Twój śpioch ![]()
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
Misiael
![]() U nas ok, TŻ normalny, nawet mnie specjalnie wkurza, czyli wsio z nim ok. Ze strony t. pierwsze żale pt. "ja nie wiem jak to teraz będzie". No i oczywiście problem z pogrzebem bo nie mam z kim Dadoliniego zostawić. Elllmi może wyskoczysz w poniedziałek na dwie godzinki? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Black, jak Twoja siostra się czuje? Na kiedy ma termin? Moja siostra ma na 20 maja. Ostatnio jakieś bóle miała i już myśleliśmy że rodzić będzie.
A wiedzą jaka płeć??
#2926 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |||
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ![]() ![]() a ja wiem, czemu dziewczyny tak celują- ubranka beda miec dostoswoane do pory roku ![]() CZARNA, z tego miejsca ogromne gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jak mają taką nauczycielke, to nie moegło byc inaczej ![]() Cytat:
![]() HOPE, zeby Ci niegdy do głowy nie przyszło zgadzac sie na mieszkanie z nią. Bo Cie zatruje....... YELLOW, powiem szczerze, bardzo Ci wspólczuje wszystkiego po kolei.... Nie dosc, ze z tz roznie, nie dosc ze rodzina raczej nie za bardzo pała checią pomocy i jeszcze dobija slownie to i t. potrafią swoje dołozyc..... Przytulam mocno ![]() LADY, zdrowka dla Waszej trójeczki ![]() ![]() MENEQ, a widzisz, dobry i taki krótki wyjazd ![]() KIJA no nie zartuj, ze CSI zapachniało ![]() DELI, kurcze, niezbyt łatwa decyzja ![]() MISIAEEL, ale Hania padła ![]() ![]() ![]() SILVER, trzymam kciuki za jutrzejsza pogode i udany dzien w trójke ![]() PSTRYNIU, ales dowaliła Hope ![]() ![]() MAŁA, mam nadzieje, ze kasa Wam nie przepadnie ![]() MARSI, czym nas bedziesz wodzic na pokuszenie? jakie smaki? IFFONKA, ale sie zgrałyscie z siostra ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- NETI, Tyś z Sulejówka? a u nas dzis noc jak marzenie, przespana ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Sylwiaaa..si, a cio?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
polecam 17 maja, fajne dzieci są ![]() Sylwia, zacytowałam cię i sowo honoru - nie wiem, w związku z czym chciałam odpowiadać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Wtajemniczenie
|
![]() sylwia brawa za nockę! chciałam Wam jeszcze zaznaczyć, że w końcu widać, że mojemu dziecku rosną włoski ![]() ![]()
#2931 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46193496]
Sylwia, zacytowałam cię i sowo honoru - nie wiem, w związku z czym chciałam odpowiadać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pewnie o tym, ze napisałam, ze zaczne co wieczór zgadywac która nastepna ![]() Cytat:
![]() ![]() pociesze Cie, moja kuznka była łysolkiem chyba do 2 lat, teraz ma 18 i włosy tak piekne, długie i geste, ze mogłaby ze 3 dziewczyny obdzielic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | ||||||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Gratulacje !!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A Wy jeszcze będziecie mogły razem przeżywać te same momenty w praktycznie tym samym czasie, cudownie ![]() Cytat:
![]() Dobrze że z babcią lepiej ![]() Cytat:
![]() U nas dziś pogoda paskudna, więc pojechaliśmy na zakupy, oczywiście najbardziej obkupiona Julka, niecałą godzinę pochodziliśmy z nią i szybko kupiliśmy kilka kapelusików bo nic nie miała takiego od słońca a potem mąż ją wziął w nosidło na spacer (tu deszcz akurat dobrze działał, usypiająco ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46193496]polecam 17 maja, fajne dzieci są
![]() Sylwia, zacytowałam cię i sowo honoru - nie wiem, w związku z czym chciałam odpowiadać ![]() ![]() 10 też fajne ![]() Cytat:
oo ja też....! ale przybiła gwoździa ![]() ![]() może potem opisze w klubie ![]() Dziewczyny pytanie mam ![]() ![]() A dwa MOŻE 16-17 maja bedę w Warszawie. Tylko nie wiem tam nic co i jak może któraś chciałaby się spotkać :P
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Hania w hustawce boska
![]() ![]() Ale mielismy dzis udany dzien ![]() Tzn zwykly taki, zadnych fajerwerek, ale Kuba byl taki cuuudny, ze och ![]() Broil jak zwykle, ale taki pocieszny, rozesmiany, kochany ze aaach!! Babeczki w sklepie rasowo zaczepial ![]() I dowiedzialam sie dzis, ze piesek robi "ha ha ha" - to juz calkiem blisko "hau" ![]() A jak sie jaral nowym sprzetem piaskownicowym! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2936 |
Zadomowienie
|
Ogląda któraś Twoja twarz brzmi znajomo? Ale Skrzynecka dała czadu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z humorem juz lepiej? Kija, ja ![]() Fakt, Skrzynka od dawna wymiata! Dla mnie ona potrafi wszystko! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Rozeznanie
|
![]() Ależ dziś dzień. Musieliśmy zrobić zakupy, a że auta brak to trza było iść pieszo. Do większego sklepu którego byśmy nie wybrali mamy ok. 40 minut drogi (niby w śródmieściu mieszkam, aha). Od rana padało, potem przestało i wisiały nam takie czarnuchy nad głowami strasząc. No ale nic, wzięliśmy osłonę na wózek na wszelki wypadek, parasola brak, i idziemy. Doszliśmy, zrobiliśmy zakupy, jakoś udało się to załadować do wózka ![]() ![]() ![]() Natomiast mój synek wszystko wynagradza, bo to jaki on jest cudowny ![]() ![]() Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2014-04-26 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2940 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do wizyty w Warszawie, to jeśli dojdzie do skutku to ja bardzo chętnie się spotkam jeśli będziesz mieć ochotę (wiem, że jestem tu dość nowa i mało mnie jeszcze znacie). A wiesz w jakich okolicach Wawy byś była? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.