Jaka FRYZURA b璠zie mi pasowa ? - w徠ek zbiorczy - Strona 100 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla os鏏, kt鏎e interesuj si stylizacj fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog喚bi swoj wiedz, podzieli si do鈍iadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij w徠ek

Narz璠zia
Stary 2010-08-01, 22:09   #2971
lolek555
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 42
Z d逝gich na kr鏒kie... ?

Mam problem... Doradzcie mi jak mo瞠cie czy scina w這sy na kr鏒kie. Co mnie tak nalecia這 bo moje w這ski sa troche poniszczone od farbowania i prostowania i tak mysle ze jakbym je sciela na takie .. cos w stylu Pauli to bym mogla na tym korzystnie wyjsc ;d tylko czy nie wygladalabym strasznie? hehe ... mysle o zostawieniu grzywki i tej sporej czesci z przodu i przycieciu ty逝 i mocnym wycieniowaniu ich... Ci望 czy nie?

lolek555 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-01, 22:14   #2972
extremeap
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 33
Dot.: Czy ta fryzura jest dla mnie ?

Cytat:
Napisane przez Adusia017 Poka wiadomo嗆
Witam Ostatnio wypad這 mi du穎 w這s闚 szczeg鏊nie na czubku g這wy ( pewnie od stania na g這wie kt鏎ego si uczy豉m), og鏊nie s do嗆 cienkie wi璚 postanowi豉m skr鏂i je do ramion ... Twarz mam owaln a najbardziej co mnie w niej denerwuje to brak podbr鏚ka tzn nie jest on prawie w og鏊e wysuni皻y ... Prosz o porade czy ta fryzura nadaje si do mojego rodzaju w這s闚 ???Z g鏎y dzi瘯uj za porad )
a ja ci powiem ze mam ciekie wlosy mam twarz owalna i brak wysunietego podbrudka i tez tak bylam scieta
nie mam calkiem zadkich wlosow ale wygldalo pieknie tylko jezeli zetniesz tak po bokach ze bedzie je idac to zaokragli ci bardziej jeszcze twarz ale ta sama wydrukowana fryzurka poszlam do fryzjera i mnie tak sciela
extremeap jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-02, 08:40   #2973
koszyk
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 198
Dot.: Jaka FRYZURA b璠zie mi pasowa ? - W﹗EK ZBIORCZY ;)

karmazynka, zwyk陰 lok闚k 鈔edniej szeroko軼i tyle 瞠 na moich w這sach tak w豉郾ie loki wychodz, one s jakie niepodatne i szybko si te loki prostuj przez to taki efekt
Stary 2010-08-02, 09:00   #2974
extremeap
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koszyk Poka wiadomo嗆
karmazynka, zwyk陰 lok闚k 鈔edniej szeroko軼i tyle 瞠 na moich w這sach tak w豉郾ie loki wychodz, one s jakie niepodatne i szybko si te loki prostuj przez to taki efekt
mam tak samo godzina i juiz po nich ;D lakiery pianki ani nic nie daja rady ;D
extremeap jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-02, 11:49   #2975
milen4
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 9
Dot.: Uczesanie "na Roma" - pomocy

Witam!
Chcialabym zrobic taka fryzure jak ma Kate z Lost, z tym ze moje wlosy sa super proste i zadne dyfozory je nie zakrecaja...

Z gory gdziekuje za wszystkie rady!
milen4 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-02, 14:28   #2976
1606
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 21
A co z takimi w這sami?

Za 2 tyg. ruszam do fryzjera, ale kompletnie nie wiem co zrobi z moimi w這sami... Na wst瘼ie zaznacz, 瞠 we wrze郾iu id dopiero do liceum. Chcia豉bym mo瞠 troszeczk zaszale i zmieni kolor w這s闚, ale 瞠by zmiana nie by豉 za bardzo widoczna. Zastanawiam si te nad 軼i璚iem takich w這s闚, s strasznie zniszczone pusz si, wywijaj w r騜ne strony, ani nie s proste, ani kr璚one, w dodatku s zawsze klapni皻e u nasady. Jednak nie chcia豉bym mie w這s闚 kr鏒szych ni do ramion.Mo瞠 Wy mi co poradzicie? Bardzo o to prosz. Na zdj璚iu kolor wyszed troch inaczej ni rzeczywisty, w這sy s troch ciemniejsze. Jakby kto pyta, mam niebieskie oczy i mam jasn karnacj, tylko w lato z豉pi jakie kolorki Zamaza豉m troch zdj璚ie, bo nie chcia豉bym, 瞠by kto znajomy znalaz moje zdj璚ie, potem by這by g逝pie gadanie, licz na Wasz wyrozumia這嗆
1606 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-02, 15:24   #2977
Sayuki93
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 1
Jaka fryzura?

Hej!
Postanowi豉m, 瞠 ju czas na konkretne zmiany w moim wygl康zie. Chcia豉bym zrobi sobie fryzur w stylu visual kei, niekoniecznie kolorow xD
Podobaj mi si wygolone boki. Ale nie chce 軼ina w這s闚 na d逝go嗆.
Ni瞠j umieszczam zdj璚ia, moje i fryzury.
Czy taka b璠zie dobra?

Umieszczajcie swoje propozycje.
Z g鏎y dzi瘯i.

Edytowane przez Sayuki93
Czas edycji: 2010-08-02 o 15:30
Sayuki93 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-02, 15:57   #2978
KUSB
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 5
Fryzura w 5 minut

Witajcie Chcia豉bym 軼i望 w這sy, gdy moja aktualna fryzura nie spe軟ia moich oczekiwa, w這sy s oklapni皻e i doprowadzenie jej do porz康ku zajmuje zbyt du穎 czasu.
Obecnie w這sy si璕aj mi do ramion, s r闚ne, proste. Mam wysokie czo這 i poci庵陰 twarz. Grzywka mi nie pasuje.
Jak 軼i望 w這sy, aby ich u這瞠nie zajmowa這 mi 5 minut i aby fryzura mia豉 spor obj皻o嗆?
KUSB jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-02, 15:58   #2979
little.b.blue
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 248
Dot.: A co z takimi w這sami?

na twoim miejscu 軼i窸abym t doln warstw bo wygl康a 幢e i skr鏂i豉bym do ramion. mo瞠sz te zrobi troch wyra幡iejsz grzywk.

Invisalign od 20/03/2016
little.b.blue jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-02, 19:56   #2980
justdoit
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 176
Pytanka! :D

Hej! Mam ogromn pro軸, m鏬lby kto powiedzie, czy da si postawi w這sy <dok豉dnie grzywke> do 10 cm, na irokeza? Bardzo mi to jest potrzebne...W jaki spos鏏 to zrobi i w og鏊e. Dam foty, o co mniej wieccej mi chodzi. : )

http://img78.imageshack.us/i/img5547qb8.jpg/
http://ikf.styl.fm/irokez-damski/fryzura699900.htm
http://ikf.styl.fm/irokez-damski/fryzura721469.htm

A drugim moim pytaniem jest, jak zrobi fryzur a'la dready? Tzn takie poskr璚ane pasma kt鏎e si w miare dobrze trzymaj? Co w stylu Toli z BLOG27, mia豉 kiedy co w豉snie na ten wz鏎.
justdoit jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-02, 20:22   #2981
Milejdi7
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 18
Dot.: Pytanka! :D

co do drugiego nie wiem, ale pierwsze...ja kiedy sobie postawi豉m, nak豉daj帷 wcze郾iej b.mocn gum i na to p馧 puszki lakieru do w這s闚^^tylko to stawianie trzeba tak robi etapami, a jak ju masz usztywnione gum, z豉p za ko鎍e, wyprostuj i wal ten lakier...tylko ja robi豉m przy 6 cm, a 10 to nie wiem...
Milejdi7 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-03, 10:50   #2982
fifi_niezapominajka
Przyczajenie

Jaka fryzurka byla by dla mnie odpowiednia?? prosze o rady!

Hej dziewczyny, jestem nowa na tym forum, postanowilam sie zarejestrowac poniewaz nie mam zadnego pomyslu na nowa fryzure i chcialabym abyscie mi doradzily w czym bede wygladala dobrze, zeby nie bylo takiej sytuacji, ze pojde do fryzjera i nie bede zadowolona z rezultatow.
Myslalam ostatnio nad zmiana fryzury, aby troszke ja skrocic , bo mam zniszczone i porozdwajane koncowki, oprocz tego mam strasznie puszace sie wlosy, prostuje je prostownica a one i tak po kilku godzinach sa sianowate i sie skrecaja
Myslalam nad tym aby fryzjerka mi tbardziej scieniowala wlosy z objetosci a tylko z 3-4 cm podciela koncowki.
Myslalam nad grzywka,ale nie wiem czy grzywka bedzie mi pasowala??? dlatego prosze was serdecznie o rady. wkleje wam swoje zdjecie, bedzie wam latwiej mi doradzic
Jezeli ktoras z was jest z okolic lodzi albo zgierza to moze by mogla mi doradzic jakiegos dobrego fryzjera. pozdrawiam
fifi_niezapominajka jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-03, 12:01   #2983
magdaaaa17
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 16
Smile Dot.: Jaka fryzurka byla by dla mnie odpowiednia?? prosze o rady!

Wdaje mi si, 瞠 nie musisz nic zmieniac ζdnie ci w takich w這sach co masz Mo瞠 grzywka na bok sama niewiem

A mi dziewczyny co by軼ie doradzi造?

Edytowane przez magdaaaa17
Czas edycji: 2010-08-03 o 12:03
magdaaaa17 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-03, 15:04   #2984
mk1112
Przyczajenie

Moja wymarzona fryzura - jak uzyska?

Witam wszystkich! Zak豉dam ten w徠ek z nadziej na uzyskanie fachowych porad, pomocy. M鎩 problem jest taki, 瞠 ju od naprawd niepami皻nego czasu MARZ o takiej fryzurze (podaj w za陰czniku pierwszym). Mo積a powiedzie 瞠 mam ju dobr fryzur "wyj軼iow", a wi璚 p馧d逝ga fryzura z grzywk zaczesan na bok do wysoko軼i brwi. Moje w這sy stylizuj wywijaj帷 boki na zewn徠rz i nak豉daj帷 du穎 pianki na grzywk (tylko tak si trzyma poziomo na bok :\ ) i wgniataj帷 w reszt aby uzyska efekt celowego nie豉du. No ale jak sami widzicie, sugeruj帷 si zdj璚iem jeszcze troch mi brakuje do posiadania wymarzonej. Piosenkarz wiadomo, ma t fryzur wystylizowan itd. ale pewnie i w這sy ma troch inne od moich. Jednak wierz, 瞠 mo積a sobie tak je u這篡 pomimo wszystko, dlatego te prosz o jakie rady jak to zrobi, mo瞠 jako inaczej podci望 w這sy, inaczej stylizowa... Nie znam si na tych sprawach tak bardzo jak wy, a wi璚 pok豉dam nadziej i licz na szybk odpowied .
Dla por闚nania dam jeszcze swoje zdj璚ie (za陰cznik drugi)

Edytowane przez mk1112
Czas edycji: 2010-08-03 o 15:11
mk1112 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-03, 15:52   #2985
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 11 159
Dot.: Jaka fryzurka byla by dla mnie odpowiednia?? prosze o rady!

Cytat:
Napisane przez fifi_niezapominajka Poka wiadomo嗆
Hej dziewczyny, jestem nowa na tym forum, postanowilam sie zarejestrowac poniewaz nie mam zadnego pomyslu na nowa fryzure i chcialabym abyscie mi doradzily w czym bede wygladala dobrze, zeby nie bylo takiej sytuacji, ze pojde do fryzjera i nie bede zadowolona z rezultatow.
Myslalam ostatnio nad zmiana fryzury, aby troszke ja skrocic , bo mam zniszczone i porozdwajane koncowki, oprocz tego mam strasznie puszace sie wlosy, prostuje je prostownica a one i tak po kilku godzinach sa sianowate i sie skrecaja
Myslalam nad tym aby fryzjerka mi tbardziej scieniowala wlosy z objetosci a tylko z 3-4 cm podciela koncowki.
Myslalam nad grzywka,ale nie wiem czy grzywka bedzie mi pasowala??? dlatego prosze was serdecznie o rady. wkleje wam swoje zdjecie, bedzie wam latwiej mi doradzic
Jezeli ktoras z was jest z okolic lodzi albo zgierza to moze by mogla mi doradzic jakiegos dobrego fryzjera. pozdrawiam

nie r鏏 hrzywki bo potem bedziesz a豉 problem z prostowaniem.

z d逝go軼i za duzo ym ie 軼inala, moze lekko wycieniowa豉.

Ogolnie masz bradzo 豉dne w這sy!

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w這s闚 z wiza瞠m : 65cm completed

Moja piel璕nacja w這s闚
karmazynka99 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-03, 16:05   #2986
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 11 159
Dot.: Moja wymarzona fryzura - jak uzyska?

piosenkarz ma chyba g瘰trze w這sy i d逝窺ze.

ja bym najpierw zapu軼ila, a potem kombinowa豉 z pianka bo efekt powinien wyj軼.

wi耩 zycze szybkiego zapuszczania

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w這s闚 z wiza瞠m : 65cm completed

Moja piel璕nacja w這s闚
karmazynka99 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-03, 17:29   #2987
asiulek19
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 666
Dot.: Jak ZROBI tak fryzur ? - W﹗EK ZBIORCZY!

Z mi陰 ch璚i pos逝cham waszych rad bo ja te mam super proste w這sy I te was poprosz o pomoc

asiulek19 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-03, 18:24   #2988
hihiha
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 2

M鎩 drogi te irokezy mo積a z 豉two軼i u這篡c za pomoc dobrej pianki, lub lutionu, to t瞠ba na這篡 na wilgotne w這sy( nie powinny by ani za mokre ani za suche), modelujesz w這sy na szczotkie pami皻aj帷 aby nada im odpowiedni kierunek i szczotki, polecam u篡 szczotki do modelowania m瘰kiego pami皻aj aby g鏎ne w這sy dobrze wyci庵n望 na szczotce, nast瘼nie u篡j lakieru i spryskaj nim w這sy nadal wyci庵aj帷 jae ku g鏎ze najlepiej d這ni, a na koniec troche gumy, wosku, lakieru do utrwalenia i w豉la gotowe

Mi貫j zabawy
hihiha jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-03, 21:04   #2989
Monx
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 557

a ja ponawiam zn闚, kolor , najlepiej w odcieniach blondu

UX designer

Monx jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-04, 01:04   #2990
SugarFreexD
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 607

Nie wiem, czy pisz w dobrym temacie, ale wydawa mi si on najbardziej odpowiedni.
Chcia豉m zrobi takiego koka jak na filmiku, tylko moje pytanie dotyczy w豉郾ie tych spinek "Spin Pin". Widzia造軼ie mo瞠 gdzie takie do kupienia? Bo w internecie nawet nie znalaz豉m nic o nich po polsku.
http://www.youtube.com/watch?v=tqOoxCTxenw
SugarFreexD jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-04, 08:12   #2991
PEDRO86
Przyczajenie

A co z t zaczesk w ty? Jak uliza sobie w這sy do ty逝, zeby nie odstawa造?

Mam pytanko jak zrobi fryzurk "na roma". Tzn dobrze wygl康am jak mam w這sy w ty zaczesane. Ale poniewa ostatnio trac w這sy z przodu (zakola) to jak mam wi瘯sze w這sy to wygl康a to koszmarnie:/. CHYBA 浩 JE SOBIE ULIZUJE DO TYΣ. Tylko jest problem. Mam mokre bardzo w這sy - zaczesuje do ty逝 - super wszystkie w這sy s przy g這wie 豉dnie. Daje 瞠l, lakier w r騜nych kolejno軼iach ale po chwili i tak w這sy w璠ruj do g鏎y i odstaj od g這wy i to do軼 znacznie :/. 4 cm mam na g鏎ze g這wy a po bokach mam wycieniowane i maj teraz tak z 3 cm. Pytanie: CZEGO U玆, 浩BY WSZYSTKIE WΜSY BYΧ CAΧ CZAS ULIZANE PRZY GΜWIE I NIE ODSTAWAΧ?
PEDRO86 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-04, 13:04   #2992
asiulek19
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 666

Witam mo瞠 mi kto powiedzie jak zrobi tak fryzurk chodzi mi o 軼i璚ie ,ale mo瞠cie r闚nie poda sposoby na zrobienie takich fal

asiulek19 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-04, 19:17   #2993
justdoit
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 176

Cytat:
Napisane przez hihiha Poka wiadomo嗆
M鎩 drogi te irokezy mo積a z 豉two軼i u這篡c za pomoc dobrej pianki, lub lutionu, to t瞠ba na這篡 na wilgotne w這sy( nie powinny by ani za mokre ani za suche), modelujesz w這sy na szczotkie pami皻aj帷 aby nada im odpowiedni kierunek i szczotki, polecam u篡 szczotki do modelowania m瘰kiego pami皻aj aby g鏎ne w這sy dobrze wyci庵n望 na szczotce, nast瘼nie u篡j lakieru i spryskaj nim w這sy nadal wyci庵aj帷 jae ku g鏎ze najlepiej d這ni, a na koniec troche gumy, wosku, lakieru do utrwalenia i w豉la gotowe

Mi貫j zabawy
No milutko, ale jestem dziewczyn. ; D
justdoit jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-05, 17:45   #2994
aledra7
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 97

Czy kto u篡wa tej spinki?

czy ona dobrze trzyma?
aledra7 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-05, 18:32   #2995
caomi
Przyczajenie

Pomys na fryzur - pom騜cie!

Cze嗆 Dziewczyny!
Prosz Was rad w sprawie moich w這s闚
Ot騜, s one naturalnie pokr璚one (przy czubku g這wy tak w miar proste, ale od po這wy zaczynaj si kr璚i) ich d逝go嗆 to do po這wy szyi. M鎩 g堯wny cel - marz o takim ma造m irokezie, chocia瘺y z grzywki, tyle, 瞠 nie wiem czy na kr璚onych w這sach 豉dnie by to wygl康a這, a poza tym szukam ma貫j inspiracji, wi璚 je郵i macie jakie foteczki czy cu takiego to bardzo bym prosi豉 bo z tego co widz, wszystkie "irokeziki" s na w這sach prostych

PS
prosz o wyrozumia這嗆, stawiam pierwsze kroki na forum Wiza
caomi jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-05, 19:21   #2996
verticaly
Raczkowanie

Dot.: Pomys na fryzur - pom騜cie!

mia豉m kiedy takiego irokeza na weselu, d逝go si trzyma, polecam .
a co do w這s闚, to te mam nie tyle co kr璚one, ale falowane i fryzjerka prostowa豉 mi w這sy prostownic.
my郵, 瞠 nie ma problemu ?
pozdrawiam

verticaly jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-05, 21:43   #2997
caomi
Przyczajenie

Dot.: Pomys na fryzur - pom騜cie!

w豉郾ie na weselu te mia豉m, z lok闚, strasznie mi si podoba, ale no na co dzien bym chcia豉 cos dla odmiany
caomi jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:36   #2998
dreams_x33
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 295
GG do dreams_x33

http://photos.nasza-klasa.pl/1324034...c01c14cba.jpeg - ja i moje w這sy.
jaka fryzura b璠zie do mnie pasowa豉?
Stary 2010-08-06, 12:23   #2999
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 21 060

Cytat:
Napisane przez dreams_x33 Poka wiadomo嗆
http://photos.nasza-klasa.pl/1324034...c01c14cba.jpeg - ja i moje w這sy.
jaka fryzura b璠zie do mnie pasowa豉?
zakrywaj帷a wysokie czo這 mo瞠 prosta gruba grzywka ?

Ilsa Lund jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2010-08-06, 14:01   #3000
dreams_x33
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 295
GG do dreams_x33

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Poka wiadomo嗆
zakrywaj帷a wysokie czo這 mo瞠 prosta gruba grzywka ?
tak, o tym my郵a豉m ju. lecz co jeszcze mog zrobi z w這sami?
Zamknij w徠ek

Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.