![]() |
#2971 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Cytat:
No niestety, nie ma innej opcji. Cytat:
Co do linii to ja taka leciutka do pepka prZed ciążą już miałam i dalej jest taka sama. Cytat:
Też podobają mi się ombre, ale Ty blondynka chyba jesteś, to chyba duży odrost musisz miec? Cytat:
Jeszcze na wątku będziemy sobie wysylaly fotki kupek ![]() Super, gratulacje decyzji!! :Oklaski: Cytat:
Trzymaj się, ją też dzisiaj nie w formie o ile można tak jeszcze powiedzieć na taki etapie ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zadomowienie
|
a do tego czasu będziecie wynajmować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
RUDASKA powodzenia!
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kura wyciągnięta z pralki, nic jej się nie stało. Postawiłam ją w dużej misce bliżej grzejnika i niech sobie schnie powoli ![]() U mnie gin. mówiła, że brzuszek mały, ale może taka uroda Inki i, że może się urodzić długa i szczupła. Mówiła też, że i tak ładnie rośnie biorąc pod uwagę moje problemy żołądkowe jelitowe. Teraz na USG będę w środę więc zobaczymy czy coś się zmieniło. Na ostatnim USG jak byłam to wg OM był 33t0d, wg USG 33t1d, a brzuszek wymiarami odpowiadał 29t5d ![]() Cytat:
![]() ![]() I gratulacje dla Tż-ta ![]()
![]() |
#2975 | ||
Zadomowienie
|
Czubasek gratulacje dla męza
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ostatni raz farbowałam w sierpniu z tego co pamiętam więc nigdy nie miałam az tak duzego odrostu :p bo malowałam z reguły raz w miesiącu.. znalazłam na fb taki salon niedaleko mnie i cały czas wrzucają fotki przed-po i jest to idealnie to co chce osiągnąc więc musiałabym mieć pecha gdyby na moich włosach to nie wyszło ![]() ![]()
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Kura ![]() ![]() Ciężko oddać jej kolor na zdjęciu, ale w zależności od kąta patrzenia jest jasnoniebieska lub taka miętowa ![]() ![]()
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Ja swoich włosów nie farbowałam już prawie dwa lata i przynajmniej raz w miesiącu mnie kusi żeby zmienić kolor. Szkoda mi ich niszczyć farbą, a z drugiej strony już mi się nudzi ten kolor.
#2978 |
Wtajemniczenie
|
OENEDUE miałam tę matę i młody ją uwielbiał
![]() ![]()
#2979 |
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nigdy nie malowałam włosów u fryzjera
![]()
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
Ja w sumie 3 miesiące nie farbowałam. Chciałabym jakiejś zmiany, ale nie rezygnując z blondu, ale z drugiej strony chciałabym zostać przy tym co mam teraz, bo nawet jak mam odrost to nie wyglądam tragicznie, a nie wiem kiedy będę farbować po porodzie
![]()
#2981 |
Wtajemniczenie
|
Ja w październiku byłam u fryzjera i mam kolor na tyle zbliżony do mojego własnego że odrostu w zasadzie nie widać a o to mi chodziło. Na końcach mam trochę jaśniejsze żeby nie było tak płasko.
#2982 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj sobie kolor zrobiłam.. czekoladowy brąz.. wyszedł jak zawsze brązowa czerń :P ale nie chciałam kombinować teraz a odświeżyć kolor.. jak próbuje rozjasniac to tylko odrosty się łapią i dziwnie to wygląda.. musiałabym kolor ściągać a takich rzeczy w ciąży nie chciałam robić.
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Ja mam brzydki naturalny kolor.. typowy polski mysi blond. A paradox tako, że w jasnych włosach się psychicznie zle czuje. I każdy mi mówi, że mi nie pasują jasne
#2983 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do kury to tez mysle, ze do karmienia bedzie super, zabierasz ja do szpitala? Bo nie wiem czy nie narobie obciachu ![]() Cytat:
Tzn on ogolnie jest bardzo fajny i pewnie dlugo posluzy, ale ten plastik pod spodem moglby jednak byc lepszej jakosci, bo jak sie rozklada to trzeba docisnac, samo nie wskakuje, chociaz moze sie jakos wyrobi, sama nie wiem... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | ||||
Rozeznanie
|
Hej, nawet sobie nie wyobrażacie jak mi szybko leci czas! A w sumie nic nie zrobiłam... A wstałam o 6... Ale chyba tak na początku będzie zanim sobie ułożymy z małą nasz plan dnia.
Widzę że u was przygotowania na całego, skurcze, czopy ![]() ![]() Evcia pokój prześliczny! Pięknie to wszystko zrobiłaś. Pokaże wam też nasz kącik ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aha, i miałam wam napisać o Snuzie. Niestety ale wszystkie opinie jakie słyszałam to negatywne. Też oczywiście kupiłam bo w mojej sytuacji trzeba się wszystkiego chwytać co może pomóc. Ale mimo to monitor odechu do łóżeczka to u obi podstawa. Snuza jest dobra ale tylko wtedy jak dziecko leży w czymś co się nie rusza. To jest monitor ruchu więc kiedy np jedziemy samochodemalbo prowadzimy wózek, gdzie sam pojazd już się rusza to snuza nie zadziała prawidłowo. Tak słyszałam od lekarzy i położnych z oddziału wcześniaków w łodzi. To są informacje od rodziców którzy tego używali . A w szpitalu tylko monitor baby sense z certyfikatem medycznym. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Rozeznanie
|
Masz pokój
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kury do szpitala nie biorę bo i tak dużo tych rzeczy a w sumie kilka dni wytrzymam bez ![]()
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Zaneta super dziewczecy kącik.
![]()
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej zależy mi na tym, żeby w nocy działał, bo wtedy my też odpoczywamy i nie zagląda się tak często do dziecka. W dzień jak będę w domu to też będę podłączać. Także liczę, że się sprawdzi... Śliczny, dziewczęcy kącik! ![]()
![]() |
#2990 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Żaneta, ładny różowy dziewczęcy pokoik ![]() Co do włosów to ja miałam w dzieciństwie wręcz białe, potem ciemniały i teraz mam brązowe. TŻ podobnie, najpierw blond teraz prawie że czarne. Martwimy się, że ludzie będą się dziwnie patrzeć jak Gniewko będzie małym blondynem, a rodzice ciemni ![]() I ja nigdy nie farbowałam i chyba nie zamierzam póki nie osiwieję ![]() Trochę się obawiam czasu po porodzie, bo w ciąży w ogóle włosy mi nie wypadają... A zawsze miałam z tym problem, no i jak później wypadnie naraz wszystko co powinno przez 9 miesięcy?! ![]() Kura Dany mi się też podoba, ale może ciążowa poducha da radę, albo dostaniemy od kogoś... ![]() Linię na brzuchu to mam ponad pępek, ale nie do cycków, nie wiem jak ma się do teorii :P Czubasek gratuluję działki ![]() Barboo, a jakie masz badania robić przed porodem w wodzie? Chodzi o choroby zakaźne? Jeszcze co do czopa, bo pisałyście. To taki mega gęsty śluz już miałam dawno i to raczej nie to, więc się nie martwcie. Czop ewidentnie się wyróżnia i od razu wiadomo, że to to ![]() ![]() ![]() Spałam więc już wczoraj na podkładzie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez arisah Czas edycji: 2015-11-19 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Raczkowanie
|
a to my nie zaczynamy 9 miesiąc dopiero za tydzień??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po ślubie zaraz pilnowałam, żeby zakładał jak wraca z pracy (do pracy mu nie pozwalam, bo raz żeby by zniszczył, a dwa, że nie chciałabym, żeby m jakaś maszyna wyrwała palec przez obrączkę :/). Teraz nie zwracam uwagi na to. Zakłada zazwyczaj w niedzielę i to nie zawsze. Zâ☠â☠â☠ałabym gdyby przysłał zdjęcie gdzie siedzi w restauracji w towarzystwie jakiejś pani bez obrączki- to na pewno ![]() Cytat:
![]() Ja podkład chyba w przyszłym tyg. położę. Akurat będzie ciąża donoszona wtedy ![]()
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Melduję, że do mnie dzwonili z Oxfordu. Jutro na 8:00 mam się tam zameldować. Kazali mi wziąć prowiant i gazety.. czyli będę gnila tam niezle
#2996 |
Rozeznanie
|
Zostawilam kartke z badaniami w samochodzie, ale z tego co pamietam to WR, HIV, HBS i badanie czystości pochwy. Wszystko mialam na poczatku ciazy, ale trzeba powtorzyc do porodu w wodzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Padam. Nie dość ze od 5 nie śpię to jak poszłam o 9 załatwiać sprawy tak dopiero wróciłam. Masakra. Nic mi sie nie chce robic juz. Poleze z godzinę i ogarne zupę buraczkowa ale poza tym noc nie robię. A jutro to juz na pewno nigdzie nie wychodzę ani nic ![]()
![]() |
#2998 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ślicznie! Bardzo dziewczęco ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2999 | |
Zadomowienie
|
No czop to taki glutek hehe
Zaciekawa ja bym pewnie zapytała ale bez awantury. Ale to właśnie zalezy jak podchodzicie na co dzień do noszenia obrączki. Mój kiedyś zapomniał zabrać od teściów. Tydzień chodził bez do pracy. Zdarza się ze się zapomni po prostu. ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
Jejku to juz Twój poród ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Słodki róż ![]() Cytat:
U mnie ani gin od usg, ani mój prowadzący nie czepiali się brzuszka, choć tez mi wyszła róznica. Stwierdzili, ze tylko drastyczny rozrzut jest niepokojący, a i takie mniejsze, to bywa, że nawet wada usg. Więc nie ma co się denerwować. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.