|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
Cytat:
A ty kociulku nawet nie mysl o jakiejkolwiek aktywnosci! Mozesz pozamawiac rzeczy przez internet 😊 Cytat:
A poza tym w gondoli dziecko jest wozone tylko ok. 7 mscy wiec to tez krociutko ![]() Nie wiem, moze za malo sie przejmuje kwestia wozka? 😜 Cytat:
Cytat:
Ale bez sensu z tym moczem... Dzien dobry ![]() Ale mialam dzis lenia zeby wstac 😢 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zadomowienie
|
Ja mam polowkowe równo w 22t0d i martwiłam sie, że późno, ale ja znowu dostałam informacje że lepiej bliżej 22 widać niż bliżej 18. Nie robię u swojej gin, tylko idę do przychodni gdzie zajmują się tylko tym. Nie wszyscy lekarza mają ten certyfikat fmf.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Stąd nie powinnysmy sie nimi przejmować Słuszna więc postawę przyjęłas 😉 Mamusiu grudniowo ad 2015 I jak się czujemy? 🤗 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Dokładnie Dobrze mówi Polać jej mleka 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- [QUOTE=muffinowe_love;6373 5016]Oplułam monitor ![]() ![]() Cytat:
Nieststy nie było to made in japan Tylko jakas mega stara produkcja europejska Aaaaale japońskie są zajefajne🙊 Pozdrów Tż od Karola 😆 Bądźmy dobrej myśli maffin My grudniowe jesteśmy farciarami w każdym względzie 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Cytat:
Dopiero wieczorem jak go nasmaruje olejem i leżę czekając aż się wchlonie Ma swoje 5 min ten aprobata🤗 Moja teoria jest taka ze Dziewczynki są drobniejsze i subtelniejsze w tym 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- Cytat:
Mocz i infekcje Ja jak sikam to mnie troche piecze Kupiłam zurawine suszona w biedrze i jem Wystarczy? Czy bez lekarza się nie obędzie? Wizytę mam 12 dopiero 🙄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- A ja się dziś wysłpałam w końcu 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- I nie jadę na budowę 😆 Jupi!😆 No l4 prawie 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zadomowienie
|
Zazdroszczę ...
Ja na mojej jestem dwa razy dziennie i dzis juz tez powinnam tam siedzieć ale tak mi sie nie chce wstać ![]() ![]() Ja nie wiem jak ogarnę to wstawanie do Dzidzi ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
No ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Aaaa i nie chwaliłam sie - dorobiłam sie przewijaka , butelki i termosu na butelkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kochana a co Ci bylo dokladnie bo ja tego posta znalezc nie moge :/ Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- kociulek - no wtedy to juz musze nie musi byc na 100% ale zeby bylo wiadomo ![]() u mnie wlasnie za usg jest drozsza wizyta itp. mi to ogolnie nie przeszkadza wazne zeby lekarz byl spoko, kazdy sie ceni . Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy paracetamol yo lek ktory mozna brac w ciąŻy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
ja na budowie jestem w sumie codziennie na chwile, ostatnio 5 h malowalam kaloryfery z tżtem.. :/ masakra..
teraz mamy hydraulika i myslimy jak te kaloryfery dac i po ile bo mamu żeliwne i aluminiowe Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My kobiety budujące nie tylko nasze rodziny ale i domy 😘 Wytrzymaj! Niedługo weekend to będzie wolne 😙 Ja tez nie wiem Ale podobno wtedy nabiera się jakiejś super mocy 😉 Ciekawe czy 30 plus też to dotyczy ?🤔 Ja jestem bardzo rozpieszczona ws wstawania Bo wiadomo wakacje ciągle mam No i zajęcia sobie też sama ustalam w pracy Najwcześniej na 10.00 Kiedyś rzuciłam się na 8.00 I to była porażka. Wiecznie zasypialam a studenci uciekali gdy przekroczyłam te magiczne 15 studenckich 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zadomowienie
|
No wlasnie nie ma wolnego weekendu bo Panowie maja obsuwę czasowa i stoję nad nimi jak gestapo zeby sie streszczali
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z ogrzewaniem podłogowym kończonym w sobotę bo w pon zaplanowane wylewki 😨 No nic. Przeżyć jakos to trzeba. Tylko tyle powiem😒 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe no musiałam bo myślałam, że mi cycki eksplodują, takie były nabrzmiałe i bolesne przy dotknięciu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no i mi chyba cytowania poznikały ![]() ![]()
USG: 03.10 - 2090g szczęścia ![]() USG: 22.11 Wizyta: 28.11 Edytowane przez motylek85 Czas edycji: 2016-08-03 o 08:22 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak w ogóle opowiem wam hit wczorajszego dnia... byłam z wizytą u znajomej i niestety nie było nam dane spokojnie pogadać bo przyszła jej teściowa i z nami siedziała. Znam babkę i w sumie gadałyśmy najpierw o pierdołach ale zaczął się oczywiście temat ciążowy i płci. Mówię jej, że jeszcze nie znam płci a ona tak patrzy na mnie z ukosa i mówi "a ja widzę po tobie, że będzie dziewczynka... bo na dziewczynkę się brzydnie" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zadomowienie
|
Papaya, co Ty dużo lekarzy ma ten certyfikat jak znajdę stronę to wkleję, można sobie sprawdzić czy nasz ma
![]() Folinka, z wózkami jest tak na prawdę różnie, już tu pisałam, że ja gondoli praktycznie nie używałam, bo córka nie akceptowala żadnych gadżetów, tylko nasze ręce. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam specjalnej ochoty na nic, czasami mnie tam przyciśnie na coś konkretnego, ale równie dobrze jest to ciasto jak kabanos ![]() ![]() Moja mała przez całą przeprowadzkę ruszała się mega mało, ale ja odpoczywałam tylko na sen, więc się nie dziwie ![]() ![]() Idę kupić pączki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2989 | |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() Można, ja wczoraj wzięłam bo głowa mi pękała, a musiałam jakoś funkcjonować , tutaj wpis ginekologa na ten temat https://www.instagram.com/p/BIj3ZuMDVpE/ Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
Mozna
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zadomowienie
|
Jak najbardziej. Mi powiedzieli w szpitalu zeby na te bolesne skurcze brac paracetamol a jak on nie pomoze to dopiero te silnieksze tabletki co dostalam w szpitalu... no ale czuje sie na szczescie ok.
Dzis mnie w pracy wszystko wku***a... niby nie jestem nerwowa, a dzis to bym na wszystkich sie wyzywala. Nie wiem co mi jest. Czekam od godziny na kogos z it zeby mi drukarke na naklejki naprawili ale oni maja czas na wszystko. Jeszcze chwike a pewnie rzucę wszystko i pojde do domu... grrr.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | ||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() ![]() Heh, a mi się wydaje, że rano. Zaglądam, a tu już więcej już strona spisane. Matulu, o 4? Tak dla solidarności tylko? ![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście! Cytat:
![]() Cytat:
Musiało jej coś w tej gondoli nie pasować ![]() No pewnie, że dzieci są różne. Ja się opieram na moim dwukrotnym doświadczeniu i stąd moje wnioski ![]()
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 |
Zadomowienie
|
Fokinka, nie sadze, że jej w gondoli cos nie pasowalo, po prostu taki typ dziecka. Nie akceptowala wózka, lezaczka, w dzień drzemki tylko na rękach do ok 5 miesiąca. Tak zazwyczaj nosilismy na rękach. Zawsze braliśmy wózek i z każdego spaceru wracałam z mała na rękach, a druga ręka pająkami wózek. Na macie też się nigdy nie zabawila. Ogólnie ma dużo cech hnb, albo i wszystkie
![]() Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zadomowienie
|
Mam od czwartku ciągłe zawroty głowy. W piątek nie byłam w stanie się ruszyć, bo mnie nosiło. Byłam w szpitalu, gdzie mnie przyjeli z wymiotami zamiast zawrotami, wypisali jako wyleczoną z wymiotów i z poradą konsultacji u laryngologa... Kpina. Iławski szpital...
![]() |
#2996 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojej kolezance sie snilo ze bede miec dziewczynke, a drugiej ze chlopca hehe Cytat:
najwazniejsze ze masz cos przepisane :-* ja od kilku dni co jakis czas albo obrot glowy slysze wlasne tetno.. :/ Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Hej,hej
![]() Ja dzisiaj tylko na pocztę obeszłam,a czuje się wykończona jak nie wiem ![]() Musiałam się położyć na chwilę, bo normalnie jakbym maraton przebiegła, gdzie się podziała moja kondycja ![]() Poza tym mam straszną ochotę na basen, albo jakieś jezioro, fajnie by było jakby się udało wyciągnąć Tż ![]()
#2998 |
Zadomowienie
|
O tak, w tej kwestii jest niezastąpiona
![]() Aktualnie: - kończą tynkowanie elewacji - robia łazienki - kłada płytki w kuchni i korytarzu - plus tu cos domaluja, tam cos dokręca , tu coś rozkuja Mieli skonczyc do konca lipca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem jaka jest temperatura dla dziecka ale pewnie ok 23 stopni
ja jestem zmarzlak i uwielbiam cieplooo ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
jeszcze cos wam zostanie do zrobienia? Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez jestem zmarzluch i uwielbiam ciepełko ![]() Z rzeczy które nam zostaną w domu to juz typowa wykończeniówka jak drzwi, lustra do wklejenia w łazienkach, szafy do zrobienia, meble, garaż do wykończenia w środku , wylanie tarasów, ogrodzenie działki i ogród to juz raczej przyszły rok bo kasy nie starczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.