|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NEWSY CIUCHOWE/dokładki, część X
. STRADIVARIUS- przecierane rurki z elastycznego jeansu s/m, stan bdb- ,załozone ze 3x
BERSHKA- Spodnie/rurki materiałowe,czarne, dobry gatunkowo materiał, stan bdb rozm. 36 |
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
przejrzałam jeszcze raz szafy i znalazłam wełnianą marynarkę męża, w której nie chodzi, bo nie czuje się w niej dobrze, parę razy ją założył, ale wygląda jak nowa, jest starannie uszyta i wykończona, kupiona w poprzednie wakacje w Factory Annopol, kosztowała kilka stów, ale stwierdził, że mogę wymienić na cokolwiek przydatnego, bo ta i tak wisi i nie będzie w niej chodził https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=79
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
#3064 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam porządki w szafie i założyłam nowy wątek z ciuszkami
Zapraszam Ciuszki
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
duża kuchnia Miele kupiona w grudniu, niestety stoi nie używana
stan idealny - wydaje odgłosy gotowania, posiada okap z miejscem na produkty lub sprzęty, piekarnik. Dodaję do wyposażenia masę naczyń, warzyw, dań gotowych, toster, kuchenkę mikrofalową i sztućce. Fan gotowania będzie zachwycony! Zdjęcia dla zainteresowanych! |
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby ktoś miał ochotę, dla faceta wziąć-zapraszam
![]() *spodnie Acne Ace Cash, Skinny Fit *longsleeve All Saints *sweter All Saints |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa butikowa bluza w róże z metką rozm Uni aczkolwiek najlepiej na S lub M
z chęcią wymienię na ciuszek lub lego (friends,eleves)
|
#3069 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
dokładam trochę ciuchów (w stanie bdb i idealnym) po mojej córce, dla szczupłej dziewczynki (na wzrost 152/158cm); w tym ciepłą kurtkę zimową w której chodziła ostatniej zimy.
(Mam też mniejsze, od rozmiaru 134cm; w tym także kurtka markowa (GAP) na 5-6 lat) fotki dla chętnych |
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam:
- wysokie kozaki skórzane FRYE - czółenka skórzane DOT'S - kurtka Jack Jurphy - duże figi damskie x3 |
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
torba sinsay
stan idealny użyta kilka razy więcej zdjęć w wątku |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
ramoneska jak nowa
parka
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51699903 Edytowane przez dziuniaax Czas edycji: 2015-09-21 o 19:34 |
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Trzy sweterki.
|
|
|
|
#3074 |
|
Zadomowienie
|
Trochę nowości
m.in. puchowa kurta Zara Trf. r. M, koszulki basic, krótka koszula w kratę M F&F i wiele innych! Zapraszam! |
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Dorzucam 3 próbki z Annabelle Minerals
* podkład mineralny kryjący GOLDEN LIGHT * korektor mineralny DARK * róż mineralny ROSE * eyeliner z INGLOTA nr 29 ciemna śliwka * szczotka do modelowania The Body Shop * woda toaletowa Versace Versus * woda toaletowa Salvador Dali Lovely Kiss * lotion pogrubiający włosy
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy Edytowane przez atenaz Czas edycji: 2015-09-21 o 22:29 |
|
|
|
#3077 |
|
koci świat
|
Pomarańczowa bardziej niż na zdjęciu taka neonowa bluzecza z dłużym tyłem -36 ale to over więc spokojnie i większe rozmiary wejdą☺
Dłuższa włoska bluzka ,tunika idealna do leginsów kolory militarne ciemnozielone -rozm. Uni. Świetny grubszy materiał Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3078 | |
|
koci świat
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3079 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Charlotte Link, Wielbiciel, wyd. Soniadraga, stan dobry
Charlotte Link, Ostatni ślad, wyd. Soniadraga, stan dobry Charlotte link, Drugie dziecko, wyd. Soniadraga, stan dobry
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dokładka ubranek dla chłopca
rozm 80-86 zapraszam
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
i inne
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Za moment u mnie dokładka ubrań w rozmiarach S/M/L/XL
Zapraszam! |
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
I kolejne
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
Kurteczki rozmiar S (36)
|
|
|
|
#3089 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3090 |
|
Welcome to Jamrock
|
Pędzel do kresek/brwi LancrOne
Pędzel do nakładania cieni na powiekę LancrOne Pędzel do blendowania cieni LancrOne Pędzel skośny do różu LancrOne Pędzel do pudru LancrOne zapraszam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.