![]() |
#3061 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]()
![]() |
#3062 | |||||
BAN stały
|
Wezmę to sobie do serca, ciociu Corii
![]() ![]() Co mi przypomniało, że też mam białą herbatę na stanie, z mandarynką, 9 lat po terminie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ha! Czy ciocia Corii to czyta? ![]() ![]() --- Chciałem se hot-doga kupić, ale wyszły! Skandal! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ah, Wujku Gryxławie, az sie wzruszylam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Nie, tego nie czytałam, przeoczyłam ![]() ![]() ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-06-17 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ten krem, a w zasadzie żel, to serio nawet dla takiej ciemnej masy jak ja. Jesli mi wyszedł (to gotowanie budyniu wybełtanego z zółtkiem w wodzie z cukrem, masłem i sokiem z cyt, i skórką). Ja go jadłam jako kisiel, bez jaja w drugiej wersji. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też miałam takie zjazdy, nikt nigdy mi nie zlecił podobnych badań, a w szpitalu byłam na tę okoliczność 3 razy. Sama nie zgłębiłam tematu jak mi się poprawiło, ale widać, że jak samemu się nie weźmie losu we własne ręce to bida. ![]() Cytat:
![]() To racja, doświadczony wie co i jak, ja tylko cukru ujęłam. Prosiłabym o przepis od Mam, jeśli to nie za dużo kłopotu, bo może jesienią mnie najdzie ponownie chcica? Jak se pomyślę o kolejnych eksperymentach... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
spekulowałabym
![]() Myśle własnie, jakie by tu ciasto zrobić w ten wekeend, chyba jak ostatnio, wezme jakis nowy przepis i sruu ![]() ![]()
#3067 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale mi się focie nie zgadzajo ![]() Cytat:
![]() Wysyp dziadów po lecie bywa też skutkiem filtrów SPF, bo jednak to zalepiacze są, chcemy tego czy nie, słońca - czyli i tak źle i tak niedobrze ![]() Mnie pomaga nieeksponowanie twarzy na słońce, i ograniczanie ciapania się filtrami. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3068 | ||
BAN stały
|
No tak, racja
![]() To przez te fronty atmosferyczne wszystko! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to jeśli ktoś lubi mega mokre to Mam robi fajne i proste pomarańczowe. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3070 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Musze poszukac jakiegoś przepisu na szpinakowe... A póki co chuop mnei jutro ma zabrac do tej cukeirni, to sie obzrem ciachem po pachy ![]()
![]() |
#3071 |
grozi wypollizowaniem
|
hej, widze ze spowiedz doroczna
![]() ![]()
#3072 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.zgadza się - mówiąc "hormony" miałam na myśli hormony pciowe szalejące przy nieprawidłowościach babskich , ale wiadomo , że stres to hormo stresu ![]() filtrami się zaczęłam smarować dopiero w tym roku na poważnie ale nie po twarzy na razie ![]() ![]() ![]() słońce też w tym roku dopiero ograniczam, ale ono akurat nigdy jakoś mi nie wpływało na stan . 3.mnie się nie kojarzy , i brzydki nie jest , dla mnie wymaga natychmiastowej konsumpcji ![]() 4.jako i u mnie ![]() A chciałam se kapelusz kupić na słońce, były fajne w oszołomie i doopha - tylko jeden rozmiar i za mały ![]() ![]() ![]() ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
BAN stały
|
Jeeezu, jak mi się nic nie kce
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Nie wszyscy na raz! ![]() ![]() Św. Maria Krescencja ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
BAN stały
|
Dobranoc
![]() ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- Nie, jeszcze nie dobranoc ![]() ![]() Rejcz, wszystkiego najlepszego w dniu urodzin (a on jeszcze trwa, albowiem nie śpię, ino siedzę na warcie) - spełnienia marzeń, szybkich i bezproblemowych remontów, zażegnania perypetii zdrowotno-urodowych oraz kasiory na wszystko powyższe! ![]() ![]() Aileenn - o jeden dzień spóźnione, więc w granicy błędu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2016-06-18 o 01:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pobudka
![]() Najlepszego wszystkim świętującym urodzinowo ![]() ![]() Muszę się pochwalić, od lutego schudłam ok 12 kg ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Zakorzenienie
|
Aileenn, Rejcz wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
Aileen, Rejcz wszystkiego najlepszego dziewczyny, dużo zdrówka i spełnienia marzeń!
![]() ![]() ![]() ![]() Winter gratki ![]() ![]()
#3079 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dzięki
![]() ![]() Ale dalej chudnę, bo w garderobie sa jeszcze spodnie w jakie ledwo chodzę ![]() Wstawać, pisać ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mrrraaaauuuu <przeciąga się> fantastyczny wieczór i poranek ![]() gratuluję schuścia ![]() wg teża też w oczach schudłam ![]() a i pracy ostatnio pytają o wagę i wzrost ![]() no to może się wkrótce zważę ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Aileenn, Rejcz - zdrowia, radości i spełnienia marzeń !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aileenn, Rejcz, spóźnione wszystkiego naj! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
redukcja cellulitu na powiekach to imho spore osiągnięcie
![]() a poważnie, to byłam dziś rano i na trzeźwo na hotelowym basenie w bikini ![]() na szczęście była tylko jedna para poza nami, ale i tak myślałam, że się do końca życia nie przełamię |
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3088 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Mother of Cats
|
Dziękuję, Baru
![]() ![]() ![]() Wow! ![]() ![]() ZapiszZapiszZapisz |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziękuję za graty o schuściu
![]() ![]() To idę wypić małe piwko na tą okoliczność ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.