|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() ja wlasnie sie obudzilam i wizazuje, weekend faajanie mija,pogoda wczoraj piekna,pojechalismy z TZ na fajny spacer nad jeziorko. Potem dirneczki w sloneczku na ogrodzie i duuzo zimnego arbuza z truskawkami ![]() niedlugo planuje wstac i upiec swieze buleczki(juz takie kupne tylko nieupieczone) i zrobis jakies kanapki i jedzemy na wycieczke znowu ![]() Jutro mam wolne bo u nas dlugi weeknd ![]() milego dnia wam zycze!
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Pusto tu ostatnio,no ale rozumiem,że korzystacie z weekendu wolnego ![]() ![]() ![]() Jabłuszko - Cieszę się,że miałaś udany wyjazd ![]() U mnie wczoraj dzień super,dzisiaj mam nadzieję,że również będzie fajny ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ewuś... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milciu, to super, że wypad się udał, zaraz wejde na n-k obejrzeć fotki ![]() ![]() ![]() Jabłuszko ! Naprawde mogę się z Tobą zabrać ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Schism ja takie sny miałam przed testami gimnazjalnymi, ale u mnie były one chyba dlatego, że... zaspałam na próbne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agolku ajjj, ale masz fajnie z tym zwiedzaniem ![]() ![]() Ojjj dziewczynki, wczorajszy dzien minął... śmiesznie ![]() Grill zaczął się po 15, ale ja poszłam na niego dopiero koło 16. Słońce swieciło, że hohhohooo ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ojjj raz mogła się zdarzyć taka imprezka %% ^^ ![]() ![]() A teraz życzę udanej niedzieli ciche plotkary ![]() ![]()
![]() |
#3124 |
♥
|
Witam
![]() oj ostatnio mniej tutaj pisze ![]() ![]() ![]() Wczoraj znowu byłam na działce ![]() a najbardziej cieszy mnie to ze sa juz małe efekty mojego odchudzania ![]() tamonita oo to widze ze ładnie sie wczoraj bawiłas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i udanych zakupów ![]() witajcie Kochane ![]() dzień zapowiada się bez większych atrakcji, ale może i dobrze bo nadmiar ich ostatnio miałam ![]() ![]() miłej niedzieli ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |||||||||||||||||
Zadomowienie
|
hej hooo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji ![]() Cytat:
![]() To chyba wiosenno-letnia energia już zawitała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego wycieczkowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
hehe ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale skoro bawiłaś się dobrze to wszystko super, a skoro kulturalnie to szacun ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wyspałam się choć spałam krócej niż zazwyczaj, słoneczko świeci, aż chce się gdzieś wyjść ![]() ![]() Teraz tylko 3dni zajęć, bo czwartek i piątek z racji jakiejś konferencji organizowanej przez nasz wydział będą wolne ![]() ![]() Buziaki i miłego dnia życzę ![]()
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
Życie nadal leży i kwiczy, zawalona książkami 24h na dobę marnie próbuję podwyższyć ilość wiadomości w moim antymózgu - wpadłam tylko pożyczyć miłego dzionka
![]() Have nice sunday kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
Kochane
błagam! trzymajcie jutro kciuki! ![]()
#3129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() się wie kochana, się wie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
![]()
#3131 |
Zadomowienie
|
Heyah w ten cudnie słoneczny niedzielny wieczór^^
Tsaa już jutro chwila prawdy ![]() ![]() ![]() Generalnie staram się powoli podchodzić do tego na luzie. Będzie git,a ile śmiechu po latach. Znowuż relaksowałam się tym razem na spacerze w Sopocie, wreszcie kupiłam kilka zapasowych długopisów w tym jeden z króliczkiem Playboya z Empiku, a nuż ... ![]() ![]() W domu atmosfera burzowa. Non-stop przepierki z matką ,głównie na temat przyszłego leczenia, teksty typu:[...]Zachciało Ci się matury w tym roku ,a lekarze kazali jak najszybciej jechać bo zagrożenie jest.' , czy "twoja to wina,że po lataniu na randki sie do ciebie żaden nie odzywa" Na domiar tego przyjaciółka dzwoniła ze złośliwymi wyrazami współczucia,żebym wytrzymała pisanie na jednej sali z panem... Plus przechwałki jak to jej się w "uczuciach" bosko układa o.O E tam co się będę na ludzkie postawy oglądała, trza iść na przekór dumnie do przodu,ot co ![]() Miłego wieczoru, no i powodzenia jutro,tym wszystkim ,które.... Damy radę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
Schizm-wzajemnie! A ludźmi się nie przejmuj - gupie klamki i nazgule i tyle xD
edit: aaaaaa! połknęłam kożuch od mleka! ![]()
#3133 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kciuki będą wielkie jak mur Chiński ![]() ![]() ![]() ![]() a Ty co? ![]() ![]() Cytat:
![]() jasne że dacie radę ![]() przepraszam, ale ![]() ![]() ![]() ![]() ale dziś pogoda paskudna ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z domu. Tam nawet nie mam internetu na tym smoku domowym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3135 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() padłam ![]() ![]() Cytat:
malinko - ![]() ![]() ![]() odezwijże się do nas ![]() EDIT - o, odezwałaś się ![]() Kochane Maturzystki - jutro już od rana będę ostro kciuki za Was zaciskać - postarajcie się nie denerwować (wiem, że to trudne, ale jak już wejdziecie z innymi na salę to stres powinien pójść do diabła^^), wierzę, że dacie radę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zakupy zrobiłam, byłam na rowerze, a później jeszcze poćwiczyłam trochę także spożytkowałam nadmiar energii i teraz czuję przyjemne zmęczenie ![]() ![]() ![]() Siup pod prysznic i do łóżeczka ![]() Buźka, miłych snów ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. dziewczyny znacie jakieś dobre "combo" witaminowe coś w stylu Centrum itp? Ale z tego co widzę to i tak będe magnez i skrzyp kupowac osobno. Bo od kiedy biorę Mg to nie mam skruczy i nie "skacze ![]() ![]() PPS. ja też trzymam kciuki ![]()
![]() |
#3137 |
Wtajemniczenie
|
Jeeeeestem
![]() Melduje sie, ze wrocilam cala i zdrowa ![]() Gorki pozaliczane pieszo i rowerowo, w zaleznosci od checi i sił ![]() ![]() ![]() a teraz padam i zmykam spac.. ![]() pozdrawiam Was
#3138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nic nie zrobiłam ![]() ![]() miłych snów Laseczki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
Udanego maturzystki
![]() Malinka - nie chciała byś się tak podzielić ze spodniami? Bo ja mam 4pary a z tego dwoje jeszcze pamięta czasy podstawówki... ![]() ![]() Nefre - powaliłaś z tym kożuchem ![]() Ewusia - jak się miło gawędziło, to chyba nie tak źle, że zero roboty ![]() Gujana - gratuluję udanego wyjazdu ![]() Zmykam jeszcze do nauki, jakoś po dniu łez i snu kiedy pierwszy raz się pozbierałam o 18 się w końcu dokopałam przynajmniej do 5zakresów i powtarzania tego co olałam wczorej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłej nocki i udanego poniedziałku kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego ![]()
![]() |
#3141 |
Zadomowienie
|
Maturzystki czekamy na relacje
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
powodzenia wszystkim maturzystkom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
♥
|
ja równiez trzymam mooocno kciuki
![]() enex w której jestes klasie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Wtajemniczenie
|
hm, jesli dobrze pamietam enex studiuje medycyne ![]() Wielkie kciukasy za wszystkie maturzystki!!! ![]()
#3145 |
♥
|
ooo
![]() ![]() pociesz mnie tylko fakt ze enex ma praktycznie same 6 a ja az takich ocen nie musze miec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Powiem Ci szczerze, że było nieźle ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [btw. widzę, że się nie spodziewałyście takiej Moniki ![]() ![]() ![]() ![]() Malinko super, że rozmiar spodni zmieniłaś ![]() ![]() ![]() ![]() KOHANYM MATURZYSTKĄ ŻYCZĘ POWODZENIA I JUŻ OD RANA MOCNO TRZYMAM KCIUKI ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Wtajemniczenie
|
dolaczam sie do zyczen
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny, ja przed chwila stanelam na wage a tam 56kg ![]() wracam chyba na plaze, biore ThermLIneII, skromniejsze kolacje i nie wiem co jeszcze.. Alez zla jestem dzis...a mam wolny dzien, piekna pogoda a ja tu sie uzalam nad soba ![]() planuje zrobic dzis male oczyszczanie po tym majowym weekendzie(troche alko i grilla wpadlo), dzis na herbatkach, arbuzie i warzywkach gotowanych. Od jutra plaza. Zobaczymy jak bedzie.. pojade nidlugo na spacer nad jeziorko,wezme ksiazke i polaze troche.. milego dnia. ![]()
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
Anniaa - trzeci rok na lekarskim
![]() ![]() ![]() Aniu u ciebie teraz matura czy jak? Bo chyba przeoczyłam gdzieś ![]() Gujana - dobrze pamiętasz ![]() Wpadłam na chwilę, dopiero co przyjechałam na akademik, za godzinę wybywam na obiad i do szpitala, mamy dziś z tym samym "miłym" panem zajęcia co w zeszłym tygodniu... ![]() ![]() Kobitki jak tam u was poszły matury? Już ktoś po ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
Ja już po - musiałam skracac wypracowanie, bo mi miejsca zabrakło
![]() ![]()
#3150 |
Zakorzenienie
|
![]()
Maturzystkom
![]() ![]() Edit: Nefre na pewno miło się rozczarujesz w dniu ogłaszania wyników ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.