|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Milkuś - oby
![]()
#3152 | |
♥
|
Cytat:
a ja bym najchetniej poszła na akademie medyczna w katowicach ( z tego co sie orientuje teraz nazywa sie śląski uniwersytet medyczny w katowicach ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Btw ile ty masz wzrostu? Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
nie martw się. Często tak jest, że po napisaniu ważnego egzaminu/sprawdzianu wydaje się, że było beznadziejnie, kompletna tragedia. A potem - zobaczysz - wynik jeszcze Cię zdziwi
![]() ![]() a jakie były tematy i który wybrałaś? też zdaję za rok rozszerzenie, a najgorsze, że jestem w klasie z pl podstawowym :/
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Jak wyszłam przed dziesiątą tak dopiero teraz wróciłam,byłam na spotkaniu z koleżankami z byłej klasy ![]() ![]() ![]() ![]() Nefre - trzymam kciuki za wyniki ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |||||||
Zadomowienie
|
hej laski
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() z Tobą zawsze ![]() ![]() ![]() i tego się trzymaj! ![]() skądś to znam...butowa i torbowa - najgorsze, że taką obsesję strasznie cięzko wyłączyć^^ Cytat:
![]() btw. chleb ciemny 2 razy w tygodniu? Naprawdę tak rzadko czy to pomyłka, a miało być 2razy dziennie? może to za mało? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() podpinam się pod pytanie... ![]() Uczelnia odwalona, pogoda piękna, czas na odpoczynek ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#3157 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pisalam juz na Naszych jadlospisach ale zapytam raz jeszcze tutaj. Czy robicie sobie takie oczyszczajace dni? wrazywno-owocowe? Ja wasnie taki dzis zrobilam sobie..Zero kawy i napojow gazowanych, duzo wody i herbatek,woda z sokiem z cytyrny, troche arbuza, namoczonych otrebow, bedzie jesczze brokul na kolacje. co myslicie o takim dniu?pomoze/zaszkodzi/nie bedzie roznicy? poki co boli mnie glowa troche i sie oslabiona czuje ale ponoc tak ma byc.. mileog dzionka wam zycze ![]() Nefre ,bedzie ok,zobaczysz. Zawsze sie wydaje,ze nie wyszlo a potem okazuje sie,ze nie bylo tak zle ![]()
![]() |
#3158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3159 |
Zadomowienie
|
Siema
![]() Pierwszy dzień odhaczony. No powiedzmy (zawsze jest poprawka w sierpniu ;P) O dziwo zasnęłam wczoraj dość wcześnie o północy ![]() Przybyłam jakieś 15min przed czasem,a tam prawie komplet. No i się zaczęło... Na sali pilnowali nas jakiś ksiądz,(z mej parafii ,który egzaminował mnie do bierzmowania xD)matematyca i najostrzejszy/lepszy fizyk w woj.Pomorskim. Niby taki teges,a miło się do mnie uśmiechnął na powitanie i gdy odbierał arkusz,nawet spytał się jak poszło ![]() Gdy zobaczyłam pytania na czytanie ze zrozumieniem, myślałam,że nie napiszę nic ![]() ![]() Jutro rozszerzony anglik ==' Najwyżej pójdę do toalety jak co niektórzy. Oczywiście telenoweli u mnie ciąg dalszy. Idę sobie korytarzem,a tam on ;P Pierw podchody,aż odważam sie,staje niedaleko i rzucam ciche cesc i ten zamroczony wzrok . Kuźwa od ponad roku mnie na jego widok coś bierze ![]() Pod salą gawędzimy se ot o maturze,plus dowcipkowanie,że nie mam jeszcze dowodu (z braku czasu ;>),ma klasa gapi się na nas jak cholera, toteż chwilami odchodziłam do kumpel,a potem znowu. W sumie z racji żem zachrypnięta,zakatarzona, w koło Macieju musiałam wsio powtarzać o.O Pod koniec na salę weszła jego hmm studniówkowa ex (ma była 'koleżanka')ten rzuca jej na powitanie ciche :'ładna fryzura' plus lekkie spozieranie {?} Grubo po egzaminie stałam se w gronie towarzystwa ,oczywiście wychodzi ów pan, dziwnie się ukradkiem spojrzał ,głupia rozdziawiona mina, ja sie gapie,wszyscy się gapią i speszony lub nie poszedł przed siebie. Aaaa to jeszcze nie koniec ![]() Organizowaliśmy z paczką wypad na Sen Kasandry i plażę, toteż neutralnie przez gygy wyszłam z propozycją czy by nie dołączył. Pierw dziwne pytanie : 'Hmm nie wiem,a co'' Potem,że na kino ochoty nie ma,ale plaża owszem. Jakby co to po 16 będzie czekać i to przemyśli. Film nudnawy,psychologiczny, na dziś dzień nastroił mnie negatywnie. Wychodzimy,czekamy 15 min,tego nie ma. W sumie wiedziałam,że tak będzie... Sami przeszliśmy się bulwarem, jedno piwko po drodze i z lądowałam. Ów,pierwszy 'sangwinik' przesiaduje grzecznie w domu ![]() Po prawdzie chyba czas skończyć z jakimikolwiek mrzonkami na ww temat .... ![]() Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2008-05-05 o 16:25 Powód: korekta |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() co do napojow gazowanych to takowych nie pijam prawie wcale, za to niemal codziennie swiezy soczek z marchewki ![]() btw. moim zdaniem Twoja waga jest jak najbardziej prawidlowa i nie masz sie z czego odchudzac. na zdjeciu wygladasz bardzo drobno. moze masz nabite miesnie od chodzenia na silownie? ![]() ![]() Cytat:
dobrze, ze nie sprawdzasz odp., ja tez tego nigdy nie robie i czekam juz na wyniki ![]() a co do reszty Twojego postu, to tylko jedno powiem: faceci... Słuchajcie, jestem dzis taka senna ze szok. Doslownie nic nie zrobilam, tylko odpoczywam po odpoczynku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3161 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie leje, pada, spiąpi. A mnie głowa tak boli, że zaraz pogryzę monitor. Dostałam stedyd na mój kaszel (astmatyczny alergiczny) normalnie bez "P" zapłaciłabym 200 zł, a tak to zapłaciłam tylko 6.40 normalnie SZOK, przed duże SZ.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 | |||||
Zakorzenienie
|
ano zupełnie nie źle
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dokładnie ![]() Cytat:
![]() dzień miałam zalatany: uczelnia, praca, szybko do domu, poczta, angielski ![]() za to jutro wolne ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |||||
Zadomowienie
|
Ale tu cisza dziś, nooo!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A mi kosmetyczna też się ostatnio włączyła, no masakra - powinnam znaleźć sobie jakiegoś bogatego przystojniaka, który by zechciał finansowac moje wszystkie zachcianki^^ Cytat:
![]() To miłego odpoczywania jutro, więcej czasu dla "kolegi" będzie ![]() ![]() Ja jutro też rano robię sobie wolne od zajęć i mknę do fryzjera na farbowanko odrostowe ![]() ![]() W międzyczasie muszę iść do fotografa zrobić sobie jakieś sensowne zdjęcie i spłodzić cv - pracy szukać czas... ![]() Buziaki dla Was i śpijcie dobrze, ja już się kładę za chwilkę ![]() Maturzystkom oczywiście życzę powodzenia na angliku i będę trzymać kciukasy mocno ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3164 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a umówiliśmy się dopiero na weekend ![]() do weekendu jest daleko ![]() nie mogę uwierzyć że ja to piszę, taka zimna i okrutna i "zawsze wszystko mi jedno"... nie poznaję siebie ![]() ![]() Cytat:
![]() idę do wanny wskoczyć, a później do łóżeczka ![]() jutro ponowne trzymanie mocna kciuków za nasze ukochane Maturzystki ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() zbieram się na 8.50 do szkoły a tak mi sie nie chce... ![]() może nam sie uda chociaż jeden sprawdzian na jutro przełożyć ![]() idę sobie robić sniadanie. miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry wszystkim!
kolejny piekny dzien u mnie! szok ![]() ![]() wczoraj posiedzialam w ogrodku i sobie dekolt z lekka zjaralam.. Taka piekna pogoda a trzeba isc do pracy.. ![]() mam nadzieje,ze u was tez ladnie. przemilego dnia zycze! kciuki szeroko zamkniete za nasze maturzystki ![]()
#3167 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() U mnie ostatni dzień wolnego,trochę mnie przeraża,bo się rozleniwiłam i muszę wziąć się w końcu za naukę chemii ![]() ![]() ![]() ![]() Powizażuję trochę,no a potem się zobaczy ![]() Również trzymam kciuki za maturzystki ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Agnesiu ja też sobie wszystko na otatnią chwilę zostawiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, a tymczasem trzymam mocno kciuki za maturzystki ![]() ![]() Btw. Ather też zdaje... ciekawe jak u niej ? ![]() MIłego dnia ![]()
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
już po angielskim
![]() Ten akurta był w miare prosty ![]() Teraz siedze nad WOSem i powtarzam te rzeczy, ktore wylatują mi z głowy ![]() W czwartek już do pracy ![]() ![]()
#3170 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak u Was ale mnie pogoda strasznie wpływa na nastrój ![]() u mnie dziś ciepło i słonecznie czyli ![]() Cytat:
![]() ![]() no właśnie...... też się nad tym dziś zastanawiałam...opuściła nas i nie melduje ![]() Cytat:
![]() ![]() a gdzie będziesz pracować? ![]() ![]() byłam załatwić parę spraw na mieści, oczywiście miałam wcześnie wstać żeby rano coś zrobią,,ale jakoś mi nie wyszło ![]() ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hello sloneczka ![]() alez u mnie pieknie dzis! wlasnei zjadlam lunch i poszlam z kumpela na spacer bo szkoda marnowac tak pieknego dnia ![]() popoludniu posiedze w ogrodku sobie i moze male zimne piwko wypije ![]() milego popludnia!
![]() |
#3172 |
♥
|
Witam
![]() praktycznie na dzisiaj nauki koniec tylko jeszcze przepisac na czysto wypracowanie z polaka ale jest tego duuzo. troche az oczy mnie bola od tego pisania. nie wiem czy wam mówilam w poniedziałek ide do okulisty. No wiec w czasie tych wolnych dni zrobiłam: - wypracowanie z angielskiego -nauka na sprawdzian z angielskiego -nauka na sprawdzian z geografi -zadania z chemii - nauka na biologie -nauka na polski -wypracowanie z Polskiego Wszystko na jutro mi potrzebne. za chwile wychodze z domku i jak wróce to może przejrze matme albo łacine ( bo w czwartek i z tego i z tego mam kartkówke). No i oczywiscie jeszcze dziś trening ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() a ja dzisiaj bylam az 3 godziny na uczelni ![]() ![]() ![]() dzis nadal jestem mega senna, ale nie dam sie ![]() ![]()
#3174 | |
♥
|
Cytat:
![]() ja tez dzisiaj jestem mega senna. ale do póxna wczoraj gadałam przez tel nawet nie wiem do której zeszło ale gadalismy ok 4 godz. i potem sms i zanim usnełam a o 7.00 rano pobudka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zadomowienie
|
Hej.
![]() Huh i kolejny z egzaminów odhaczony. Poszło mi średniawo,z racji,że straciłam 10punktów przez korekty poprawnych odpowiedzi, jeśli wszystko dobrze się ułoży z rozszerzenia wpadnie te 40 %. O wosie i reszcie nie myślę ![]() ![]() W ogóle niezłe jaja się działy, jeden koleś przyszedł spóźniony o 10minut, gdy cała dyrekcja poddała się i chciała rozpocząć egzamin ![]() Tragikomedii o zabarwieniu telenoweli był ciąg dalszy. Ów przylazł zamieniliśmy parę słów,coś nie w sosie byłam do pogawędki (w dniach okresu lepiej mnie unikać ... ;>) [wczoraj coś się tłumaczył,czemu nie przybył na plażowy spacer)Jak zwykle przechadzałam się z kumpelami tu i tam,chachana,że hej,ten się gapił ,nawet bardzo . W trakcie przerwy pogawędkę ucięła sobie z nim klasowa nimfomanka et.c ,(niegdyś ex-)planująca studia w Wawie, 10min się przymilała,jam oczywiście zbytnio skołowana aby się włączyć. No ale bywa W drodze do domu zaczepił mnie jeden 50cioletni dziad ,czemu Ja taka smutna i lampił się z uporem maniaka,w autobusie dwaj jeszcze starsi ni stąd ni zowąd zaczęli wypytywanie o maturę,że życzą powodzenia młodej damie i zdrowia, na koniec gdy wyszli tekst- 'Jaka nimfa' Geez, , też mam "powodzenie" o_O |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Och znam to skądś, nie ma to jak powodzenie u tego typu ludzi ...
![]() |
#3177 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() każdy kamień da się skruszyć... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Znaczy się, do gdańska przyjeżdżasz??? Ejże, to trza zwołać jeszcze Schism i Spazę i zrobić trójmiejskie spotkanko...:P ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja kiedyś idę na imprezę wieczorem przez dworzec, naprzeciwko mnie jakiś 50latek w garniaku i płaszczu sunie, wyglądał całkiem normalnie (dopóki się nie odezwał)... Idę, idę i w momencie kiedy się mijaliśmy on tak spojrzał, pochylił głowę w moją stronę i konfidencjonalnym szeptem rzekł: "Jakaś Ty piękna" ![]() ![]() Dzień dobrerek tak w ogóle ![]() Piękny dzień dziś był ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I w ogóle mam jakiś dobry humor dziś ![]() ![]() Buziaki i miłego wieczoru kobity ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Jak zwykle Agness się rozleniwiła i mam wrażenie,że nic nie umiem z tej chemii
![]() ![]() Jabłuszko - Heh,ja też dzisiaj przymierzałam różne ciuchy,gratuluję zakupów ![]() ![]() A z tym odkładaniem wszystkiego na ostatnią chwilę,to naprawdę masakra,założymy klub ![]() Miłego wieczoru ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() witajcie, ja po pracy jako,ze pogoda az za piekna poszlam na spacer,slonce walilo na maxa i po pol h juz mialam serdecznie dosc. Zwlaszcza, ze jak wracalam godzine w korkach, a niestety nie mam klimy, to przy otwartym oknie w tym upale,smrodzie i oparach z innych aut myslalam,ze wykituje ![]() ale potem spacerek, chlodny prysznic, obiadek w ogrodku i od razu czlowiek sie lepiej czuje ![]() ![]() ![]() ![]() teraz zaleam na sofie, za pol godz moj film sie zaczyna a potem spac. kolorowych wam zycze ![]()
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
Kochane proszę, trzymajcie jutro za mnie kciuki - piszę WOS
![]() Wykąpana, zaraz spać uciekam co by to się wyspać ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.