Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-22, 20:43   #3151
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Nie gadałam, napisałam do nich maila i pozostał bez odzewu W końcu wzięliśmy inny zespół, wydaje się fajny. Spotkaliśmy się z liderem i od razu przeszliśmy na "ty", opowiadaliśmy sobie kawały i było super. Mam nadzieję, że na weselu się wszystkim zespół spodoba, bo to jest chyba najważniejsze.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 20:46   #3152
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Nie gadałam, napisałam do nich maila i pozostał bez odzewu W końcu wzięliśmy inny zespół, wydaje się fajny. Spotkaliśmy się z liderem i od razu przeszliśmy na "ty", opowiadaliśmy sobie kawały i było super. Mam nadzieję, że na weselu się wszystkim zespół spodoba, bo to jest chyba najważniejsze.
Marek i maile..Noo to powiem CI,że faktycznie lipnie.. Marek omija komputery łukiem Trzeba było na komórkę do niego dzwonić. A jaki masz zespół. Skoro go wybraliście musi być fajny..
Stary 2009-07-22, 20:50   #3153
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
w sumie przydałby sie bardziej przed slubem, zeby sie pozbyc tłuszczyku, ale póki co rower i stepper musza mi wystarczyć. No i pan w geterkach
Co do pana w geterkach to się od Was zaraziłam i wytrwale codziennie ćwiczę A efekty już są. Przykład: dziś w Poznaniu podali na ostatnią chwilę informację o zmianie peronu. No i wszyscy zaczęli biec na drugi koniec dworca na ten inny peron. Ja tak sobie biegnę i patrzę, że ludzie już wymiękli, więc sobie pomyślałam "jak to dobrze, że ćwiczę z panem w getrach" Dobiegłam do pociągu i zajęłam sobie miejsce, a ci co się później doczłapali musieli stać

Cytat:
Przypomnę, że ślub mamy 7 sierpnia, nic się póki co nie zmieniło.
My też 7 sierpnia
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 20:53   #3154
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Przykład: dziś w Poznaniu podali na ostatnią chwilę informację o zmianie peronu. No i wszyscy zaczęli biec na drugi koniec dworca na ten inny peron. Ja tak sobie biegnę i patrzę, że ludzie już wymiękli, więc sobie pomyślałam "jak to dobrze, że ćwiczę z panem w getrach" Dobiegłam do pociągu i zajęłam sobie miejsce, a ci co się później doczłapali musieli stać
Oj, w Poznaniu to uwielbiają zmieniać perony i potem ludzie jak głupki biegają w kółko... Już pomijając komunikaty "pociąg odjeżdża..." "pociąg gotowy do odjazdu", a pociągu ani widu ani słychu...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 20:59   #3155
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Co do pana w geterkach to się od Was zaraziłam i wytrwale codziennie ćwiczę A efekty już są. Przykład: dziś w Poznaniu podali na ostatnią chwilę informację o zmianie peronu. No i wszyscy zaczęli biec na drugi koniec dworca na ten inny peron. Ja tak sobie biegnę i patrzę, że ludzie już wymiękli, więc sobie pomyślałam "jak to dobrze, że ćwiczę z panem w getrach" Dobiegłam do pociągu i zajęłam sobie miejsce, a ci co się później doczłapali musieli stać

My też 7 sierpnia
Jedyny skutek jaki ja odczułam po panu w geterkach .. to spadający z tyłka rozmiar 36 i spokojne zmieszczenie się bezproblemowo w rozmarze 34 spodniczek
Ale dalej ostro cwicze a co
Stary 2009-07-22, 21:01   #3156
kaska87
Zakorzenienie

jestem

dzisiaj muszę spać sama bez TZ i tak mi dziwnie ale za 12 dni znów będziemy zasypiać razem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 21:09   #3157
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Oj, w Poznaniu to uwielbiają zmieniać perony i potem ludzie jak głupki biegają w kółko... Już pomijając komunikaty "pociąg odjeżdża..." "pociąg gotowy do odjazdu", a pociągu ani widu ani słychu...
Jak remontowali tory to tak było prawie codziennie Ale ostatnio już to się prawie nie zdarza, więc się troszkę zdziwiłam. A dziś w ogóle coś nie tak z tymi pociągami było, duże opóźnienia nawet po 3 godziny, ale to chyba przez te burze
Stary 2009-07-22, 21:10   #3158
chilanes
Zakorzenienie

co to za pan w getrach?
Stary 2009-07-22, 21:12   #3159
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
co to za pan w getrach?
wpisz w youtube 8 minutes abs i bedziesz wiedziala
Stary 2009-07-22, 21:15   #3160
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Jak remontowali tory to tak było prawie codziennie Ale ostatnio już to się prawie nie zdarza, więc się troszkę zdziwiłam. A dziś w ogóle coś nie tak z tymi pociągami było, duże opóźnienia nawet po 3 godziny, ale to chyba przez te burze
No ja przez ostatni roku co drugi tydzień miałam "przyjemność" odjeżdżania z poznańskiego dworca i często zdarzały mi się zmiany peronów. Ale jeszcze tylko rok męczarni Generalnie mnie ostatnio każdy dworzec denerwuje:/
Stary 2009-07-22, 21:20   #3161
Martoolka87
Zakorzenienie

Ja tam się już przyzwyczaiłam do naszego PKP. Od 3 lat dojeżdżam pociągiem z Gniezna do Poznania po 3-4 razy w tygodniu i nauczyło mnie to anielskiej cierpliwości

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 21:24   #3162
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Ja tam się już przyzwyczaiłam do naszego PKP. Od 3 lat dojeżdżam pociągiem z Gniezna do Poznania po 3-4 razy w tygodniu i nauczyło mnie to anielskiej cierpliwości
A mnie właśnie PKP coraz bardziej wkurza. Szczególnie jak nocne z kuszetkami zostały przejęte przez intercity. Za każdym razem stałam na jakiejś stacji 2h niewiadomo czemu... :/

Chociaż i tak Gdynia dla mnie bije wszelkie rekordy. Tory puste przez godzinę. Następnie oczywiście zamiana peronów (my na inny peron, a ten inny na nasz)... Pociąg podstawiony 10 minut przed czasem, odjazd z 15-20 minutowym opóźnieniem, bo to było w święta i był mega wielki tłok. Zawsze jak z Gdyni ruszam, to mi pociąg podstawią chwilę przed odjazdem na innym peronie oczywiście
Stary 2009-07-22, 21:24   #3163
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej! Pamiętacie mnie jeszcze? W pewnym momencie się odłączyłam, bo nie nadążałam z nadrabianiem postów Jest już 8 części!Gratuluję. Mam nadzieję, że zostanę ponownie przyjęta.
Widzę też, że dużo PM dołączyło do szacownego grona Nowożeńców 2010 Bardzo się cieszę
Przypomnę, że ślub mamy 7 sierpnia, nic się póki co nie zmieniło. Jak na razie mamy salę http://www.lacona.pl, wciąż poszukujemy kamerzysty i fotografa 2 w 1, ale nic ciekawego u nas nie ma. Trochę zaczynam się martwić.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że teraz będę już za wami nadążać
oglądałam fragment programu w tvn style i był o weselach, m.in. o tym jak kantują ale tez nie polecali foto i kamery 2 w 1. Ja tez bym sie na cos takiego nie zdecydowala, ale jak chcecie

Cytat:
Jaki morał

A ja głupio podyskutowałam z tż i zakończyłam rozmowę tekstem, że nie chce z nim rozmawiać i ma do mnie nie dzwonić Ale zaraz ja zadzwonię, bo mi sie nudzi Ale dziś mnie wkurzył aż dwa razy, normalnie pobił rekord i w sumie sobie uświadomiłam, że kupę czasu się nie sprzeczaliśmy i jest fajnie jak się nie sprzeczamy.
Stary 2009-07-22, 21:26   #3164
CaNdY09
Przyczajenie

hej dziewczynki=)) moge do Was dolaczyc?? ja wychodze za maz 28 sierpnia, ale jak bedzie termin na lipiec to przelozymy...
CaNdY09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 21:26   #3165
kaska87
Zakorzenienie

znacie stronę sukni Classa gdzie jest cała kolekcja bo na wystawi wisiała piękna suknia a na ich domowej są 4 suknie na krzyż

w ogóle to teraz mam wizję, ale bez sukni nie opiszę

Stary 2009-07-22, 21:26   #3166
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CaNdY09 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki=)) moge do Was dolaczyc?? ja wychodze za maz 28 sierpnia, ale jak bedzie termin na lipiec to przelozymy...
Hey witay
Stary 2009-07-22, 21:29   #3167
CaNdY09
Przyczajenie

a kiedy kupujecie suknie slubna??* rozgladalyscie sie juz gdzies po jakichs salonach??
Stary 2009-07-22, 21:31   #3168
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Zapraszamy i witamy
Napisz coś więcej o Was (haha teraz ja zadałam to magiczne pytanie )
Stary 2009-07-22, 21:34   #3169
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
znacie stronę sukni Classa gdzie jest cała kolekcja bo na wystawi wisiała piękna suknia a na ich domowej są 4 suknie na krzyż

w ogóle to teraz mam wizję, ale bez sukni nie opiszę

opisz, bo zaraz ide spac i akurat dziś nie chce mi się Cię błagać

Cytat:
a kiedy kupujecie suknie slubna??* rozgladalyscie sie juz gdzies po jakichs salonach??
ja idę mierzyć na jesień a jak zmierzę to i kupię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 21:35   #3170
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
opisz, bo zaraz ide spac i akurat dziś nie chce mi się Cię błagać
wiem tyle, że miała takie tiulowe ramiączka i była cudna szukam w necie teraz takich sukni, ale nie ma

Stary 2009-07-22, 21:40   #3171
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wiem tyle, że miała takie tiulowe ramiączka i była cudna szukam w necie teraz takich sukni, ale nie ma
cos w tym stylu:
http://www.allegro.pl/item694349681_...jsza_wawa.html
akurat dziś wklejałam, bo znalazłam na all

jeju zasypiam
Stary 2009-07-22, 21:43   #3172
CaNdY09
Przyczajenie

hehe napisze cos o "nas"=P mam 19 lat moj narzeczony jest 5 lat starszy. jestesmy razem 3,5 roku i tak stwierdzilismy ze fajnie byloby wziac slub i w koncu sobie razem zyc...*

Poki co to tylko sale mamy zarezerwowana, a znajomy jest wlascicielem i on nam zalatwi fotografa i w sumie wszystko co bedzie trzeba. Orkiestry ne bedziemy miec bo stwierdzilismy ze lepiej dj'a...

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

wow teraz patrze na suknie slubne z salonu CYMBELINE i do 30 sierpnia jest obnizka 30%.... dosc sporo)
Stary 2009-07-22, 21:46   #3173
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
cos w tym stylu:
http://www.allegro.pl/item694349681_...jsza_wawa.html
akurat dziś wklejałam, bo znalazłam na all

jeju zasypiam
taka ale tamta chyba była ładniejsza na dole

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 21:53   #3174
msock
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
zobaczcie co znalazłam
http://www.yes.pl/kreator_obraczek

pobawię się i zobaczę co mi wyjdzie..

msock, to odwiedź mnie przy okazji
hehe za późno przeczytałam wpadłabym na kawkę Pojechaliśmy o 8 rano i wróciłam po 19, a potem TŻ przyszedł z kwiatami i z prezentem

[QUOTE=Formichiere;1336488 7]
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Masakra przeglądałam suknie z tej stronki i ta mnie powaliła:
http://mb-group.pl/eurostyl/index.ph...=detail&id=231

Racja To się nazywa "suknia z pazurem"... Lol, w tym salonie jest generalnie dość spory wybór - masa badziewnych bez i kiecek z pazurami, ale można się tez doszukać takich z klasą. Hehe, wiecie co mnie najbardziej dziwi? Że jak sprzedają takie kiecki to widocznie ktoś je musi kupować!! Hehe, chyba bym już wolała mieć bezę...
msock - oj, my nad wódką jeszcze kompletnie nie myśleliśmy.... Generalnie ja nie znosze wódki i mi od niej strasznie niedobrze, w ogóle jej nie piję, więc ta sprawę zostawiam TŻ-wi Ja się zajmę winami a on wódkami, o! Jesli chodzi o dawanie ciast gościom to uważam, ze ejst to fajne, ale prezenty to już przegięcie.... My napewno podarujemy jakiś skromny prezencik rodzicom i świadkom, ale na tym się skończy
No i oczywiście wszystkiego NAJLEPSZEGO z okazji imienin!! Ojej, a co to za egzamin, że aż do W-wy smykasz??
Dziękuję bardzo Wiesz składałam podanie do egzaminu na aplikację notarialną, który odbędzie się 19 września właśnie w Warszawie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
nas cos do Grecji nie ciagnie ale myslelismy nad tym Egiptem i w sumie fajnie byloby zmienic miejscowke z Sharm na Marsa El Alam. tam jest mnostwo zolwi morskich i manatow byloby cudownie z nimi nurkowac trzeba tylko wyczaic jakies centrum nurkowe. my wolimy 2 tygodnie jednym ciagiem wtedy dopiero czlowiek rzeczywiscie odpoczywa

twoj TZ lubi Wprost? my mamy prenumerate, ale juz nas wkurza ta gazeta, wiec nie bedziemy przedluzac zostanie Newsweek i Polityka

nie wiem czy to dobry pomysl ludzie jednak rowno nie pija wiec ciezko to zrobic na zmiane (bo jak? w okreslonych godzinach okreslona wodka?), jedni moga czuc sie pokrzywdzeni, ze maja w ich mniemaniu gorsza wodke niz sasiedzi. moze dojsc do tego, ze jedna wodka zyska aprobate a inna nie... ja mysle, ze lepiej jednak kupic jedna wodke.

a my dzis znow rocznicowalismy juz z mniejsza pompa niz w sobote, ale rownie milo dostalam od TZa bukiet 20 czerwonych roz i skoczylismy na pizze i piwko. dzis grzecznie, bo TZ jutro na 9 do pracy samochodem
Chyba masz rację, zdecydujemy się na jedną. Jeszcze tylko nie wiem co

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

O matko zdębiałam. Ja też nie jestem szczupła, ale ta dziewczyna zrobiła z siebie chyba pośmielisko na swoim ślubie, suknia która odkryła wszystkie jej wady, a poza tym co za suknia jaki gust mają ludzie

Kasiu witamy po powrocie, odpowiadaj no już jak było
msock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 21:59   #3175
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez msock Pokaż wiadomość
Kasiu witamy po powrocie, odpowiadaj no już jak było
cześć

idę spać bo rano do pracy a było tak fajnie

dobranoc

Stary 2009-07-22, 22:01   #3176
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
hehe napisze cos o "nas"=P mam 19 lat moj narzeczony jest 5 lat starszy. jestesmy razem 3,5 roku i tak stwierdzilismy ze fajnie byloby wziac slub i w koncu sobie razem zyc...*

Poki co to tylko sale mamy zarezerwowana, a znajomy jest wlascicielem i on nam zalatwi fotografa i w sumie wszystko co bedzie trzeba. Orkiestry ne bedziemy miec bo stwierdzilismy ze lepiej dj'a...

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

wow teraz patrze na suknie slubne z salonu CYMBELINE i do 30 sierpnia jest obnizka 30%.... dosc sporo)
No szybko się zdecydowaliście szczególnie biorąc pod uwagę Twój wiek
A wiesz, ze obniżka jest na te suknie, które sa w salonie i były mierzone?

Cytat:
taka ale tamta chyba była ładniejsza na dole
bardzo mi się ta suknia spodobałaTa jest cała z koronki a ta, którą widziałaś z czego była? Widzisz jaki fart, ze akurat dziś mnie naszło na oglądanie sukni na żywych babkach

Dobra, zbieram się do spania, bo ledwo kontaktuję, do jutra
Stary 2009-07-22, 22:03   #3177
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Jedyny skutek jaki ja odczułam po panu w geterkach .. to spadający z tyłka rozmiar 36 i spokojne zmieszczenie się bezproblemowo w rozmarze 34 spodniczek
Ale dalej ostro cwicze a co
O kurcze. Przemawia do mnie ten argument i chyba też zacznę ćwiczyć z tym panem.

A pisałam Wam już, że byłam w Vouge&She? No to byłam. I widziałam tę sukienkę na wieszaku. Tak sobie się prezentowała. Myślałam, że materiał jakiś fajnieszy. I kosztuje 3.600 A to drapowanie na brzuszku wcale nie było takie fajne, chociaż może to dlatego, że suknia była jak flak, bo na wieszaku a nie na manekinie. No i tej koronce z trenu się za bardzo nie przyjrzałam, bo był podwinięty żeby się nie brudził, bo to była kiecka już dla kogoś zamówiona.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vogue przód.jpg (46,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vogue tył.jpg (46,3 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-07-22 o 22:36
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 22:46   #3178
lusmarija
Wtajemniczenie

dobranoc

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 22:56   #3179
BlackAngel
Adwokat diabła

msock to odwiedź mnie 19'stego września

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-22, 23:05   #3180
lain
Zakorzenienie

bylismy z TZem mierzyc obraczki... jako, ze juz zamykali galerie to nie zdazylismy do Kruka, ale oblecielismy dwa Aparty (byly w nich rozne obraczki), Yes I Łodzińskich... i wiecie co? cos nam NIC nie pasuje

w ogole jak wy mierzycie te obraczki?? ja nie moglam normalnie zmierzyc obraczki, bo wszystkie damskie sa tak wielkie, ze mi nawet z kciuka spadaja a co dopiero na wlasciwym palcu sie utrzymac a jakos nie jestem w stanie sobie wyobrazic jakbym wygladala we wlasciwym rozmiarze, kiedy obraczka ktora przymierzam paskudnie odstaje i musze ja trzymac zeby zobaczyc jak to mniej wiecej wyglada... no dramat jakis
a TZ w ogole stwierdzil, ze dziwnie sie czuje w obraczce... jakos tak jakby mu dodano kilka lat...
wiec ogolnie obojgu nam cos mocno zgrzyta...
oj ciezko bedzie z tymi obraczkami
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości