|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cześć dziewczynki
![]() U mnie choroby ciąg dalszy. Wczoraj jak tylko wróciłam z pracy to wylegiwałam się w łóżku. Później tylko przerwa na kąpiel i poszłam spać... o 20:00. Wygrzałam się porządnie, ale niestety nie pomogło. Dzisiaj nadal się fatalnie czuję... A efektem tak wczesnego pójścia spać była pobudka po 3 w nocy. Nie zasnęłam już... leżałam sobie do 5 wyspana jak nigdy w życiu ![]() Musze jakoś przeżyć dzisiejszy dzień, a na jutro zdecydowałam się wziąć wolne. Nie będę się męczyć ![]() Miłego dnia
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Miłego dnia
|
|
#3153 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Robiliśmy remont W ruch poszła sypialnia i salon Teraz wszystko wygląda, jak należy Wszystko robiliśmy sami, więc koszty robocizny nas ominęły ![]() Zdj w albumie ![]() Mykam na śniadanie a nadrobie później
|||||||||||||||||||||
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadnij miło Cię widzieć
Śliczny brzusio ![]() EDIT: I gratuluję zakończenia remontu Ja też działam tak jak Wy, samodzielnie, przez co kasy można zaoszczęcić
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2010-02-11 o 09:32 |
|
|
|
#3155 | |||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
ale Tobie gratuluje zakupów Cytat:
![]() Cytat:
ambitnie :P gratuluje remontu
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Lata nie byłam u lekarza i jestem cały czas zapisana do pediatry
Muszę się w końcu przepisać do jakiegoś innego lekarza rodzinnego, bo L4 od 'specjalisty chorób dziecięcych' nikt u mnie w pracy nie potraktuje poważnie A prywatnie nie będę szła, bo szkoda mi kasy ![]()
|
#3157 |
|
Zadomowienie
|
no to jaki problem się przepisać?! nie ignoruj tego, bo ja po czymś takim skończyłam w szpitalu w stanie dość nie ciekawym...
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3159 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojjjj tak można zaoszczędzić, a z resztą nigdy nie wiadomo na jakiego "fachowca" się trafi ![]() Zdrowiej kochana i marsz do lekarza!!Dzięki Dziś czeka mnie i mame tworzenie pączusiów, potem pewnie będą faworki O tyle dobrze, że ich pewnie jeść nei będę bo się na nie napatrze w trakcie ich robienia
||||||||||||||||||||||
|
|
#3160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marsz do lekarza ![]() ![]() ![]() : pala:![]() ![]() :p ala:![]() ![]() :pa la:![]() ![]() :pal a:![]() Cytat:
nie przepadam za pączkami, no chyba, że takimi domowej roboty mojej babci takiego z adwokatem właściwie chętnie bym dzisiaj przygarnęła, ale chyba nie chce mi się telepać do centrum po niego
|
||
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
haj krejzolki
![]() tylko się witam i smacznego życzę moje osiem - szóstki http://www.paczekdlaciebie.pl/125482 |
|
|
|
#3162 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lepiej iść do lekarza niż dostać po dupsku i nie móc na nim usiąść przez tydzień![]() Pączki mojej babci są najlepsze na świecie Żadne ze sklepu tak mi nie smakują. Cytat:
|
||
|
|
|
#3163 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#3164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() od razu się Sweet umów do chirurga - ortopedy![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Oj, znowu zaniedbuję wątek, ale coś nie mam natchnienia.... Powinnam się zabrać za niemiecki a tymczasem.....nie wiem co zrobić z tatuażem. Chyba zostanie usunięty..... Czegoś nie mogę w nim zaakceptować. Wypadałoby żeby siostra się zjawiła i zrobiła fotkę, ale coś jej nie po drodze ![]() Tymczasem zabieram się za skonsumowanie (drugiego już) pączka. A wiosną będę biadolić, że ciuchy za ciasne
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet dobrze, że wolne sobie robisz. Ja do lekarza też nie lubię chodzić. Przez ostatnich 5 lat moje wizyty u lekarza ograniczały się do wyimaginowanych sensacji żołądkowych i kilku dni zwolnienia
Moja karta musi ciekawie wyglądać ![]() Za to dzisiaj przeżyłam tą wstrętną wizytę u ginekologa. Stresowałam się jakbym szła tam pierwszy raz. Ale na szczęście wszystko jest dobrze więc mogę odetchnąć. Wczoraj z mamą groziłyśmy tacie, że jak przyniesie pączki do domu to... I co? Dzisiaj na śniadanie przyniósł nam 10 z różnymi nadzieniami (adwokat też jest). Ja sobie tylko powąchałam, pooglądałam i mi to w zupełności wystarczyło A mama teraz chrusty pichci także świętowanie na całego. Wieczorem ruszam na imprezę i z tej okazji w lodówce chłodzi się białe wino. Cała butelka tylko dla mnie
|
|
|
|
#3167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3168 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Hej,
Mowicie zeby pisac-to pisze Wczoraj mialam wolny dzien, z racji sniegu wcale go tak duzo nie napadalo, ale tutaj gdy tylko troche zmienia sie pogoda, to Amerykanom wlacza sie panika. W kazdym badz razie nie narzekam - wolny dzien w srodku tygodnia. Cytat:
![]() Moj komputer odmowil wczoraj wieczorem posluszenstwa.... dzisiaj rano balam sie go wlaczac, musze poczekac na jakiegos kolege komputerowca. Jak wymarza mi sie wszystkie dane/zdjecia/zapiski to chyba sobie strzele w leb Cytat:
Chce zapuscic do lopatek. Tak to bedzie super dlugosc Potrzebuje chyba zmiany w moim zyciu, bo ostatnio dopada mnie dol egzystencjonalny. Cytat:
Cytat:
Nie, nie odczulalam sie. Jeszcze. w sumie alergia dopada mnie regularnie dopiero od 3 lat. Poczekam jeszcze z 2, i jesli za kazdym razem bedzie coraz gorzej wtedy pomysle o odczulaniu. O ja tez chce miec miesnie tylko z motywacja u mnie ciezko. Mam karnet na silownie, ale gdy jestem tam raz gora 2 razy w tygodniu to sukces. Potrzebuje motywacji.....Do slubu powiadasz...... obawiam sie ze uschlabym lub odbiloby sie to na mojej glowie Cytat:
Oooo, ale fajna niespodzianka walentynkowa Ja tez bym wyslala, ale madra Ania, nie zna dokladnego adresu. a pozatym u nas bez zadnych deklaracji do tej pory, wiec i ja nie bede sie pierwsza wychylac ![]() Cytat:
tez mam czasami takie odchyly, lub napady smiechu. lubie ten stan. I wcale nie potrzebuje % do tego ![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze ze nic powazniejszego sie nie stalo ! Uwazajcie na siebie dziewczyny ! Z wlasnego doswiadczenia wiem ze najgorzej jest na zakretach, w tamtym roku taki jeden zaliczylam ze skonczylam na kolanach i na lokciach Cytat:
Dziewczyny bierzecie tabletki anty? Ja to jakas dziwna jestem, bo mysle tylko o skutkach ubocznych.... i mam obiekcje. Cytat:
za remont ! Sasysfakcja musi byc wielka ![]() Zdrowka wszystkim chorujacym !!! Sweet, kuruj sie ! Ja tez sie dzisiaj niewyraznie czuje, plus wyskoczyla mi opryszczka na wardze, ktorej nie mialam juz chyba z 2 lata. To chyba z tego stresu, niepewnosci, i ogolnego zdolowania i zmeczenia materialu...... Nic, ide przegryzc kawalek ciacha. Milego popoludnia dziewczyny ! Edit: wiadomosc przeladowana grafika. niemozliwe
|
||||||||||
|
|
|
#3169 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
hello
Ale się objadłam spaghetti Wracałam z wydziału głodna jak wilk i zjadłam tyle ile widziałam ![]() No ale teraz czas na kawkę ![]() Cytat:
![]() Brzusio cudowny Sweet no właśnie, słuchaj się Ev bo inaczej źle skończysz ![]() A tak poważnie to przepisać się do innego lekarza możesz w każdej chwili - nawet przy okazji rejestracji do lekarza. Z chorobami nie ma żartów Cytat:
Jak jechałam na wydział to kupiłam dla siebie i osób z pokoju w którym pracuję. A na miejscu okazało się, że profesor i jego żona mieli podobny pomysł.Miałam dziś ochotę na chrust ale o tym mogę pomarzyć bo babcie daleko a i w sklepie już nie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja imprezuję jutro. Udanej zabawy ale jak mniemam będzie dobra z dobrym winem ![]() Cytat:
właśnie to jest najfajniejsze. A jak jeszcze znajdę się w towarzystwie o zbliżonym poczuciu humoru to czasami płaczę ze śmiechu ![]() Cytat:
Buziaki
|
|
#3170 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kot, jak to kot, wiedział, gdzie się ułożyć ![]() Cytat:
Cytat:
Niech chociaż taki będzie![]() Cytat:
Chyba ściągnę darmowego triala albo coś. Może gdzieś leży płytka, ale nie umiem jej znaleźć![]() A ten external to nie taki "zewnętrzny", co doczepiasz i sobie leży obok? równie dobrze można pendrive'a kupić większego. Dla mnie zbędny wydatek. Cytat:
Taka nasza natura ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Albo coś. Ja to w ogóle lubię wszystkie takie dni kobiet, walentynki itp. Komercja komercją, ale to takie słodkie ![]() Cytat:
Wydaje mi się, że większość skutków ubocznych to albo źle przeprowadzony wywiad z pacjentką, albo nie wykonanie badań. A jeśli są jakieś - nie interesuje mnie to szczerze mówiąc. Ja cała jestem jak jeden wielki skutek uboczny a jakieś hormony i tak jeść muszę, więc wolę te Właśnie wróciłam z egzaminu. Trzymajcie kciuki, zebym wylosowała pozytywną ocenę w totalizatorze
|
||||||||
|
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3172 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
więc... Cytat:
nie.. wstydzę się Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3173 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kupię sobie jakiegoś wypasionego z adwokatem w inny dzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
taką jestem niepoprawną romantyczką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||||
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, aż tylu koleżanek nie mam żeby 320 zł wydać na pocztówki Właśnie kupiłam sobie bilet na samoliet, ale dopiero miesiąc i 10 dni ![]() A jutro idę do teatru Trochę kultury nie zaszkodzi ![]() I chcę się poskarżyć, że jak dziobałam do sesji do koncert Farben Lehre był a ja nie poszłam |
|
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie tatuaż mi się podoba - w końcu osobiście wybierałam napis, czcionkę i miejsce i w 100% zdaję sobie sprawę ze wszystkich problemów jakie mogą potem wyniknąć. Ale jest coś, czego jak na razie nie mogę zaakceptować (i chyba nie zaakceptuję). Otóż to wszystko jest zrobione krzywo (szczególnie jest to widoczne przy pierwszym wersie) i nie da rady tego poprawić. Poczekam miesiąc (póki wszystko się nie zagoi) i wtedy podejmę ostateczną decyzję ![]() A wypiję wypiję. I to nawet dwie szklanki
|
|
|
#3176 | |||||
|
Rozeznanie
|
Ja tez dzisiaj zadnego paczka jeszcze nie zjadlam. Moze po powrocie do domu cos bedzie na mnie czekac
![]() Cytat:
bo bedac w mojej sytuacji, o antykoncepcji za czesto myslec nie musze.Cytat:
Taaa, mozna bez deklaracji, itp. ale nawet nie wiem co on sadzi o walentynkach. Wogole to stwierdzam ze malo o nim wiem, taki zwiazek na odleglosc powoli mnie dobija.... Dzieki za wypowiedz w sprawie tabletek. Jeden wielki skutek uboczny No ale mysle ze ze mna nie bedzie tak zle, nie pale, nie pije kawy, nie jestem jeszcze po 35 roku zycia W koncu nie ja pierwsza i nie ostatnia ! Kciuki zacisniete ! Daj znac jak bedziesz wiedziala wyniki ![]() Cytat:
Taaaa, juz widze ta zawstydzona minke ![]() Cytat:
Fajny prezent napewno bedzie trafiony, ale znajac Ciebie, to pewnie jeszcze cos fajnego wymyslisz w dodatku do gry ![]() Cytat:
W kazdym badz razie, trzymaj sie Silver Ale mi sie dzisiaj nie chce isc na silownie
|
|||||
|
|
|
#3177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ostrzegam, że dziś jestem bojowo nastawiona ![]() ![]() ![]() : pala:
|
||
|
|
|
#3178 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
całe wieki już ich nie słuchałam ale byli jedną z moich pierwszych dojrzałych muzycznych miłości Cytat:
a tak z ciekawości zapytam: robiłyście badania zanim zaczęłyście brać tabsy? Bo ja na początku trafiłam na gina który wypisał od razu i przy okazji wręczył mi wizytówkę z adresem swojego prywatnego gabinetu (poszłam na NFZ) mówiąc, że na usg to koniecznie do niego trzeba Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na co jeśli można zapytać? Ja chętnie bym się wybrała do teatru, chyba już z rok czasu nie byłam ![]() Cytat:
ale mam nadzieję, że będziesz jeszcze z tego tatuażu zadowolona Ev Ty bojowa dziewczyno
|
|
#3179 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:P Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
biedaczko TY a co Cytat:
uważasz, że nie mogę się zawstydzić ?? :P no jak to tak Cytat:
obecnie zeszłam z rowerka na którym zrobiłam 65km tak tak generalnie nie umiem wyjść z podziwu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
przejechałam te ponad 60 km i co.. czekam na jakieś zakwasy czy coś miłego
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
O na TO idę
![]() Teofano, ale wierszyków to ja nie cierpię Jedyne wiersze jakie mi się w życiu podobały to Jasnorzewska ( bo krótkie) i Baczyński ( bo łzy wyciska )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

Chce zapuscic do lopatek. Tak to bedzie super dlugosc 

za remont ! Sasysfakcja musi byc wielka