Sierpniowe Panny Młode cz.II - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-21, 10:38   #3151
thea2
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez agusiaaa1989 Pokaż wiadomość
a u nas kolejny raz zmiana planów chyba zmienimy jednak te kolory na sali a co za tym idzie te zawieszki tak myślałam i myślałam i wymyśliłam jeszcze coś innego tylko nie wiem czy to przejdziew każdym bądź razie już się chyba nie zabiorę za robienie tych zawieszek i będziemy musieli zamówić na allegro czas ucieka a u nas co chwile coś innego:P
A na jakie kolory chcecie zmienić ? Pochwal się!
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Thea dziękuję za linka Byłam dzisiaj w Kato i natrafiłam na sklep Stakato-również są tam buty taneczne,podobne do tych z Akcesu.Ale na żywo żadne mi nie wpadły w oko.

Obeszłam chyba 10 salonów z sukniami i jeszcze jakieś z butami napotykane po drodze.Bieda straszna Po pierwsze to większość po prostu mi się nie podobała. Po drugie-chcę mieć zakryt palce,bo chcę mieć pończochy a moim zdaniem piptoły+pończochy wyglądają dziwnie.
Z tyłu mogę mieć otwarte butki,o ile będą naprawdę fajne.
A najgorsze jest to,że mam naprawdę wąską stopę i bardzo chude pięty, a rozm.39 więc dość długie. I jeszcze jedno-nie chcę za wysokich, max.7-8 cm bo mam 175 cm wzrostu i nie chcę być za wysoka.

W jednym sklepie znalazłam butki z czegoś takiego http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...MMa7twfQo6zgCw nazywanego kawiorem. Różnica jest taka,że tamte oczywiście były jaśniejsze (pasowałyby mi do sukni) i całe zabudowane,bez paska nad kostką. Mam jednak wątpliwości,czy będą pasować do mojej sukni-czynie będzie za dużo tych ozdób.

Byłam też w salonie Doroty Wormuth i tam mają piękne buty Menbura i Gatuzo. Póki co wpadły mi w oko dwa rodzaje:
http://www.lukamo.pl/wieczorowe/410-menbur-4096-66.html
obcas 7 cm i kostka mi nie lata,a rozm.39 dopiero dla mnie sprowadzą

oraz http://www.lukamo.pl/slubne/106-menbur-3664-04.html mają trochę wyższy obcas.

Które z nich Waszym zdaniem bardziej pasują do mojej sukienki?
Mnie najbardziej podobają się drugie i trzecie Z tym, że jeśli chodzi o drugie to bałabym się trochę o nie, bo podobny fason miałam na studniówce, też z takim paseczkiem na kostce i cały czas mi spadał ten pasek Dlatego się zraziłam. Gdybym nie miała problemu z wąską stopą to wybrałabym trzecie
Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
Paula za noclegi

Butterfly wszystkie butki świetne! i do Twojej sukni każde psujące
ale jak ja bym miała wybierać to naj podobał mi się ostatni link, potem drugi i pierwszy na końcu

agusia - co za kolory nowe?

u mnie był TŻ od piątku właśnie pojechał
z ustaleń ślubnych, zaproszenia, winietki i zawieszki zrobimy sami zaproszenia będą proste, składane na 3, najprawdopodobniej w takim stylu http://kaliaart.pl/index.php?main_pa...products_id=30
TŻ wydrukuje i poskładaja zrobię tasiemki i kwaituszki lub inne ozdoby z przodu
TŻ jest za najprostszymi zaproszeniami, mnie także się takie podobają, a że pracuje w branży poligraficznej to z papierem nie będzie problemu i pewnie tańszy będzie też ja muszę się tylko zatroszczyć i upiększacze :P

Siostra przywiozła mi z salonu sukien, w którym zamówiłam suknię, kawałek materiału w kolorze mojej sukienki, więc już ostro zacznę szukać bucików na moją małą stopę:P
Ładne są zaproszenia tego typu fajnie, że będziesz sobie tylko ozdabiać, bo ta część jest najfajniejsza
Zazdroszczę tego skrawka materiału, ja na razie na pewno nie dostanę takiego
Cytat:
Napisane przez sanderek5 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny po przerwie
Wróciłam z rozjazdów, a Wy tak mało napisałyście Z jednej strony dobrze, bo zdążyłam nadrobić

KUPIŁAM BUTKI!! Nie wiem, czy się Wam spodobają, ale są superwygodne Na obcasie 0,7cm :P więc płaściutkie... Ze skórki ekologicznej. Odrobinę ciemniejsze niż moja sukienka, bo ja będę mieć białą suknię, ale nie taką sino-śnieżnobiałą, tylko PRAWIE, że śmietankową Taka ciepła biel... A butki o pół tonu ciemniejsze. Pończochy chyba będę kupowała ecru, bo te białe moim zdaniem śmiesznie się prezentują na skórze :P Jak u dziewczynki komunijnej...

W załączniku moje butki. Chyba kupię jakieś 2 broszki z kryształków i przypnę gdzieś na tej wstążeczce, żeby były odrobinę bardziej strojne
Bardzo ładne butki Delikatne, fajne Ja co prawda będę mieć na wysokim obcasie, ale gdybym chciała/ musiała mieć na płaskim to bym takie chętnie założyła

Ja też jestem na etapie butowym I szczerze mówiąc zastanawiam się nad kolorem, tak bardzo chciałabym mieć złote butki, ale nie takie złote błyszczące, tylko takie delikatne, żeby nie odznaczały się za bardzo I chyba sobie takie zrobię A jak nie to jakieś ecru, ale wolałabym złote. Mojej mamie się ten pomysł nie podoba, mówi, że będę wyglądać jak księżniczka w złotych butach Ale ja i tak postawię na swoim, będą jasne i delikatne, ale złote

Pochwalę się też, że wybrałam sobie kwiaty wreszcie do kościoła, bukietu, na samochód itd- kremowe + herbaciane, ale (podobna historia jak przy butach) te herbaciane nie będą ciemne, tylko takie delikatne, jakby pastelowe
Stary 2011-02-21, 10:40   #3152
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

A ja mam takie pytanko : jakie winka polecacie na wesele ??? lub inne alkohole (oprócz wódki i piwa)
BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 10:48   #3153
HerbADKA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
A ja mam takie pytanko : jakie winka polecacie na wesele ??? lub inne alkohole (oprócz wódki i piwa)
Tania i dobra jest Varna, wino półsłodkie czerwone, białe i chyba niedawno różowe wprowadzili.

Ja osobiście wolę półwytrwane Sutter Home białe.
HerbADKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 14:04   #3154
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
No widzisz, może wszystko się unormuje Super pomysł z tymi nadrukami Co do podwiązek to też jedynie chyba na zwisających wstążkach nadruk? A czym się robi takie nadruki, bo ciężko mi sobie to wyobrazić Jest jakaś specjalna drukarka?
na jakimś papierze wydrukuję, tak gdzieś już widziałam, ładnie wygląda
Cytat:
też miałam robić krawaty, muchy i podwiązki ale uznałam że skoro nie mogę znaleźć żadnych naklejek które by pasowały to zrobiłam zawieszki nie mogę dodać zdjęć, nie wiem co mi się stało mogę tylko przez wyślij to wam pokazać kto chce może sobie ściągnąć
http://wyslijto.pl/files/download/eylfkfb5g1
http://wyslijto.pl/files/download/to21oi0qyb

co myślicie? fioletowe wyszło ładniejsze,takie bardziej zgrabne muszę się bardziej przykładać a dziś dostaliśmy zaproszenia!!!! i kupiliśmy papier do drukowania tych zawieszektaki wizytowy i zamówiliśmy wstążki do robienia tych ozdób i czekamy a teraz siedziemy i się napatrzeć nie możemy tu na nasze obrączki a tu na te nasze zaproszenia a teraz szukam poduszki pod obrączki i woreczków na ryż i pieniążki i to chyba narazie tyle
Fiolet ładniejszy

Cytat:
Napisane przez grenob Pokaż wiadomość
Można łączyć, utworzy się z tego jeden uśredniony kolor. Mój brat tak zrobił i zamiast wydać 1200 na obrączki to kosztowało go to 680 zł już ze wszystkim.
nas będzie kosztować 400 zł

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
ok 12-13 g powinno już wystarczyć - tak nam powiedzieli u 2 jubilerów.
Zalezy tez od obraczek i ubytkow

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Widzę,że wszystkie jesteśmy na etapie butowym:
ja juz kupiłam
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:07   #3155
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
My zdecydujemy się chyba na Carlo Rossi, bardzo lubimy to wino w załączniku fotka, białe, czerwone i różowe ( różowe nasze ulubione:P)

Cytat:

Pochwalę się też, że wybrałam sobie kwiaty wreszcie do kościoła, bukietu, na samochód itd- kremowe + herbaciane, ale (podobna historia jak przy butach) te herbaciane nie będą ciemne, tylko takie delikatne, jakby pastelowe
a mozesz jakąś fotkę bukietu przykłądowego wstawić?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg big.82825.42553855-B481-4DCA-A594-3E157DE74472.jpg (54,2 KB, 9 załadowań)
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 16:57   #3156
thea2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
na jakimś papierze wydrukuję, tak gdzieś już widziałam, ładnie wygląda

ja juz kupiłam
A jakie te butki ?

Cytat:
My zdecydujemy się chyba na Carlo Rossi, bardzo lubimy to wino w załączniku fotka, białe, czerwone i różowe ( różowe nasze ulubione:P)

Pewnie Myślę o takich kwiatach jak na pierwszym lub drugim zdjęciu Takie kolory podobają mi się bardzo, nie wiem jednak, czy do mojej falbaniastej sukni będzie pasować taki kształt bukietu, bo sama w sobie jest zdobna. Myślałam też o takim podłużnym bukiecie, coś w stylu trzeciego zdjęcia, ale nie wiem, czy by pasował, poza tym nie wiem, czy znajdę odpowiednie kwiaty w takim kolorze jak chcę...

A czwarty bukiet pokazuję, bo strasznie mi się podobają te poplątane trawy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (32,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hjguk.jpg (31,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet2_113.jpg (17,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg we_dwoje_1_234.jpg (17,6 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-02-21 o 16:59
thea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 17:12   #3157
jusztyska
Zadomowienie

Thea, te 2 pierwsze - super!
mnie osobiście podłużne się nie podobają i kalie jakoś nie przemawiają do mnie jako ślubne kwiaty

Mnie się podoba taki jak w załączniku, ale mój TŻ wczoraj mi powiedział, że pogrzebowy...:P tzn o kształt mu chodzi:P że wg niego lepsza taka "kulka"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8uv4.jpg (28,5 KB, 13 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-21, 17:27   #3158
thea2
Zadomowienie

Cytat:
Thea, te 2 pierwsze - super!
mnie osobiście podłużne się nie podobają i kalie jakoś nie przemawiają do mnie jako ślubne kwiaty

Mnie się podoba taki jak w załączniku, ale mój TŻ wczoraj mi powiedział, że pogrzebowy...:P tzn o kształt mu chodzi:P że wg niego lepsza taka "kulka"
Ja także nie przepadam za kaliami, więc gdybym się zdecydowała na podłużny to na pewno z innych kwiatków A co do tego kaskadowego, który pokazałaś to myślę, że TŻ powiedział tak ze względu na dość ciemne kwiaty- dlatego skojarzyło mu się z pogrzebem W załączniku zdjęcia bukietu ślubnego mojej bratowej- co prawda sprzed kilku lat, ale myślę, że fajny Sama chciałam mieć taki, ale do mojej sukienki nie będzie pasował.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiety.jpg (79,9 KB, 18 załadowań)
Stary 2011-02-21, 20:26   #3159
jusztyska
Zadomowienie

no własnie, nie o kolor a o kształt mu chodzi :P bo wie, że uwielbiam bordowe róże, zawsze takie od niego dostaje, i sam wiedział, ze nie ma opcji na inny kolor kwiatów ale stwierdził, że te kaskadowe jak wiązanki pogrzebowe wyglądają choc mnie się bardzo ten kształt podoba:P

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

a bukiet Twojej bratowej - bardzo ladny ale własnie marzą mi się bordowe róże
Stary 2011-02-21, 20:32   #3160
thea2
Zadomowienie

Cytat:
no własnie, nie o kolor a o kształt mu chodzi :P bo wie, że uwielbiam bordowe róże, zawsze takie od niego dostaje, i sam wiedział, ze nie ma opcji na inny kolor kwiatów ale stwierdził, że te kaskadowe jak wiązanki pogrzebowe wyglądają choc mnie się bardzo ten kształt podoba:P

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

a bukiet Twojej bratowej - bardzo ladny ale własnie marzą mi się bordowe róże
Ach, ci faceci Bordowe róże są super, też bardzo lubię To ku jakiemu bukietowi bardziej się skłaniasz ? Jakiś okrągły ? Czy wbrew woli TŻ jednak kaskadowy ?
Stary 2011-02-21, 21:10   #3161
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Ach, ci faceci Bordowe róże są super, też bardzo lubię To ku jakiemu bukietowi bardziej się skłaniasz ? Jakiś okrągły ? Czy wbrew woli TŻ jednak kaskadowy ?
hahaha narazie ten co wkleiłam wczesniej jest moim faworytem:P ale popatrze tez na "okrągłe"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-21, 21:21   #3162
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:

My też będziemy mieć Carlo

Cytat:
A jakie te butki ?

Pewnie Myślę o takich kwiatach jak na pierwszym lub drugim zdjęciu Takie kolory podobają mi się bardzo, nie wiem jednak, czy do mojej falbaniastej sukni będzie pasować taki kształt bukietu, bo sama w sobie jest zdobna. Myślałam też o takim podłużnym bukiecie, coś w stylu trzeciego zdjęcia, ale nie wiem, czy by pasował, poza tym nie wiem, czy znajdę odpowiednie kwiaty w takim kolorze jak chcę...

A czwarty bukiet pokazuję, bo strasznie mi się podobają te poplątane trawy
Bardzo ładne bukieciki, też bym chciała mieć coś w tym stylu. Z tym, że ja jestem już zdecydowana na róże, ciemno i jasno różowe z eustomą
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 05:38   #3163
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Cytat:
Napisane przez HerbADKA Pokaż wiadomość
Tania i dobra jest Varna, wino półsłodkie czerwone, białe i chyba niedawno różowe wprowadzili.

Dzięki dziewczyny
BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 11:00   #3164
thea2
Zadomowienie

Cytat:
hahaha narazie ten co wkleiłam wczesniej jest moim faworytem:P ale popatrze tez na "okrągłe"
A jednak
Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
My też będziemy mieć Carlo

Bardzo ładne bukieciki, też bym chciała mieć coś w tym stylu. Z tym, że ja jestem już zdecydowana na róże, ciemno i jasno różowe z eustomą
No to na pewno będziesz miała piękny bukiecik A wybrałaś już jakiś konkretny ? Bardzo mi się podobają takie różowe kwiaty, a w połączeniu np. z ecru to już w ogóle super Są takie romantyczne i delikatne Ale róż do niczego by mi nie pasował niestety
Stary 2011-02-22, 11:42   #3165
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
A jednak

No to na pewno będziesz miała piękny bukiecik A wybrałaś już jakiś konkretny ? Bardzo mi się podobają takie różowe kwiaty, a w połączeniu np. z ecru to już w ogóle super Są takie romantyczne i delikatne Ale róż do niczego by mi nie pasował niestety
Mam kilka typów generalnie chciałabym bukiecik w kształcie kulki chyba, bo nie podobają mi się kaskadowe, ani nie podoba mi się jak jakieś "zielsko" zwisa Jeszcze zobaczę, ale na pewno będą to róże.
Ten ostatni bukiet, mimo, że nie z róż, to mi się bardzo podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 27.12.2009_14.jpg (11,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 69003_1233067548306_n.jpg (18,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BOU06_154.jpg (36,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukiet-kantadeski-roze-frezje-dalie.jpg (29,5 KB, 14 załadowań)
Stary 2011-02-22, 12:07   #3166
aga-6
Raczkowanie

Cytat:

Ostatnio wpadłam mi w ręka gazeta z Biedronki, akurat mają fajne promocje na wina włoskie. Znajomi polecają wino Sicilia Nero d'Avola. Sama się zastanawiam czy aby nie kupić, biorąc pod uwagę cenę.
aga-6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 14:25   #3167
HerbADKA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga-6 Pokaż wiadomość
Ostatnio wpadłam mi w ręka gazeta z Biedronki, akurat mają fajne promocje na wina włoskie. Znajomi polecają wino Sicilia Nero d'Avola. Sama się zastanawiam czy aby nie kupić, biorąc pod uwagę cenę.
Nie lubię win włoskich, bo są takie wyjątkowo cierpkie i kwaśne. Zdecydowanie wolę wina z rejonów Hiszpanii, Portugalii, Australii, Chile, Argentyny.

Francuskie też omijam, a wspomniane Carlo Rossi na pewno się sprawdzi jeśli Twoi goście nie są znawcami i smakoszami win. Jeśli są to kiepski wybór.
Stary 2011-02-22, 14:29   #3168
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Nie lubię win włoskich, bo są takie wyjątkowo cierpkie i kwaśne. Zdecydowanie wolę wina z rejonów Hiszpanii, Portugalii, Australii, Chile, Argentyny.

Francuskie też omijam, a wspomniane Carlo Rossi na pewno się sprawdzi jeśli Twoi goście nie są znawcami i smakoszami win. Jeśli są to kiepski wybór.
Ja myślę, że jeśli chodzi o wino, to gusta są tak różne, że ciężko znać upodobania każdego gościa w tym względzie, by wszystkich w pełni zadowolić.
Stary 2011-02-22, 14:42   #3169
HerbADKA
Raczkowanie

Cytat:
Ja myślę, że jeśli chodzi o wino, to gusta są tak różne, że ciężko znać upodobania każdego gościa w tym względzie, by wszystkich w pełni zadowolić.
Też prawda, bo w naszym kraju dopiero rodzi się kultura picia wina. Więc w sumie jeśli będzie to wino półsłodkie to każdemu będzie smakować.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 15:37   #3170
agusiaaa1989
Raczkowanie

A u nas będą malować na sali na biało więc będzie każdy kolor pasował więc może jednak wezmę coś od niebieskiego i różu... jakieś takie kolory... sama nie wiem, mam się jeszcze spotkać z dekoratorką bo do tamtych ścian nic nie pasowało, a teraz będzie pasowało wszystko
agusiaaa1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:08   #3171
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie te butki ?
Białe, obcas 9 cm na platformie, z kokardką, lub czymś podobnym

Zrobie zdjecia w weekend i potem Wam pokaże
Stary 2011-02-22, 19:37   #3172
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:

pokaż, pokaż

byłam dziś z koleżanką oglądać suknie dla niej i przy okazji zdobyłam wizytówkę do salonu obuwia ślubnego w którym robią buty na miarę:P pojdę i popytam tam w piątek:P
Stary 2011-02-22, 19:51   #3173
aniak_1988
Raczkowanie

Dołączając się do tematu o butach, to wiecie gdzie można dostać jakieś fajne buciki ślubne w trójmieście?
aniak_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:39   #3174
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniak_1988 Pokaż wiadomość
Dołączając się do tematu o butach, to wiecie gdzie można dostać jakieś fajne buciki ślubne w trójmieście?
Ja jestem z gor
Stary 2011-02-22, 20:52   #3175
thea2
Zadomowienie

Cytat:
Mam kilka typów generalnie chciałabym bukiecik w kształcie kulki chyba, bo nie podobają mi się kaskadowe, ani nie podoba mi się jak jakieś "zielsko" zwisa Jeszcze zobaczę, ale na pewno będą to róże.
Ten ostatni bukiet, mimo, że nie z róż, to mi się bardzo podoba
Śliczne te bukieciki Ostatni naprawdę super Kulka jest taka chyba uniwersalna, do większości sukienek pasuje, ja też się chyba na kulkę zdecyduję, mimo że nigdy nie przepadałam za takim kształtem

Cytat:
A u nas będą malować na sali na biało więc będzie każdy kolor pasował więc może jednak wezmę coś od niebieskiego i różu... jakieś takie kolory... sama nie wiem, mam się jeszcze spotkać z dekoratorką bo do tamtych ścian nic nie pasowało, a teraz będzie pasowało wszystko
A to faaajnie, będziecie szaleć Pewno na wiosnę będą przemalowywać, póki jest mniej wesel
Cytat:

Oj, już sobie wyobrażam, na pewno są śliczne też chcę mieć 8 lub 9 cm, z resztą na takie butki jest szyta moja sukienka Pokaż koniecznie
Cytat:
pokaż, pokaż

byłam dziś z koleżanką oglądać suknie dla niej i przy okazji zdobyłam wizytówkę do salonu obuwia ślubnego w którym robią buty na miarę:P pojdę i popytam tam w piątek:P
Ooo widzisz, to nie będziesz miała problemu z numerem bucików, super, oby się tylko udało

A ja dziś mam jakiś zły dzień, wszystkim się martwię, że nie będzie tak, jak chcę Że fotograf nie taki, że kamerzysta brzydki film nam zrobi, że z suknią będzie coś nie tak(a nie mam żadnych podstaw, by tak sądzić, bo wybrałam konkretny model i zamówiłam suknię u producenta, więc wszystko powinno być idealnie)... Nawet do faceta z zespołu napisałam maila (bo ostatnio jakieś zmiany w składzie mieli i chyba przebudowują stronę internetową, bo coś nie wchodzi), czy aby na pewno u nich wszystko w porządku. Wiem, wiem, że to głupie, ale jakoś się martwię. Zrobili na nas bardzo pozytywne wrażenie podczas spisywania umowy, tacy profesjonalni byli i serdeczni, ale mimo wszystko będę spokojniejsza, jak mi facet odpisze co tam się u nich dzieje.
To chyba jakaś panika przedślubna
No ! To się pożaliłam

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-02-22 o 20:54
Stary 2011-02-22, 21:46   #3176
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:

A ja dziś mam jakiś zły dzień, wszystkim się martwię, że nie będzie tak, jak chcę Że fotograf nie taki, że kamerzysta brzydki film nam zrobi, że z suknią będzie coś nie tak(a nie mam żadnych podstaw, by tak sądzić, bo wybrałam konkretny model i zamówiłam suknię u producenta, więc wszystko powinno być idealnie)... Nawet do faceta z zespołu napisałam maila (bo ostatnio jakieś zmiany w składzie mieli i chyba przebudowują stronę internetową, bo coś nie wchodzi), czy aby na pewno u nich wszystko w porządku. Wiem, wiem, że to głupie, ale jakoś się martwię. Zrobili na nas bardzo pozytywne wrażenie podczas spisywania umowy, tacy profesjonalni byli i serdeczni, ale mimo wszystko będę spokojniejsza, jak mi facet odpisze co tam się u nich dzieje.
To chyba jakaś panika przedślubna
No ! To się pożaliłam
ostatnio miałam identycznie to samo.... we wszytskim widzialam problem ale pogadałam z Mamą z Narzeczonym i szybko mnie uspokoili i pewne rzeczy wytłumaczyli ale doskonale wiem jak się czujesz ! zobaczysz będzie dobrze !

jusztyska czemu uciekłas z PMek 2011 :P?

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 22:08   #3177
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
ostatnio miałam identycznie to samo.... we wszytskim widzialam problem ale pogadałam z Mamą z Narzeczonym i szybko mnie uspokoili i pewne rzeczy wytłumaczyli ale doskonale wiem jak się czujesz ! zobaczysz będzie dobrze !
To ja mam zupełnie odwrotnie. Jak pogadam z mamą, to się stresuję, bo ona roztrząsa jakieś szczegóły, którymi ja nawet się nie przejmuję.
Ale myślę, że taki chwile zwątpienia są całkiem normalne, tym bardziej, że do ślubu coraz bliżej, więc i stresu będzie więcej zapewne.
Stary 2011-02-23, 07:27   #3178
thea2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość

jusztyska czemu uciekłas z PMek 2011 :P?
Cytat:
To ja mam zupełnie odwrotnie. Jak pogadam z mamą, to się stresuję, bo ona roztrząsa jakieś szczegóły, którymi ja nawet się nie przejmuję.
Ale myślę, że taki chwile zwątpienia są całkiem normalne, tym bardziej, że do ślubu coraz bliżej, więc i stresu będzie więcej zapewne.
Dzięki, dziewczynki, dziś już mi lepiej A moja mama powiedziała mi, że najważniejsze, że wyborem przyszłego małżonka się nie martwię, że nie mam wątpliwości, a reszta zawsze jakoś wyjdzie
Odpisał mi pan z zespołu, że wszystko ok, wytłumaczył mi te zmiany i już się nie denerwuję
A ten czas do ślubu to minie tak szybko, że się nawet nie obejrzymy

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-02-23 o 07:28 Powód: Literówka
Stary 2011-02-23, 13:57   #3179
HerbADKA
Raczkowanie

Cześć, nie wiem czy temat był omawiamy, ale chciałabym Was podpytać o sukienki na dzień po weselu- obojętnie czy to poprawiny czy obiad z rodzinką. Czy macie jakieś sukienki upatrzone/ kupione?
Stary 2011-02-23, 14:04   #3180
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, nie wiem czy temat był omawiamy, ale chciałabym Was podpytać o sukienki na dzień po weselu- obojętnie czy to poprawiny czy obiad z rodzinką. Czy macie jakieś sukienki upatrzone/ kupione?
Ja nie będę miała poprawin jako takich, tylko jakiś właśnie obiad z rodziną. Ale nic specjalnego na tę okazję nie kupuję. Mam taką letnią sukienkę do ziemi i chyba ją ubiorę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości