![]() |
#3151 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Koty- część V
Cytat:
![]() Dziękuję Wam za odzew ![]()
![]() |
#3152 | |
Wtajemniczenie
|
a widzialas sowe puchacza? no to juz sobie mozesz wyobrazic jak mniej wiecej wyglada, podobienstwo jest uderzajace
![]() ![]() ![]() ![]() zdjecia beda jak wydobrzeje troche i z lozka wstane, musze znalezc ladowarke i kabel. Cytat:
![]() |
#3153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale myślę, że dla takiego biedaka to była lepsza decyzja. Cytat:
![]() ![]() ![]() Miziamy ![]() Dobla, będą zdjęcia ![]() - pierwsze foto malucha, które dostałam, zaraz po znalezieniu - porównanie z rocznym Srajtkiem ![]() - 3 i 4 - młodej zabawa z potworem papierowym ![]() - tak wygląda teraz ![]() - i z tutejszą młodzieżą ![]() ![]() - dodam jeszcze artystycznego Srajtunia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
![]() A wiesz, moje teraz też jedzą, ale jak same się do niej dostaną ![]() ![]() Twoje nowe to kocur? Ma imię? Jest bardzo ładny ![]() Bolesna, ale prawda ![]()
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2012-11-12 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | ||
Wtajemniczenie
|
Czy to znaczy, że Fuffy już nie jest śliczny? Z takiego słodziaka na pewno wyrósł mega przystojniak
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2012-11-12 o 21:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Elwirka-Elmirka :D
|
To dobrze
![]() ![]() Pisałam o Persilli, w jakich trudnych warunkach żył. Przebywał z 30 ponad kotami w małym mieszkaniu ok. roku. Kastrowany był dopiero u mnie. Prawdopodobne, że u poprzedniej właścicielki znaczył teren moczem. On ma 4 lata, od 3 jest u mnie i póki co, nic nigdy nie znaczył. Od kastracji minęły 3 lata.
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2012-11-12 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze fotę jak trzymam ją na dłoni, ale już nie chciałam spamować ![]() Hmm, skojarzenie całkiem trafne, patrz "zmokła kura" ![]() A jak lata toto po domu to mi się zawsze z pchełką kojarzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Więcej Bozia niżej ![]() ![]() Cytat:
![]() Koty dziękują ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2012-11-12 o 22:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A czarnuszek wygląda jak Stifler ![]() Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą, przypomniałaś mi, że R. nagrywałam ![]() ![]() Cytat:
![]() To dodaję to na dłoni ![]() ![]() Poza tym chciałam Wam pokazać, na czym polega fenomen kieszonki ![]() Przedstawić kieszonkę alternatywną I zdjęcie, z którego nie mogę, Srajtunio z promocji ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ps. cieszę się że wyniki Soni są dobre ![]() Wczoraj przyszedł suchy applaws i orijen. Ani jednego ani drugiego nie chciała nawet powąchać. W końcu zjadła applaws i dziś rano widziałam że w nocy też jadła bo resztki zostały. Więc może wczoraj po prostu nie była głodna. Mam nadzieję że orijen też jej posmakuje, chociaż przyznam że dziwnie pachnie (smak rybny) i ja bym osobiście tego nie zjadła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
przepraszam, że znów Wam bede spamować. pisałam jakiś czas temu o białym kocurku który szuka domu na terenie woj. lubelskiego. Kotek dziś zakończył leczenie i może wyjść do domu.. którego dla niego nie mamy ![]() Zwracam się do Was ponownie z prośbą o informacje, może znacie kogoś kto mogłby przygarnąć biedaczka? Nie byłoby z kotkiem żadnego problemu, łącznie z dowozem do nowego właściciela. Z góry bardzo dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | ||
KOTerator
|
Cytat:
![]() Ma wątek na miau.pl? ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Mam pieluchy takie jak miała Milka w klatce po operacjach - Trixie 60x60 podkłady dla psa, Puppy Pads Nappy http://allegro.pl/listing.php/search...%82ady+dla+psa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
KOTerator
|
Koniecznie tam załóż, jakiś DT musi się znaleźć...
A Ty nie możesz go zabrać? Rozumiem, że masz kota drugiego, ja też jak brałam Milkę bałam się o Sonię i jej stosunek do obcych kotów, ale Feliway pomógł. |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dodałam ogłszenie na serwisie, który podałaś, dziekuje Ci bardzo! mam nadzieje, że ktoś sie pojawi i przygarnie tego kociaka. Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-11-13 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
KOTerator
|
Ślepa jestem, bo wątku nie widzę, mogę prosić linka, to będę śledzić losy kotka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
wyskoczyłą informacja że wątek musi zostać zaakceptowany przez moderatora przed pojawieniem się więc chyba trzeba odczekać, wkleje jak tylko bedzie aktywny
![]() link do wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=148041 szkoda, że wcześniej nie znalazłam tego forum ![]() Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-11-13 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
KOTerator
|
Cytat:
Nie można przedłużyć jego pobytu w szpitalu chociaż do końca tygodnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |||
KOTerator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Któraś tu pytała o Miamora Feine Filets. Lepsze są tacki Miamora Delikatna Przekąska. Feine Filets to karma filetowa, czyli płaci się za wodę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a w ogóle to muszę się pochwalić że zamawiamy drapak rufi ![]() filmiki Iwony zdołały przekonać mojego męża (Iwona dzięki ![]() Naszym faworytem jest ten (dodalibyśmy tylko sznur) http://www.drapaki.pl/pl/podstawowe/26-p-10.html albo ten tylko z hamakiem zamiast budki http://www.drapaki.pl/pl/podstawowe/52-p-9b.html chociaż uważam że ten też jest fajny jeśliby wstawić rozetę na samej górze http://www.drapaki.pl/pl/podstawowe/42-p-5a.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas obecnie wystarczy groznie powiedziec imie kota i on wie ze robi zle i ma to skonczyc, ale na poczatku bylo syczenie albo stanowcze nie, jak kot nie reagowal bo ja byla w drugim pokoju to szlam do kota i go sciagalam z blatu mowiac nie wolno, syczenia w tym wypadku nie stosowalam, syczenie jest na odleglosc, ale jak juz kota z czegos sciagasz to mow nie wolno albo nie, postaw go na ziemi, pochyl sie nad nim i powtorz nie/ nie wolno (bardzo groznie, niekoniecznie krzyczac ale tak naprawde dobitnie), rob do skutku, jak wydaje Ci sie ze za dlugo to trwa (tydzien, dwa, trzy) naszykuj sobie cytryne (swiezy plasterek) / pieprz / cebule (swiezo przekrojona) jak zabierasz sie zagotowanie/zasiadasz do obiadu i podsuwaj kotu za kazdym razem jak wskakuje na blat / stol. u nas koty zostaly nauczone ze wolno im lazic wszedzie lacznie ze stolem i blatem ale - jak na blacie i stole nie ma jedzenia, jak jemy obiad kotu nie wolno wejsc na stol, jak gotuje cos kot ma sie trzymac z daleka od blatow kuchennych - dozwolone jest jedynie wskoczenie na okno w kuchni i patrzenie z daleka.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 |
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim za rady jak oduczyć Stimpacka drapania i gryzienia właścicieli, może uda mu się to wyperswadować.
Straszny z niego gangster, z każdym dniem coraz bardziej zuchwały. Wydaje mi się też, że za szybko je, ostatnio zdarzyło mu się zwymiotować całe kawałki suchej karmy. ![]() Mamy też problem z tym jego kaszlem, od kiedy go mamy, czyli od miesiąca, zdarza mu się tak kaszleć, dziwnie prychać, jakby miał kłaczka. Wet go osłuchiwał i badał, mówi że nie wie co to jest, ale nagrałam na dyktafon, żeby mógł posłuchać. Wczoraj jednak, jak zmieniałam mu kuwetę, przyszło mi do głowy, że może to być powodem nautralizatora zapachów, który sypię mu do żwirku. Strasznie się on pyli, a Stimpack zawsze szaleje w tej kuwecie, więc może po nawdychaniu się tego pyłu, potem go odkrztusza? Możliwe to? Mam pochłaniacz firmy super benek. |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Zadomowienie
|
Anita Fuffy na zawsze dla mnie będzie najpiękniejszym z Twoich Kotów i bardzo żałuję że już go nie ma:-(
Monika - Ambry nie da się ująć n zdjęciach ona jest za szybka i migawka jej nie chwyta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jaki chcecie teraz film? O kuwecie? ![]() ![]() Ambra też pije z kranu jak Horus - pojętna bestia ![]()
![]() |
#3176 |
KOTerator
|
Ja proszę o film z małpą na ramieniu, bo nie wierze w to co czytam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Rozeznanie
|
Ja poproszę z kuwetą
![]() Ale musisz zrobić porównanie kilku kuwet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
KOTerator
|
albo żwirków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zadomowienie
|
To będzie problem bo i kuweta jedna i żwirek ulubiony
![]() ![]()
#3180 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.