|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
U nas na usg dopiero pod koniec stycznia terminy... A poza tym nie mogę małej zarejestrować, bo nadal nie ma peselu.... Mieliśmy czekać dwa tygodnie, dziś już leci któryś dzień trzeciego, a peselu nadal nie ma... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |
potworkowa
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w domu rodzinnym też zawsze takie mieliśmy i też nie pamiętam, żeby jakaś pleśń tam była... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam TŻowi zegarek, chcę Mu prezent zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- To dawaj jakieś zdjęcie laska, bo ja do prezentacji nie mam:P ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje dziecie śpi na dworze ![]() ![]() ![]() co do picia mleczka mówiłyście ze mało wypijają, mój tez miał taki okres i wtedy zmieniłąm mu smoki na wieksze i teraz wypija 120 ml i beczy ze malo chyba bede n awet musiala mu wiecej robic. Moze w tym tkwi problem? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Hej hej dziewczyny, meldujemy się.
Sonia dzisiaj skończyła 11 tygodni i jest taka pocieszna, ![]() ![]() ![]() Trzymajcie proszę kciuki, idę ze starszą do lekarza na osłuchanie, chce ją zaszczepić na tę ostatnią szczepionkę błonicę tężec jeśli dobrze kojarzę + polio + meningokoki, ![]() A najgorsze jest to byłam w lipcu z młodą by ją zaszczepić lekarka odmówiła, bo upały i niby nie dobrze wtedy szczepić, potem było po dzwonkach, bo mi w sierpniu zachorowała na zapalenie oskrzeli z początkami zapalenia płuc, były zastrzyki plus antybiotyk 3 tygodnie leczenia, i od tego czasu ustawiczny katar został i tak w kółko macieju .. mówię wam nie mam już siły ![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2012-11-14 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem za wysłaniem adresu i hasła dla lidki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez chce isc, ale znowu martwi mnie taki świszczący oddech Majeczki... ![]() Sama nie wiem...czy iść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że nie spadł bo byłoby źle ![]() Co do nawilżaczy powietrza... Na all są lampy kolorowe zmieniające kolor i ta para co leci ma fajny efekt. Mam zamiar zamówić ale dupki nie odpisują jak pytam o kolor, a pisze na aukcji żeby przed zakupem o to pytać ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle myślę, że fajnie by było gdyby nowe dziewczyny, a jest ich kilka i udzielają się regularnie zostały dopisane do naszej listy mamuś i jeśli chcą i resztą nie ma nic przeciwko to dostały dostęp do maila.
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Jak Cie coś niepokoi idź z nią do pediatry. Tutaj niestety nie odpowiemy Coi co robić. Tak jak mój Jasiu maił bezobjawowe zapalenie oskrzeli. a ja o tym pojecie n ie mialam. lepiej dmuchać na zimne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
Byłam właśnie dzisiaj zapytać, bo mówili, ze dwa tygodnie się czeka, a one minęły dokładnie w poniedziałek... Ale to takie miasto... w Pile na wpis do hipoteki czeka się dwa popołudnia, my w Chodzieży czekaliśmy 2 m-ce... ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
Uwierz mi Asiu ja jestem taka zielona w tych sprawach, oczywiście dużo czytam i w teorii dużo wiem, ale to nie to samo co praktyka. Poza tym wiem, że jestem trochę przewrażliwiona, ale co ja mam zrobić jak na prawdę doświadczenia nie mam... ach mam nadzieję, że kiedyś będę wiedziała co i kiedy mam robić... Chociaż teraz normalnie oddycha... zazwyczaj przy cycu tak świszczy... no i jak mówiłam pediatrze i położnej o tym "katarku" to zapytały o kolor... jest biały, więc niby dobrze... Achh... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Dziołszki, jaki kolor oczek mają Wasze szkraby?
Mój ma ciemno niebieskie i tak sie zastanawiam czy mu zostaną takie czy nie ![]() Mogłyby zostać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-11-14 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sonia miała niebiesko-brązowe, teraz są brązowe, starsza miała granatowe i dzisiaj są takie stalowo-niebieskie (wyglądają pięknie)
![]() |
#3173 |
Wtajemniczenie
|
moja ma taki jakis dziwny, nie da sie okreslic, ostatnio mialam problem co wpisac jak jej dowod wyrabialam. widocznie jeszcze sie jej nie wyksztalcil ostateczny. podobno do 6 miesiecy to trwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Malutka kończy dzisiaj 3 miesiące ![]() ![]() Ja dzisiaj nawet mieszkanie ogarnęłam ![]() ![]() Tżt w tym czasie był z malutką na spacerku ![]() A teraz pojechał do pracy na nockę pierwszy raz już się boję jak to będzie w nocy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale mała w sumie nie miała po nim jakiś większych problemów ![]() JA już 2 miesiące kupuję podgrzewacz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zadomowienie
|
Witam się środowo
![]() u nas była masakryczna noc dzisiaj... Baśka w ciągu dnia niewiele spała i po pobudce o 15.30 zasnęła dopiero o 4!!! Nie mam pojęcia o co jej chodziło, ale darła się nawet na rękach podczas bujania przez tatusia ![]() ![]() spała za to 8 bitych godzin bez przerwy - no ale co z tego pytam się? Mam szczęście że w środy zajęć nie mam bo inaczej byłabym w szkole nieprzytomna przecież ![]() nie wiem co to było, ale trzymajcie Kochane kciuki żeby się już nie powtórzyło ![]() lecę nadrabiać póki śpi mój mały szatan ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze blondasek i takie oczka to będzie miał powodzenie u dziewczynek hihi ![]() Monarika co do podgrzewacza to ja mam a i tak garnuszek z wodą najlepszy ![]() O wiele szybciej te mleczko sie grzeje na gazie niż w tym podgrzewaczu. A przynajmniej ja mam taki jakiś beznadziejny. Buziaczki dla małej trzymiesięcznej księżniczki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() nie nadrobię choć bardzo bym chciała ![]() Byłam dziś z Malutką w szpitalu na udrażnianie tego kanalika. I nie zrobili zabiegu bo kazali najpierw masować. Wogóle babka na mnie wyskoczyła, że żadnego leczenia wcześniej i już na zabieg. Jakby to moja wina była ![]() ![]() Wczoraj byłam u gina i niestety poród nadwyrężył moją macicę i jest za nisko. Muszę teraz intensywnie ćwiczyć mięśnie Kegla. On do mnie: widzę, że pani dostała znieczulenie. Bolało panią? ![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz muszę chałupę ogarnąć a Kamilka znowu płacze ![]()
![]() |
#3178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mojej Alicji zaczynają brązowieć, także pewnie będzie miała kolor oczu po mamusi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
ja od wczoraj oduczam małą rączek prawie całe popołudnie popłakiwała na łóżku leżąc brałam ją na chwilkę, jak już mocniej płakała i odkładałam jak się uspokoiła dziś już lepiej jest, dłużej poleżała spokojnie bez jęczenia, teraz śpi, zobaczymy, co będzie później no i sama dziś dwa razy zasnęła w nocy po odłożeniu od cyca ![]() ciekawe, czy tylko miała dobrą noc czy już jej tak zostanie no i wyleczyliśmy to odparzenie najlepiej się spisał tormentalum u nas jednak sposobem gda na początku jechałam przez kilka dni a potem dwa dni samego tormentalum i już jest gites pupcia Cytat:
![]() Cytat:
oby to jednorazowy wyskok był z tym płaczem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Rozeznanie
|
My po spacerze.
Kocyki LaMillou są świetne, ciepłe i milutkie w dotyku. Anesh, Filip też często świszczy przy jedzeniu, zwłaszcza, jak zje łapczywie, zakrztusi się, to wtedy nieczysto przez jakiś czas oddycha. Iwoncia Filip ma oczy ciemnoniebieskie, ponoć do 6 ms. życia kształtuje się ostateczny kolor. Ja mam brązowe, TŻ niebieskie, ciekawa jestem jakie Młody będzie miał. Ostatnio zaczęły mu ciemnieć brwi, barzdziej zarysowują się niż kiedyś, podobnie rzęsy ![]() Dziewczyny, jak będzie jakaś decyzja co do dostępu do maila, to prosze o sygnał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.