Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-14, 12:45   #3151
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Anesh, miałam Ci pisać ostatnio, że w Pile na ryneczku facet sprzedaje Pampersy z Niemiec. Są jakościowo dużo lepsze od naszych. Mają więcej tego wkładu chłonącego. Niewiem po ile teraz ma, ale jak będę to na pewno kupię i Ci powiem. Jak Pauli je kupowałam to wychodziło bardzo podobnie jak nasze sklepowe, ale na prawdę była różnica.

Od jutra w drogerii Natura i Aster pampersy po 37,99.
Dziękuję za info.
U nas na usg dopiero pod koniec stycznia terminy... A poza tym nie mogę małej zarejestrować, bo nadal nie ma peselu.... Mieliśmy czekać dwa tygodnie, dziś już leci któryś dzień trzeciego, a peselu nadal nie ma...
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 12:47   #3152
kaczuszka69
potworkowa

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Dziękuję za info.
U nas na usg dopiero pod koniec stycznia terminy... A poza tym nie mogę małej zarejestrować, bo nadal nie ma peselu.... Mieliśmy czekać dwa tygodnie, dziś już leci któryś dzień trzeciego, a peselu nadal nie ma...
przejdź się do urzędu, jest na pewno z wysyłką mają opóźnienia.

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 12:48   #3153
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
W tych wieszanych na kaloryfer podobno się momentalnie pleśń robi i nie idzie tego doczyścić, więc więcej szkody niż pożytku. Może najpierw spróbuję z mokrymi ręcznikami...
nie prawda, cały czas mam te zwykłe na kaloryfer wieszane i aż z ciekawości poszłam zobaczyć...
A w domu rodzinnym też zawsze takie mieliśmy i też nie pamiętam, żeby jakaś pleśń tam była...
Stary 2012-11-14, 12:50   #3154
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
też tak mam że niebardzo potrafie rozpoznać co i jak a malec ma już ponad 2 m-ce
Melcia za tydzień ma 3 i mam też z tym problem. Myślałam, że łatwiej to będzie..

Zamówiłam TŻowi zegarek, chcę Mu prezent zrobić
Stary 2012-11-14, 13:03   #3155
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość

No pieknie! Kolejna wredotka z płaskim brzuchem. Zazdroszcze, tym bardziej, że rodziłam tylko kilka dni po Tobie, a mojemu jeszcze daleko do takiego wyglądu.
Wszystko przed Tobą

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
ja dostep mam
To dawaj jakieś zdjęcie laska, bo ja do prezentacji nie mam:P

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Anesh Kochana ja też jestem wyrodną matką, bo dokładnie tak samo ubierałam Antośka na spacery jak Ty Majkę. Jednak spokojnie, ja myślę, że można nam to wybaczyć, bo nasze maluszki są jeszcze maleńkie i to nasze pierwsze spacery, więc dopiero nabieramy doświadczenia we wszystkim. Ja i tak bałam się, że mój okruszek i tak marznie, a tu się okazuje, że grubo przesadziłam.
I ciągłe zastanawianie się - może jej za zimno... może za gorąco... Masakra:P
Stary 2012-11-14, 13:07   #3156
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Witajcie!Chętnie Wam się pokażę na mejlu oczywiście jeśli mi pozwolicie.Muszę się trochę wytłumaczyć, staram się być na bieżąco ale jak chcę odpisać to akurat któryś krzyczyTeraz też Hubek na rękach(pisze 1 palcem) a Oliwkę bujam nogą w lezaczku.

Jutro mamy usg główki Huberta, martwie się troche bo ma prawie 11 tygodni a się nie uśmiecha, może ze 2 razy widziałam.

Pisałyście o brzuszkach ja mam prawie płaski tylko taki miękki jeszcze no i 4 kilo zostało zrzucić

Okres mam już nawet 2 raz, wczoraj wzięłam 1 pigułkę anty,Asiulka nie wiem czy dobrze pamiętam czy to ty zaszłaś biorac tabletki?jakie to były konkretnie?
to nie ja Kasiam zaszla podczas brania tabletek ja jeste od spirali
Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Daję zdjęcia Melci.
Pierwsze w kąpieli..
Drugie to jak położyłam Niuńkę, a ostatnie to jak sobie sama poprawiła Dinusia aby zasnąć
ale słodko sie przytuliła
Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Myślisz, że ten obiektyw mi nie wystarczy?

Kurcze no trudno. Tylko tyle mogłam przeznaczyć poki co. A zanim bym uzbierała na coś droższego to dzieci by mi wyrosły....
Ale myslę, że gorszych zdjęć od mojego kompakcika nie robi

A w ogóle to pamiętam jak kupowaliśmy ten kompact Olympusa. To było dobre 6 lat temu. I za używamy zapłaciliśmy wtedy 1600zł.
masz obiektyw taki najzwyklejszy co mają cyfrówki w domu jak najbardziej wystarczy ja dokupywalam bo jak byliśmy na dominikanie to chciąłyśmy z siorką profesjonaln,ą sesję a do tego trzeba wikeszy no ale to byl nasz wspolny prezent wtedy na gwiazdke nic pozatym sobie nie kupowalismy

Moje dziecie śpi na dworze bylam z nim na tych zakupach, kupiłąm mu czapkę a sobie zafundowałąm (wkońcu) chanel madomoiselle zawsze mi bylo szkoda kasy a dzisiaj jakoś z zamknietymi oczami wpisywalam pin do karty

co do picia mleczka mówiłyście ze mało wypijają, mój tez miał taki okres i wtedy zmieniłąm mu smoki na wieksze i teraz wypija 120 ml i beczy ze malo chyba bede n awet musiala mu wiecej robic. Moze w tym tkwi problem?
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 13:07   #3157
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Hej hej dziewczyny, meldujemy się.

Sonia dzisiaj skończyła 11 tygodni i jest taka pocieszna, uwielbia towarzystwo swojej siostry, która potrafi ją zabawić czasem nawet godzinę właśnie teraz się z nią bawi i słyszę jej głużenie

Trzymajcie proszę kciuki, idę ze starszą do lekarza na osłuchanie, chce ją zaszczepić na tę ostatnią szczepionkę błonicę tężec jeśli dobrze kojarzę + polio + meningokoki, tak tak meningokoki sponsorowane przez Urząd naszego miasta bo w tym roku gdzieś w połowie okazało się, że 9 km dalej był przypadek sepsy i teraz wielka akcja.

A najgorsze jest to byłam w lipcu z młodą by ją zaszczepić lekarka odmówiła, bo upały i niby nie dobrze wtedy szczepić, potem było po dzwonkach, bo mi w sierpniu zachorowała na zapalenie oskrzeli z początkami zapalenia płuc, były zastrzyki plus antybiotyk 3 tygodnie leczenia, i od tego czasu ustawiczny katar został i tak w kółko macieju .. mówię wam nie mam już siły

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski

Edytowane przez Bafi@Home
Czas edycji: 2012-11-14 o 13:09
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-14, 13:12   #3158
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
No ja faktycznie nie mam dostępu, zawsze zapominam, żeby o to zapytać . Jak możesz to podaj mi adres na PW, a wyślę swoją fotkę, bo chętnie też bym zobaczyła jak wyglądacie dziewczyny .
Dziewczyny wypowiedzcie sie.
Ja jestem za wysłaniem adresu i hasła dla lidkiUdziela się regularnie.
Stary 2012-11-14, 13:13   #3159
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Ja jestem na tak

ks. Jan Twardowski
Stary 2012-11-14, 13:18   #3160
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość
Anusia, dzięki za słowa pocieszenia na szczęście ekg wyszło bez zarzutu, dzwoniłam wczoraj do lekarki.
super

Ja tez chce isc, ale znowu martwi mnie taki świszczący oddech Majeczki....Odciągnęłam jej katarek i nadal tak oddycha... Jejku a ja ciągle się martwie, bo zielona w tych sprawach jestem...

Sama nie wiem...czy iść
Stary 2012-11-14, 13:18   #3161
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Melcia za tydzień ma 3 i mam też z tym problem. Myślałam, że łatwiej to będzie..

Zamówiłam TŻowi zegarek, chcę Mu prezent zrobić
Ja też mojemu zrobiłam zegarkowy prezent i oczywiście mało mu na chodnik nie zleciał bo jak skracał bransolete to źe coś włożył i mu sie rozpiął
Dobrze że nie spadł bo byłoby źle

Co do nawilżaczy powietrza...
Na all są lampy kolorowe zmieniające kolor i ta para co leci ma fajny efekt.
Mam zamiar zamówić ale dupki nie odpisują jak pytam o kolor, a pisze na aukcji żeby przed zakupem o to pytać
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 13:20   #3162
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Spoko
Stary 2012-11-14, 13:27   #3163
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Ja też nie mam z tym problemu

W ogóle myślę, że fajnie by było gdyby nowe dziewczyny, a jest ich kilka i udzielają się regularnie zostały dopisane do naszej listy mamuś i jeśli chcą i resztą nie ma nic przeciwko to dostały dostęp do maila.
Stary 2012-11-14, 13:28   #3164
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
mamusie a jak podgrzewacie odciagniete mleczko?
Kazałam siostrze podgrzac w butelce nalane i do garnkaz woda na chwile,ale w podgrzewaczu tez mozna chyba
Stary 2012-11-14, 13:29   #3165
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
super

Ja tez chce isc, ale znowu martwi mnie taki świszczący oddech Majeczki....Odciągnęłam jej katarek i nadal tak oddycha... Jejku a ja ciągle się martwie, bo zielona w tych sprawach jestem...

Sama nie wiem...czy iść
Jak Cie coś niepokoi idź z nią do pediatry. Tutaj niestety nie odpowiemy Coi co robić. Tak jak mój Jasiu maił bezobjawowe zapalenie oskrzeli. a ja o tym pojecie n ie mialam. lepiej dmuchać na zimne.
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 13:40   #3166
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
przejdź się do urzędu, jest na pewno z wysyłką mają opóźnienia.

Byłam właśnie dzisiaj zapytać, bo mówili, ze dwa tygodnie się czeka, a one minęły dokładnie w poniedziałek... Ale to takie miasto... w Pile na wpis do hipoteki czeka się dwa popołudnia, my w Chodzieży czekaliśmy 2 m-ce...

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Jak Cie coś niepokoi idź z nią do pediatry. Tutaj niestety nie odpowiemy Coi co robić. Tak jak mój Jasiu maił bezobjawowe zapalenie oskrzeli. a ja o tym pojecie n ie mialam. lepiej dmuchać na zimne.
Pogadam z mężem wieczorem jak wróci i najwyżej jtr. podjedziemy...bo dzisiaj to nawet nie mam jak.
Uwierz mi Asiu ja jestem taka zielona w tych sprawach, oczywiście dużo czytam i w teorii dużo wiem, ale to nie to samo co praktyka. Poza tym wiem, że jestem trochę przewrażliwiona, ale co ja mam zrobić jak na prawdę doświadczenia nie mam... ach mam nadzieję, że kiedyś będę wiedziała co i kiedy mam robić...
Chociaż teraz normalnie oddycha... zazwyczaj przy cycu tak świszczy... no i jak mówiłam pediatrze i położnej o tym "katarku" to zapytały o kolor... jest biały, więc niby dobrze... Achh...
Stary 2012-11-14, 13:52   #3167
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Mąż cykałoj tam na materacu na ziemi,ale jaki ekspresowy poród miałaś.Wiesz,nie można mieć wszystkiegoa tak naprawdę to u nas w szpitalu kobietka urodziła na ip,Lidzia z nią leżała-to był dopiero eksprestakiego nie zazdroszcze.
Ja też ekspres zarówno za 1 jak i 2 razem zdążyłam tylko wskoczyć na łóżko porodowe

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
olaboga, małej się ulało i się tego przestraszyła chyba bo tak się zaniosła, że jej uspokoić nie mogłam

dziewczyny, chcialam Wam powiedzieć, żebyście się nie szarpały na to, jakby Wam to kiedys wpadło w oko, bo pewnie zostanie trzeci raz wystawione: http://allegro.pl/show_item.php?item=2773940873 licytacja jest podbijana z drugiego konta, jak cena jest za mała nie rozumiem, przecież istnieje cena minimalna?
Podbijanie z 2 konta to bardzo częsta praktyka, szwagierka czasem do mnie dzwoni podlicytuj mi to i tamto bo jej szkoda za tyle sprzedać.to ja jej mówie,że mnie nie ma w domu albo net zepsuty
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 13:56   #3168
Iwoncia81
Zakorzenienie

Dziołszki, jaki kolor oczek mają Wasze szkraby?
Mój ma ciemno niebieskie i tak sie zastanawiam czy mu zostaną takie czy nie
Mogłyby zostać
Stary 2012-11-14, 13:57   #3169
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Mam taki z sowami
Jaka jest jakość tego kocyka z Lillou Jest ciepły
Zastanawiam się nad nim albo bawełnianym z Motherhood
Właśnie nie wiem który wybrać

Witajcie
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 14:03   #3170
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Mogłyby zostać

Też takie.
Stary 2012-11-14, 14:06   #3171
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Wszystko przed Tobą

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

To dawaj jakieś zdjęcie laska, bo ja do prezentacji nie mam:P

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

kochana alez tam sa moje zdjecia mozesz wziasc tez z fb.

Edytowane przez kasiam187
Czas edycji: 2012-11-14 o 14:12
kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 14:07   #3172
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Mogłyby zostać

Sonia miała niebiesko-brązowe, teraz są brązowe, starsza miała granatowe i dzisiaj są takie stalowo-niebieskie (wyglądają pięknie)

ks. Jan Twardowski
Stary 2012-11-14, 14:08   #3173
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Mogłyby zostać
moja ma taki jakis dziwny, nie da sie okreslic, ostatnio mialam problem co wpisac jak jej dowod wyrabialam. widocznie jeszcze sie jej nie wyksztalcil ostateczny. podobno do 6 miesiecy to trwa.

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 14:15   #3174
monarika
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny

Malutka kończy dzisiaj 3 miesiące

Ja dzisiaj nawet mieszkanie ogarnęłam pomyłam podłogi i szafki w kuchni bo tak się palcują że masakra
Tżt w tym czasie był z malutką na spacerku
A teraz pojechał do pracy na nockę pierwszy raz już się boję jak to będzie w nocy

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
No tak. Masz rację

Jeju tak mnie boli brzuch na okres... Ciekawe czy dostanę Mogę już tamponów używać, prawda?

A tak w ogóle, to jestem potworem Przez to zmęczenie znęcam się nad mężem, o wszystko przyczepiam i jestem agresywna... Zachowuję się jak przed okresem! Ale jak to możliwe, skoro karmię Henia max. co 3 godziny!
Ja jak skończyłam krwawić po porodzie to za jakiś miesiąc dostałą gorączki i poleciało mi troszkę krwi i bolało mnie wcześniej jak na okres myślałam, że to początek okresu ale później cisza...później równo po miesiącu znowu dostałam gorączki i bolało mnie jak na okres chyba z 3 dni ale nic nie poleciało nie wiem co to było zobaczymy na początku grudnia jak będzie

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Hej mamuśki mam pytanko czy któraś z Was podaje dziecku nan pro ????
Ja podawałam najpierw pre nan a później nan pro ale później zaczęłam odciągać więcej pokarmu i już nie muszę dokarmiać
Ale mała w sumie nie miała po nim jakiś większych problemów

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
mamusie a jak podgrzewacie odciagniete mleczko?
JA już 2 miesiące kupuję podgrzewacz teraz tę funkcję pełni garnek z wodą na gazie

Cytat:
Mogłyby zostać
Miała właśnie o to pytać moja ma jakiś taki dziwny brązowo zielono szare ale podejrzewam , że będą brązowe a tak chciałam żeby miała niebieściutkie po tatusiu
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 14:19   #3175
Filusia88
Zadomowienie

Witam się środowo
u nas była masakryczna noc dzisiaj...
Baśka w ciągu dnia niewiele spała i po pobudce o 15.30 zasnęła dopiero o 4!!!
Nie mam pojęcia o co jej chodziło, ale darła się nawet na rękach podczas bujania przez tatusia to zawsze był lek na całe ZŁO
spała za to 8 bitych godzin bez przerwy - no ale co z tego pytam się? Mam szczęście że w środy zajęć nie mam bo inaczej byłabym w szkole nieprzytomna przecież
nie wiem co to było, ale trzymajcie Kochane kciuki żeby się już nie powtórzyło

lecę nadrabiać póki śpi mój mały szatan
Stary 2012-11-14, 14:44   #3176
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Też takie.
Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Sonia miała niebiesko-brązowe, teraz są brązowe, starsza miała granatowe i dzisiaj są takie stalowo-niebieskie (wyglądają pięknie)

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
moja ma taki jakis dziwny, nie da sie okreslic, ostatnio mialam problem co wpisac jak jej dowod wyrabialam. widocznie jeszcze sie jej nie wyksztalcil ostateczny. podobno do 6 miesiecy to trwa.
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Malutka kończy dzisiaj 3 miesiące

JA już 2 miesiące kupuję podgrzewacz teraz tę funkcję pełni garnek z wodą na gazie

Miała właśnie o to pytać moja ma jakiś taki dziwny brązowo zielono szare ale podejrzewam , że będą brązowe a tak chciałam żeby miała niebieściutkie po tatusiu
Hmmmm, czyli jeszcze może sie to zmienić z tym kolorem a ma takie cudne
Jeszcze blondasek i takie oczka to będzie miał powodzenie u dziewczynek hihi

Monarika co do podgrzewacza to ja mam a i tak garnuszek z wodą najlepszy
O wiele szybciej te mleczko sie grzeje na gazie niż w tym podgrzewaczu.
A przynajmniej ja mam taki jakiś beznadziejny.

Buziaczki dla małej trzymiesięcznej księżniczki
Stary 2012-11-14, 14:47   #3177
elena_100
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny

nie nadrobię choć bardzo bym chciała

Byłam dziś z Malutką w szpitalu na udrażnianie tego kanalika. I nie zrobili zabiegu bo kazali najpierw masować. Wogóle babka na mnie wyskoczyła, że żadnego leczenia wcześniej i już na zabieg. Jakby to moja wina była W końcu pediatra późno dał skierowanie a okulista powiedziała, że masaż nic nie da. Więc moje dziecko ma nadal ropiejące oczko a ja muszę masować. Oby to coś dało. Ubrałam ją w niebieskie śpioszki i mówię do męża, że na pewno pomyślą, że to chłopak. I tak było

Wczoraj byłam u gina i niestety poród nadwyrężył moją macicę i jest za nisko. Muszę teraz intensywnie ćwiczyć mięśnie Kegla. On do mnie: widzę, że pani dostała znieczulenie. Bolało panią? A ja do niego, że nie i pojęcia nie mam czemu mnie tym nafaszerowali

Cytat:
Jestem za

Teraz muszę chałupę ogarnąć a Kamilka znowu płacze

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 14:51   #3178
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Mogłyby zostać
Ciemno, a mi się na zdjęciu wydawały jasno niebieskie.
Mojej Alicji zaczynają brązowieć, także pewnie będzie miała kolor oczu po mamusi.
Stary 2012-11-14, 14:54   #3179
lidka0308
Zadomowienie

Dzień dobry!

ja od wczoraj oduczam małą rączek
prawie całe popołudnie popłakiwała na łóżku leżąc
brałam ją na chwilkę, jak już mocniej płakała i odkładałam jak się uspokoiła
dziś już lepiej jest, dłużej poleżała spokojnie bez jęczenia, teraz śpi, zobaczymy, co będzie później
no i sama dziś dwa razy zasnęła w nocy po odłożeniu od cyca
ciekawe, czy tylko miała dobrą noc czy już jej tak zostanie

no i wyleczyliśmy to odparzenie
najlepiej się spisał tormentalum u nas jednak
sposobem gda na początku jechałam przez kilka dni a potem dwa dni samego tormentalum i już jest gites pupcia

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Witajcie!Chętnie Wam się pokażę na mejlu oczywiście jeśli mi pozwolicie.Muszę się trochę wytłumaczyć, staram się być na bieżąco ale jak chcę odpisać to akurat któryś krzyczyTeraz też Hubek na rękach(pisze 1 palcem) a Oliwkę bujam nogą w lezaczku.

Jutro mamy usg główki Huberta, martwie się troche bo ma prawie 11 tygodni a się nie uśmiecha, może ze 2 razy widziałam.

Pisałyście o brzuszkach ja mam prawie płaski tylko taki miękki jeszcze no i 4 kilo zostało zrzucić

Okres mam już nawet 2 raz, wczoraj wzięłam 1 pigułkę anty,Asiulka nie wiem czy dobrze pamiętam czy to ty zaszłaś biorac tabletki?jakie to były konkretnie?
kochana tobie można wybaczyć brak udzielania się codziennego przy bliźniakach no i oczywiście zaciskamy kciuki za synka i usg

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
No ja faktycznie nie mam dostępu, zawsze zapominam, żeby o to zapytać . Jak możesz to podaj mi adres na PW, a wyślę swoją fotkę, bo chętnie też bym zobaczyła jak wyglądacie dziewczyny .

U nad dzisiaj dosyć ciężka nocka, bo mała płakała mi od 1 do 3:30, pierwszy raz tyle płakała, chyba miała jakąś kolkę biedulka. Potem na szczęście zasnłęa i spała do 7, nakarmiłam ją i znowu do 10 i teraz też zasnęła, a ja gniję w łóżku razem z nią i laptopem
eh jak to człowiek nie zna dnia ani godziny kiedy coś dziecko dopadnie
oby to jednorazowy wyskok był z tym płaczem
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-14, 14:54   #3180
afternoon
Rozeznanie

My po spacerze.

Kocyki LaMillou są świetne, ciepłe i milutkie w dotyku.

Anesh, Filip też często świszczy przy jedzeniu, zwłaszcza, jak zje łapczywie, zakrztusi się, to wtedy nieczysto przez jakiś czas oddycha.

Iwoncia Filip ma oczy ciemnoniebieskie, ponoć do 6 ms. życia kształtuje się ostateczny kolor. Ja mam brązowe, TŻ niebieskie, ciekawa jestem jakie Młody będzie miał. Ostatnio zaczęły mu ciemnieć brwi, barzdziej zarysowują się niż kiedyś, podobnie rzęsy

Dziewczyny, jak będzie jakaś decyzja co do dostępu do maila, to prosze o sygnał
afternoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości