Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wypadają! - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-17, 00:18   #3151
kocurzyca
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp

Praktyka czyni miszcza
Aczkolwiek mi do pewnych rzeczy brakuje cierpliwości. Zupełnie przypadkowo nauczyłam sie róznych skomplikowanych, wydawałoby się, wygibasów, a już ponad pół roku próbuję zrobić szpagat i nadal mi brakuje z 5 cm.
Już czasem nawet nie próbuje, bo nie ma postępów.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 00:30   #3152
Jusztynka89
Rozeznanie

GG do Jusztynka89
Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Praktyka czyni miszcza
Aczkolwiek mi do pewnych rzeczy brakuje cierpliwości. Zupełnie przypadkowo nauczyłam sie róznych skomplikowanych, wydawałoby się, wygibasów, a już ponad pół roku próbuję zrobić szpagat i nadal mi brakuje z 5 cm.
Niektórzy nie mogą go zrobić z racji anatomicznych podobno... ja tam nie wiem bo z racji Capoeira to mi wystarczy teraz miesiac naciągania i już jestem w każdą stronę prawie na max... Ino wolę bardziej rolkować czy brzuszkować niż się rozciągać

Tunel 2-3-4-5-6-7-8
Waga 72 - 63 - 55
Zapuszczam włosy
Japoński
Jusztynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:12   #3153
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Joł!
Bola mnie ręce
Po wczorajszej siłowni. Musze powiesić karnisze. Sama, bo miałam zrobić wiele rzeczy wczoraj z TZ, ale on miał lepsze zajęcia. Typu oglądanie japońskich bajek. Myślałam, ze go rozszarpię wczoraj. Pogrzebał do południa w ogródku i strasznie się zmęczył. A do tego co chwila mnie wołał żeby zapytać gdzie jest to czy tamto Bo on nic nie wie. Nie wie gdzie młotek, piła, szpadel. Czasem sie czuje jakbym sama tu mieszkała, a on jest tylko lokatorem na wakacjach w hotelu
Po tych wszystkich opisach stwierdzam, że mamy bardzo podobnych TŻ

Cytat:
A jeszcze najlepsze co TŻ czasem robi. Chce być pomocny, dlatego co chwila mnie pyta czy mi w czymś pomóc. Ale zwykle pyta jak robię coś w czym nie może mi pomóc, np piekę ciasto Nie wiem czy on to robi świadomie. A jak mimo wszystko znajdę coś w czym może pomóc, to zrobi "zaraz"
Albo najbardziej rwie się do roboty, którą zawsze wykonuję ja i nie chce, żeby on ją robił, bo zrobi niedokładnie. Np odkurzanie, czy składanie pościeli do szafy. I się obraża, bo nie dam mu poodkurzać
Tak ! Przychodzi jak gotuję i pyta się co pomóc -_- człowiek który nawet ziemniaków nie potrafi obierać. Co ciekawe, jak kopie w ogródku czy sprzątam w domu on znika. Też się zastanawiałam czy robi to świadomie. Może ich podświadomość zmusza do unikania pracy? Ja nie wiem, Ci faceci to takie lamy w porównaniu do kobiet że aż szkoda gadać.

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Możecie wypisać jakie kosmetyki do włosów najlepiej sprawdziły się u was do tej pory? szampony, oleje, odżywki, maski, płukanki ect. Tylko te dość bogate składowo
Kończę listę i chętnie dopisałabym coś co polecacie A mam już z jakieś eee 31 produktów
Teraz mam szampon Bajkal ten co Miki polecała i chyba nareszcie znalazłam szampon dla siebie ja na Twoim miejscu zainteresowałabym się różnymi rosyjskimi kosmetykami organicznymi, teraz jest szał na nie

Cytat:
Zapomniałam się pochwalić.
To już umiem zrobić
http://scarletwallflower.files.wordp...se-800x800.jpg
Ja się też pochwalę bo sama siebie wczoraj zaskoczyłam. Po siłowni chciałam się trochę rozciągnąć. No i stanęłam w lekkim rozkroku, nogi proste, i paluchy do podłogi. A tu nagle cyk i leży cała łapa. Nie wiem jak to się stało bo normalnie ledwo paluchami dotykam miałam jakieś super moce wczoraj

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
kocurze, super gratuluję! takie coś robi masakryczne wrażenie

ja niestety mam najgorszy okres w życiu.. wczoraj dowiedziałam się, że mam rozwalone też drugie kolano. zmiany w obydwu są bardzo zaawansowane.. bolą mnie jak cholera.. ledwo chodzę eh.. lecę na przeciwzapalnych i czeka mnie kolejna seria zastrzyków tym razem w obydwa kolana
Bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja już jednym uchem wpuszczam, a drugim wypuszczam co ona do mnie mówi. Kiedyś wpędzała mnie w kompleksy i to w większości przez nią wstydziłam się chodzić w spódnicach. Co to za matka, która ciągle powtarza dziecku że ma anoreksje mimo, że nigdy jej nie miałam. Ty wiesz, że ona już sobie urządziła mój pokój jak będzie wyglądać jak się stąd wyniosę Siostra zawsze była mniej zaradna, miała problemy w szkole, matka za nią wypracowania pisała. Mi nikt nigdy nie pomagał, teraz też nie proszę ich o pomoc Wkurza mnie, że siedzi w domu i ciągle marudzi jaka to ona zmęczona, zapracowana, jak ją wszystko boli. Tak jakby wyłudzała czyjąś litość
Ah ta Twoja mamusia. Niesamowita jest. Szukaj pracy i wynoś się z tego domu, zobaczysz że po miesiącu będzie w Tobie taka zakochana jak w siostrze. Ja w domu miałam z mamą ok, ale byłam jej prywatną służącą i rodzinną kucharką. Teraz się wyniosłam i wspomina jak jej mi brakuje, ile to ma roboty beze mnie. A kiedyś nie doceniała, tylko ciągle opieprzała że za mało robię.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Współczuję

Ona ma 29 lat, a matka chodzi z nią do UP listę podpisać, łazi z nią też do lekarza Z kobietą, która ma dziecko i jest mężatką matka chodzi wszędzie. Dzwonią do siebie po kilka razy dziennie, jak słyszę jak z nią rozmawia to mi się flaki przestawiają. Do mnie ciągle mówi z podniesionym tonem, a jej mało co w tyłek nie wejdzie. No i do mnie też jest nieczuła, jak miałam migreny to się jeszcze darła na mnie ze to od siedzenia przy komputerze siostra ma katar matka zabiera chrześnicę żeby jej nie męczyła, bo E. musi odpoczywać. Wiele, wiele by opowiadać
to u mnie była taka zabawa: ja muszę gotować sprzątać wszystko a moja siostra jest zmęczona albo chora albo biedna, nie ważne, i musi leżeć teraz wspominam to ze śmiechem bo już to wszyyystko mnie nie dotyczy, i odkąd się wyniosłam z domu dużo lepiej dogaduje się z mamą i siostrą nawet chce mi się do nich na kawę latać

Cytat:
Jak zaczynałam ćwiczyć, to bałam się o swoje kolana, bo strasznie mnie bolał. Ale przeszło. U mnie to było z braku ruchu. Musiałam się rozruszać na szczęście.
Mnie też bolą nie chodzę na zajęcia na stepie bo wtedy to już w ogóle. Nie wiem czemu.
Stary 2012-11-17, 09:26   #3154
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cześć

Mam dużo planów na dzisiaj, mam nadzieję, ze się uporam ze wszystkim

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 09:29   #3155
malina19
Zakorzenienie

Cześć,
choiaż nie śpię od 6 to nie mogłam jakś wstać z łózka

Włąśnie zdałam sobie sprawę, ż nie mam wymionionego płynu do spryskiwacza i chyba szybko mieć nie będę
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 10:56   #3156
astra85
Zakorzenienie

heja
Spałam 8 godzin i mnie głowa boli z przespania. Dziasiaj cały dzien spedzam w domu, woeczorem wychodze na zakupy,ciekawe co przywleke
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 11:35   #3157
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
heja
Spałam 8 godzin i mnie głowa boli z przespania. Dziasiaj cały dzien spedzam w domu, woeczorem wychodze na zakupy,ciekawe co przywleke
Pochwal się później co kupiłaś

Ja właśnei probuje zrobić zdj na bloga... a właśnie, jeśli ktoś chce zobaczyć, o na blog wstawiłam aktualne zdj włosów
Stary 2012-11-17, 12:20   #3158
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Po tych wszystkich opisach stwierdzam, że mamy bardzo podobnych TŻ
Ich największe podobieństwo polega na byciu facetam

Cytat:
Tak ! Przychodzi jak gotuję i pyta się co pomóc -_- człowiek który nawet ziemniaków nie potrafi obierać. Co ciekawe, jak kopie w ogródku czy sprzątam w domu on znika. Też się zastanawiałam czy robi to świadomie. Może ich podświadomość zmusza do unikania pracy? Ja nie wiem, Ci faceci to takie lamy w porównaniu do kobiet że aż szkoda gadać.
Najciekawsze jest , że mój na pokaz to jest meeega pracowity. Jak trzeba coś zrobic u moich rodziców, to on może zasuwać dzień i nod, bez jedzenia. Ale jak trzeba coś zrobić we własnym domu, to już zaczynają się schody.
Mój takie codzienne rzeczy wykonuje chetnie i regularnie. Np ja do zmywania sie prawie nie dotykam. To jego zajęcie.

Ale jak trzeba coś niecodziennego, jak zmiana drzwi, wieszanie karniszy, rozpakowywanie gratów do końca, zreperowanie czegoś co się zepsuło, to już kaplica. Wtedy jest tyle ważnych rzeczy do zrobienia, spotkań z ważnymi ludźmi

Cytat:
Ja się też pochwalę bo sama siebie wczoraj zaskoczyłam. Po siłowni chciałam się trochę rozciągnąć. No i stanęłam w lekkim rozkroku, nogi proste, i paluchy do podłogi. A tu nagle cyk i leży cała łapa. Nie wiem jak to się stało bo normalnie ledwo paluchami dotykam miałam jakieś super moce wczoraj
Po ćwiczeniach masz rozgrzane mięśnie, dzięki czemu łatwiej się rozciągają. Rozciągaj się po każdym treningu, to bardzo szybko będziesz mega elastyczna. Poza tym to lepiej dla mięśni, jak sie porozciagasz po każdym wysiłku.

Cytat:
Ja w domu miałam z mamą ok, ale byłam jej prywatną służącą i rodzinną kucharką. Teraz się wyniosłam i wspomina jak jej mi brakuje, ile to ma roboty beze mnie. A kiedyś nie doceniała, tylko ciągle opieprzała że za mało robię.
Haha. Fajnie że to widzi. Moja zawsze twierdziła, że nic nie robię. A jak się wyprowadziłam to nie widzi, że jak ja byłam to nic w domu nie musiała robić, tylko stwierdza, że ojciec jej na złosć cały czas bałagani
Zawsze tak samo bałaganił, tylko ja to sprzątałam, to mama nie widziała.
Teraz mi się skarży, ze ojciec zrobił to czy tamto. A ja jej tłumaczę, ze zawsze to robił, tylko ona nie musiała po nim sprzątać.

Ojciec dużo gotuje. A jak gotuje, to jego gotowanie jest w całej kuchni i we wszystkich garnkach. Wszystkiego dotyka tłustymi rękami itp. Po jego gotowaniu trzeba wyszorować całą kuchnię włącznie z oknem, szafkami itd.

I matka nie powie, ze ma dużo roboty bo ja wcześniej sprzątałam, tylko, że ojciec na złość bardziej brudzi. To się nazywa pokrętna filozofia

Cytat:
Mnie też bolą nie chodzę na zajęcia na stepie bo wtedy to już w ogóle. Nie wiem czemu.
Z czasem przejdzie. Muszą sie wzmocnić stawy i mięśnie. Jak pamiętasz moje przeboje, jak zaczęłam ćwiczyć, to wiesz, ze długo czekałam, aż wreszcie wszystko przestanie mnie boleć.

Teraz już sporadycznie nadwyrężę mięśnie, czy cos takiego, ale to jest normalne. Stawy juz mi nie dokuczają.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-11-17, 12:25   #3159
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
Pochwal się później co kupiłaś

Ja właśnei probuje zrobić zdj na bloga... a właśnie, jeśli ktoś chce zobaczyć, o na blog wstawiłam aktualne zdj włosów
ja bedzie czym to pochwale

Ale masz sliczne loczki widac,ze zdrowe i zadbane,sporo urosły,pamietam ja troszke im brakowało do ramion
Stary 2012-11-17, 13:04   #3160
kocurzyca
Zakorzenienie

Wiewióreczka mnie odwiedziła. Dałam małpie orzeszki, to oczywiście je zwinęła jak nie patrzyłam.
Z nowych zwierzów pojawiła sie pliszka i rudzik.
Mój kochany zwierzyniec

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Niedługo wywieszę żarcie ptaszkom,to dopiero będzie wesoło.

A i mam tez sroczkę, która wyżera ślimaki

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-11-17, 13:40   #3161
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Wiewióreczka mnie odwiedziła. Dałam małpie orzeszki, to oczywiście je zwinęła jak nie patrzyłam.
Z nowych zwierzów pojawiła sie pliszka i rudzik.
Mój kochany zwierzyniec

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Niedługo wywieszę żarcie ptaszkom,to dopiero będzie wesoło.

A i mam tez sroczkę, która wyżera ślimaki
zazdroszcze taiego kontaktu z natura

Zamowiłam sobie ta odzywe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...detangler.html.
W sumie to mam 2 szampony , 2 maski ,2 odzywki i serum na koncowi. Pamietam czasy jak moja kolekcja wlosowa miala okolo 60 sztuk
Stary 2012-11-17, 14:05   #3162
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
ja bedzie czym to pochwale

Ale masz sliczne loczki widac,ze zdrowe i zadbane,sporo urosły,pamietam ja troszke im brakowało do ramion
oj na pewno będzie czym
dziekuję
Stary 2012-11-17, 15:16   #3163
astra85
Zakorzenienie

nie chce mi sie wychodzic dzis,w ogole to nic mi sie nie chce
Stary 2012-11-17, 15:51   #3164
Czarna93
Zakorzenienie

Mi z odżywek zostało tylko 100ml Bingo Także teraz poluje na bananowego Scandica
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 16:08   #3165
daria_z
Raczkowanie

Auć. moje łydki! Miałam wczoraj polowinki i ałaaaa....
I do tego jeszcze mięśnie brzucha mnie bolą.
A dzisiaj prawe ścięłam włosy w przypływie złości - wczoraj miałam trochę natapirowane i dzisiaj nie mogłam rozczesać. Na szczęście dałam jakoś radę po 75 minutach spędzonych w pochylonej pozycji. I włosy są w całości...

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Mi z odżywek zostało tylko 100ml Bingo Także teraz poluje na bananowego Scandica
Ja mam bananowego. Bardzo fajne włosy po nim mam.
The Lying Game
Lindsey Stirling

Edytowane przez daria_z
Czas edycji: 2012-11-17 o 16:10
daria_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 16:27   #3166
Szotta
Zakorzenienie

dzień dobry
Nie mogę uwierzyć, wpuścili nas wcześniej

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 16:48   #3167
Little Katie
BAN stały

Padam na twarz, bierze mnie choroba a musze poodkurzac W dodatku mam zalosnych ludzi w grupie

kobieta od prawa i ekonomii zapowiedziala egzamin na jutro (juz jakis czas temu). semestry 2i3 maja razem No i tak dzisiaj mielismy robic prace w grupach, a facetka gdzies wyszla powiedziala ze zostawia nas na 15min wiec kumpela wpadla zeby skitrac zagadnienia do testu bo malo kto mial notatki zobaczylysmy ze laptop jest wlaczony i nie zabezpieczony wiec sie zgadalysmy ze jedna stanie na czatach a dwe przegrzebia kompa no i niby ok, znalazlam te pliki ale laptop nie chcial czytac pendrivea wiec zaczelysmy robic fotki calego testu i odpowiedzi. A z konca sali jakas ryczaca czterdziecha morde piluje "ejj dziewczynko, ja sie nie zgadzam to zlodziejstwo" Odpowiedzialam jej ze "ejj" to moze u niej na wsi sie ludzi wola i ze mnie to caly ch.u.j obchodzi ze sie nie zgadza i co ona o tym mysli. zamknela sie ale dorwala mnie po zajeciach i sie przysapala, tak ryja pilowala ze az sie zaplulacaly jej 15minutowy monolog skomentowalam slowami "ogarnij sie bo Ci pompka siadzie" i poszlam. Cala grupa zadowolona bo naprawde malo kto ogarnia ten przedmiot a ta sie sapie

EDIT: http://fundir.org/gallery,obrzydliwe...,3581,0,0.html widziałyscie?

Edytowane przez Little Katie
Czas edycji: 2012-11-17 o 17:23
Little Katie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 17:25   #3168
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

Teraz mam szampon Bajkal ten co Miki polecała i chyba nareszcie znalazłam szampon dla siebie ja na Twoim miejscu zainteresowałabym się różnymi rosyjskimi kosmetykami organicznymi, teraz jest szał na nie

Ah ta Twoja mamusia. Niesamowita jest. Szukaj pracy i wynoś się z tego domu, zobaczysz że po miesiącu będzie w Tobie taka zakochana jak w siostrze. Ja w domu miałam z mamą ok, ale byłam jej prywatną służącą i rodzinną kucharką. Teraz się wyniosłam i wspomina jak jej mi brakuje, ile to ma roboty beze mnie. A kiedyś nie doceniała, tylko ciągle opieprzała że za mało robię.

to u mnie była taka zabawa: ja muszę gotować sprzątać wszystko a moja siostra jest zmęczona albo chora albo biedna, nie ważne, i musi leżeć teraz wspominam to ze śmiechem bo już to wszyyystko mnie nie dotyczy, i odkąd się wyniosłam z domu dużo lepiej dogaduje się z mamą i siostrą nawet chce mi się do nich na kawę latać
To super, że Ci pasuje

Teraz zachwycam się balsamem Aleppo z Planeta Organica Pachnie kadzidłami Cudownie wygładza Jak masz do nich dostęp to polecam wypróbować

Pewnie tak będzie. Siostra też kiedyś nieźle się z nią żarła, a teraz najlepsze przyjaciółki. Jak jesteśmy z mamą w dobrych stosunkach (choć to zdarza się rzadko ) to też mówi co ona by beze mnie zrobiła. Dzisiaj jest milutka, bo ojciec w domu, a przy nim zgrywa dobrą mamę

Taa skąd ja to znam Ona też była albo zmęczona, albo starsza, ciągle musiałam ustępować Jak jeszcze mieszkała z nami to oczywiście musiałam wynosić się z pokoju, bo ona zaprasza chłopaka. Ja musiałam siedzieć z Tż na KLATCE jak nie mogliśmy iść do niego bo brat był i jakoś nikogo to nie obchodziło.

Cytat:

Zamowiłam sobie ta odzywe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...detangler.html.
W sumie to mam 2 szampony , 2 maski ,2 odzywki i serum na koncowi. Pamietam czasy jak moja kolekcja wlosowa miala okolo 60 sztuk
Fantastyczny skład ma

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 17:39   #3169
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Praktyka czyni miszcza
A ja bym na Twoim miejscu się jeszcze nie poddawała, nam trener mówił że ten ostatni odcinek jest najtrudniejszy do "przejścia"

.
Stary 2012-11-17, 18:28   #3170
astra85
Zakorzenienie

Nigdzie nie poszłam,siedze w domu z olejem na głowie. Pozostały mi zakupy w sieci. Ostatnio dowartosciowuje sie perfumami;/
Stary 2012-11-17, 18:44   #3171
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Nigdzie nie poszłam,siedze w domu z olejem na głowie. Pozostały mi zakupy w sieci. Ostatnio dowartosciowuje sie perfumami;/
a upatrzyłaś sobie już jakieś?
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 18:49   #3172
astra85
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3767318 4]a upatrzyłaś sobie już jakieś?[/QUOTE]
Prada Candy
Stary 2012-11-17, 18:51   #3173
Szotta
Zakorzenienie

Co myślicie o odżywce z takim składem?

dimethicone, cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, słodkie migdały, lipa szerokolistna, dzięgiel Litwior(angelica archangelica), olej z korzenia angelica archangelica, pelargonia pachnąca, lawenda,Jagodlin wonny (Ylang-ylang), pomarańcz, rozmaryn, słonecznik.
, octan tokoferolu, panthenol, gliceryna, Ethylhexylglycerin, Behentrimonium chloride, Phenoxyethanol , Limonene, linalol

.

Edytowane przez Szotta
Czas edycji: 2012-11-17 o 18:57
Stary 2012-11-17, 18:52   #3174
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
A ja bym na Twoim miejscu się jeszcze nie poddawała, nam trener mówił że ten ostatni odcinek jest najtrudniejszy do "przejścia"
Dla mnie najtrudniejsze jest te ostatnie... pół metra

Posprzątałam. Może by poćwiczyć Jakieś ćwiczonka bez kładzenia się na podłodze, bo mam oleje na głowie
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 18:57   #3175
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Co myślicie o odżywce z takim składem?

dimethicone, cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, słodkie migdały, lipa szerokolistna, dzięgiel Litwior(angelica archangelica), olej z korzenia angelica archangelica, pelargonia pachnąca, lawenda,Jagodlin wonny (Ylang-ylang), pomarańcz, rozmaryn, słonecznik.
, octan tokoferolu, panthenol, gliceryna, Ethylhexylglycerin, Behentrimonium chloride, Phenoxyethanol , Limonene
chyba moze obciazac bo na poczatku skladu sa silikony
Stary 2012-11-17, 19:06   #3176
sylvi300
Zakorzenienie

hej dziewczyny

wróciłam właśnie ze spotkania z Kasią i jej mężem. Było super, bardzo mi się podobało. Na vege brunchu jadłyśmy same pyszności a potem byliśmy w kinie na "Zmierzchu"

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 19:10   #3177
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

wróciłam właśnie ze spotkania z Kasią i jej mężem. Było super, bardzo mi się podobało. Na vege brunchu jadłyśmy same pyszności a potem byliśmy w kinie na "Zmierzchu"

Ale super

Chciałabym znowu jakieś spotkanie włosomaniaczek, tylko nie ma nikogo jakoś bliżej
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-17, 19:15   #3178
astra85
Zakorzenienie

Ja nie spotkałam sie nigdy z zadna wizazanka
Stary 2012-11-17, 19:17   #3179
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie spotkałam sie nigdy z zadna wizazanka
Ja niestety też nie

.
Stary 2012-11-17, 19:25   #3180
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
A mnie troche bingo z shea, kilka próbek JMO, maska i odżywka alterra z granatem, maska i odżywka alverde z hibiskusem, biovax do ciemnych, stapiz, scandic, l'oreal absolut repair i hydrator Joico, to chyba wszystko

dzisijesza aktualizacja: https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=143935
moooniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości