|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
ninagg dzięki, trochę mnie pocieszyłaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Trzymaj się kochana.. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Odwalił numer roku, nawet jak mu dowody pokazałam to jeszcze próbował się wypierać, więc dodatkowo mnie rozjuszył, dodatkowa zje... za to, że uważa mnie za idiotkę. Dodam, że zje... była publiczna, w kawiarni - celowo. Po czym zwyczajnie - poszłam robić awantury ciąg dalszy, do teściów. Powiedziałam, co szanowny wyprawia, jak się zachowuje, pokazałam dowody i słuchałam, jak go teściowa przez pół godziny rypie. Mało tego - zwyczajnie zaszantażowałam, że jeżeli chociaż słowo jeszcze wydusi w temacie, że to pomyłka czy jakkolwiek będzie się tłumaczył - dowody zbrodni ![]() ![]() Na twoim miejscu zrobiłabym to samo - absolutnie nie kryłabym jego zachowania (bo w razie czego będzie szok - no ale jak to się nie układa, przecież NIC nie mówiłaś!), teściów masz daleko ale postarałabym się, by dostali zdjęcie z opisem tego, jak się synuś zachowuje. Jemu zagroziłabym porozsyłaniem właśnie po rodzinie, znajomych tej foty + opis (zrób sierotkę Marysię - kilka dni przed porodem a on tak cię traktuje!). A następnym razem zamknij mieszkanie tak, by nie mógł wejść, a w razie awantury dzwoniłabym by go na izbę zgarnęli. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- A, Magda, jeszcze jedno - NIGDY nie daj sobie wmówić, że jego sachowanie to wynik twojego zachowania, że to twoja wina, że jesteś do niczego, że się czepiasz i tak dalej. NIE. On zachowuje się jak szczyl, on jest klapniętym fiutem który nie stanął na wysokości zadania i on ma ponosić konsekwencje tego - nie ty ![]() Pierwsze, co sobie teraz wmówiłam to własnie to: on nawalił, nie ja. On się ma zmienić, tłumaczyć i żebrać o moją łaskę, a nie ja. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też uważam, że zachował się bardzo nieodpowiedzialnie i nie adekwatnie do sytuacji w sensie rodziny i przyjścia na świat malutkiej. Szaja dobrze mówi, nie daj sobie wmówić winy itp. Mój raz u znajomych się tak nawalił, że sie najadłam wstydu jak nie wiem. Dawno temu to było, ale od tamtej pory jak gdzieś ma zamiar popić co na szczęscie rzadko się zdarza to wie kiedy ma skończyć, bo inaczej skończy się nasz związek. Strasznie nie toleruje pijaństwa. Jak byłam małym dzieckiem mieszkaliśmy z dziadkiem alkoholikiem (na szczęscie krótko, bo mama postanowiła się wynieść z takiej patologii) to znosił na nas kamienie do domu i mówił, że w nocy nas pozabija.... mój też też lubi sobie w domu piwko strzelić, ale dzisiaj ostatni raz. OD jutra zakaz, bo nie bede sie stresować, że nie bede miała z kim do szpitala jechać. Bokeh, badz silna - masz nasze wsparcie i jak widać wiele cennych rad. Mnie dzisiaj zbudził ból okresowy, ale to chyba jeszcze nie czas na nas.. ![]() i przy okazji... Szczęśliwego Nowego roku dziewczyny, oby ten nowy przyniósł nam lekkie i szybkie porody, zdrowe maluchy i wiele pozytywnych chwil i emocji wynikających z macierzyństwa. ZDRÓWKO!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
Pstryczku, śliczny Twój maluszek!
![]() ![]() ![]() ![]() Szaja, rzeczowo napisane. Zgadzam się... Kobiety nie powinny się dawać tak traktować, zwłaszcza podczas ciąży - przecież stres w tym momencie może wywołać poród. To jest masakryczne, co to się dzieje z tymi facetami? ![]() ![]() A co do ruchów, to położna po KTG powiedziała mi, że na tym etapie ciąży muszą być przynajmniej 4 ruchy na godzinę, jeśli będzie mniej - liczymy przez następna godzinę. Jeśli znów będzie mniej, niż 4, czyli w sumie mniej, niż 8 w ciągu 2h, to nie czaić się i jechać do szpitala. No i nie bać się, tylko pozaczepiać brzuch, jak maleństwo się nie rusza. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-12-31 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Rozeznanie
|
Szaja dobrze piszesz!
Dziewczyny jak to jest z tym lozyskiem właśnie doczytałam, ze u mnie jest III stopień i tak się zastanawiam czy to nie zawczesnie (37tydzień)
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2012-12-31 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
![]()
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38367541]Magda, to ja teaz się powymnądrzam, bo ostatnio mój odwalił taki numer, że z ręką na sercu - powinnam złożyć papiery rozwodowe i to nie jest przesada. Nie zrobiłam tego wyłącznie z powodu dziewczynek, zaawansowanej ciąży i wygodnictwa - umówmy się, organizacyjnie choćby noszenie węgla byłoby nie do przeskoczenia. I nie, nie jestem cyniczna, tylko realistycznie myślę.
Odwalił numer roku, nawet jak mu dowody pokazałam to jeszcze próbował się wypierać, więc dodatkowo mnie rozjuszył, dodatkowa zje... za to, że uważa mnie za idiotkę. Dodam, że zje... była publiczna, w kawiarni - celowo. Po czym zwyczajnie - poszłam robić awantury ciąg dalszy, do teściów. Powiedziałam, co szanowny wyprawia, jak się zachowuje, pokazałam dowody i słuchałam, jak go teściowa przez pół godziny rypie. Mało tego - zwyczajnie zaszantażowałam, że jeżeli chociaż słowo jeszcze wydusi w temacie, że to pomyłka czy jakkolwiek będzie się tłumaczył - dowody zbrodni ![]() ![]() Na twoim miejscu zrobiłabym to samo - absolutnie nie kryłabym jego zachowania (bo w razie czego będzie szok - no ale jak to się nie układa, przecież NIC nie mówiłaś!), teściów masz daleko ale postarałabym się, by dostali zdjęcie z opisem tego, jak się synuś zachowuje. Jemu zagroziłabym porozsyłaniem właśnie po rodzinie, znajomych tej foty + opis (zrób sierotkę Marysię - kilka dni przed porodem a on tak cię traktuje!). A następnym razem zamknij mieszkanie tak, by nie mógł wejść, a w razie awantury dzwoniłabym by go na izbę zgarnęli. Przeczytałam: będę liczyć nietoperze ![]() Pierz w takiej wysokiej temp. a po miesiącu ubranka do wymiany ![]() ![]() Polać jej ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- A, Magda, jeszcze jedno - NIGDY nie daj sobie wmówić, że jego sachowanie to wynik twojego zachowania, że to twoja wina, że jesteś do niczego, że się czepiasz i tak dalej. NIE. On zachowuje się jak szczyl, on jest klapniętym fiutem który nie stanął na wysokości zadania i on ma ponosić konsekwencje tego - nie ty ![]() Pierwsze, co sobie teraz wmówiłam to własnie to: on nawalił, nie ja. On się ma zmienić, tłumaczyć i żebrać o moją łaskę, a nie ja.[/QUOTE] No dokładnie. Bokeh kochana, bo mi się czasem wydaje, że jesteś.. momentami wręcz "za dobra" dla "JaśniePana" - a on tak dziecinne fochy strzela, że głowa mała! I pewnie jeszcze raczy "się obrazić" za awanturę? ja na prawdę cenię sobie rozmowę i partnerstwo w związku i rzadko przychylam się do rad "zrób awanturę" - ale tutaj Pan Tżcik przegiął na całej linii. zapewne nikt nie wie o tym jak on się zachwouje , poza Tobą - bo to TY SIĘ WSTYDZISZ. A On? Gdzie jest Jego poczucie wstydu? Macie lustro w łazience? Pewnie Macie. To niech się przejrzy jak będzie z gleby wstawał! ![]() ![]() Niestety, ale tym tropem to on sobie wyhoduje problem z alkoholem, a ty będziesz miała dwójkę dzieci do chowania. Ja szczerze mówiąc trochę ze zdziwieniem czytam i nie rozumiem, gdy piszecie o tym jak Wasi Tż mają problem z nie-piciem przez tak krótki okres jak czas do porodu. Przecież to jest moment tylko, w takiej sytuacji jak teraz o kurczę powinniście być drużyną. wy jesteście w ciąży i znosicie jej trudy, a Małżowie, robią wszystko by Wam ulżyć i dziecko przyszło szczęśliwie na świat. Bo jest wspólne, i powinni się przejąć tak samo.. Stereotyp "Facet czasem wypić musi" tp itd do mnie nie trafia - a co to zwierzątko, które tylko popędami się kieruje, takim dziecięcym "ja chcę" - a gdzie myślenie dorosłego człowieka? Są sytuacje gdy nie wolno i już, i to nie wy powinnyście o tym Panom przypominać... Taki to jest problem nie pić? Chyba, że dochodzi jeszcze męskie ego " a co to kumple powiedzą, pomyślą, że jestem pantoflarzem" eh;/ nawiązując do Bokeh jeszcze: Niechże się ten Tż w łeb postuka, ty jesteś w 9 miesiącu ciąży i NIE WIESZ gdzie on jest? Więc on też by nie wiedział, że np właśnie rodzisz? Co za głąb! bo to właśnie taka sytuacja - w KAŻDEJ CHWILI możesz zacząć rodzić, zwłaszcza jak Ci ktoś stres zafunduje. Przykro mi jest bardzo, bo widać jak ty się angażujesz od samego początku - chociażby w urządzanie mieszkania i wszystkie detale, jak próbujesz stworzyć DOM i sama go ogarnąć, a się spotykasz z takim ustawicznym brakiem wsparcia. A tak na prawdę bardzo niewiele wymagasz od Tż - skakałaś z radości jak dostałaś od niego przewijak. Czyli zrobił cokolwiek co mówi "zależy mi na Was" - eh walnęłabym tego Pana ostro w łeb! |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Wtajemniczenie
|
Hej
No to jeszcze 11 godzin wytrzymać i już synek donoszony zgodnie z umową do stycznia. U mnie ok, zwiastunów żadnych czyli czopów, skurczy itd. Wczoraj nawet z mężem byłam w oszołomie po zakupy takie już żebym na karmienie miała wszystko co mogę. Wiem,wariatka....3 dni przed porodem po hipermarketach latam...Uparłam się że pojadę, mąż chciał sam jechać no ale z babą nie wygrasz jak to podsumował. No więc 2 dni i będę miała synka przy sobie. Czuję że zaczeka i cc będzie zgodnie z planem czyli 2 stycznia o 14. I jak doczeka to pewnie będę się zastanawiała jak to by było gdybym nie miała cc...kiedy młody by się zdecydował wyjść z własnej woli ![]() Sylwester we troje...ja ,mąż i synek ![]() bokeh ![]() pstryczku Kubuś ![]() szaja ehh ![]() Jakbym już nie wpadła dzisiaj to życzę Wam wszystkim cudownego roku 2013 r., zdrowych, cudownych dzieciaczków, spełnienia marzeń, realizacji wszystkich planów osobistych i zawodowych ![]() ![]()
#3161 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() no i chyba plan wykonany i doczekałam do 2013 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A, Magda, jeszcze jedno - NIGDY nie daj sobie wmówić, że jego sachowanie to wynik twojego zachowania, że to twoja wina, że jesteś do niczego, że się czepiasz i tak dalej. NIE. On zachowuje się jak szczyl, on jest klapniętym fiutem który nie stanął na wysokości zadania i on ma ponosić konsekwencje tego - nie ty ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- zapomniałam o najważniejszym - Pstryczku, Kubuś jest cudny ![]()
![]() |
#3162 |
Zadomowienie
|
Witajcie kobitki w ostatnim dniu 2012 roku
![]() Na początku chce Wam wszystkim złożyć życzenia: Dużo zdrówka to najważniejsze, ślicznych i zdrowych bobasów, spełnienia wszystkich marzeń i planów aby ten 2013 rok był dużo lepszy i szczęśliwszy ![]() ![]() Bokeh bądź dzielna jesteśmy z tobą ![]() ![]() Widzę że co raz bardziej wszystkie narzekamy na ostatnie tygodnie bycia w ciąży oby jak najszybciej nam zleciały ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png ![]() ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2012-12-31 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, ja też zapomniałam, bo się Bokeh przejęłam.
Pstryczku: Cudowny ten Twój Synek <3 minki zabójcze ma. |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny,
Wykorzystałam transfer internetu, więc muli mi niemiłosiernie ![]() Mimo zaproszenia na Sylwestra zdecydowaliśmy się ze względu na mój stan na kino na 19:00 a później przy Piccolo w domu stuknąć się. Dzwoniła moja mama przed chwilą i mówiła, że żałuje, że do nas nie przyjechała na Sylwestra, bo spędza pierwszy raz go sama ![]() ![]() Obiecałam jej, że w przyszłym roku czy chce czy nie chce będzie miała towarzystwo wnuka i jego śmierdzących kup, aż jej się odwidzi ![]() Dziewczyny super, że tak sobie radzicie z małymi Szkrabami, ja jestem podobnego zdania co Bogusia - lepiej mieć za dużo ubranek niż za mało, ja nie uważam, że mam dużo a cały czas wysłuchuje po co Ci aż tyle ![]() ![]() A a propo karmienia i jak Bogusia napisała eksplodowania cycków ![]() wiecie co wymyśliła moja babcia? Że ja oszalałam jak myślę, że będę tylko na cycku karmić dziecko, bo ono zapłacze się z głodu, bo .... uwaga uwaga ... mam za małe cycki żeby dziecko wykarmić ![]() calawdeszczu - piękny kącik dla Szkraba ![]() ![]() bokeh - jestem podobnego zdania jak dziewczyny. Sama miałam podobny problem kiedyś, u mnie rodzicom TŻ doniosła jego siostra, która widziała wszystko i ze mną w środku nocy pociągiem z nad morza wróciła. Powiem Ci, że poskutkowało. Taki przez tel opieprz dostał od taty i mamy, że do tej pory przed każdą imprezą naciskają, że ma się zachowywać i wstydu nie przynosić. Ale o co chodzi dziewczyny, że to takie stare pryki, dawno nie podlotki a zachowują się czasami jak gówniarze ![]() pstryczku - piękny Ten dżentelmen ![]() Nie wiem czy będę zaglądać jeszcze dzisiaj ale już teraz na wszelki wypadek chciałam złożyć życzenia: Wszystkiego co najlepsze w nowym roku! Aby porody każdej przebiegły tak jak sobie wymarzyła (najlepiej szybko i bezboleśnie) a dzieciaczki były najzdrowsze i najpiękniejsze! ![]()
#3165 | |||
Zakorzenienie
|
Witam sie w 34tc
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38362988] My u teściów jutro z córą + 2 szwagierkami z mężami i dziećmi ![]() ![]() [/QUOTE] Ja tez postawilam w koncu na opcje rodzinna ![]() Ale cos czuje, ze bede sie musiala czesto gryzc w jezyk przy mojej wszystkowiedzacej babci ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38363262]Delicjanko, i co z tego że mrozy były a potem ciepło? Choroby przeziębieniowe wywoływane są przez wirusy lub bakterie, bez tego - nie ma bata ![]() Zgadzam sie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pstryczku, ale slodki usmieszek ![]() bokeh, rzeczywiscie szkoda slow ![]() Przyjaciolka strasznie mi zazdrosci, ze jestem w ciazy. Od jakiegos czasu powtarza, ze tez by chciala. Dzis mi pisze, ze wyszly jej 2 kreski na tescie... ![]() Po jakim czasie poszlyscie do gina, zeby potwierdzil ciaze? Ja dopiero w 9tc, wiec nie polecam jej takiego zachowania ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam w 7. tygodniu.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Wtajemniczenie
|
Pstryczku Kubuś jest cudny i chyba podobny do Ciebie, tak mi się zdaje ;]
Bokeh kochana Szaja i Debrah powiedziały już to co chciałam powiedzieć. Ja się nie chcę mieszać w Wasz związek ale jeśli mogę coś jeszcze dołożyć od siebie to pamiętaj musisz być konsekwentna co do niego, nie wierz mu od razu w różne zapewnienia jeśli nie będzie potwierdzał tego czynami, nie mozna za kazdym razem wybaczać. Może byłam troche w innej sytuacji bo chodziło o mojego ojca nie męża ale znam ten ból, i jeśli to się nie zmieni to nie funduj Hani takiego tatusia, jeśli wpędzi się w alkoholizm . trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, tak abstrahując od problemów i ostatniego dnia roku, ale... coś dawno żadna nie urodziła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3170 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
No z siedzeniem to przegwizdane, dokładnie tak jak piszesz albo leżeć albo stać, chodzić. Jem na stojąco lub klękam na stołku i podpieram się o stół. Podmywam się dość często w ciągu dnia i nawet w nocy jak akurat wstanę do małego go nakarmić czy przewinąć. Generalnie po każdym siusianiu oczyszczam się gazikami, a potem stosuje tantum rosa albo kore dębu. Osuszam krocze suszarką. Muszę wyjątkowo dbać o te rejony, bo niestety miałam niedoleczoną infekcję ![]() Ale już była u mnie drugi raz od porodu położna i sprawdza mnie tam co i jak na razie goi się ok, ale muszę wyjątkowo dbać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Beka jak by kiełbasy się najadł ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Tak w ogóle to życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku ![]()
![]() |
#3171 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38369386]Dziewczyny, tak abstrahując od problemów i ostatniego dnia roku, ale... coś dawno żadna nie urodziła
![]() ![]() Lady i Hope ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny dziękuję za życzenia i dodaje swoje:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU, UDANYCH PORODÓW, ZDROWYCH I ŚLICZNYCH MALEŃSTW, SPOKOJNEGO ROKU PEŁNEGO MIŁOŚCI I RADOŚCI!!! My dzisiaj w domku sami, właśnie będę piekła drozdzowki, takiej ochoty nabrałam do tego kakao i będę miała imprezę dzisiaj udaną ![]() Zastanawiam się tylko czy się nie wystroić trochę, tak dla siebie i dla tz ![]() ![]()
Edytowane przez mitabe Czas edycji: 2012-12-31 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nawet na pamiątkę fotkę z usg tego naszego wielkoluda ![]() Szaja-czy tobie kobieto sie nudzi? ![]() Zakłady tu wymyslasz ![]() Ale skoro juz... ![]() ![]() Ale ten maly Pstryczek kochany ![]()
![]() |
#3174 |
Zadomowienie
|
Mi na 1 wizycie gin wpisal 5/6 tydzien i pamietam jaka bylam dumna, jak brzuch wypychalam
![]() Salatki zrobione, dol chalupy posprzatany, jeszcze tylko zostalo odkurzyc gore, pozmywac tam podlogi i moge sie na balety szykowac. A lewa stopa wyglada jak bania, kostek nie widac tak franca spuchla. Pewnie jeszcze tu zajrze, ale juz chce Wam zlozyc ZYCZENIA Z OKAZJI NADCHODZACEGO 2013 ROKU. SZCZESCIA, POMYSLNOSCI, DO TZTOW CIERPLIWOSC, SZYBKICH, BEZBOLESNYCH ROZWIAZAN I ZDROWYCH, RUMIANYCH DZIDZIOLKOW.
#3175 |
Konto usunięte
|
Nie nudzi mi się, muszę iść ciacho upiec trójwarstwowe (mniam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38369386]Dziewczyny, tak abstrahując od problemów i ostatniego dnia roku, ale... coś dawno żadna nie urodziła
![]() ![]() Hope i Deli ![]() ![]() Jak już zaczniemy rodzić to jedna po drugiej teraz ![]()
#3177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-12-31 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Rozeznanie
|
Lecę nie wiem czy jeszcze dzisiaj was odwiedzę, trzymajcie się
![]()
#3179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale 100% racji; Szaja, Debrah, podpisuje sie rowniez dwiema rekami i nogami. Szajka, a co ten Twoj wyprawia...... Nawet nie chce sie domyslac, ale podziwiam Twoja sile ![]() ![]() Cytat:
Pstryczku, Maluszek cudenko ![]() Ja rowniez zycze Wam z cakego serducha szczescia, zdrowka dla was i Maluszkow, bezbolesnych i szybkich porodow ![]() My sie wybieramy na tego Sylwestra, najwyzej faktycznie zostaniemy atrakcja wieczoru ![]()
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Tez o tym dzis myslalam ![]() Cytat:
Ale widze, ze nie jestem sama z moimi obawami... Dziekuje za rady dot.podmywania ![]() A probowalas siadac na dmuchanym kolku? Gdzies czytalam, ze mozna. Czyli wychodzi na to, ze najszybciej ok 6tc, a lepiej jeszcze pozniej. Moja przyjaciolka z tych niecierpliwych i nie wiem czy da rade tyle wytrzymac. Test ciazowy robila w dniu spodziewanego okresu, nie wytrzymala dluzej. Lece pomoc mamie, pizze robimy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.