Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-18, 23:51   #3151
imbaa
Rozeznanie

Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Jutro.
Fotka będzie cierpliwie czekać.
Ale ja ta niecierpliwa ; (

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 23:54   #3152
akasha84
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez tojatom Pokaż wiadomość
Wiecie co mam juz jej dosyc! jaka ona milutka, grzeczniutka na tych wszystkich jej filmikach! ale teraz pojechala z ta miley. Kazdy ma swoje zdanie do jasnej ciasnej, nie kazdemu moze sie podobac teledysk itd. to co princeska lubi - musisz lubic i TY!! taki wymog jej kanalu chyba, dawac kciuki w gore i pisac sweet komcie bo jak nie to CIE zablokuje brak slow normalnie.

A tak po za tym
Czesc wszystkim
ona tworzy sobie swój idealny świat, ot co
Stary 2013-09-18, 23:55   #3153
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e
Konto usunięte

Cytat:
Są rzeczy gorsze.
To już wielki offtop i pewnie nikogo nie interesuje, ale pozwolę sobie zamieścić fotografię i zamilknąć.
Hmmm... Styl na papier toaletowy?
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 23:56   #3154
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
moja odpowiedź na dwie powyższe Wasze wypowiedzi. Powiem tak: w liceum - szprycha, potem szereg różnych zdarzeń i obecnie - szprycha plus size - mowa o mnie. Ok, można siebie akceptować (wiem coś o tym), ALE każda kobieta chce się czuć seksownie, a obecne kanony mody są takie, a nie inne. Nie wierzę w to, co pisze/mówi Rockglam, ba nie wierzę nawet naszej Lulu, która jest urocza w tym, co robi. Można się akceptować, można się fajnie ubierać, jednakowoż kobieta zdrowa ma maksymalnie rozmiar 44, potem zwykle zaczyna się nadwaga (zależnie od wzrostu).
Laura jest ładną dziewczyną, jest dość niska i wydaje się przysadzistą osobą. Jej problem tkwi w tym, że nie widzi siebie prawdziwej, że sama siebie oszukuje, chce zmierzać właściwą drogą, ale nijak się z nią nie potrafi zidentyfikować. Plus dla niej, że się pokazuje, że się stara, ale w mojej opinii potrzebuje terapii, by poznać siebie, poznać swoją wartość, o której pisze, w którą chce wierzyć, a w nią nie wierzy.

Lulu ma odwagę postawić się przed lustrem i powiedzieć szczerze: ok, jestem duża i co z tego, ale jak nachodzi ją chwila refleksji, ze trzeba schudnąć to to robi i tyle, nie kupuje diet 3d, nie pisze tam i ówdzie, że to robi, tylko najzwyczajniej w świecie to robi.
Ja mowilam o durnotach, ktore wypisuje Princesska, i o akceptacji przez nia jej sfery, hm, psychicznej? nie fizycznej. Jak dla mnie to moze sobie wazyc tyle, co przecietny zawodnik sumo, bardziej fascynuje mnie jej niesamowicie zlozona i wysublimowana osobowosc (ale oczywiscie w tym, co piszesz o cielesnosci jest sporo racji)
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 23:58   #3155
Noely
Raczkowanie

Cytat:
o popatrz, wydaje się mieć 165 maksymalnie, być może to wina sposobu jej ujęcia na zdjęciach. Nie mam pojęcia ile wzrostu ma Marzena, ale wydaje się być wyższa...

najgorsze to szukać wymówki, zamiast wziąć sprawy w swoje ręce i pisać banały, które ruszają osoby próżne.

Nie wiem jakbym sobie radziła z krytyką wystawiając siebie i swoje życie dla publiczności, ale to był jej wybór i chyba nie do końca przemyślany.
Co ma powiedzieć Bogusia (za którą w sumie nie przepadam) albo inne osoby, które nie mają większego wpływu na to jak wyglądają. Małość i mierność niestety postępuje pod przykrywką "wielkich, wzniosłych" słów.
Dokładnie. Jak na początku moje problemy żołądkowo-jelitowe nie dawały mi za bardzo schudnąć to poszłam do dietetyka żeby mi pomógł i doradził jak to uspokoić i tracić kilogramy.
Stary 2013-09-19, 00:02   #3156
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Ja mowilam o durnotach, ktore wypisuje Princesska, i o akceptacji przez nia jej sfery, hm, psychicznej? nie fizycznej. Jak dla mnie to moze sobie wazyc tyle, co przecietny zawodnik sumo, bardziej fascynuje mnie jej niesamowicie zlozona i wysublimowana osobowosc (ale oczywiscie w tym, co piszesz o cielesnosci jest sporo racji)
jasne, tylko, że człowiek jeśli nie rozumie siebie to właśnie takie bzdury wypisuje tylko po to, by pokazać jaka to ona jest świadoma i rozgarnięta. Tym samym trafia wyłącznie to nastolatków, które szukają swojej drogi :P
i to jest smutne, można się z jej tekstów śmiać, ale w sumie to wszystko finalnie jest smutne i żałosne.
Ten, kto jest szczęśliwy nie musi na każdym kroku tego udowadniać całemu światu z każdym kolejnym wpisem. To się szerzy nie tylko na żutubie ale i w normalnym świecie na innych portalach. Każdego dnia czytamy jak ktoś jest szczęśliwy, gdzie nie był, czego nie doświadczył. Ludzkość spowiada się z każdego swego kroku. Po co? Komu ma to zrobić dobrze? :P

prawdziwa mądrość, piękno i miłość milczy, nie szuka poklasku

Edytowane przez akasha84
Czas edycji: 2013-09-19 o 00:04
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 00:11   #3157
Noely
Raczkowanie

Cytat:
jasne, tylko, że człowiek jeśli nie rozumie siebie to właśnie takie bzdury wypisuje tylko po to, by pokazać jaka to ona jest świadoma i rozgarnięta. Tym samym trafia wyłącznie to nastolatków, które szukają swojej drogi :P
i to jest smutne, można się z jej tekstów śmiać, ale w sumie to wszystko finalnie jest smutne i żałosne.
Ten, kto jest szczęśliwy nie musi na każdym kroku tego udowadniać całemu światu z każdym kolejnym wpisem. To się szerzy nie tylko na żutubie ale i w normalnym świecie na innych portalach. Każdego dnia czytamy jak ktoś jest szczęśliwy, gdzie nie był, czego nie doświadczył. Ludzkość spowiada się z każdego swego kroku. Po co? Komu ma to zrobić dobrze? :P

Wszystko jest teraz robione na pokaz. Na facebooku ludzie się wszystkimi pierdołami chwalą. Taka Princeska w jednym pościel wstawi 15 podobnych zdjęć tylko dlatego żeby pokazać gdzie ona nie była na kawusi, z kim winko piła, gdzie kwiatki kupiła i jakie życie ma piękne. Dla mnie i tak pierwsza myśl jaka się z siostrami glam wiąże to - bielizna wyszczuplająca nie bomby Bo na fotkach jak się szykowały na wesele co były w samej bieliźnie to miały na sobie takie właśnie obciskające body i widać po stylizacjach Princeski że pod bluzką coś ją ściska

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-19, 00:11   #3158
201607131106
Konto usunięte

Och, dlaczego Karolina zawsze oznacza na swoich zdjęciach na fb (tak, znaczniki dodane przez nią, nie przez samych zainteresowanych) ludzi z YT z imienia i nazwiska - pokazując prywatne profile (np GlamPaulę teraz zauważyłam)...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 00:12   #3159
BabyLightMyFire
Raczkowanie

GG do BabyLightMyFire

weszłam na wątek, 6 stron do nadrabiania, gdzie nie było mnie zaledwie kilka godzin, od razu wiedzialam, ze jest jakas aferka

oj Glam Glam, dawno o Tobie nie było głośno? no powiem jak w gimnazjum gadałam, a to było lata świetlne temu: ŻAL.

I’m beautiful in my way
‘Cause God makes no mistakes!

BabyLightMyFire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 00:13   #3160
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

Ożeszwmordęjeża Akasha dajesz dzisiaj czadu tymi postami Cała prawda.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 00:16   #3161
akasha84
Zadomowienie

Atenya czasami mi się zdarza mieć bulwersa
Stary 2013-09-19, 00:20   #3162
Noely
Raczkowanie

I tak będzie, że tylko hejtujemy czyli zazdrościmy im czegoś. Sory, siostrom glam to ja na pewno niczego nie zazdroszczę.
Stary 2013-09-19, 00:28   #3163
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Dobry bulwers nie jest zły:P

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
I tak będzie, że tylko hejtujemy czyli zazdrościmy im czegoś. Sory, siostrom glam to ja na pewno niczego nie zazdroszczę.
Mnie wkurza takie gadanie jutjuberek, że hejtujemy Teraz wyrażanie swojego zdania podciągane jest pod hejt, co jest nieco wku..rzające. Najłatwiej tak sobie tłumaczyć, na pewno lepiej im się żyje z myślą, że cały czas muszą walczyć z hejtem.
To taka głupia gadka - mam minusy, bo mnie hejtują. Jakaś część minusów to z pewnością hejty, no ale sorry, czasem tych minusów jest powiedzmy 35, a czasem 135, tak więc chyba powinny się nad tą kwestią zastanowić.
Stary 2013-09-19, 00:31   #3164
tojatom
Przyczajenie

Cytat:

tojatom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 00:31   #3165
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
To taka głupia gadka - mam minusy, bo mnie hejtują. Jakaś część minusów to z pewnością hejty, no ale sorry, czasem tych minusów jest powiedzmy 35, a czasem 135, tak więc chyba powinny się nad tą kwestią zastanowić.
Tak duzo hejtu, biedne ksiezniczki nie sa w stanie zrozumiec jak to jest, ze na swiecie jest tyle zla
Stary 2013-09-19, 00:34   #3166
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Tak duzo hejtu, biedne ksiezniczki nie sa w stanie zrozumiec jak to jest, ze na swiecie jest tyle zla
W ich idealnym świecie nie ma miejsca dla hejtu
Stary 2013-09-19, 00:35   #3167
tojatom
Przyczajenie

Cytat:
mysla ze wybawia caly swiat, ze kazdy bedzie je uwielbial
tojatom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 00:53   #3168
kustraczek
-ist

Cytat:
Mateczko najdrozsza, widze te ikonke i wyobrazam sobie RGP mowiaca "NIE WOLNO", czy to sie leczy?
Stary 2013-09-19, 05:54   #3169
lovically
Zadomowienie

Zachowanie RG jest, hmmm, żałosne.
A tłumaczenie blokowania tym, że fejsbuk dał jej taki przycisk, więc ona może to po prostu, słów mi brak.
Tak się składa, że jutiub dał taki przycisk jak kciuk w dół, więc idąc logiką Laury bombowa królowa nie ma się czego czepiać bo to działa na tej samej zasadzie.
Ale tak czy inaczej mindfuck.(światowa Lovi )
A wracając do ślubów to ja swojego na razie nie planuję, ale uwielbiam patrze na suknie ślubne. Szczególnie od Zienia. Nie żebym miała jakąś potrzebę marek czy coś, ale tamte suknie są piękne. A tej to się zakochałam. http://zien.pl/uploads/images/Galler...3/IMG_9241.jpg
Ale nie podoba mi się ta suknia od żony Lewandowskiego.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 07:17   #3170
Munkaa
Zakorzenienie

makijaz zmalowanej znow bedzie w DD TVN

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Masz rację. Ja sama ma mega problemy hormonalne, problemy z "kobiecymi sprawami", podejrzenie niedoczynności tarczycy i zrąbany żołądek i jelita co też w jakimś stopniu może wpływać na to, że tyje/wolniej chudnę. Wole wolniej niż w ogóle. Katosu pięknie schudła, powoli, ale jakie efekty super!

Katosu nie pasuje obecna figura moim zdaniem, gdyz jej glowa wyglada teraz komicznie w porownaniu do calego ciala (ten sam typ jak Kasia Zielinska np.) tak uwazam
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 07:17   #3171
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
My sie tu smiejemy i pukamy w glowy, ale pomyslalam sobie, ze Princesska jest w gruncie rzeczy dosc nieszczesliwym czlowiekiem. Osoba, ktora jest naprawde przekonana o swojej wartosci nie reaguje tak impulsywnie na jakikolwiek przejaw krytyki, nawet rozumialabym juz te zlosc na hejty, ale te komentarze, ktore tu wrzucalyscie przeciez to nic takiego; ale to nie tylko Princesska tak ma, zauwazylam to juz u paru dziewczyn - zapewnianie, ze jest sie wyluzowana, pewna siebie kobieta, a tak naprawde widac, co wychodzi.

To jest proste.

Cytat:
Napisane przez Agata2205 Pokaż wiadomość
Facebook dał też przycisk usunięcia fanpejdża, blogspot bloga, a You Tube kanału - Laura spróbuj!

Cytat:
Ała... Ja tam o swoje "krągłości" nie walczę, nie wielbię każdego cm3 tłuszczu na moim brzuchu. I tyłek ruszam! Tylko jakikolwiek efekt widać po tak długim czasie, że to się odechciewa czasami...
Jamajcia nie przesadzasz Ty aby za bardzo, gdzie ty masz krągłości??? Chyba na cycku,a tam to nawet powinno się mieć

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Przecież tak wiele kciuków w dół nie bierze się znikąd... To znak, że coś jest nie tak, ale ona woli żyć w swoim wyimaginowanym świecie, jako ofiara wrednych hejterów, pokrzywdzona przez los księżniczka, która przecież jest taka cudowna!
Coś w tym jest...

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
skopiowałam, bo zapewne długo nie powisi :

Cytat:

Uwielbiam rademeneske, to chyba moje jutjubowe odkrycie kwartalu (tak, wiem, mowilam milion razy, ze nie przepadam za denkami, ale jej moglabym sluchac i sluchac)
Tez ją oglądam Może nie uwielbiam, ale trafia do mnie ta dziewczyna

Cytat:
Mnie to nie śmieszy, tylko żenuje.
"SiostryGlam ale ja tu nie jestem po to aby robić za pedagoga dla gimbazy, kiedyś nie było tych je...nych przycisków i ludzie żyli"
Naprawdę aż tak się nie potrafi pohamować?
I to jest właśnie klasyczny przykład na to, że mądrzejszy głupszemu powinnien ustąpić, bo inaczej dochodzi do małych wojenek, na słowa, na gesty, psychologicznych i tych innych.
Syndrom Dodzi

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Księżniczka dzisiaj całą noc będzie stać na straży facebooka.

Cytat:

Cytat:
Tylko teraz pytanie, co to jest hejt?

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-09-19 o 07:19
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 07:19   #3172
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
My sie tu smiejemy i pukamy w glowy, ale pomyslalam sobie, ze Princesska jest w gruncie rzeczy dosc nieszczesliwym czlowiekiem. Osoba, ktora jest naprawde przekonana o swojej wartosci nie reaguje tak impulsywnie na jakikolwiek przejaw krytyki, nawet rozumialabym juz te zlosc na hejty, ale te komentarze, ktore tu wrzucalyscie przeciez to nic takiego; ale to nie tylko Princesska tak ma, zauwazylam to juz u paru dziewczyn - zapewnianie, ze jest sie wyluzowana, pewna siebie kobieta, a tak naprawde widac, co wychodzi.
Domorosla psycholozka z chlewu ze mnie
Oczywiscie jak zwykle z opoznieniem wpadam na cos, co jest oczywiste - psychoLOSZKA z chlewu

pewna siebie kobieta nigdy nie odwalilaby takiej akcji, wiec dobry z ciebie psycholog

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Mnie to nie śmieszy, tylko żenuje.
"SiostryGlam ale ja tu nie jestem po to aby robić za pedagoga dla gimbazy, kiedyś nie było tych je...nych przycisków i ludzie żyli"
Naprawdę aż tak się nie potrafi pohamować?

no pewnie, ze ona nie jest po to, by byc pedagogiem dla gimbazy.
jej samej by sie taki przydal.
Stary 2013-09-19, 07:19   #3173
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
a ja manhattan endless stay make-up
Mówisz, że polecasz ?
Cytat:
Ja to mam czasem takie chwile załamania, ale wtedy sobie uświadamiam, że może jakbym nic ze sobą nie robiła to by waga rosła, a tak to przynajmniej stoi.

A w ogóle to aferka RGP jakoś mnie nie rajcuje.
Może za dobry mam dziś humor.Obcięłam włosy z 20 cm (nadal mam do łopatek) i wycięłam grzywkę, także humor dobry.
Siedziałam i czytałam też dzisiaj trochę na ślubnym i mi zryło beret totalnie... Jestem INNA.
Ja walczę o płaski brzuch, ale idzie mi to mozolnie.. Nogi, ramiona i pupę wyrzeźbiłam w miarę, ale brzuch to moja zmora. Co z tego, że kg lecą na wadze, jak opona dalej sobie majta ...

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Zachowanie RG jest, hmmm, żałosne.
A tłumaczenie blokowania tym, że fejsbuk dał jej taki przycisk, więc ona może to po prostu, słów mi brak.
Tak się składa, że jutiub dał taki przycisk jak kciuk w dół, więc idąc logiką Laury bombowa królowa nie ma się czego czepiać bo to działa na tej samej zasadzie.
Ale tak czy inaczej mindfuck.(światowa Lovi )
A wracając do ślubów to ja swojego na razie nie planuję, ale uwielbiam patrze na suknie ślubne. Szczególnie od Zienia. Nie żebym miała jakąś potrzebę marek czy coś, ale tamte suknie są piękne. A tej to się zakochałam. http://zien.pl/uploads/images/Galler...3/IMG_9241.jpg
Ale nie podoba mi się ta suknia od żony Lewandowskiego.
Uuuu kiecki od Zienia
Ciekawe, jaką w końcu miała Fashionelka
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 07:38   #3174
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Powinnam się chyba w tamtych wątkach powypowiadać, ale nie miałam ochoty na dyskusję. Zryło mi beret jakieś takie księżniczkowanie "to jest mój dzień, wszystko muszę wyreżyserować, Ty masz stać tu, a Ty tu, a Ty tak się ubrać, uwaga teraz robimy dwa kroku na trzy-czte- ry", roszczeniowe postawy PMek "a dlaczego uważacie, że nie wypada napisać, że chcemy pieniądze (czy co gorsza, pieniążki, bileciki ze znaczkami wodnymi, portreciki królów, dżizas krajst! ) zamiast prezentów? Kto z Was chce dostać 5 żelazek? Ja nie! Nic w tym złego, że nie mam ochoty potem tego opychać na allegro" - przed urodzinami też to mówią gościom?, jakieś kłótnie komu rodzice sponsorują, a komu nie i kto jest lepszy, "zabawy" weselne typu rozbieranie się do gaci, bryczki, wypuszczanie gołąbków, jakieś mega pro sesje (po)ślubne w stodole i wiele, wiele innych...

a ja poki co wgl nie planuje slubu, mimo ze jestem zareczona

ale bylam ostatnio na idealnie dopracowanym, zaplanowanym slubie i powiem tak - sama nigdy tak bym sie w to nie angazowala, bo to nie moj klimat, ale uwazam, ze jesli ktos ma takie marzenie od 'dziecka', to niech robi jak uwaza, wazne zeby byl zadowolony
Stary 2013-09-19, 07:56   #3175
dolinka881
Zadomowienie

Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

W tym poscie o milej ksiezniczce chodzilo pewnie o sama siebie. Pewnie ostatnio dostaje duzo kciukow w dol, nie moze ich usunac tak jak niewygodnych komciow i stad ta frustracja :p

Sent from my GT-I9305 using Wizaz Forum mobile app
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 08:27   #3176
MaRtUhA
Zadomowienie

GG do MaRtUhA
Dot.: Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Nie wiem w jakim świecie Laura żyje. Musi mieć wbrew pozorom bardzo niskie poczucie własnej wartości, skoro w tak "emocjonalnie" reaguje na krytykę i od razu określa ją mianem hejtu. Jest gruba, jej górna partia ciała (brzuch, ramiona) wygląda okropnie. Powinna schudnąć dla własnego zdrowia i niech nie zwala wszystkiego na stan zdrowia. Wpierniczając pączusie, pizze i zapijając kawusią z bitą śmietaną, parktycznie każdy dobijałby setki da się schudnąć, sama jestem tego przykładem, podobnie jak wieeele dziewczyn. Tylko trzeba dupę spiąć, przestać nawijać o samoakceptacji i wyjść w końcu ze swojego idealnego wyimaginowanego świata pełnego bomb, takze tych kalorycznych, i janki cendl.
Także RGP- więcej pokory. Zamieszczając filmy i zdjęcia w internetach licz się z tym, że internety nie tylko słit komcie piszą.
Stary 2013-09-19, 08:43   #3177
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość

Chociaż ja mam 2o lat i wiem już jaką chcę suknie, kwiaty itd.. Głupia jestem wiem, ale uwielbiam planować i jakoś nie mogę się powstrzymać
To, że Ty wiesz jakaś chcesz suknie, kwiaty to jeszcze nic 'dziwnego' ale wydaje mi się, że jamajce chodzi o taki perfidny przesadyzm.

A co do pieniędzy w koperte, zależy co Para młoda chce z tym zrobić.
Na innym forum raz czytałam jak dziewczyna sobie wyliczyła jak jej się zwróci za wesele. Tyle dostanie od dziadków, tyle od tego i tego plus od pary tyle.
Kilka jest też takich przypadków, że para Młoda zamierza kupic mieszkanie a i tak pieniądze rozejdą się na gówna a mieszkania nima.
Dlatego jeżeli chodzi o mnie to wole mieć 10 zastaw z wesela ale niech przetrwają te 35 lat i na starość jak będę jeść w talerzu od zastawy prezentowej weselnej to wtedy będę sobie wspominać ten dzień.

Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 09:08   #3178
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez MaRtUhA Pokaż wiadomość
Nie wiem w jakim świecie Laura żyje. Musi mieć wbrew pozorom bardzo niskie poczucie własnej wartości, skoro w tak "emocjonalnie" reaguje na krytykę i od razu określa ją mianem hejtu. Jest gruba, jej górna partia ciała (brzuch, ramiona) wygląda okropnie. Powinna schudnąć dla własnego zdrowia i niech nie zwala wszystkiego na stan zdrowia. Wpierniczając pączusie, pizze i zapijając kawusią z bitą śmietaną, parktycznie każdy dobijałby setki da się schudnąć, sama jestem tego przykładem, podobnie jak wieeele dziewczyn. Tylko trzeba dupę spiąć, przestać nawijać o samoakceptacji i wyjść w końcu ze swojego idealnego wyimaginowanego świata pełnego bomb, takze tych kalorycznych, i janki cendl.
Także RGP- więcej pokory. Zamieszczając filmy i zdjęcia w internetach licz się z tym, że internety nie tylko słit komcie piszą.

od janki kendl na szczescie sie nie tyje
Stary 2013-09-19, 09:09   #3179
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Mówisz, że polecasz ?

Ja walczę o płaski brzuch, ale idzie mi to mozolnie.. Nogi, ramiona i pupę wyrzeźbiłam w miarę, ale brzuch to moja zmora. Co z tego, że kg lecą na wadze, jak opona dalej sobie majta ...

Uuuu kiecki od Zienia
Ciekawe, jaką w końcu miała Fashionelka
U Sergitty na fanpejczu masz całą suknię
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 09:10   #3180
Munkaa
Zakorzenienie

idac na tramwaj dostalam ulotke o naborze do bezplatnej szkoly policealnej. weszlam z ciekawosci do sekretariatu, bo mam pod domem. mam teraz mega zagwozdke - do konca przyszlego tyg powinnam sie zdecydowac, bo zajecia sa juz za tydzien w weekend. sama nie wiem czy dam rade - chcialabym ogarnac technika uslug kosmetycznych, ale zastanawiam sie czy sobie zwyczajnie poradze, bo zawsze bylam kiepska z chemii. nie wiem, macie jakies doswiadczenia z czyms takim? poradzicie cos?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości